Османи: Призовавам България да спрем този пинг-понг и да продължим там, докъдето спряхме

Министърът на външните работи на РСМ каза това в отговор на въпрос дали ще бъде изпратена протестна нота за замеряния с камъни клуб „Никола Вапцаров” в Благоевград

Обратно в новината

Коментари - Османи: Призовавам България да спрем този пинг-понг и да продължим там, докъдето спряхме | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тук проблема може да се разгледа и от друга страна.ЕС и САЩ явно поддържат Македония,като или застават на тяхна страна,или заобикалят и подминават организираните издевателства на РСМ към българите. Ескалацията стига до физически самораправяне и това ме навежда на меселта ,че е планиран един регионален конфликт който зрее непрекъснато. На някои жандари е необходимо винаги някъде да има напрежение.

Радев не вижда ли че външния не става,може да върне Генчовска или друг,този е безличен изобщо не се забелязва.Протоколен,но сте хора трябва друг,те не спазват нищо,дори уговорките..Е да намери по способен съобразно манталитета на отсрешните.

Николов-"ски" колегата на Демерджиев е дал парични награди на " доблестните "полицаи охранявали честването.Какво да кажеш за такива?.А нашите министри външен и вътрешен чакат диалог,но виждаме монолог..И като даде списъците на Пендо над 200 души недопуснати " застрашавали националната сигурност,демек застрашаващи македонизма на безродниците, и оня като се извини,е моля ви се!Тия до последно ще ни разиграват,чакат да клекнем и заличим нашето културно историческо наследство и произход.Никакви списъци с имена на български граждани,Пендо ще злоупотреби,не че не ги знае,нали ги има в техния регистър.Не трябва да му се обръща внимание на двуличие и беззаконие с почтено отношение.На тях и похватите,освен сърбомански,са и соросни,като им кажеш истината в очите,стават по нагли.Всичко да отива в ЕК и Европейския съд и да се намерят добри дипломати и юристи,най вече последните за пред съда.

Любопитно е как предварително е организирано по списък с имена на български граждани да не бъдат допускани.Страх от истината,фалшификатори!

Ей на това се вика двуличник.фак ю

Ами спри го бе албанска тикво!

докато не озаптите селяните ,да престанат с простотиите и заприличат на хора,ЕС през крив макарон.

Вето за циганскатадържавица край Охрид, на сърбоманската измет.

Време е за Специална военна операция

С какво? F16?

Вие приключихте за България, За ЕС пускаме Албания! Ако трябва и референдум, ще проведем. В ЕС, ако искате помислите дали пък, вече не сте албанци, че до 1945г българи ,след това югославяни, после македонци, а сега северни македонци. Определяте се както искате, не искайте нищо от България,ток мок и т. н.

Македонец е замерял с камъни клуб „Никола Вапцаров” в Благоевград.

Ебал съм ви путката майчина родоотстъпническа. Лайнари миризливи!!! Тънете си в мизерия и да не сте стъпили повече в България, гниди!

Вместо пинг понг, ще е не се сърди северно македонче.

Скопяните са смес от шиптъри и цигани. Българите са прогонени от скопците, други са избити, а малкото смели хора с българско самосъзнание сега ги преследват.

Аз съм за същото, от което им сипаха гърците. И още - от моите данъци за генератори за скопяни не давам! Да ги плаща който дава! Гласувам за който го изпълни.

Цитат от македонската страница на Уикипедия за Василий Българоубиец (естествено БЕЗ прозвището": ˋˋСамоил создал големо царство чие средиште најпрво било во Преспа, а потоа во Охрид. Постепено ја обединил под своја власт цела Македонија освен Солун, ги приклучил во својата држава старите бугарски територии меѓу Дунав и Стара Планина, Тесалија, Епир, дел од Албанија со Драч, а најпосле и српските територии, како и Дукља и дел од Босна и Хрватска. Идеолошки, Самоиловото царство било поврзано со старото Бугарско Царство, така што и самите негови творци и Римјаните/Ромеите го нарекувале бугарско. Бидејќи традициите на царството и на патријаршијата, освен во римската држава, постоеле само уште во Бугарија. Самоил ги прифатил тие традициии го презел наследството на Симеоновото и царството на Петар, кое паднало под ударите на Римјаните. Всушност неговото царство значително се разликувало од царствата на Симеон и на Петар. И според составот и според карактерот тоа било ново царство. Неговото тежиште се поместило кон југозапад и Македонија го чинела неговото јадро.[22]"

