"Оспри" летят и след катастрофата въпреки искането на Япония да бъдат приземени

Токио изрази безпокойство от полетите на американските ВВС с конвертоплани

Обратно в новината

Коментари - "Оспри" летят и след катастрофата въпреки искането на Япония да бъдат приземени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Япония просто може да забрани на американците да летят с тях. Разлика между искане и забрана има голяма. Япония е редно да се разпорежда както иска в собствената си държава

Е окупирана държава ,нищо не може да иска

50 000 кравара в Япония ? Смятайте колко е независима тая държава...

В нашата "кочина" също е пълно с кравари и пиндоси. Колко е независима България се вижда от 1919 година когато започва модерният фашизъм завладява света в Ньой - Франция.

Зависима но прави Хитачи, Сони, Панасоник, Ямаха, Тойота, Хонда и пр. Та какво прави независимата Русия питам тогава.

То не е до зависимост това а до умствен капацитет

Бърка ти в здравето! Това е достатъчно!

Да си независим, или да правиш Hitachi ?

В това, че робите бачкат по заповедта на господаря няма нищо ново. Погледни къде отива печалбата - и ще разбереш КОЙ е истинския император на япония.

Ама не прави Союз, Восток, Космос, нито пък МКС.

Вижте кои са акционерите в цитираните от Вас компании...

Мали и и какво викаш Япония под американски гнет. Така е но никога не е имала американец на държавен пост. Икономиката и е за за виждане, културата запазена. Да погледнем една друга колония с 5 руснака премиери на държавата единия даже не говори български а друг слабо. Културата почти заличена дори азбуката официялно не е българска а руска кирилица. Коледната и Великден забранени ей ви дядо Мраз и снегурачка. Икономиката от руски тип олигарси и мутри. Ебем ти американската колония Япония

В Япония почти никой не говори английски. В България всички говорят руски именно защото единствената национална телевизия целия петък предаване само на руски?!?!?!? Без субтитри!!!! Руския задължителен!!! Половината книги в книжарницата на руски!!!!! Руска телевизия като единствена различна от националната. А служби и армия се кълняха в служба на Русия. Парламента гласува да се откажем от суверенитет в полза на Русия. Толкова промити мозъци че се имат за руснаци без дори да са стъпвал в Русия и да не са говорили никога в живота си с руснак.

Голям си смешник! И ние нямаме американец на държавен пост... Опа! Той нашия беше канадец, това брои ли се? Викаш минахме и Япония по ибрикчийство!