Още през декември Корнелия Нинова предложила на Иво Христов място в червената листа

"БСП е демократична партия, защото дава място на хора от гражданската квота, победа ще създаде условия за излизане на безизходицата", смята бившият началник на президентския кабинет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква "гражданска" квота, като предложението не произхожда от гражданите, а от Нинова?! Замазване на очите с думи, както винаги.

Не е възможно мислещ, образован и можещ човек да е против интересите на България, да работи в полза на Москва и да е с БСП. Нещо за тоа тип сте се объркали

Тъй, тъй, Александър Йорданов е най-подходящ, защото казва, че за него датата 3 март нищо не значи и е отказал да подпише Конституцията на Република България! Я марш бързо на митинг, да се друскате. Ще ви гледаме сеира след месец. Тия апартаменти и тая корупция ще ви съсипят. Какво става с Антон Тодоров? Толкова много документи излязоха с тия апартаменти, а той мълчи като наакан!Що така?

За техноимпекс панаира в пловдив пише много та не остава место за друго

Не знам какви са тези чеверме-социалисти, но знам кои са суджук-демократите. И това не са само онези, дето махат сужуци и филе Елена с тонове, а и онези маргинали от СДС, БЗНС и прочие, които и те искат да се докопат до безплатния суджук. А ако аз обичам да хапвам чеверме, то и аз ли съм чеверме-социалист? И сигурно не съм само аз изправен пред подобен въпрос. Ако любовта към чевермето е критерий за принадлежност към една или друга партия, то спукана им е работата на любителите на тикви. Гледай Потрошенко, сещай се за Борисов! Сигурно за това е така силно медийното затъмнение за изборите в У-крайна! Всички ги е страх да правят аналогии и анализи. Чакат опорни точки от Тодоров - Харизанов - Коритаров - Биков!

Той затова ли се пъне така да плюе от сутрин до вечер по опонентите - за да си гарантира мястото?

че последните 2-3 дни се изпадна в силно обяснителен режим относно кандидатурата на този индивид. И президента, и Нинова, и то самият се обясняват като ученички. Това навежда на мисълта, че май тази номинация не се приема добре.

Тук от два месеца се опитват да пробутват някакъв Иво Христов, който е толкова мижав, че е никой не различава и всичко го бъркат с друг човек със същото име, вероятно само роднините и някои съпартийци го различават Тоя обаче е явно такава мишка, че въпреки ежедневните статии и предложения за него никой не може да го различи от адаша му. А иначе бил спец по медийни стратегии. Може би стратегията е никой да не разбере , кой вкарват червените в Европа Явно комуноидчета са решили , че не само магаре , ами и само име без лице може да се прати в Европа , щом е от тяхните човечета.

Като чета глупостите, казани от този чичко си мисля "В паралелна вселена ли живеят БСП и израстъците и"?

Споко...кацнали са за малко и ще си ходят

Живеят в свят където те са милионери и защитават бедните пролетарий от СЕБЕ си???

Този "чичко" е умен и интелигентен мъж. Затова го предлагат от БСП. Там хората не ги избира Нинова. Тя ги предлага, а се решава с тайно гласуване. Ти да не искаш да гласувам за Александър Йорданов дето вика, че за него датата 3 март нищо не значи? Или за усмихващата се мълчаливка, дето я направиха евродепутат без нито един ден стаж и никой не и е чувал гласът?

БСП е демократична партия

ми бсп е демократична партия от основаването си през 1891г! и винаги когато не е била на власт ,не е била в нелегалност, и не е избивала инакомислещите хора е била демократична!

Децата от Ястребино кой ги изби? А поета Никола Вапцаров? Кой режеше глави и ги набиваше на кол?Кой изби хиляди в България по Закона за защита на държавата? Българските фашисти ли? Дето сега се пишат демократи и инакомислещи.

Иво Христов обиди целия български народ като каза че 80% са дебили а сега за награда го пращат в Брюксел

тоя иво не е ония иво, ама пък си прав, че деб.илите на ония иво могат да пратят тоя иво в ес!

