Осиновени българчета попадат в американско семейство на ужасите

Децата са тормозени близо 7 години, докато едно от тях не е намерено от съседи далеч от дома в Мисури

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Държали храната под ключ. Имали 10 деца, а пък и спестявания да си платят гаранция 100 000 долара ??

Stan Stan

Малко на фейк мяза "новината"

Не е. Потвърдена е от неколко международни нивинарски източника. Не приказвай преди да си проверил, смешен си и жалак.

Онзи ден си мислех- как ли контролират осиновяванията в чужбина. Явно никак. Аз съм осиновителка. Първо ми разследваха и майчиното мляко, после, след осиновяването, две години на всеки шест месеца ни проверяваха как е детето. Ама тия нали са Хамериканци- никакъв контрол!

Аз живеем в чужбина. Когато искъм от балхар служби и институции да ме контактват по къФто и да е начин, да кажем имейл, телефон (има си начини по държавна линия да се устрои към мобилни провайдери как точно да контактват поне ЕС емигрантите... не че се деля от другите емигранти по света, но съм сигурна, че има начин, да спомена поне начина в моя случай...) и искам да имам контакт със държавните слъжни, със институциите.. и те ми казвът серсем серьозно, немаме ресурс ... и ас гледъм и немеем....значи за джипове на шефовете има ресурси, за кифтетата на парламентаристите има служебни пари, за полиция за увеличение на заплатите има пари, за техните почиВки на лайноморието и почвини станции има пари... но за сираци, за граждани, за техните нужди, за държавата, за добруването, нема пари. Вдигнете се и скочете и се разбунтивайте на куманягите, които изпалаха сичкото, и продължават да лапът! и продавът децата на тааа страна, на осиновители като тея, за техните рушвети и продажничество! СМЪРТ НА КУМАНЯГИТЕ, СВОБОДА НА НАРОДА, И ДА СИ ЗЕМЕМЕ ОБРАТНО И ДЕЦАТА, И ДЪРЖАВАТА, И СВИНЕТЕ, И ЛИЧНИТЕ ДАННИ, И ДА ГИ ИЗБИЕМЕ, ЗАЩОТО ДРУГА УПРАВИЯ НЕМА, НЕМА И ДА ИМА! ЛУСТРАЦИЯ, И ИЗБИВАНЕ НА КУМАНЯГИТЕ ! Ако искате да останете живи, и да оставите покуление.

Ако трябва да избием КОМУНЯГИТЕ трябва да се избие 2/3 от останалото стадо и няма да има кой да ги копа!

Ами ако се е стигнало дотам, ше ги избиеме, да не би да са си повервале, че сега нема кой да ги избие. На това модерно време, я отрова у водопровода, я две бутилки кръвна плазма со едра шарка у градската чешма, я един хеликоптер со малко химия над градчето....това е напълно у моите финансов ивъзможности. У един саму индивид. А ко ако се съберем сичките емигрантини, да си отмастиме. Тея куманяги май са се зеле на серьозно, че ше векуват. Ми не са познале, кога им доде времето, ке им доде времето, и отпосле, кой ке ги извади от гроба, ке се молът на Иисус май-май.

Като се замислим, и за други методи се сещам. Ко да се прави, една индженерка, саму химия и физика ми е у главъта..... Засега си траем, те евреите успешно си ви избивът, нема си цапъм ръките я .... Кеф ми геноцид от храна, кеф ви свинска чума, кеф ви безработица, ас защо да се тикъм да ставъм престъпник, то територията успешно се обезлюдева..... С циганите е още по-лесно - те я имът я немът пашапорти, я регисррирани я не...полиция нема да преследва престъпления .... Драснем клечката на гетото, и седим да съзерцавъм красутите на пожара ... фкойто некое и друго кемикалче да съм пуснала. .....

