17-11-2017 20-11-2018

Коментари

там моментално ги арестуваха. а тук лумпените, които оклепаха центъра със свински уши и нахлуха няколко шъти в прокуратурата още са си на свобода. включително и размирниците от идиотското трио

за протестите в България миналата година ? Идиотизъм в действие.

Пропуснали са да съобщят, че този с рогата не е работил от две години. И живее в мазето на майка си.

Тази "знаменитост", се оказа подставено лице и агент на ФБР. Имаше негови снимки от участието му в BLM...така че няма как да е фен на Тръмп... Това са провокатори, предимно от легитимната лява терпристична организация Антифа, която официално се ползва от левите управляващи по света. Същото се случва и в Европа. Поне в Германия. Излязат нормални хора да протестират за видими неправди и безобразия и се появяват на часа лумпените от Антифа, които дискриминират и опорочават протеста и либерастките медии нарочват хората за нацисти и расисти... Иди доказвай че нямаш сестра... Един и същ гнусен сценарий. Затова Антифа съществува и въпреки настояването на Тръмп ФБР не откри нищо нередно.... Ами, как да открие ? То все едно ФАЩ да унищожат чедото си ИДИЛ...

Закривай фейкбук ! Сга са казвали ,че са свободни ,и тотален комунизъм вътре .Трият цензирират...мани бегай! Такива анти социални мрежи направени за правят майдани ,и конфликти -не мерси !

За света беше откровение да види, че в нашата страна водена от този президент, за момента, има хора, които са избрали принадлежността си към бялата раса пред демокрацията", заяви Пелоси. Господ да ви е на помощ на всички които сте бяли Нанси ви го каза директно това е началото на края ви. А вие може да продължите да се ядете във форума Разделяй и владей вечната максима.

Тоя е доказано от Антифа.

Откога всеки дебил и неандерталец с фейсбук профил е "знаменитост от социалните мрежи"?

само се чудя... защо на всички влезли в сградата - се поддига обвинение и за насилие? насилие срещи кого?!? те да са били някой? да са стреляли по полицията? единсвеното им нарушение е, чеса последвали тълпата и са влезли в сградата. да бяха казали вандалщина - примерно да са счупили нещо - ок. но насилие?

кланът байдън са майстори на майданите и стрелбите на снайперисти от покривите по "тълпата" за да може после да я манипулира в своя, финансова полза. знаем много добре и как бяха организирани, как бяха осъществени с помощта на "социалните мрежи" и какво (о)стана от "жасмииновите" революции... така, че на "демократите" не може да се има никакво доверие за някаква чест. да не говорим за морал, достийнство или другитакива, "отживелици", нали...

Абе нещо обрат настъпва в арестуването на "щурмоваците" на Капитолия...Що така? В други сайтове -както наши,така и чуждестранни.... казват, показват и доказват със снимки кои са в"челните редици" на "щурмоваците".... Ето този"рогатия" в същия му вид активно е присъствал в редиците на АНТИФА и БЛФ при техните погроми... Има и още няколко индивида...в единия са открили писмени "инструкции" от АНТИФА, как техни БЕЛИ членове трябва да се маскират и да се представят за "тръмписти"... Има и един дето го търсели за две убийства-убийството на таксиметров шофьор и още някакъв...Той пък е латинос от малко по-светлите, но е плътно с маска...Точно той е бил рамо до рамо първо с убитата истинска тръмпистка Ашли Бабит, а после и до убития с пожарогасител в главата полицай... -------------------------- Интересно взе да става.... А между другото Тръмп май се намира с цялото си семейство в една военна база в Тексас....

В момента още неща излизат наяве.... Този дето беше седнал на бюрото на Нанси Пелоси и още двама други действително са членове на расистки и неонацистки организаци.. само,че....са агенти на ФБР под прикритие ... --------------------- Много интересно взе да става,наистина...В другите социални мрежи (предимно американски) "ври и кипи" от коментари... Бившата сенаторка от Републиканската партия Сара Пейлин (доста простовата селянка) също е хванала "думата за гушата" и защитава Тръмп (това нейно действие иначе е супер) показвайки тия доказателства....