Ама май наистина ти си от тези 80 процента....това е друг Иво Христов: https://www.24chasa.bg/novini/article/6537737

то и ти си от дебилите, щото това съм го писал още в 11.32, пък ти зацепваш чак в 11.42! трябвали са ти десет минути да загрееш, което явно си е постижение за тебе!

А за "чеверме социалисти" а?

ДС и отрочетата и нямат място в БГ политиката!

За каква безизходица говори Нинова, нали при последното социалистическо управление бяха спрени европейските фондове заради злоупотреби

И тя беше изгонена от поста на заместник министър от своите си за корупция, но хората имат къса памет и вярват на лъжи.

политик-доходоносен бизнес!вървете да гласувате за поредните интересчии!

PEYTSCH

За вас които вярвате в таласъмите и на медиите ще ви кажа да се вгледате например в телевизиония канал n-tv където показват документален филм за ацтеките. Та като говореха за Елдорадо отвориха едно златно кофчеже със златни монети...Е най-отгоре стоеше ЗЛАТНА МОНЕТА ОТ 2 СТОТИНКИ. Много ясно показано „2 стотинки“ на български ! БСП има дълга история и огромна торба с лъжи, но чак дотам ?

Ние българите не харесваме умните и начетениете,ние си харесваме прозДите,по ни допадат!

Ами тоя неразличим от адаша си. Типична вярна на партията номенклатурна сива мишка , която пъхат в Брюксел по партийна линия , кво да хвалим. Бутнаха го за месец при президента, колкото да има няква биография, щото е живял като шматка до 50г. Жалка история.

Значи точно както ви писах , просто са го сложили за месец за стратег при президента , колкото да има няква биография , щото няма биография , пък е на 50г. Във всички новини свързани с него няма съдържание :, президента го назначил , Курнела го предложила, какво казал президента, какво казала Курнела , какво казал Христов за това какво казала Курнела и за Истанбулската конвенция, просто налагане на номенклатурен кадър без лице, биография и съдържание. Партията ги кърми от детски до старчески памперс. Христов е роден в номенклатурно семейство размотавало се в посолства при врагаовете и след незапомнящо се съществуване трябва да се пенсионира в Брюксел с фондовете на врага. Партийно кърмене до брада и побеляване-типичното комуноидно скъпо вегетиране.

а ти с каква диплома си ?

Всеки народ си заслужава управлението. Докато плюете един образован и ерудиран човек и възхвалявате Тиквата и Гуменката ще живеете в корупция и мизерия. Как можете да паднете толкова ниско, че сами се превръщате в роби. Не виждате ли че ГЕРБ са превърнали държавата в кочина - всеки от нас може да бъде смачкан, няма правосъдие, няма сигурност. Харесва ли ви да живеете в най-бедната, корумпирана държава в света, собственост на Борисов, Цацаров и Пеевски. Гласувайте роби, гласувайте за ГЕРБ!

Ще гласувам за по-добро бъдеще за децата си. Да не се повтаря това което съм преживял аз!

значи още от декември курнелия освен правителството е саботирала и президентството отнемайки най- най -най- ерудирания съветник на радев!!

Господин Христов е дългоочакваният български месия, ако не бяха Борисов и шайката, България щеше да бъде енергийният тигър на балканите, благодарение на ГЕРБ, ни стъпкаха турци, гърци, румънци, няма да се изненадам, че и македонците ще ни яхнат

помня , това същото го писа и за станишев, пък сега го плюеш!? що тъй??

АЛО, ХВАЛАЧИТЕ РУБЛаджии, можете ли да ми кажете какво е открил тоя "професор", че го хвалите? ама много бил ентелигентен.. бла бла клатикурец социолог. да не е измислил някоя нова машина?

Тоя не е професор....журналя е

Ами да! Не е като ДОКТОР БОРИСОВ полиглот, икономист, инженер, енергетик, еколог и строител! И всичко това с една прочетена книга! А представяте ли си, ако бе прочел две или (О, Боже!) три!