Има начин исичките до един да бъдете избити, ас лично съм се спирала заради малките деца и бебета, които си е грех да избиеш, откадето и да го гледъш. Не е грех да изтрепеш изверги и престъпници, за там немъм угризения. Не м исе занимава да ви трепен един по един, просто не ми се занимава, макар че е възможно. В един масов метод, а новите и достъпни методи са мамъта си трака... нема да преборите и до 15, и ке налегате леШ по територията. Нема нужда да ви погребваме, сичкото бездомно куче и глиган ке се наяде на гошаФка. По тея земи сичко се е виждало. Ноо, ноо ме искушава мислата. Дотук си намирам дргу занимания, но ако ми кипне лошо един ден, не е изклучено. Господ намира начините, ако това требе да се случи, Господ ке ме повика. А начини има, стотици. Не съм посегнала, не съм набарала. Не останахте ноо ениуей. Ке почекам. Да се попревършите. Да не ми лежите на съвестта. Да останат саму убийците на нацията , същите, които избиха народеца, те ке останът накрая, най-лошите убийци, най-гнусните. Там ке стаа мелето, ако питате мени.

когато нашите служби изпратиха там двете деца дали се заинтересуваха поне веднъж да разберат как са, интегрират ли се, учат ли и т.н., че дори и тях да чуят и видят, ами направо са ги отписали от света, има ли срок за интеграция и въобще това са живи хора, а не котки и лабораторни мишки, как така разпилявате нацията по света без да мислите, а сега що ще чините или ще гледате надолу безхаберни, жалко за децата, които никога няма да забравят злото на което са били подложени години наред..., а иначе се топим и намаляваме...

Не съдете немци, френци, хамериканци..... Да се запитаме нашите служби не им ли е светнала лампа след като имат 8 деца на тези "детелюбци" за какво са им още две ?????????????????????????????????? Или важното е да пипнат парички???????????????????????

Малката Сорина от Румъния ей така искаха да я осиновят в Америка за донор на орган.Румънците обаче скочиха и отложиха местенето и там.В тази държава пълно с изкукуригали герои.

Извращенията са типична черта за англоговорящите и студени нации!Не сте ли гледали и по старите британски филми какви репресивни мерки са се използвали към децата в девическите и католически училища?На тях им е чужда нежноста и обичта към детето.Хора, които никога не са обгрижвани от майчина обич какво очаквате от тях?

Америикански плиткоумници в действие.

Като влезнат във властта нещо им става. Губят здравомислие и започват да шикалкавят и стават разногледи. За какво възстановяване говори Зелката, когато не стихва гражданска война и загиват мирни хора. А кой е президент? Ако той още не вярва, президентът е той. Тогава каква цел има той? Да покаже миролюбие и загриженост за тези, които убива (след като стана президент убити няколко мирни жители).Защо той не дава заповед да се спре обстрел на Донбас след като му принадлежи вече цялата власт?

И аз съм разноглед . Схреших с темата.

Нещо нашето посолство или Външно да се намеси? Или ги е страх да не им се кара Големият батко? Значи Щатите могат да изискват от цял свят хора, които нещо са престъпили щатските закони, но ние нямаме такива права? Да си ги съдим тук и да полежат малко с мангалите в затвора!

Е тея изроди са си имали 8 собствени деца, за какво са осиновили още 2 и то от далечна България. А и нашите служби как не са ги проучили. Горките дечица навсякъде ад за тях.

Това с осиновяването на деца от чужденци си е голям бизнес за много пари. Социалните трътки едва ли са си направили труда да видят в какво семейство ги пращат. Сега с Интернет вече няма скрито-покрито, щяха да видят, че ги гонят от щат в щат, ама кой да си дава толкова труд, нали пари падат. Следва пълно разследване и уволнение на виновните за това.

Не разбрахте ли, че западното общество е едно изкривено общество, което под либералната диктатура се отдаличава от нормалните ценности на европейската цивилизация. Български бели деца нямат място да бъдат давани на чужди семейства това е държавна измяна от страна на слугите, които ни управляват!!!