Абе ти 'гений' си бил много добре информиран! Направо ги закла всичките метна под автобуса - шамана бил 'Антифа', Биго бил 'ФБР агент', а нещо за тулупа с 'Камп Аушвиц' якенцето имаш ли? Сигурно и той крайно ляв вегетарианец, а? Видиш ли има едно голяяяяямо проблемче в дълбокоумната ти теория. Докато въпросните 'Антифа' и 'ФБР' вилняха и трошаха, президента ги похвали в Туитър - каза им че са специални и че ги обича. Пък останалите срамежливи тръмпаци седяха и търпяха 'инфилтраторите' да го позорят пред Света. Да вземеш малко да си включваш главата преди да плещиш врели-некипели. Иначе Гранд Идиотът не е в никакъв Тексас - в Белия Дом е, нацупен, най-вероятно плюскащ бургери пред телевизора.

Що нацупен , гранд идиоте е щастлива..Нанси Пелоси се казва, и гледай само какви ще ги надроби

Като няма нищо 'горе в склада', що не си траеш ам реши да се овъргаляш в димящата купчинка дето Орлинча остави след себе си ?! Виж, понякога с повече мълчание можеш дори да минеш за умен!

Ти па защо си помсили , че си достъчно компетеннте да даваш квалификации кой какво има в горе в склада? :)

То си личи бе Кире - по всичко де цвъкаш. Университетска диплома по Матаматика, Физика или Молекулярна Биология едва ли присъства в CVто ти ...пък може и да греша :) Или си просто 'природно интелигентен'..

Тоест пак се взе за критерий , и прецени кое са глупсоти и кое не :) Дори не осъзнаваш , че не коментираме Математика, Физика или Молекулярна биология ...или може би греша :)) Лабав си пич ,сорим ! .

Кирчооо, Кирчо, Неуместно използваш купешки думички като 'критерий' без да си много наясно какво означават и къде и как се употребяват :) Спри вече сам да се закопаваш, спирам и аз да си губя времето с тебе - хич не си ми в категорията, други, другаде и по друго време е трябвало да ти наливат в кухата чутурка, но уви. Дали лош късмет, дали ДНК ама не ти е провървяло в живота. Хайде :)

Сериозно, неуместно ? :))) Пич, май не осъзнаваш кой се излага. Мегаломания , рода на бай Даньо ? Хайде със здраве:)

Абсолютно неуместно. 'Крите́рий (от гр. kriterion – признак за определяне) е признак, основание, мерило за оценка на нещо.' Т.е. качеството/съдържанието на писанията ти може да ти е критериий , но не аз или която и да е личност. Може би ти е трудно да проумееш какво ти казвам, но не мога да ти отделя повече време. Със здраве!

Така де глупи , да ти го обясня като за малоумен ли искаш - " ти се имаш за мерило ли " , :)) Ако разбираш молекулярна биология по-добре се ограничи с нея , Жив и безковиден

И продължаваш да не разбираш :) Nevermind..

Офф пич , явно ще трябва да те поставям на място , въпреки , че не желаех и го давах айляк . Ти нямаш грам понятие от нещата за , които говриш , логика , сематика явно за теб са някакви непосилни неща. А по-точно : "Университетска диплома по Матаматика, Физика или Молекулярна Биология едва ли присъства в CVто ти ...пък може и да греша :) " Споменаването на университеска диплома по изборение от теб науки като мерило за ителект в тема, която разисква политчески , социални и дори философкси въпорси е меко казано СМЕШНО ! Все едно да обвиниш преподавателя си по химия , че не познава свойствата на веществата , защото е зле по история. "Или си просто 'природно интелигентен'.."" Природната ителигеносто не е контрапункт на образованието . Отделно , че такова нещо като природна ителигентност не съществува извън смисла на "натуралситичната ителигнетност" - Чети Хауърд Гарднър. " Ти ли си китерия " , "не си ми ти критерий" са често позлвани ирази в родният ни ( хипотетично , че не те знам къв си ) език , Това , че ти не си го чувал , и че нямаш капацитета да ги осмислиш е изцяло товй пробелм . Та след тия малоумщини , си седнал да ми се обясняваш ... жалък си , пич