Тоя не е даже професора . Дупка от номенклатурата , чакаща кърма от партията и Курни.

Украйна - глас народен,глас божи!

PEYTSCH

Каза ли им го! Ха така, ама Тошко Козарев умря....Тодор Колев ? Щото третия Тодор Правешки е зомби...

РЕВАТ МУТРИТЕ ОТ СПЕДИТОРСКИЯ БРАНШ, ЧЕ НЯМА КОЙ ДА ИМ БРАНИ ПРАВАТА В БРЮКСЕЛ ОТ ПЛАНА МАКРОН. АМИ НАЗНАЧАВАТЕ СИ ТАКИВА ЦИФУНЯЦИ КАТО ТОЯ, ДЕТО НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЯХ ДА ВИ ВЪРТЯТ ДАЛАВЕРАТА! НЯМА КАК, ДРАГИ БИЗНЕСМЕНИ! ТО СИ ТРЕБЕ КВАЛИФИКАЦИЯ! СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА ПОСЛУШНИТЕ ВИ МЕРИНДЖЕИ - 1 НЕ МОЖЕ ДА ПРОБИЕ НА БОГАТИЯ ЗАПАДЕН ПАЗАР ВЕЧЕ 12Г.!

член на сектата енп от България, НЕ ГЛАСУВАХА против този мракобесен план и после се оправдаха, че не могли да отидат на гласуването, а са били на 1ч път с кола от заседателната зала!!! член на енп!

Ако питаш шофьорите дали ще го определят като мракобесен?

Същият този човек беше кръстил„ Позитано“ на „ПОЗИТАНИК“ и за благодарност Нинова го включи в листите,въпреки че за него имаше само 2 номинации.

беше казал и че са "чеверме социалисти"

А за мендел нямаше нито една номинация! То там няма въобще номинации! Там каквото ви каже боко тиквоча! Той е прост и вие сте прости и затова се разбирате и го боготворите!

ЧЕ СЛОНЧЕВА СЕ ИЗМИТА И ТЯ НАКЪМ БРЮКСЕЛ, КАТО ТОЯ И СТАНИ ШЕФ, ЧЕ МИ ПИСНА ДА МИ СЕ ПУЛИ ВСЯКА ВЕЧЕР С МАХЛЕНСКИ СКАНДАЛИ ОТ ТВ! НЕ СЕ ТЪРПЯТ НАГЛИТЕ СЛУЖБОГОНЦИ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ, БОЯТА ИМ Е ЕДНА - ЧЕРВЕНА, КАТО ЧЕРВЕНИЯ ОКТОМВРИ...

По поръчение на Вожда Тиква и неговият ляв таш...к Цецо Гуменката форумът е налазен от млади ентусиазирани герберастки калинки, които се хвърлят с голи гърди на амбразурата, защитавайки малоумния мутрафон!

НЕ ЗНАМ ЗАЩО СИ ПРОФЕСОР, ЗАЩО НЕ СЕ НАТИСКАШ ЗА БРАТСКА РУСИЯ, АМИ СИ ТРЪГНАЛ В ЕВРОГЕЙСКИЯ БРЮКСЕЛ? НАЛИ СИ ПРОТИВ КОНВЕНЦИЯТА, А ТАМ СА САМО ЕВРОГЕЙОВЕ? ЩЕ ВЗЕМЕШ ДА ОБЪРНЕШ РЕЗБАТА...

И аз не харесвам всичко в ГЕРБ и не одобрявам, но сравнение неможе да има с комунистите от БСП и този индивид Иво Христов, който се пише уж от гражданска квота, но си е баш комунист! Все пак ГЕРБ са десни и имат категорична подкрепа на ЕНП! Само легитимните десни партии могат да гарантират такива неща като стабилност, национална сигурност, ниски данъци и високи доходи. Освен СДС по призива на Джозеф Дол и БЗНС-Никола Петков се обединиха за евровота, а защо не и за в бъдеще за пълна консолидация на дясното?