Е защо тека удобно забравеш да споменеш, че куманяги и евреи те управлевът? И че точно те разпродавът българските деца ,а безценица, просто за да ликвидирът нацията? Защо не разпродавът тека циганета, щото никой не ще циганета. А сега, съм сигурна, че може да се установи, и че има държавни архиви, кой извърши действията за това осиновеване, и кой е лично и държавно отговорен. И ти защо тека анонимно, си приказвъш на себе си саму? Щото ше те изтриет у келевия продажнически мерлизив и пръдещ дирник ли. И ти си едно лайно, ама се изсра тука, да си демонстираш меризмата и акъла. ДЕБА ВАШТА ПРОДАЖНА МАМИЦА КУМАНИЗКА, СИЧКИТЕ СТЕ ЗА БУКЛУКА, ДО ЕДИН! ЩОМ ГО ТРАЕТЕ И ТОЛЕРИРАТЕ, СИЧКИТЕ СТЕ В КЮПА СЪУЧАСТНИЦИ С КУМАНЯГИТЕ, СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОТ И ДЕЦАТА НА ТОЯ НАРОТ! МРЪСНИ ДОЛНИ ПРОДАЖНИЦИ, ДА ИЗПУКАЛЯСАТЕ ДАНО, И ГОСПОД ТОЧНО ТОВА ВИ ГО ДАВА, СЪУЧАСТНИЦИ НА ЕВРЕЙСКИТЕ КУМАНЯГИ! ЗЕМЕТРЕСЕНИЯ ЗА ВАС, СВИНСКА ЧУМА И КРАЖБА НА ЛИЧНИ ДАННИ, МАЛКО ВИ Е!

хора не бива да се разрешава да осиновяват деца, но никой не обръща внимание, че явно става дума за някакви изроди, а не за специално отношение към българските деца, защото те са тормозели по същия начин и собствените си деца!

Изглежда САЩ е доста добро място за развитие на психопатите...

A къде е нашата дуржава в случая?! Тя как ще се погрижи сега за да си приберем децата, след като нехайно е позволили да бъдата осиновени от изроди?

За тези които казват, че новината е измислена. Направете търсене в гугъл на: Mark Mcgregor Missouri и ще ви излязат новини в други медии.

7 (седем) години са правели експерименти САЩистанците с българските деца, за да установят с какви методи могат да унищожат и българите в България, които удържаме и оживяваме след 20 години прилагане на план "Ран & Ът", и още 10 години геноцид наложен от БОКо и БОКолуците му...!!! Безсмъртни сме бе, ейййй...!!!

По-тъп коментар скоро не бях чела. Какво общо има държавата с някакви изроди!? И къде се слагаш ти по дяволите като безсмъртен на база на страданията на тези деца!?

Нещо те гони "световната конспирация", а?:) Второ, Планът "Ран & Ът" никога не е прилаган в България! Трето, това е една частно-битова трагедия, от която не могат да се правят генерални изводи на национално, още по-малко на международно ниво.

Напротив, това е точно по него! Докато има ДЕБИЛИ да вярват в светлото бъдеще на либерасткият хамерикански модел, който следва дори руският елит на Путин кочината ще е все по ужасяваща!

Децата ако бяха останали в България целият им живот щеше да бъде ужас. Пример : полицаи от кАТ Варна ме рекетират за подкуп, но аз им отказвам и подавам сигнал. След седмица получавам заплаха от друг полицай за съд за клевета.

Написаното тук не е изключение ! Поведението на подобен род уроди вълнува от десетилетия граждаството в Северна Америка и западна Европа. Много "демократичните" западни медии са инструктирани да публикуват такива новини само в региналните си издания и да не им се дава широка гласност. Разбира се БГ медиите са толкова демократични (115-ти в Света), че въобще не публикуват такива, а когато все пак има "теч" - троловете на Герп и Козяк отказват да приемат истината за факт и прибягват до дежурната мантра - разбира се Путин е виновен. В същност в Русия и 4-5 държави от ЕС е забранено със закон осиновяването на деца от американски граждани ! А за тези, за които действията на тези американции (изкопаеми от 18-ти век) са нелогични - обяснението е просто. САЩ е рай за всякакъв вид религиозни секти, движения на кабалистки гурута (Мадона е кабалистка дори!) и шамани. Навсякъде, където победи "американската демокрация" (например БГ) нахлуват стотици полу-религизни секти и агресивно разпростират пипалата си. Преди няколко месеца, видях, как тук в София, в хотел България няколо полу-мурмони, полу извънземн (според тях) провеждаше масови "обучения" на деца от 10 до 18 г. заедно с родителите им. Разказваше се притчата за Прометей, като автентична история на сектата и гуруто. Лъжеха, че основният шаман е от русия, а той не знаеше думичка руски.

