Още едно разследване срещу Георги Семерджиев, след като МВР докладва с 1,5 г. закъснение

Наблюдаващият прокурор е разпоредил проверка, в която следва да се установи на какво се дължи забавянето от година и половина на доклада

Обратно в новината

Коментари - Още едно разследване срещу Георги Семерджиев, след като МВР докладва с 1,5 г. закъснение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"нашето момче"! "Евалла!" Жалко, че не опазиха нашите момичета...

Ае стига сте ни занимавали с разни престъпници. Осъждайте го, затвор и това е, да си бере последствията за глупостите, които е направил многократно и за загиналите момичета.

е бил Министър на вътрешните работи тогава...естествено на Баце човек с тъмно минало.Повръща ми се.

Въпроса е Защо за 1,5 години от както е министър на вътрешните работи, Не промени нищо в това ведомство, А само дрънкаше за ПП промени? Ако го бе направил, Може би, 2те момичета, щяха да са живи? Негов ресор все още е

12 май 2021г! от тогава борисов не е на власт! от тази дата на мласт е радев и бсп!14 месеца не са предвижили документите за престъпник заловен от ония, а са ко прикрили тия, на дамаджъанков подчинените!

А колко "Георги Семерджиевци " са си на улицта ??? А какво стана с Прокорорският син от Перник - Всяко чудо за 3 дни медиен шум

Колко ли ОЩЕ, От тях, са закриляни от МВР служителки? Рашков го мързи да провери!

Никога не е излишно да напсуваш полицай. Така че - не си пестете думите. Дори и те самите си го знаят - загледайте им ушите!

По добре, шефа им, Директно - министъра в оставка

....вълна от оставки в МВР

Къде ги?

Този нищо чудно да стане инцидент , и да умре в ареста. Че като гледам ако се разприказва доста ченгета ще изгорят . А на тях надали им се влиза в затвора или им се лежи в ареста , че много любов ги чака.

Всички видни комунистически отрочета са така - над закона. Отражение на цялата ни сбъркана ценностна система. Не разбирате ли, че като защитавате "своите", накрая се стига до непоправими последици като смъртта на две напълно невинни млади жени? Всеки трябва да си понася наказанието за всяко провинение. Дори и за най-дребното като превишаване на скоростта. А то не е дребно, както показва тази трагична история. Скоростта убива. Минаването на червен светофар убива. Употребата на наркотици и алкохол убива. Безнаказаността някой ден убива. За всички щеше да е по-добре всяко провинение да бъде наказвано, а не замитано под килима.

Употребата на алкохол, не убива, Виж на Дамаджаната, нищо му няма!

Ако навреме беше опандизен,сега двете момичета щяха да са живи! Що за правораздавателна система има в България и кому служи?

Хората на Рашков, 1,5 години са са бавили предна дописка

Не са хората на Рашков, кои бяха тогава, бе, майка ти деба?

Даа, всичко е било преди и след управлението на Рашко, Така ли? А през неговото време, той не си мръдна пръста?

покрай тз мър ша, ще трябва да се строи нов затвор за всичкитя мунсъучстници бря. най-добре е да се връща каторгат, че тез да аи плащат престоя, а нв да гибхрнтутим доживот, който не сак а смъртно наказание.

Този докато влезе в съдебната зала ще има достатъчно обвинения към него, че кумулативната цифра да е равна три доживотни. Някой някак си се сетил да прегледа стари преписки и стига до извода, че има място за разследване макар да са минали 18 месеца? Колоко още такива преписки дето ги пропуснали/забравили ще се появят? хахахха

Удобно забравени!

Да ли като се установи, кои са корумпираните служители замесени в укривателство и спъването на наказателните постановления, да линще бъдт привлечени за съучастници в убийство на жертвите от катастрофата, и да ли ще бъдат обвинени за предумишлено убийство, с цел набавяне на лична облага.

Мислиш ли, че Рашков и ПП компания, Биха го позволили, да ги поведат под отговорност?

Курнелия би поела, цяла отговорност!

така или иначе се е видяло че няма да лежи повече от няколко години ,поне да натопи всички в службите и да свидетелства против тях. А тия мърши да излежат дубъл на престъплението на Семерджиев

Е то тогава направо да го самоубиват.

Са ша има от г-ъ фостата, за да лъхат аромата сите то лупи от районото за дето са го укривали и са взимали подкупи. Нещо ми се струва, че само чистачката е читава в туй управление?!? но и затова не съм сигурен.

И кво се оказа - някакъв шанаджия държи в ръцете си половината софийска полиция?!?!? Ебем ти и “органите”.