'" Ти ли си китерия " , "не си ми ти критерий" са често позлвани ирази в родният ни ' - сигурно са ползвани често, в спор между чалгаджийки :) ..или в средите които обитаваш и минаваш за много умен. Там вероятно и дишат предимно с отворена уста. Човек сам по себе си не е и не може да бъде 'критерий' - питай някой който е учил Философия (класическа, модерна каквато и да е) ако не ми вярваш. Свободен си да се цупиш и да се мислиш за победител: 'i got a g-g-good b-b-brain' Браво Кирчо, даде ми да разбера :)

Както казах след тъпотиите ти (за, които дума не обелваш ) , да се обясняваш е жалко :)) На теб няма кой , да ти даде да се рзбереш защото явно в CVто ти , фигурира не класическа или модерна а дървена философия, Дерзай , уникален си :)

Да се само беждаваш че Антифа стой зад случилото се означава че се срамуваш от действията на тълпата и вярваш че Антифа са всесилни. "други сайтове -както наши,така и чуждестранни" не са гаранция за достоверност. В днешно време тези неща са ясни дори на тинейджърите. Време е да наваксаш. Докато смяташ че победа на републиканците и любимия вожд ще сложи край на "дълбоката държава" промяна няма да има... Пътя е друг.

Разбира се , че са срамни , срамни бяха и тези на БЛМ /Антифа ? Но демократичният аршин е двоен :)

проблемът в действията на "тълпата" не е в самата "тълпа", която вярва в някакви си идеали, а в платените "протестъри", които опорочават протестите. участието на тайните служби в протести не е само американска измислица. и в европа го има. важното е да се очернят ценностите на хора, които не влизат като полит-коректни за психопатите и педофилите, които са на лостовете за управление. всъщност полит-коректно ли е още да се каже очерни? или трябва да кажем оцветни? :-)))

"Разбира се , че са срамни , срамни бяха и тези на БЛМ /Антифа ? Но демократичният аршин е двоен :)" Киро и друг път съм ти го казвал демократите и републиканците са партии съществуващи единствено за да обслужват интересите на Олигарсите. Методите им са еднакви. До кога ще се впечатляваш от този факт? Единствените разлики са козметични - политика на идентичност (малцинства, аборти, лично оръжие и т.н.) Докато не го разбереш ще бъдеш част от проблем и двойния аршин.

Проблмът е , че точно "козметичните " политики , изкрават тълпите на улиците и ги поддтикват към свинщини. "Козметичните " полтики удряд най-видмо в ежедневието. Нещо като ефекта върху една баба на обира на КТБ и обир конкретно на нейните кокошки. Няма как да загърбваме и "козметиката " ..най-малкото защтото вече съм убеден на 100 % , че срещу другото не можем да се борим

"Проблмът е , че точно "козметичните " политики , изкрават тълпите на улиците" Точно така! Радвам се да видя че сме на едно мнение. Това е основна част от нео-либералния проект. За това "Дълбоката Държава" е всесилна. Докато хората не се усетят че ги баламосват с щуротии промяна няма да има. Всичките козметични проблеми (политика на идентичност) могат да бъдат решени с референдуми за няколко месеца. Това ще ни даде възможност да се фокусираме на по-важните неща. Разбира се Олигархията никога не би позволила тези проблеми да бъдат решени.