Верно бе, цяла Америка е така - парцаливи, одърпани, изучават религиозни науки. А космическите кораби, колите Тесла, компютрите,.... им ги правят извънземните. Дори Тръмп и Мелания са парцаливи и с паразити.

Коя социална служба е изпратила децата - от кой град!!!

Да си бяха седели в България в циганския коптор. 15 човека в една стая, печка която гори гуми и пиямство до Бога. И посточнно на улицата да просят за да има за ракия. Щеше да им е прекеасно. Да ги връщат немедлено у дома.

Не си прав - много хора в бълтария възпитават приемните деца с любов и грижа.

Миличка, ПРИЕМНАТА ГРИЖА Е ЧИСТ САТАНИЗЪМ! Приемната грижа ощетява децата, тя не е направена с грижа за децата, не е в интерес и за доброто на децата! Приемната грижа е за пари!!! ЗА ПАРИ! И ГЕНЕРИРА КОРУПЦИЯ! А ДЕЦАТА - ЗА ТЯХ Е САМО СТРАДАНИЕ!

Значи, според теб друг вариант няма - децата са обречени - или тук "15 в един коптор" или в САЩ при изтрещели садисти. Е, с такъв тип мислене, все на това незавидно дередже ще си стоим... Когато едно дете се даде за осиновяване, социалните служби следва да се интересуват /но не само привидно/ как се гледа то. И това трябва да е така до навършването на пълнолетие!!!

Трябва да се накажат много строго тези,които са разрешили това осиновяване! Защото всичко с осиновяването в България е прогнило от корупция и задкулисие! Как може да се дадат деца на хора,срещу които има вече наказателно преследване за насилие над дете? Вместо децата да се дават на българи ,живеещи в чужбина,за осиновяване, те правят всичко възможно ,да им създават безкрайно много пречки. Всичко с осиновяването от чужбина е надцакване на пари. Кой ще им плати повече за дете. Безкрайно съм отвратена от опошляването и корупцията на един толкова благороден акт.

не разбра ли че статията е измислица на руското посолство???????? ебаси простите хора има сега кажи и че Земята е плоска а самолетите пръскат с вируси от Марс

Статията не е измислена и всеки средно интелигентен човек може да провери това. За болните и промити мозъци спасение няма...

KLUCHOVATA DUMA E TEZI 100 000 DOLARA NA SEKTANTA MAGREGARY SHTE MU IZLIAZAT PREZ GAZA , ZA DA GI IZKARA SHTE TRIABVA DA IADE FURASH I TRIZI PROTIV DIARIINA AMERIKANSKA MECHTA .

Мирише на пропаганда, и на фейк новина, нищо в нея не се връзва, да имаш 8 деца и да осиновиш още две и то от България, хахаха, абе хора идват избори, "и току виж в къщи си е най-добре, не взимайте терминал 2"

Аз работех в хотел София и бях помолена от собствениците да придружавам и превеждам на американско семейство докато обикалят сиропиталища да търсят да осиновят дете. Те бяха многодетно семейство и всички деца бяха собствени. Мъжът ми работеше за полицията в Канада и ми е разказвал за невиждани ужаси с деца. А и по официалните новини тук често се говори за подобни и по-страшни случаи. Има много откачалки на тоя свят. Не ги подценявайте.

и аз гледах един филм и там ядяха децата - почти както онзи в Русия - канибал който беше изял 20 души в буркани.

Там където има НПО -та , значи има някаква МРЪСОТИЯ !!!

Тая новина не е потвърдена от нито една сериозна медия.

е то в нито една медиа я няма, някой (руснак) си е измислил тъпотията и я е метнал в онзи сайт

Ключовата дума в статията, вметната така между другото, е БИБЛИЯТА. От там тръгва всичко. Тези така наречени родители не са имали лоши замисли, а са искали да възпитат децата според това което им казва свещената книжка. Там директно си пише да не се пести пръчката и наказанията. Резултата сами го виждате. Тук няма сексуално посегателство, значи хората наистина са си мислили, че всичко е за доброто на децата и спасението на душите им. Лоши хора и психопати винаги е имало, но от добри хора да се правят чудовища, се справя идеално само религията.

