Османи: Зад исканията на България за права на малцинствата стоят нечестни намерения

Докато нашите граждани не са част от ЕС, ще бъдат принудени да кандидатстват за български паспорти по икономически причини, каза македонският външен министър

Обратно в новината

Коментари - Османи: Зад исканията на България за права на малцинствата стоят нечестни намерения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не зад намеренията на България се крият нечисти цели, а зад вашите господин Османи!!! Кой иска да заграби част от България ? Вие лично господин Османи пропагандирате и искате част от България наречена Македонска област .Засрамете се и не лъжете Европа и цял свят, Бог вижда , като застанете пред него чиста ли ще е съвестта ви? Срамота ,а се пишете за честен човек .Не несте!!!!

Дребен хитрец. Гърците ви смазаха, ни само ви ритаме.

Ами кандидатстват за български паспорт защото са с Български корени и искат също да им покажат че има Българско малценство много са тъпи и отчаяни макетата.

Това което господин Осман има предвид е следното, днес ви пишем за национално малцинство в конституцията и утре като тръгнете да намалите цената на бг паспортите и ще станете мнозинство по икономически причини.За да се оправи математиката после трябва внос на македонци от вън.

ТОЯ РЯЗАН ГЛУПАК ДА НЕ СЕ ОБАЖДА. ДА СЕ ДЪРЖАТ ПОДОБАВАЩО МАКЕТАТА, ЗАЩОТО НЕ НИЕ СМЕ КАНДИДАТИ ЗА ЕС, А ТЕ. АКО НЕ ПРОЯВЯВАТ МАЛКО ПОНЕ УВАЖЕНИЕ И РЕСПЕКТ МНОГО БЪРЗО ЩЕ ГИ ПОПАРИМ. ПОМНЕТЕ ЧЕ ВИЕ СТЕ ЗАВИСИМИ ОТ НАС А НЕ ОБРАТНОТО. ПРОСТО Е МНОГО ГЛУПАВО ДА СЕ РЪБИШ НА ТОЗИ ОТ КОГОТО ЗАВИСИШ. НИКАКВИ ПР АКЦИИ В ЕВРОПА НЯМА ДА ВИ ПОМОГНАТ.

Осман не е никак глупак.Той разкодира играта.

В Македония е казано че за 10000 евро всеки може да получи български паспорт.

Абе тоя как така си позволява такива изказвания от позицията на официално лице? Ако има доказателства да ги представи, ако не - съд за уронване на престижа на Българската държава!

На тоя мелез и другия ковачевски някой да им набие в главите че трябва да признаят и българското малцинство там а тук по конституция България е еднонсьионалба държава малцинства и а но и Сичко са бълг.граждани

я уточнете първо ко туй малцинство и после кои спадат към такова, щото то у бугаристан бугарете са малцинство

Никоя страна не дава паспорт на чужд гражданин по икономически причини, освен ако не е някой крупен инвеститор или голям спортист. Съмнявам се македонците с български паспорти да са такива. 100% от тях претендират за българско гражданство на база ПРОИЗХОД. И доказват този произход с документи. Ако бяха по икономически причини щяха да кандидатстват за работна виза в България. Османи да не се прави на улав и да гледа да си оправят вътрешните проблеми с малцинствата.

Да кандидатстват в Гърция!

Да кажем, че утре влиза РСМ в ЕВРОСЪЮЗА, подозирате ли колко албанци ще поискат македонски паспорт, щот били граждани на РСМ...те тва е им е зор-а на тия да влизат в тоя Евросъюз...

Османи да каже при кой македонски цар ( хан, крал, император) Македония пада под османско владичество????

Трудна работа, щото Македония води началото си от лето иляда деветстотин деветдесет и първо или си други думи от 1991година. Та тогава не бяха останали много царе, особено "македонски" ;)

Били принудени.... Ами да кандидатстват за австрийски паШпорти бе, КОЙ им пречи?

Абе Османи бил мъж . А пък ,,многознаещите,, журналя на БНР непрекъснато казват ТЯ.? ТОЛКОВА СА НЕГРАМОТНИ.

