Основният заподозрян в скандала „Катаргейт“ се е споразумял да разкаже всичко

Бившият евродепутат Пиер Антонио Панцери може да се отърве с година затвор

Обратно в новината

Коментари - Основният заподозрян в скандала „Катаргейт“ се е споразумял да разкаже всичко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поробването на Народите на Европа! Значи, тоя Мастит на Снимката се Съгласил да Плати 1 000 000 евро - Глоба! А Народите на Европа - Гладни, Бедни, без Отопления, Прегърбени от Труд и Мор с ХиперИнфлация!!

"Защо е важен диалогът между институциите на ЕС и лобистките групи? ;) Институциите на ЕС си взаимодействат с широк кръг групи и организации, представляващи специфични интереси и осъществяващи лобистки дейности. Това е законна и необходима част от процеса на вземане на решения, за да се гарантира, че политиките на ЕС отразяват реалните нужди на хората." с една ключова поправка - политиките на ЕС, тоест на еврономенклатурчиците отразяват нуждите на корпорациите и сюзерена САЩ, както на клановите интереси на колониалните администрация и еврономенклатурата , като цяло :) а не на гражданите Достатъчен е примерът с незаконното замеряне на Фарма мафията с десетки милиарди евро! И с не по-малко незаконното , но и позорно предсотавяне на индулгенции за не0либералните Менгелета Срещу сребърници, много повече от 30 :) Нали фон дер лайНен ? На този фон истерията срещу лобистката кампания на Катар е жалка ;) Но пък разкрива разрива между Дивия запад и останалия свят ! https://www.europarl.europa.eu/at-your-service/bg/transparency/lobby-groups https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/A-6-2008-0105_BG.html?redirect

Еврото от чекмеджетата май и то за текива работи е било…

''Честни и пълни показния'':))))) ама само да не се споменава името на главата на групировката в ЕС иначе отиде сделката в канализацията.. Къде ще намерите в ЕП ''честни почтенни'' след като се замислите какви разпоредни гласуват в собствен интерес.

акулата се е споразумяла да предаде цацата

Урсула де Лайен Подписа за милиорди в полза на Пфайзер където работи мъжа и?? И нищо. ??