Тц. Ключовата дума е куманиЗкото ГерП управление, което е продало тези дечица. Нас не ни касае какво тези черни афро-хамериканци са правили со техните си собствени деца, и това дори не е разследвано, явно не са им правили нищо лошо. Но едни куманяги са продали дечицата за подкупи и други финансови облаги, защото сички знаем, че осиновителите плащът пари на държавата за осиновеването .... и заради куманягите, тези наши деца са попаднале там. Не, никаква Библия не ви е прублем на вас, а куманягите на влаЗт, които са зели подкупа и са издале документите за осиновеването.

Дааааааааааа...Болни животни са лудите крави! А за лудата крава, има само един лек! Куршум в челото!

"Двамата задържани са освободени срещу 100 хиляди долара гаранция." Ама тея лумпени от къде имат толкова?!?!?!

Ами то си пише, продавали деца онлайн.

верно между американците има и умни и добри хора но пък що уроди и изперкали тотално има , в България не можем да ги стигнем никога

Со новите ваксини, ке стигнете и задминете i Israel .

Значи сурови броколи, дори редактора и преводача на тая новина, не би ял, тъй че "наемателите" на детските души са прави в това отношение. А за останалото - този, който йм ги е дал под наем, той да си гори в ада в тяхна компания!

И отгога не ядете сурови броколи, откакто немате пари да си ги купите ли.

За никого не е тайна, че българчетата се осиновяват от чужденци, заради органите. Тъй че не ни занимвайте с битови драматизации! Просто си отворете очите, и насочете пропагандата в правилната посока!

И за 7 години органите им не са усвоени? Абе другарю ти си мислител като Спиноза. Що не основеш философска школа?

Чака се правилния получател, бе, Тиквеник Това да не е писмо, че да го връчиш на момента!

И ти ше връчиш здрави органи, ако държиш детето да спи върху бетонен под, и гладно и оскотело?

разбрахте ли,защо не трябва да се позволява на НПО да се занимават с осиновявания,това за тях е само бизнес, при това мръсен бизнес -търговия с деца.Трябва строг контрол от държавата върху този сектор и вън НПО от там!

просто трябва да са извън закона

Ами сичките НПО_та са еврейски, и са финансирани с еврейски пари. Това не сте ли го разбрале, кой финансира НПО-тата - Сорос и евреийските бангстери, куманяги.

И същите тези представители на тези нпо-та, в момента поставят минуси с цел дестабилизация на общественото мнение.

Ми как. Медиите са еврейски и са финансирани от евреи, кой спореТ теби манипулира минусите? Сички тука знаем, как минусите и плусовете в пърдещия дирник, са манипулирани, ни един не е избегнал това. Познато еврейско и лъжливо, като секи Моше, ъ?

И в крайна сметка, и правителството е куманиЗко, и съдебната система, и парлиаменто, и НПО-тата, та кой викъш, прати горките дечица в чужбина, на едни негри, по партийна линия?

За набитото в парка дете с родители, днеска тука се изписаха толкова приказки а тия деца никой не ги защитава нито съжалява което е още по странно.

Либералната демокрация е в основата на тази манипулация и фалшификация с цел тормоз над невинни деца и забележете нито едно НПО не ги защитава все едно са извънземни.

минусите ги защитават

Защо да е чудно? Там какво е нормално?

Иди и виж. Но понеже не е лесно да отидеш все пак си припомни, че наши младежи системно напускат България и главната дестинация е САЩ. Омразата към САЩ вреди единствено на мразещите. А това, че има примери като описания не значи, че това е правило. Това са фанатично религиозни хора, каквито се срещат и по други места. Предполагам, че всички деца ще им бъдат отнети, вкл. техните собствени.

Негрите са фанатично религиозни, ти ходил ли си некога в Африка, какт оас съм ходила?

Жалко, че си се върнала. А предпочитам да ходя често в САЩ. А сега по същество. Има всякакъв вид фанатизъм. Този наистина се среща сред някои секти протестанти.