Тоя, като етнически албанец, много по ясно разбира и осъзнава абсурдността на определението за т.нар. македонска нация, държава, народ и прочие идиотии, насадени там през последните 60-70 години! Но е по изгодно да се правиш на кротко разсеян за някои неща.

Неуважаеми Господин Османи! Първо, никой не Ви кара да влизате в Европейския съюз! И понеже сте честни и чисти, ще се съобразите със условията на настоящите члнове! Второ, условията за получаване на български паспорт са ясни....

България не може да предявява претенции по договор ако македонците изпълняват договора. Османи и това ли не разбира?

Това с вписването на българите в конституцията им не значи абсолютно нищо за нас - не знам кой го измисли като изискване? Може би за тях е добре да ни приравнят с власи, сърби, албанци и печенеги. Съвсем нормално е след това да имаме и други искания за приемане в ЕС. Гърците как ги въртяха 20 години!

Не може да изброи никое нечестно намерение. Намеренията са да се спрат нечестните намерения на македонската новосъздадена безнационална държава, която лъже начело с лидерите си. За лъжеца обаче е лъжа истината.

Значи македонците ще продължат да купуват български паспорти за да могат да работят в ЕС. Другите държави не продават паспорти.

тоз Османи ако беше в България, щяха да го назначат да сади бустани

Единствено по улавия народ от нашия....това пак е нашия македонския

албанската пасмине не е....

По история на Северна Македония учениците в нашата съседка учат от учебника по история на България написан на български.

Османи ли си, какъв си не те знам. Не можахте ли да разберете, че докато вашата географска област ни краде история, език, литература, култура и не на последно място не иска да разбере, че освен сърбеещи се българи има и истински българи, които не са забравили корените си и да ги впише в Конституцията си, вие някога няма да получите карт бланш от нас за Европа. Да не говорим за издевателствата над българи!

Kako moze da vi se ukrade nesto sto ne e vase

Кое не е наше, фиром!?

Сръбска подлого,когато кан Тервел беше наричан спасителя на Европа,вашата провинция къде беше,че не помня,а,Мангал сръбски?

Питай майка ти как са я откраднали албанците. Прости сте вие макетата плюете и ругаете по нас и в същото време се редите за паспорти и гледате послушно. Има причина да сте извън ЕС и тя е проста(като вас) просто не ставате. Не сте държава а каша от албанци,сърби,гърци, и българи и затова сте като разграден двор. Политиците ви хранят с омраза която не разбирате ,но послушно сърбате. Роби и сте и не знаете дори. И ти “драги” ми македонски боте ни хулиш но ето те на седиш и четеш българските медии и най-вероятно и ти си се наредил за български паспорт щото сте много велики видиш ли ти.

А те защо ще кандидатстват в БГ. БГ са на последно място в Европа по икономически показатели. С тези хаплогрупи там които сте...имаме около 1 милион от ромската група. Няма нужда повече.

Защо пък да са принудени? Не подкрепям ветото, но това "принудително" заявяване на българско гражданство си е просто хитруване.

В ЕС е такъв глад за работници, че ако ти се работи и ставаш за чеп за зеле отиваш и те вземат, нямаш нужда от никакъв паспорт. Хората не вадят паспорти само заради това. Колко северномакедонски граждани имат сръбски паспорти? Да не се окаже че са съизмерими с българските. Да не говорим за албанските паспортите, да не се окаже че има още толкова северномакедонци с албански паспорти. И не на последно място гръцки паспорти.

Ами нали сте с Гърция едно бре. Антични. Що не си доказват произхода с гръцки антични корени и не вземат гръцки паспорти?

Kako mozeme da bideme edno so narod sto dosol vi Grcija pluvajci na trupci.

Може ли да се изразиш по-смислено?

Османи.... Какво хубаво славянско име!!

Ти пък къв славянин си?

Ми що не кандидатстват за австрийски паспорти по икономически причини?!!! Как пък точно за български се наредиха!