И в същото време по-надолу: "Јован Скилица бил римски/ромејски автор кој во својата „Хроника“ од XI век го опишува навлегувањето на Василиј II во териториите кои ги владеел цар Самуил: ...Царот Василиј Бугароубиец, кој сакал да му се одмазди на Самоил за стореното, ги собрал римските војски и решил сам да навлезе во Бугарија. Тој навлегол во Бугарија преку Родопите и реката Хеброс (Марица). Го оставил во тил магистер Лав Мелисин и му заповедал да ги пази прооодите, а самиот тој, откако ги минал теснините и планините, крај Триадица, наречена порано Сердика (Софија), стигнал до едно село, наречено Стопонион (Ихтиман), тука направил логор и започнал да размислува како да ја раководи опсадата на Сердика..."

И на английската страница: "Conquest of Bulgaria Edit Main article: Byzantine conquest of Bulgaria Military campaigns during the Byzantine-Bulgarian War. Basil sought to restore former territories of the Byzantine Empire. At the start of the second millennium, he fought Samuel of Bulgaria, his greatest adversary. Bulgaria had been partly subjugated by John I after the invasion of Svyatoslav I of Kiev but parts of the country had remained outside Byzantine control under the leadership of Samuel and his brothers.[72]" Кефффф!

Некое маке съгласно с дриснята във Уикипедия ли е изсрало мунис!??

Навсякъде сте изсирали по едно лайно Османи.Без извинения.Не го заслужавате.И на футбол ви бихме и какво беше?Стой си в кочината там ,наречена Македония и квичи заедно с останалите. Никой не иска да ви види в БГ!

Г-н Османи е пример за пинг-понг!!!

Да, стига с този пинг-понг и разни видове "лобиране"! Накрая ще бъдат поставени на място макетата и никакво мърдане от това, което трябва да направят!

Така ли се гради добросъседство? С такива публикации: ПАМЕТНА ПЛОЧА, КОЯТО РАЗКРИВА СТРАШНА ИСТИНА Ристич: Български престъпници убиха 400 деца в Охрид Когато преди девет месеца на Билянините извори беше поставена паметна плоча, за да се напомни, че на това място през 1915 г. са били изклани 400 деца на 15 години. „Доказателството“ е в текста на паметната плоча и думите, че престъплението е извършено от „български въстаници“. Но думата "бунтовници" на плочата може да се коригира на "български престъпници". ПАМЕТНА ПЛОЧА, КОЯТО РАЗКРИВА СТРАШНА ИСТИНА Ристич: Български престъпници убиха 400 деца в Охрид Когато преди девет месеца на Билянините извори беше поставена паметна плоча за избитите 400 деца на 15 години на това място през 1915 г., нямаше медиен интерес. Но когато този уикенд паметната плоча беше забелязана от българските медии, тя стана "поредното доказателство, че населението в Македония е българско". „Доказателството“ е в текста на паметната плоча и думите, че престъплението е извършено от „български въстаници“. Но думата "бунтовници" на плочата може да се коригира на "български престъпници". „Колежията от 400 деца е извършена от български престъпници. Говорим за Първата световна война, когато Македония и Охрид са били част от една по-голяма държава, така че българските войски на тази територия също са били наричани въстанически. Председателят на сдружението обяснява, че децата са били студенти и най-младите наборници от военно училище, че не са имали оръжия и са били от различни националности, но не и от българи, защото в Охрид нямало българи.