Но това не еслучая, защото немъш доказателства, че в Мисури точно това семейство се е занимавало со секти. затова си яШ лайната куманиЗки и се потапей, политическо чучело манипулатоивно.

Аз

...съвсем нормално религиозно семейство... Нищо странно няма.

Точно обратното, атеистите и куманягите обичет бетоенени подове и липса на пресни плодове, и даване на гмо-та. И дажби на храната, и лишаване от необходимости. Това си е регистрирано куманизка концепция, да държиш некой системно гладен, справка Голодомор.

Педераст такъв, комунизма изключва подобно отвратително поведение, експлоатация на човек от човек, дете или възрастен... Я кажи коя велика империя през 19 век е бесила деца за открадната ябълка... Гарван прост!!!

Руската империя е бесила и за половин ябълка.

Брей, куманизма излучвал теково поведение, а Голодомор, който изби по заповеТ на Ленин еврейчето едни 16 мелиона в Украйна, Русия и околните републики, в продълбение на неколко години? Ма как ти повервах, че Голодомор е бил по религиозни пречини а не по еврейско-куманизки .... А купонната система, която беше жива в балХар, до 1998? Грешка, през 1992 още си беше жива, пак под куманиЗко правителство.... Нещо ново под слънцето, куманягите, нови методи за геноцид на белите народи европейски? Дай сега още малко еврейска куманиЗка омраза към белите еропейци, да чуем колко сме лоши и как си го заслужаваме, щот осме религиозни и сме христиени. Христиенството ви вади очите нале, а не африканското шаманство на вас еврейските куманяги? Иисус Христос дето не го припознахте за месия ....

тоя сайт е руски ш ми се струва че шма манипулация въпреки че а възможно и да е истина

ДЕЦА НЯМАТЕ ЛИ ЗАЩО И ПОД ТАЗИ СТАТИЯ МАНИПУЛИРАТЕ ЛАЙКОВЕТЕ

Тия осиновители явно са били от ония религиозни фанатици с промити мозъци. Сигурно и тях са ги смазвали от бой в името господне.

СПРИ ДА БОГОХУЛСТВАШ!!!

много възклицателни знаци. Ще ми се да попитам - кого именно наказва Господ, оставяйки малките деца да бъдат изтезавани и измъчвани ?

А кой ги е пратил там, Гооспод или ГЕРБ-авите? Да беше Господ, да ти повервах, а то се оказва, че администрацията на куманягите ги е пратила там, со сичките салтанати.

Бойко е виновен! И Цветан Цветанов - тоже!

Българските деца ги направихме , като стока за продан, навсякъде където си поискат ги осиновяват. Да знаете някой ден в Ада ще годрим цялата смешна държавичка....Как никой в тази държава не взема отношение за собствените си деца, вместо да намери решение на проблемите с тях, държавата предпочита да ги предотсъпи на всякакви изроди по-света !

Куманягите, драги, куманягите. Ас лично никого не съм осиновила, нито съм дала за осиновеване. Нито съм гласувала за тфа, българск идеца да се осиновевът за текиви цели, нито съм помагала на властите, това да се случи. Кой ви управлева, там е заровено кучето. Кой ви управлева, един куманяга Б.Б., с активна и валидна червена партийна клиШка. Тма ке търсите, не при мене.

Ти на училище ходила ли си, пиши нормално, какви са тези пристевки -Ке , Ме ,фе измислени от задника на кучето ?

Някой казвал ли ти е, че тъпотата е заразна

Затова в Русия още преди 10 години със закон забраниха осиновяване в американски семейства.

Те и друго забраниха и то баш със запоед лично на Путин - дна тест на руски граждани да се прави в чужбина. Защо? Защото неколко държави в света, под силно секретни пречини и контрол, създадоха гено-фонд от нищо неподозиращи обикновени мухлюФци, които беха липопитни да си научът дна-то. Исраел има една от най-богатите, добре финансирани и отлично заредени дна банки в света - нещо като Нове ковчег, на базата на който разработиха био и генни оруъжия. В момента Исраел има био оръжия на расова и национална основа, с които може да порази за броени дни, араби, черни африканци и неколко други националности, по-малки, които са по-компактни. Но се знае, и резултатите беха публично публикувани, че Исраел тества текиви био оръжия успешно, в Южна Африка, срещу черни африканци. Тестовете им срещу араби са също успешни. През 2007, Путин забрани руско дна да бъде тествано извън Русия. Почти сички резултати отиват доректно у исраел. Утре ше ви капичнът с био оръжие, както сега ви капичнаха с африканската свинска чума, и ойде коня у ряката, и вие пак паднале от небето ...локално.