Истината винаги излиза наяве рано или късно :(

Тоя боклук трябва да гние до живот само заради убииството на две млади жени. Уби и евентуалните техни деца и внуци. По-големия проблем са боклуците в МВР и Прокуратурата които са го прикривали до сега. Това са изключително опасни престъпници, прикрити зад униформи и длъжности. Те са убииците на хората по пътищата и дрогираните младежи.

То това се превърна в егати и цирка

Рашков вместо да арестува смехотворно Боко за да си прави ПР,защо не арестува някой като Семерджиев? Или и и той е в схемата?

Този кретен-убиец има престъпления не от половин година насам ,а от преди десет!Ами Рашков ли е управлявал или Боко през тези години!!Ясно е е кой го е покровителствал и на кой е служел наркомана

Схемата е ясна и десетки хиляди човека са по веригата и "се хранят" от нея. Няма как да я спрат, защото ще настане революция.Чакат да отмине "народната любов" още месец-два и няма да чуем повече за този наркоман Семерджиев - ще ни продадат версията, че всичко е точно и виновният си излежава присъдата. Следващият път ще са по-внимателни, това ако не беше станало в центъра можеше да го пишат битов инцидент в Люлин/Надежда и 2 години да търсят "изчезнали лица с отношение към производвстово на МВР"

Никой не може да го пипне любимецът на Прокуратурата. Поне докато Гешев я ръководи. Убиецът-наркоман продава за Таки, Таки работи за Брендо, а Брендо се отчита на Тиквата.

От кога, любимецът на Рашков, Стана любимец на прокуратурата?

Това е точно така !!!

Едните бандити (МВР) и другите бандити (прокуратура) ако се избият едни други, а с тях и съда, и то мафията ще изчезне :)

Не, бе, БСП ще остане

Тоз жив ли е още..На мястото на родителите на загиналите момичета бих го гръмнал в първият удобен момент.. Жалък лайнар, не заслужаващ да живее повече..

asen

Абсолютно

Гешев е изпратил дясната си ръка - Ясен Тодоров да направи скалъпено обвинение, което да не издържи в съда. Все пак е човек на Таки, а Таки работи за Брендо. Брендо пък се отчита на Банкянския крадлив и похо тлив илитерат, който си сложи Гешев да му пази гърба. Кръгът се затваря,

А бе да попитам - тоя Семерджиев, тия 50-нарушения, последните 6 месеца ли ги е направил. Може би предходните 12 години е бил изряден шофьор и чист като момина сълза. И не е опитвал от стоката, която е продавал.

Ама недейте така бе, ще изловите всички наркодилъри на Таки и Чекмеджето в Зайчарника съвсем ще се опразни...

Чадърът на Рашков ги пази! Спокойно!

Е няма как от ПП да се преборят с престъпността и корупцията!!! Един обикновен наркоман го пазят полицаи от 4-5 районни управления, а какво остава за хора като Таки, Орлин Алексиев, Пашата и тн....

Споко сега пияницата Бойко Рашков ще оправи всичко и престъпността ще свърши

Ще го похарчат него и полицайката, но няма да осветлят генералната схема на потока на парите от дилърите, към МВР, след това към чекмеджетата. Това си е скрита икономика, чрез която много хора по веригата си хранят семействата. Ако отрежат добрите дилъри, на тяхно място ще се появят нови, които тепърва ще трябва да профилактират.

Гешев е заповядал на подчинените си да не пипат убиецът, защото е работил за Таки и е носил парите в зайчарника

Деде, пълния член явно е в устата ти, че не знаеш къде се изпозлзва. Пийни една, че кръвното гони вече 200/130…

Крайно време е Държавата да обяви война на наркоразспространилите в БГ. Последните 10 години по време на Бойковото управление бизнеса с дрогата е на 200. В така наречения Студентски град има повече наркодилъри, отколкото студенти. И всички са покровителствани от Полицията и Прокуратурата, защото се отчитат в Зайчарника.

asen

Не знам кой идиот би сложил минус на вашият призив за война срещу наркоразпространението.

Трябва война с управлението на Бойко Рашков в МВР!

Ами всеки се страхува от мутрите, защото каскета ги пази и ако някой се оплаче започва големият тормоз и заплахи от прокуратурата !!

Общината може да постави камери, а не само да краде парите за тях. И да поискат по официлен ред съдействие от МВР за контрол по булевардите в определени часове, тогава няма как да им откажат. Но герболяка и ро мск ата кметица - Фъндъчката имат по-важни задачи, основно по "усвояване" на бюджета, като за последно.

