Коментари - Още едно населено място е под вода, дъждовете затвориха и част от главния път Е-79 (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НОВИЯТ МИНИСТЪР НА ТРУДА И СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА ИВ. ШАЛАПАТОВА: "Ще наложим полова неутралност. Трябва децата да не казват думите "татко" и "мама". Това е дискриминация и ще се наложи във всички детски градини." Министър Шалапатова е шеф на гей прайда в София! ДА НИ Е ЧЕСТИТА новата джендър - министър/ка!!!!

Днес се очаква министърът на труда и социалната политика Иванка Шалапатова (Джендърица) да посети засегнатите от наводненията общини Берковица и Етрополе. Тя е ШЕФ на София ПРАЙД и преди време каза, че в детските градини няма да се споменават разделителните линии МАМА и ТАТИ! УРА, ДРУГАРЕ!!!!

ДО ПОБЕДАТААА

правят къщи в равнината. Падат литър, падат два, откъде такваз беда.

Я, сега една прокурорска ревизия - пет години назад на всички тия, а и не само тия общини.Къде са парите?Кой прави канализация, водни цикли, пътища, чистене на речни корита......

ПарЕ нема, действайте! Комундел проекти не пише, чака на готово.

Ако не ме лъже паметта, повечето кметове в северозападна България са комундели, Каквото си изберете, такова ще ви управлява...

Е, тия с минусите ще лапат шнохрела май...

Сорос е виновен!

... и оружието ХААРП !

В този район са само дърти комунисти и цигани. Господ е решил да измие земята от мръсотията.

Не е само този район, въе всички райони са само цигани и старци. Може би старците наричаш - ' дърти комундели"?

Сечете ли гората? Сечете я! Хвърляте ли боклук в реката? А така - хвърляйте пак! Канализацията отпушихте ли я? Не - не ви й трябва! Той Дядо Господ ще ви научи!

че съдбините на народа следва да се водят от умни люде, а не партийни кадри ... По места сите знаят мъдрите, но кот-такова ....

Търсете виновниците за инфрасруктурат , не ми пишете къде какво се е наводнило . Къде сА милиардите ? България е единствената страна в Европа с нужници ( тоалетна в двора ) - Еврозона, Европейсака икнм. зона , Шенген , Евро . "Странно "!?..... Защо ли ..

То да си видЕл комундел да пише европроект? Абсурд! Това е против партийната линия..

Ток и жица и малко водица.

Господ наказва булгаристанските идиоти, цащото допуснаха най-антибългарското правителство досега!!! И още наказания ще има!

Защо няма оставки?

На лятото, на шефа на гранична полиция, на гл прокурор, скоро на заместника….

Като заваля, та три дена. Вали, вали, вали. Но, защо преди 100 години хората са се радвали на дъжда, а сега ми е страх от него. И Боне крайненеца е считал дъжда за благодат, а сега го имаме за божие наказание

Като заваля .. та цяла неделя. И колко радост….

Не чета, пиша по спомен, от преди 35 години. Все пак човешкия мозък не е библиотека, за да помни всичко дословно

Където и да съм по света мислено съм с вас!

Искаш да кажеш "времето" "климат " се мери в 1000 години........

Това са руснаците....Путин е виновен....и за метеоритен дъжд е виновен

Не на джендъра! Всичко друго в тая държавица си е ок!

Нищо му няма на климата, всичко е точно.

му няма нищо, инфраструктирата обаче е под всякаква критика, нефеляк раждан покрахй 2000 наплашен от малко повече сняг дъжд жега и т.н.