Още над 11 000 деца в предучилищна възраст с допълнителни обучения по български език

Това е възможно по проект "Равен достъп до училищно образование в условията на кризи" по Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж"

Обратно в новината

Коментари - Още над 11 000 деца в предучилищна възраст с допълнителни обучения по български език | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още в детската на 5- 6 год. да одат на матури поне по два предмета пишлеметата, иначе нема първи клас още 10 години; че ще треца да повтарят детската, иначе си остават вкъщи !

колко са били, та са се прибавили още над 11 000???

Класната ми, учитилка по математика, казваше, чи иска ДА СТАЧКУВА за НАДАРЕНИТЕ деца.

Не е проблемът в парите,нито даже в мангустите.Проблемът е,че за нашите деца,българските,вече няма училище,няма учители,няма образования,всичко отива в канала.Чета тук някакъв умник проповядва частни уроци дебила му с дебил. Решението е никакви привилегии и никакво задължително образование.Това което попиват мангасарите в училище са само тарикатлъци и злоба,злоба от собствената си изначална простотия циганска.Ако има сред тях някои,които искат да са възпитани и образовани,никой няма да им пречи.Насила обаче е изгодно само за грантаджиите мръсници софианци.

Нищо не става от образованието ни, нито от напъните на НПО-тата. Единственото спасение са частните индивидуални уроци. Влизаш си в сайта УЧИТЕЛИ.БГ, избираш си преподавател в квартала и плащаш, в противен случай, детето остава неграмотно.

ЧАСТНИТЕ уроци са за ОЛИГОФРЕНИ. С родители ОЛИГОФРЕНИ.

През Ваканцията! Те в редовни часове не влизат!!

Преди три години стартира програма за 1 клас - да научим 3 западни езика. Ами нямаше преподаватели и така си мина 1 клас. Пари ман йок. Същото с вероучение ли, богословие ли. От икономия децата стояха в коридора по цял час. Яко равен старт.

Бах тоя еврейски ПОЗИТИВЕН РАСИЗЪМ! Като не знаят Български език да учат в Турция на майчин език, ЕМ СЕКИДЖЕМ, ЕМ ПАРАБАДЖЕМ ЕМ ГУСТОДЖЕМ!

Глипости за усвояване на едни пари и отчитане на работа на ЕС чиновници

Никой не разбра че тези така наречени групи са генетично увредени и никога няма да се интегрират!!!!!!!! Само хабят кислорода.