Реферндуми не биха помогнали за разрешаването им , Виждаш , че в момента дори изборни резултати не са признавани от огромни маси ,За да се наклони везната към някое решение точно на този тип проблеми се изисква много повече - образование в "правилната " посока , и смяна на поколенията, а тези неща изискват време ,

И аз така мислех до скоро. Но това образование няма от къде да дойде по естествен път за повечето хора. Референдумите дори и да не доведат автоматично до стабилни резултати са много полезни защото възпитават този начин на мислене и определен тип култура които могат да събудят интерес към политическо образование. Разбира се не мога да го гарантирам със сигурност :)

Говорим за водещите държави . Образованието , което получват хората винаги има някакъв политически уклон , Когато насочеиш образованието в някаква посока ,получваш огромни маси от хора с моделирани виждания след някое и друго поколение, Говирм за уколни в образованието на всяко едно ниво от началното до университета. Примерно един реферндум в СМ по темата Бълагрия , само би затвърдил позициите на антибълагрските насторения. Докато промяна в образованието постепенно ще доведе до поколения , които ще имат съвсем различно мислене. в по-голямата си част,

"Родом от Аризона, този трийсетинагодишен мъж е забелязван неведнъж на демонстрациите.." режимът на байдън не се спира да стреля и арестува протестиращи деца!!! а да напишете нещичко и за "Ашли Бабит, ветеран от американските военно-въздушни сили от Сан Диего", която бе буквално разстреляна.

А лично за моята страна беше откровение да се види че българаците масово са на по долното еволюционно стъпало на тръмпанзета. Човеците за малко изтърваха тръмпанзетата но клетките са готови ...

Ехх федаине , федаине ....

Мен ми е през уй за кочината Америка! Това никога не съм го крил! И определено кочината трябва да изгори като Картаген по един или друг начин! Но мога да кажа едно нещо! Трябва да се молим на Господ Бога, това да не стане скоро или в обозримо бъдеще в близките 5 -10 години...Защото тая кочина Америка, определено ще завлече след себе си в гроба целия свят ! Всички големи световни кризи са идвали от тязи коака на лицето на Земята -Америка, и винаги е страдал след това целия свят.Факт!

Ако геледаме реално не нещата и двете световни войни са започнали в Европа , Отделно ,че при липса на балансьор ( защото ЕС не е ) Китай ше си прави каквото иска по целя свят .

Да разбирам ли че според теб всички хора живеещи в САЩ трябва да бъдат изгорени? И смяташ че си по-добър човек и християнин от тях? Това което ще стане ако нещата загрубеят е че Олигарсите ще се преместят в някоя съседна държава и ще гледат с отегчение по телевизията какво става с бившите им сънародници. С горене на нации този проблем няма да бъде решен. Дай по-кротко.

Тая като я слушам , все едно слушам Велисалва Дърева след 10ти Януари 97ма .

Наийграха се тръмпанзетат. Време е , обратно в клетките! За арестувани български тръмпанзета ще научим ли?

Абе Даньо все забравям да те питам , като фен на демокарите в САЩ защо предпочиташ Бойко а не ДБ ? ( сериозно те питам , не се ебавам )

Ами кирчо несериозен въпрос е за да ти отговарям. Надявам се ти отговорих?

Не , не е несериозно . Защото еквивалента на демократчиеската партия у нас е именно ДБ . Та за това се чудя

Да бе нареди ги партиите с тия детински елементарни аналогии, бунак !

Бунака явно си ти , струва ми се , че изобщо нямаш предства от политическите партии у нас ..а и не само ,

В едно се убеждавам все повече и повече - хора над 70 не трябва да участват във властта , Ама няма Тръмп , няма Байдън , няма Пелоси .