ГНЯВ! ЕС БЕЗ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ! Днешното скандално поведение на македонската гранична полиция на границата между България и Северна Македония, както и още по-отвратителното поведение на македонския политически елит и на македонски граждани в Скопие във връзка с честването на годишнината от рождението на националния герой на България Гоце Делчев, изпраща еднозначно послание: Република Северна Македония няма място в Европейския съюз . За пореден път стана ясно, че националреволюционер като българина Георги Делчев няма нищо общо с днешните македонци, които са copy paste на най-отвратителните комунисти от югославско време. На тяхната враждебна спрямо България десетилетна политика трябва да се сложи край. Чух и лидерa на опозицията в тази страна Християн Мицкоски от ВМРО-ДПМНЕ, който активно работи срещу своята страна в интерес на съседна Сърбия. А най-вероятно и на Русия. Днес той призова нас, българите, да гледаме в бъдещето, в 21-ви и 22-ри век. Веднага му отговарям: защо, като искате да гледате в бъдещето, застроихте центъра на Скопие с антични сгради? Защо фалшифицирахте дори градското архитектурно пространство? Няма бъдеще за такива комунистически изкопаеми като вас - титовисти, червени боклуци, югославски отрепки. Много дълго ще висите пред портите на Европа. Ще клечите пред тях, докато не ви уврат кратуните за историческата истина, че сте срамни наследници на достойни македонски българи. Че сте се отродили от своя български народ. Ще има дълго да чакате за европейско членство, защото поведението ви е на сърбомани. И защото не сте достойни да носите името македонци, което е името на македонските българи. И то какви само българи: Пърличев, братята Миладинови, Пейчинович, Делчев, Груев, Сандански, Александров, Михайлов. Наистина ми писна. И затова като евродепутат призовавам всички български политици, млади и стари, десни и леви, либерали и зелени, зрели и недозрели, към заемане на твърда и непоколебима позиция в защита на българската история, култура и народност в Македония - минала и днешна. Защото в тази географска област, част от която днес заема независимата държава Северна Македония, е живял и все още живее българският народ.

е жълт вентилатор на червен фон. Севермаците от сто и десет години (1912-та) ги учат на омраза към нас и имат подготвени безброй обиди. Ние от своя страна (напълно погрешно след 1945-та) ги имаме за свои и сме обезоръжени. Дебело подчертавам, че ние би следвало да ги обиждаме само като отговор на техните хули. Ако (по-скоро когато) те започнат. В дългите ми контакти със севермаци съм забелязал, че са свикнали да ни удрят, без дори да допуснат, че можем да отвърнем. А как им отговорихме последно? Викахме им „Бугари“, което е абсурдно, защото първо е сръбско и второ превръщаме собственото ни име в обида. Те вече не са българи, а еничари и би следвало това да скандираме: „ЕнИчари, енИчари!“ Мнозинството от севермаците не приема названието Северна Македония, а да не говорим за северномакедонци! По силата на Преспанския договор името на страната е Северна Македония, но на населението – македонци. Този договор обаче е двустранен – Гърция-Севермак и няма сила за нас. А истината е, че с тези промити мозъци и този сърбизиран диалект, те нямат общо с българите от другите части на географската област Македония и са точно севермаци. „СевЕрмаци, севЕрмаци!“ Друга тема, на която севермаците са много чувствителни, е сръбската. Съзнават и са гузни от васалното си положение спрямо сърбите и силно посърбения си западнобългарски диалект, който наричат език. Оттук: СЕвермаци пОсърбаци, хей, хей!“ https://www.youtube.com/shorts/ipl2ZaFnXXg

Ти си болен човек. Иди лечи се.

По гръцкия договор е -граждани на Република СМ,подчерава се географското,гражданството е свързано с държавата ,не с етническия произход.Там живеят и албанци и власи и най вече македонски българи,които все още са " други"!

"Страните прифаќаат дека нивното односно разбирање на термините „Македонија“ и „македонски“ се однесува на различен историски контекст и културно наследство. Во однос на Првата страна, овие термини ја означуваат не само областа и народот во северниот регион на Првата страна, туку и нивните одлики, како и елинската цивилизација, историја, култура и наследството на тој регион од антиката до денешен ден. Во однос на Втората страна, овие термини ја означуваат нејзината територија, јазик, народ и нивните одлики, со нивната сопствена историја, култура, и наследство кои се особено различни од оние кои се наведени во член 7, став (2). Втората страна изјавувадека нејзиниот официјален јазик, македонскиот јазик, спаѓа во групата на јужнословенски јазици. Двете Страни изјавуваат дека официјалниот јазик и останатите одлики на Втората страна не се поврзани со античката елинска цивилизација, историја, култура и наследство од северниот регион на Првата страна."

б) Државјанството на Втората страна ќе биде македонско/граѓанин на Република Северна Македонија, како што ќе биде заведено во сите патни документи. в) Официјалниот јазик на Втората страна ќе биде „македонски јазик“,како што е признаено на Третата конференција на ОН за стандардизација на географските имиња, одржана во Атина во 1977 г. и како што е опишано во член 7, став (3) и став (4) од оваа спогодба. г) Термините „Македонија“ и „македонски“ го имаат значењето дадено во член 7 од оваа спогодба. д) Кодот за земјата на регистарските таблички на возилата на Втората страна ќе биде НМ или НМК. За сите други намени, кодот на земјата останува да биде МК и МКД, како што е официјално определено од Меѓународната организација на стандардизација (ИСО).