ГРОБАДЖИИТЕ не са десни! те са просто подлоги! Колко дясна може да е свинетка, партизанската внучка?!!! Колко десен може да е мендел, който от гоздини има чуждо гражданство и не живее в България?!!

PEYTSCH

И ти си простоват като Нане...Това, че демагога говори умно и гладко е въпрос на школовките от АОНСУ до Висшата партиина школа в Москва. Такива с лопата да ги ринеш. И Първанов, и Станишев, и Пирински и безчет НИЩО НЕВЪРШЕЩИ ТЪРТЕИ. Говорят като бае ти Тошко, а резултатите тъпчат на едно место.

На тоя баща му е бил разузнавач по времето на Бай Тошо, пък тъгнал да говори за "службите". То бива наглост и тъпота, но това минава всякакви граници.

По-добре разузнавач, отколкото като бащата на гуменетко шофьор и хаускийпър! Едните са били интелигентни хора и имат интелигентни деца, видно! Погледнете Христов. А другите са били нискочели недоклатени и недоучени домакински персонал на управляващата върхушка. Бащата на гуменетко личен шофьор, пазари за семейството, носи костюми на химическо чистене... Какъв да е синът му?! Натикан по втория начин във ВИФ, защото заникъде другаде не става! С договор, че ще е 10 години учетел в обезлюдените села на Родопите... Носил цял живот папки. Него ли ще изберете?! Аз не бих му поверил и стадо гъски да пасе!

Мерси, не ни ги бутайте такива "интелигенти", толкова способни и обучени, че драпат все към политически постове. Тоя е социалистическия еквивалент на Тома Биков. Колко стаж има като адвокат юриста с диплома от СУ Иво Христов?

Слушах и гледах професора вчера и днес. Направи ми впечатление огромната разлика в начина на изразяване между него и еднокнижния дебил. В начина на разсъждение. Във вижданията за демокрация, свобода и отношение към народа на България. Разлика от небето до земята! И вие сте гласували за този мутрафон и сте му поверили държавата ни?!?! Чудно ли е тогава,че сме на последно място във всички позитивни класации на Европа!

професор??

Вижте Христов. Вижте как говори и как се държи. Чейте и осмислете какво казва, какъв речник използва. Сега погледнете цвинокио гуменетков. Неговата оядена самодоволна усмивка, спомнете си за личния му асансьор, в който евентуално ще се строполи от сърдечен разрив след изборите. На кого от двамата бихте дали 20лв да ви купи лекарства от града?

И? Може да послушаш и речи и изказвания на Хитлер. Може да прочетеш и "Моята борба".

Чел съм ги. От любопитство. Но е унижение да срамнямаш гуменетко с Хитлер...

Корнелий

. . . и нищо не си разбрал. Явно и от писанията на Иво Христов толкова си разбрал. Минаваш само да потролиш колк ое яко да си социалист

Няма просперираща държава в света управлявана от комунисти.

епа така си е! Затова гробаджиите от втория и третия ешалон комундета трябва да ги зарежем и положим в канавката!

защо всички хора (с малки изключения)обичат играта "мижи да те лажем !" и това през целия си уж съзнателен живот . и това май било нормално по тая географска ширина .на мен ми е тъпо и жалко .

Да разсечем тиквата преди Хелоуин и да утвърдим демократични принципи за управлението на България! СРАМ И СМРАД! Европейска България се управлява авторитарно и еднолично от един необразован нарцис, еднокнижник, който не е дочел единствената прочетена от него книга "за винету"!??? Да направим тиквеник от тиквата! Стига толкова тикви!

ГЕРБ Е ОБИЧАНАТА ПАРТИЯ НА НАРОДА!!! ГЕРБ Е ПАРТИЯТА НА НОРМАЛНИТЕ МЛАДИ ХОРА!!! НАРОДА ОБИЧА ГЕРБ И ГЕРБ ОБИЧА НАРОДА!!! ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА БОЙКО И ГЕРБ ПОНЕ ИМА НЯКАКЪВ ДУХ И МОРАЛ В ДЪРЖАВАТА И ХОРАТА!!! БОРИСОВ Е ИСТИНСКИ И ПРАВИ НЕЩО ЗА ДЪРЖАВАТА!!! ДОРИ САМО ТОВА ДА БЕШЕ Е НАПЪЛНО ДОСТАТЪЧНО ЗА ДА ГЛАСУВАМ ОТНОВО ЗА НЕГО И ГЕРБ!!!