Трола на Дамаджаната пак се развихри с коментарите, даже си отговаря сам. Деде иди да пийнеш една гроздова. Че е е жега, току виж кръвното и айде.. пък си ценен кадър на Нинова и Митрофана…

Ще го оправдаят, той продава наркотици за кръгът Таки, Орлин Алексиев и Пашата, а те всички се отчитат в Чекмеджето на Борисов, който пък дърпа конците на Гешев.

Има ли още наивници, които да вярват, че тоя е продавал безнаказано 12 години наркотици за себе си и без протекция от най-високо.

Ще го оправдаят, той продава наркотици за кръгът Таки, Орлин Алексиев и Пашата, а те всички се отчитат в Чекмеджето на Борисов, който пък дърпа конците на Гешев.

Пуснаха убиецът от БОРИСОВАТА бащата МИТНИЧАР пуснаха КРИСТИАН убиецът на МИЛЕН ЦВЕТКОВ защто родителите му са видни гербаджии майката на кристиан николов Е СОБСТВЕНИЧКА НА ПЪРВАТА ДЕТСКА ГРАДИНА В СОФИЯ

Тежкото наследство на ГЕРБ и мафиота Борисов. Харвардските момчета ще изчистят всичко!

Жорката е много добро момче. Винаги поздравява пред блока.

Не бе, 50-те нарушения на наркодилъра на Тиквата са от последните 6 месеца. Преди това 12 години е бил изряден.

София Запад патрулките им разкарват материала и дилърите, за какво разследване става дума ахахаххах Отчитат се на Таки, той на Бойко. Дори Слави Трифонов го охраняват мутри от София Запад. Другите контролират дилърите, какви разследвания, какви глупости, поредното четиво за безработни да четат глупости по сайтовете - делото ще бъде смачкано..

Проблемът е, че на свързаните с ГЕРБ лица все им се разминава. Вежди Рашидов , Станислав Николов, Димитър Гамишев, оня дето уби Милен Цветков, сега и тоя. Да примпомням ли как Боко си караше правителствения джип без каско и технически преглед?

Таки и Боко бяха много близки по времето на СИК. Преди седмици се оказа ,че "златният гьол" на Капитан Андреево е на фирма на Таки. Освен това Левски беше отбора на ГЕРБ (до момента в който се скараха Черепа и Боко). Правете си изводите.

Преди 15 години ми се наложи да обяснявам на чужденци защо трябва да плащат на Калотина за една бистра водичка, колкото бебешка пикня, нацвъкана под шасито на колата с гръмкото име "дезинфркция". Очевадно мутрашки бизнес с голямо отчитане нагоре

Има 50 наказателни постановления! Ключа за палатката се крие в прокуратурата! С 50 наказателни постановления, 50 пъти прокурори са отказали да повдигнат обвинения! Полицията залавя и издава постановление, прокуратурата повдига обвинение и вкарва в съда! Гешев е Позор Оставка и Затвор!

Естестевено че ще го покрият, нали работи за Брендо и Таки, а Таки се отчита в чекмеджето на Тиквата. Както покриха и убиецът на Милен Цветков заради синчето на Лъчо Мозъка, личния гиненколог на Матю Харев.

Ей такива като тоя и стъки 12 години избираха себеподобния си при мат Боко Тиквата.

Ако беше гроб на власт, сега този щеше да е на малдивите с коктейл в ръка. При Рашков няма лабово. Проблема е каскета, ще го пазят.

Ей затова винаги съм казвал, че сме мутренски бар--к ! Защото след управлението на една мутра, последиците върху обществото ни и превръщането му в " узаконено беззаконие" ни убиват и в пряк, и в преносен смисъл ! Тоя сигурно също се надява сега да врътне телефона, точно както евроатлантика на покойния Танов и да се каже : тоя е мой човек, не го пипай !

Семерджиев свързан с Таки, Таки свързан Капитан Андреево и частната фирма на Васил Димитров Евролаб, Таки свързан с Бойко Тиквата, Слави Трифонов, Доган и Пеевски свинята. Вече всичко ясно ли е?

Въпросът е дамаджаната рашков какво прави година и половина на министерския пост! Защо татуирани проститутки и батки продължават да носят полицейски униформ? Къде е промяната, драги?

Такива има хилядни и в България. Нахални, с пари и агресивни. Защитавани от прокуратурата и създадени от мафиотите от ГЕРБ. Изпълняващи мърсната работа. Не случайно една треторазрядна мутра, шофьор на Маргините беше 12 години премиер ...

И тоя 12 години се е ползвал с Банкянски чадър срещу процен в Чекмеджето - пачка или кюлче.