И сега да попитам: ако съм руснак, емигрирал в Щатите или в Израел, или където и да е, как ще ме хване забраната на Путин и кой може да попречи ДНК-то ми да бъде изследвано и изпратено в коя да е лаборатория по света. Даже не е необходимо сам да им го предоставям - има хиляди начини да си го вземат от мен, без даже да разбера. Та нещо тези глупости не ми се връзват много. Или викаш, те израелците се интересуват само от ДНК-то на живеещите в Русия руснаци и разработват биолоично оръжие, което само тях да ги лови?! Смешно и нелогично двубуквено творение си ти!

Тея въпроси ке ги отправиш в най-близкото руско посолство. Лично ас, ако разбирам добре, че е в моя полза, не бих си рапращала днк-ато по света. По линковете, които предоставих, си има и обеснение защо - защото може да се разработи и биологично оръжие, икоето да порази точно определен индивд, а на сички останали по пътя, дори да не кихнат. Но понеже вие ноо чели, ноо знайте, ми живейте си у маалата и мрете. Щом знаете по-добре, ас какво, не съм таа да ви казвъм кое как. То на вас си лежи. кеф ви да се убиете самички, кеф ви да не се, ас не моем да ви спрем, от вашта соПствена глупоЗд.

http://www.ihr.org/jhr/v17/v17n6p24_Weber.html - From The Journal of Historical Review, Nov. - Dec. 1998 (Vol. 17, No. 6), pages 24-25. https://www.globalresearch.ca/collecting-russian-dna-confronting-the-threat-of-ethnic-specific-bioweapons/5620863- Collecting Russian DNA? Confronting the Threat of Ethnic-Specific Bioweapons By Tony Cartalucci Global Research, November 30, 2017 https://www.telesurenglish.net/news/Ethnic-Bomb-Feared-as-US-Air-Force-Confirms-Collection-of-Russian-DNA-20171102-0028.html - 'Ethnic Bomb' Feared as US Air Force Confirms Collection of Russian DNA 2018 https://theconversation.com/is-it-time-for-israel-to-reveal-the-truth-about-its-chemical-weapons-95604 - Is it time for Israel to reveal the truth about its chemical weapons? May 21, 2018 Това никога нема да го намерите на балХар, защото еврейските куманяги яко ви цензурирът. И ви държът невежи, сами да отказвъте информация, като ви се подаде. Читети, това все пак е инглиш, поне толко требе да моете, ако не моете да читети, айде на гугле транслашион. Тъпанари...ем нищо не знаете, ем серете и учите знаещите и виделите .... Ке ви изтребът точно за петнаесе минути, с едно био оръжие, толко сте тъпи и прости. Те ви изтребиха свинете де, сега следвате и вие, за вас нема да плачем толко колко за свинете, не бойте се.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

И аз да бях на твое място, двубуквено неграмотно творение, никога не бих си изпратил ДНК-то някъде за изследване! Като знам, че ще има да се чудят, това ДНК на хомо-сапиенс ли е или на астралопитек...

Мой почитател, ас съм не само жива, еми активно активна, и успеваща. А вие, сте тея, дето за нема и година, погебахте прасета, имахте земетресения, божия глев, урагани, евреи по бетономорието, хакване на лични данни, изпразнени банки от куманяги управлеващи, държавни дългове, цигански набези и убийства и изнасилвания, и кото още там ви е дал Бог, под мойте клетви, щото ас ви лично проклех, кога напуснах страната под заплахи за убийство и политически тормоз. Случва ли ви се, случва ви се. Намерете си Мойсея, да ви изведе от божието проклятие, и после спокойно очеквайте 40 години прочистване от зомбитата куманяги. Господ не си поплува, и на ваше место, бих се сапикясала. Иначе мрете и погивайте де, мойте клетви точно това указваха, и БоГ точно това ви устройва. Ке ли се покаете и вразумите, иле нема, си е ;лично ваше решение. Четете историята на Содома и Гомора, как ангелите дошли при Лот ... и какв осе случило после. ИзяШте сека буква, щото точно за вазе се отнасе.