Понеже съм дърт, си спомням абсолютно същия комсомолски патос, с който обсипваха управлението на ментора на ББ, бай Тошо!

PEYTSCH

Докато БСП се самоопределщ за пряк наследник на БКП и въобще до БРСДП, тази клика носи цялата отговорност за атентати и въоръжена подмолна дейност срещу държавната власт в България. В полза и по платена поръчка на чужда сила. Не се е разграничила и това значи че нейните протежета като тоя и неговия шеф, са нейни агенти. Баста. Не гласувайте за тях и те ще отмрат...прави и леви...

Много подло и мафиотско излъчване. Личи му че е от Червената МАфия.

звучи като :още преди създаването на Бг държава !дали пък не е било преди това ?!

PEYTSCH

Това означава, че е назначен за съветник в президентството като проводник на червената идея за конспиративна работа. Партииното му поръчение е било да пише изказвания на Радев, а Радев да ги чете като свои...

Какво ви става, бе, хора?! БСП - най-тъмната партия в българската история, отговорна за смъртта на десетки хиляди българи, за неколкократни фалити на цялата държава и банковата й система, за приватизацията, за създаването на мутрите, за заменките, за циницма в политиката и още стотици престъпления срещу народа ни - вие ще ги избирате евродепутати?!

Посочи по-добрите! Аз не ги виждам.

Абсолютно всеки друг! Преходът в България ще свърши, когато БСП излезе извън парламента. До тогава - соц циркове вече 70 години.

Еми отвори си очите и си провери мозъка

Смешко, та те от близо два месеца са извън парламента. Положението по-добро ли е? Няма значение какъв е парламентът, когато всичко решава Вождът Тиква! И точно това е целта. Да го изритаме, както укрите изритаха Потрошенко и си назначиха професионален смешник, а не като нашия дръвен шоп, който е аматьор смешник!

фалитите на банките - преди Виденов! приватизацията - след Виденов! вничките на актимвните борци против фащшизЪма - в ГРЕБ!

Комунистите са подпалили колата на кметицата на Козлодуй! Те само така се оправят и само така могът да крадът, палят убиват. Никой нормален няма да гласува за комунисти пак да управляват и да разсипят държавата!

така правят мутрите! мутрата главен секретар изби конкуренцията си - 207 НЕРАЗКРИТИ УБИЙСТВА по негово време! А вие го направихте Премиер!????

Както винаги Иво Христов охарактеризира недоразумението ГЕРБ в достъпен и безпристрастен стил ,Везувий, измете хамбарите, търси нови пепеляшки -какаляшки, иначе денгите му ще отидат за мексиканската стена

Ама Недоразумението ГЕРБ оправи простотии на Ком партията, която изгонихме с камъни за не кадърно управление

Е, когато казваха че Нинова И Христов са "дупе и гащи" те се скъсаха да отричат, ама сега се видя .... :)

Видя се, че Нинова има чудесен нюх да подбира качествени хора. Стане ли премиер, няма да си търси министри по бензиностанциите.

Защо да ги търси по бензиностанции?! Тя си ги има в партията - примерно Румен Гечев - Министър на икономиката при Виденов, ОВчаров, Гергов.. Митьо Очите, Вълчо, Баневи, Орешарски, Станишев.. БСП има специалисти за всяко икономическо престъпление, за което се сетите!

за простите цървули, много интелигентен е всеки който може да чете на глас

боко и това не може. За него караиван драгалевския беше казал, че е индивид неспособен да прочете правилно и без грешки половин страница напечатан тест и после да резюмира смисъла на прочетеното. Пред студенти го беше казал!

Злоба и страх тресат някои хорица и си изпускат нервите.