А защо тендиьиозно се дава думата на такива неидентифицирани обекти

Питам; защо се издават български паспорти на хора, не знаещи български? Защо? В Швеция ни мразят, щот тез крадат повече от наши те депутати и като ги сбар ат, оп, ама те са българи!

Поредното ла.но, изакано от Дойче веле.

86 000 са само получилите български паспорти през последните 15 години, Общо са 162 800 по официални данни

както този е албанец, така тези с паспортите - българи. Преди 1944 хората там не са знаели, че са антички македонци. Иначе забележете, как се дава охотно трибуна на тези и лъжите им, и то в най големите медии. Така едно време гърците обработиха Клемансо и Беломорието с 1 милион българи стана изведнъж гръцко.

Гърците обработиха Клемансо и Беломорието с 1 милион българи стана изведнъж гръцко., след неуспешната за Гърция гръцко-турска война, когато над 1 милион гърци бяха изгонени от турците от Мала Азия и трябваше да им се оусигури територия на която да се настанят.

Гръцко турската война е 1919/1921, след като Беломорието вече е гръцко. Малазийците идват после и за да им направят място гърците изгонват българите!

Как се кандидатсва за паспорт по икономически причини? Такава процедура няма. Има чрез доказване на произход в случая

При получаване на паспорт основнои доказваха дали имат в кеш по 5 000 долара ( чувал сум и за по-големи цифри). Истината е, че голяма част от днешното население на Северна Македония не иска да има нищо общо с България, без значение , че дядовците и бабите им са били българи. Ама не ги виня - то и в България много българи не искат да имат нищо общо с България.

ЕС даже не е достоен за най-античния народ в света. Направо да кандидатстват за щат на САЩ. Нали те са открили Новия свят.

Този международен лъжец откъде знае причината хората да кандидастват за паспорт? Не спира да лъже във всяко интервю.

Македонците взимат български паспорти защото подсъзнателно си знаят, че са българи. Османи шиптъра да не дрънка глупости!

Простотията е " голяма" работа затова от всички познати , които имам тези са или русофили или комундета....

Не ми дреме за македонците, а за българите останали в територията на днешна Северна Македония. Не са много, но трябва да бъдат отчетени като малцинство от тяхната конституция. Не разбирам какво ги бърка тези албано-македонци.

Разваля им теорията за нация, произход и история. По-лесно ще си сменят името и езика, от колкото да признаят, че там живеят или че са живели българи. Но ако влязат в ЕС, аз как ще мога да посетя Скопие без да се страхувам че няма да ми се случи нещо, защото говоря български.

Тоест Албанците за Сърби, нещастник скапан

Трагичното е, че македонците са един народ с нас, но не искат и да чуят за нас. Задайте си въпрос : ЗАЩО ?

Защо?

Виждам зла умисъл в неговото изказване.Шиптарите ще претопят всички останали.

А за гръцки паспорти защо не кандидатстват северомакедонците?

АМи защо не кандидатстват за Румънски или Немски паспорти , а кандидатстват за Български ???

Северна Македония в ЕС,само ако България излезе. Нямаме нужда от партньори които неглижират историческата истина и посегателствата срещу българи в РСМ ,за сметка на Американските интереси.С такива "приятели" като Германия и т.н. врагове не ни трябват

АХ ОСМАНИ , АХ ОСМАНИ КУРВА СИ НА ТУРСКИЯ СУЛТАНИ :)) ....

Не на турския. На сръбския …

По-кротко бе Мичиганче. Севермаците останаха единствените от бившата сръбска империйка, които са умрели да полягват на Белград и рашистите.

Ах Османи,ах Османи! Да тъ шиба кой та фани!

А защо не кандидатстват за френски, гръцки или румънски паспорти бе клоун? Не знам до кога ще се занимаваме с тия смешници. Нито стотинка бе трябва да се харчи за макетата, нито една кола не трябва да пресича тази граница. Пълен бойкот на всичко севермакенско. За жалост на нашата популация грам ме и пука.