https://rationalwiki.org/wiki/Ethnic_bioweapon - Ethnic bioweapon https://sites.google.com/site/bioterrorbible/BIO-WEAPONS/RACE-SPECIFIC-BIO-WEAPONS - Race Specific Bio-Weapons BIOTERRORBIBLE.COM: As if written in a science-fiction novel, race specific bio-weapons are alleged to be a real. This type of advanced bio-weaponry would theoretically allow a government to ethnically cleanse a specific city, state or nation that exhibits a certain genotype. The fact that these race specific bio-weapons were publically disclosed indicates that the government behind these weapons wants the public to be aware of their existence prior to their use. While race specific bio-weapon may in fact be more lethal to certain races, bio-weapons in general are designed to specifically eliminate the Human Race, thus rendering the name and the alleged existence of these weapons a moot point. Title: Ethnic Bioweapons Date: 2012

в Русия забраниха осиновяване на русначета от граждани на САЩ...

Голяма простотия, щото видиш ли от другите народности ням уроди, а най-много руснаци. Пфффф.

е допуснал осиновяването? Какви доказателства е събрал за качествата на осиновителите, за условията при тях...Или-като си помисля колко пари се дават от осиновители...Ужасна история...

Този случай е един от по-безобидните. Има къде по-тежки и направо страшни и кошмарни. За това и с т. нар. "стратегии за деца" трябва да се внимава много. Което и да било общество, група, религиозна общност, държава или идеология се познава по отношението към слабите, болните, възрастните и най-вече децата!

Просто напишете, че става въпрос за поредната СЕКТА. Всяка година в САЩ се пръкват нови около 400 сектантски организации. И понеже е страна на "свободата", свободно си развяват байрака.

Не е секта бе. В Мисури, секти нема, та ме почти изцело Католицизам и протестантсво, а малко шаманство, по негръската линия .... Не е на религиозна основа бе, на расистка е бе..... Ей ем не сте биле там, ем знаете по-добре ..... Центраните щати имат секти, Юта е целия мормонски, и точно затфва е стабилен ....религиозно и расово.,...Юта се знае до кътен последен зъП....

В западен сайт преди време имаше също статия за западняци които са осиновили деца от една бивша соц. страна и децата са попаднали в пълен ужас. Така че нищо ново.

в западен сайт или в tralanews.com made in USSR

Абе , вие куманягите в балХар, луди ли сте, питам се ас често? До вас световните новини не достъгът ли? Напълно е възможно да изживевате езикова изолация, ако не говорите и пишете езици, но за Бога, пон3е един език да говорехте, и шехте да имате достъп до световната преса и да четете и мислите. Не знам кой ви държи в клетката на невежеството, но за Бога, острани преличате на луди и бесни оскотели добичета. Тея неща се знает не просто междунарподно, а на световно ниво. Че Холиууд се държи от евреи - вж. списъка с евреите собственици на Холиууд, има го публично, не е тайна. Че световните медии са държани пак от евреи - същата история, само който не е искал, не е намерил имената на собствениците со се еврейските им имена. Сички знает за топлата връзка между куманяги и евреи, и кое точно ги държи заедно - че куманягите са платени с еврейски пари, и толерирани политически от еврейството, за да прокарвът еврейските закони, законченца и подтисничестов, и да вършът мръсната им еврейска раута. за което има изобилие от факти и източници, защо не четете бе! Изобилието е ощеметеващо, на мен ми отне 10 годин ии още намирам нови неща, които не съм чела и намерила досега! Никого не можете да излъжете, хората четът и знает!

Малко си бит , а е трябвало да си е.ан , защото си неграмотен и зъл.

Затфа ли зад Калотина, и ви третирът като мамуни африкански и ви слагът у вериги. Щото знаете по-добре и сте по-образовани, куманягите, локално.