Много е вероятно комуно-цигански държави, като България, да бъдат скоро изритани от ЕС. При Путин им е мястото.

Е това ще е повод за още един национален празник - напускането на профашисткият недемократичен и бюрократичен ес!

Някой българи имат системен проблем в главите си и той е, че системно реанимира една умряла партия която смърде от 120 г и вместо отдавна да е погребана след всичките и предателства фалити и провали, отново днес иска да ни управлява след 65 г тотален провал...

този смешко явно е забравил, че беше член на тази партия и я напусна щото не била демократична! сега се сетил , че е демократична, щото му предложили да стане евро депутат! плужек!

... и се събраха червен дебил до дебила, майнольо...!!!!!! От онези червени дебили, които другия червен депутата от партията мафия БСП/БКП и съименник Иво Христов ги нареди... Да почнем от лъжливата и крадлива Нинова, присвоила акциите на Техноимпекс за първия бандитски милион, изгонена от Р. Овч. от зам. министър в кабинет на БСП/БКП, за подобни машинации с акциите на Булгартабак, които обаче не минаха... Да минем към също тъй наглата и крадлива водачка на евролистата комунистическа МИЛИ-Йончева, "спестила" с далавери по времето на премиерстването на любовника и Станишев, за "скромните" само 6 апартамента... ... И стигнем до ибрикчи Иво Христов на недоразумението Радев човека, който само преди месеци наричаше мафиотите от БСП/БКП гюведжари и чеверметаджии... Но сега и той баш Евро гюведжар милият... Ех Пиночете български, кога ще се родиш...?!?

Слушах Иво Христов. Интелигентен, сдържан, висока класа. Точно такива хора трябва да ни представят в ЕП. Надявам се повече българи да оценят качествата на кандидатите в листата на БСП и да направят правилния избор, гласувайки за тях. Народите искат не компрометирани стари партийни кадри, а нови, високо образовани политици.

Не есента, а откакто са ГЕРБ на власт не избираме. НЕ знам само Той ли избира или заедно с Майстора на словото, но е факт, че в ГЕРБ кариера се прави единствено ако има наржедане, молба, препоръка и т.н. от горе. Та не се заблуждавайте - няма и един кмет на ГЕРБ, който да е избор на избирателите - това е избор на един или шепа хора. Фандъкова да не би да е избор на софиянци? НЕ - софиянци само легализираха спусната от Него кандидатура. Ако преди първия мандат на Фандъкова бяха направили проучване - да се избере от 100 човека кмет Фандъков щеше да е във втората половина на списъка.

..няма да стане, тая дето сте я намислили! Хората на средна и по-млада възраст не искат от Вашия ЦоЦиализъм! Дъртите (без извинение) наивници, които милеят за онова "хубаво време" ("когато бяхме млади!") ще намаляват с всеки изминат ден и след 5-10 години въобще няма да са фактор в политиката! Дотогава- "спете спокойно деца" - батковците и чичовците няма да оставят нещата да се върнат към ония мракобесни времена!

Какви "мракобесни времена" бълнувате? Тези времена поставиха държавата ни много по-напред, отколкото е сега. А спокойно спят децата, които заминаха навън и едва ли ще се върнат, освен на гости. Дотам я докараха нашенските "демократи".

Заминават по собствена воля и могат да се върнати когато си искат. Да мракобесни бяха, щото в концлагера България си пътуваха само и единствено привилегированите комунисти кат бащата на Ивчо и Станишчо

.... това само в червените кратуни е факт- че сме били по-добре! КОЛКО ДЪЛГ оставиха на следващите ПОКОЛЕНИЯ Вашите усшени управници?! Кога беше последната НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА, да си припомняме ли ! Ей, хората над 65-70, пийте си редовно хапчетата, ние помним! Просто сте жалки, не само смешни! Били по-добре, да като сте били на 20-30 всички са "били добре"!

Корнелия му е поверила тежката задача да наблюдава в Брюксел Лудото Ленче дали си пие редовно хоповете