Османи да го поеме анално после орално и да разбере че макетата живеят в български земи

" Късно е либе за китка"! Вас"макетата" докато не ви опънат на дувара няма да разберете че със сръбски пинг-понг няма да ви се получи!!

Да го диша Османския чорап. Не става така тая работа обърни лопата мазна албанска. Сега трябва да отговаряте за действията си и да си сърбате последиците. И ако нашите политици не бяха такива беззъби пумяри досега да бяха спрели тока на Макетата и да бяха затворили границите и да бяха наложили вето за влизането на тия неандерталци в Европа

Директен блокаж за ЕС и черни печати на всички македонци от тук нататък. Като нещеш мира на ти секира.. Шибани олигофрени макета...

Докарахме се дотам, че макетата да ни гъбаркат с пинк понк. Е, толкова слаба държава никога не сме били. Радев, какво ще кажеш? Направи за нула време България на подлога, каквито са ни всичките политици.

Празни приказки на Османи. В нищо не му вярвам. Първо дела, после приказки! Има една бг поговорка за "лъжливото овчарче". Е ето това е Османи! Доверие на негови приказки 0 нула!

Явно началниците отвъд локвата са смъмрили албанския посерко...Сащ-исаните им трябва македонската територия, за да имат още едно точка на конфликт...Най-доброто е да затворим границата със скопяните, отнемане на българските им паспорти, скъсване на всякакви отношения и никакви общи проекти.

За да се спре този "пинг-понг", е време Македония да покаже действия. А именно: вписване на българите в конституцията, премахване на езика на омразата в учебниците, медиите, речите от политиците,...и да не забравяме общата ни история. Тези неща не са маловажни а съществени за двете ни държави. Но ако продължат с глупостите, както недопускане на бг за празника на Гоце Делчев, материални щети по клубовете ни, и тормоз физически и вербален върху мк българи...не си заслужават никакви усилия в тази насока. Да си остават Югославска държава, което всъщност те искат.

да се изначудам дека вие сте убедени дека ние зависиме од Бугарија. Во ниедена област од нашиот живот не зависиме од вас. Сакаме да бидеме добри соседи но вие очигледно сакате да не напрвите непријатели.

Я да питам аз защо се надупихте на гърците. Казах винкак да се казвате. Ако ви бяха казало да вземете името Лайнария, или Говнария, щяхте да приемете. Явно вие от добро не разбирате. По стар български обичах. И затова ще го направим с лошо. По стар български обичах.

Сакаа воопшто да нема Македонија во името. Имаше протести во Солун. Но Македонија остана во името, "mkd " е прифатена ознака и грците прифатија постоење на македонски народ и македонски јазик.

Сакаш не сакаш че клякаш македонски изтърсак. Като не сте зависими ти какво дириш тук и защо само ревете за Европа. Ама ти си поредния тъп сръбски мелез който се гордее със тоталната си дезинформираност и генетично вродена тъпотия. Отделен е въпроса че ако ви спрем шалтера ше лаете ама на свещи.

Колку глупости и омраза на мал простор. Бугарија на најглупав начин го злоупотрбува правото на вето против нас. Пред србите не смеете да писнете нема вето за нив. Кукавички е да покажуваш сила кон помалиот.

......каза макето на чист български.

Ами спрете да лъжете! На Пендаров носа му порасна на метър.

Дали пък да не спрете да биете невинни хора и да трошите чужда собственост?Но първо може да се научите на баня всеки ден.

Аз мисля, че най-после имаме серт външен министър, който няма да ви цепи басма и да се хваща на лъжите ви.

Kакъв пинг понг, на всички е известна наглоста на северномакедонците, които се опитват да докажат, че са нация. Имат голям проблем, защото реално са сърби, албанци, българи и гърци.

