Шефът на НОИ: Осигуровките трябва да се увеличат двойно

За да може повишението на пенсиите да не идва от приходите от данъци от самата осигурителна система, осигуровките трябва да се увеличат двойно. Това изчисление направи директорът на Националния осигурителен институт (НОИ) Бисер Петков.

Обратно в новината

Коментари - Шефът на НОИ: Осигуровките трябва да се увеличат двойно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако всички търтеи и паразити,които са на държавната ясла бъдат освободени-ще има достатъчно за всичко.И малкото хора,които работят/въпреки всичко и са жестоко ограбвани под форма на непосилни данъци и прочие/ще могат да си поемат глътка въздух...Проклети да сте заради геноцида над народа си..........

Alex

вдигайте ги двойно какво чакате :)

Както върви, ако ГЕРБ остане на власт няколко мандата, към което всячески се стреми, със сигурност ще намери начина да не се изплащат пенсии на български граждани в България! Това е, навярно, поредният социален експеримент поръчан от МВФ, СБ, ЕЦБ и ЕС, за намиране в бъдеще пътища за повишаване нормата на печалба на капитала. Т.е. развитие на дясната политика в глобален мащаб, при показани добри резултати у нас! Както успешно проведения опит у нас, които показа, че в Европа може да има народ и държава с по-ниски доходи от повечето страни в Черна Африка и започва постепенното налагане на модела в други страни и на ЕС вкл.