Мисля че и всички българи мислим така, македония да го духат и никога в Европа, щом много и се ходи, етоя къде е франция, да ходят да клатят на леля момчето

Добре де - те никога! А нас за какво да ни държат в ЕС? Виждате се че нищо не можете да работите, нищо не знаете, никой не ви търси! За какво сме им в ЕС, слаед като и Путин не ни ще в ОНД? Вместо да лаете, по-добре помислете, как ввички наоколо заедно да живеем в мир и съгласие! Ето ви персен случай: На земетресението в Турцив помагаме много. Защо? Затова, че са ни клали 500 години? А македонците да ни целуват краката, щото не искали да кажат че са Българи? Ей тъпаци и рубладжии! Огледайте се! Ако така я карате след 20 години София ще е в Турция!

бития бит, ебания ебан и хайде пак отначало първо бой, после ебан!

Като убият някой в Македония как ще реагират нашите дупедавци.

Както и до сега. Че се съберат ГЕРМ, ПП, ДПС и ДБ, които, съдейки по изборните резултати, изразяват мнението на над 65% от гласоподавателите и ще гласуват за отмяна на ветото за Македония.

И каква част от българите са тези 65 процента гласоподаватели!?

Аз: Призовавам Македония да спре с глупостите и да се прекръсти на Западна България !

Те биха човек,арестуваха трима и ги биха,държаха сумати народ на границата и да спрем и да продължим.....това е наглост до следващия им золум.После пак да спрем пинг понга и т.н.

Поканете македонците на гости и ги дръжте 8 часа на студа. Казвах ви че макетата си вярват твърде много. Ако влязат в ЕС ще поискат София или Пловдив за столица. НЕ в ЕС за македонците.

Румъния строи ограда в Добруджа. България остава заден двор на ЕС за да има къде да се строият големите европейски бежански лагери. Честито Радев! Честито Борисов! Честито Петков! Честито Пеевски!

ДО МВНР на РБ. Предложете на нашите ЮЗ Българи, първо да се извинят на майките си и после да се хванат, да изпълнят подписаните споразумения. След това може и да говорим...

Тоя шипър какво прави в Северна Македония?

Лъжедонците искат отново да им повЕрваме :)

България е моята родина! България е НАТО и ЕС! Моята страна е на 100-но място по площ и население от 200 държави! В средата на света! В моята държава се живее по добре отколкото поне 140 държави в света! Моята страна е въоръжена до зъби! В моята страна, каквито и кривини да имат накрая вземат правилни решения и защитават България! Ще приемем еврото и Шенген!

Що е Маке все е лайно.

Що е маке все е юнак.

Кой ебалебал. Айде вече да се прегръщаме. И да се целуваме.

Благоевград обича македонския народ

Северно македонският Ако трябва да бъдем точни.

че той е точен - обича македонците (гърците)....

Ембаргото върху руския петрол влезе в сила на 5 декември, а от този ден беше определен и таван на цените на петрола от Русия на 60 долара за барел. Освен това на 5 февруари влезе в сила таванът върху цената в ЕС на руските петролни продукти. По данни на базирания в Хелзинки Център за изследвания в областта на енергетиката и чистия въздух таванът на цените струва на Русия 160 млн. евро (172 млн. долара) дневно. Международната агенция по енергетика оценява загубите на Русия през януари на 8 млрд. долара, което е с една трета по-малко от действителния спад. ПРОДЪНЕН БЮДЖЕТ Според предварителната оценка на руското Министерство на финансите дефицитът във федералния бюджет ще бъде 1,76 трилиона рубли (22,880 млрд. евро). "По предварителната оценка приходите във федералния бюджет през януари 2023 г. възлизат на 1,356 трилиона рубли (17,628 млрд евро), което е с 35% по-малко от приходите през януари 2022 г.", се казва в съобщение на министерството. Бюджетните разходи през януари възлизат на 3,117 трилиона рубли (40,521 млрд. евро), което е с 59% повече в сравнение със същия период на миналата година. Това означава, че Русия харчи над два пъти повече, отколкото получава в държавната хазна.

Лицемерие, лицемерие, лицемерие...... Докато не ударим по масата и не спрем да се правим на толерантни няма да спре тая простотия от страна на НМК. Време е да им спрем тока и да не ги оставяме да си разхиждат коня, както искат. Достатъчно толерантни бяхме...... Достатъчно пъти им подадохме ръка...... Достатъчно направихме. Време е да заемем твърда позиция и да се спасяват. Нека пак стант част от Сърбия, ако искат и да си се правят на комити в кафаните до 2222г. поне. Стига толкова толерантност от наша страна и т.н.