Ши@аната бяла раса е създала демокрацията , дърто куку такова,

НЕ, НЕ Е ЗА ДЕМЕНТНИТЕ СТАРЦИ В КОНГРЕСА, НАЧЕЛО С БАБИЧКАТА ПЕЛОСИ! ОТ СНОЩИ, ВАТИКАНА Е ПОТЪНАЛ В ТЪМНИНА! ВСИЧКИ СВЕТЛИНИ СА ЗАГАСЕНИ И Е ОБЯВЕН "БЛЕКАУТ"!!! НИКОЙ НЕ ИЗЛИЗА, НЕ СЕ ВИЖДАТ ХОРА И ТАЗИ СУТРИН, А ПЛОЩАДЪТ Е ПРАЗЕН! КАРТИНАТА Е ЗЛОВЕЩА И ЯВНО НЕЩО СТАВА ТАМ! ЗАТЪМНЕНИЕТО Е ПЪЛНО, НОВИНАТА ОТКРИХ В КАТОЛИЧЕСКD МЕДИЯ! ИЛИ АРЕСТИ, ИЛИ НАЧАЛОТО НА РЕСТАРТА! НО НЕЩО НЕ Е НАРЕД

до ИМАМ НОВИНА! (нерегистриран) ----------------------------------------------------- Пророчеството на ирландския Свети Малахия: ПАПА ФРАНЦИСК ЩЕ БЪДЕ ПОСЛЕДНИЯТ ПАПА -"ЧЕРНИЯТ ПАПА"! Той е предсказал, че след Бенедикт ще има само още един папа, съобщават световните издания. В допълнение към това, Малахия е предсказал, че краят на Света ще дойде по време на неговото управление. Неговото предсказание казва, че Петър Римлянин ще царува. Той ще учи всички сред несгоди и след това градът със седем хълма ще бъде напълно унищожен. В резултат на това хората ги очаква Страшният съд. Бащата на сегашния папа е Петър или Пиетро. Той бил от Италия, въпреки че семейството се преместило в Аржентина. ...Папа Франциск също така е "Черният Папа",защото е от ЙЕЗУИТСКИЯ ОРДЕН-ЧЕРНИЯТ ОРДЕН-наказателен католически Орден прилагащ на обявените за "еретици" методите и мъченията на Светата Инквизиция...

Тая Пелоси е малоумна! 70% от населението на краварника са бели! И какво, сега всички да застават на колене и да лапат негърската ланга ли? Или да целуват неграта в черната точка а? Дебилите разпадат страната и скоро ще има нова гражданска война! Къде са педокозяците д ани обяснят за педокрацията в Кравария!

Не знам защо продължавате да се дървите едни срещу други -привържениците на Байдън срещу привържениците на Тръмп... ...респективно се включват и привърженици на "трети лица"...Путин да речем... Единствената цел на сатанистите от Световната Дълбока Държава (с водеща роля на американските сатанисти от Демократическата партия).. е РЕДУЦИРАНЕТО НА СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ и свеждането му до МАКСИМУМ ЕДИН МИЛИАРД...зомбирани и чипирани "овце"... За тази цел световните сатанисти (с водеща роля на американските), ще провокират дълги и кървави конфликти,метежи,майдани,цветни революции,преврати,контра-преврати и т.н... на територията на всички държави по Света (включително в САЩ...даже на първо място,щото са им "под ръка"...най-близо) Паралелно с това Световното население ще бъде заразявано с нови смъртоносни вируси, а оцелелите ще бъдат"лекувани" с не по-малко смъртоносни ваксини... --------------------------------------- Във всичкото това изтребление ще паднат жертви и милиони ПОСЛЕДОВАТЕЛИ на сатанистите-естествено...Само,че за самите сатанистки господари това няма никакво значение...техните ФЕНОВЕ са също част от Световното население и като такива, тяхната бройка също трябва да бъде намалена драстично... ----------------------------- Това е положението...последна среща при Хар Мегидо (Армагедон) в Израел... (който не е ходил,може да иде да го види мястото на бъдещото бойно поле,докато още има време...)...(Ние, цялото семейство сме ходили и сме го разгледали изключително внимателно и най-подробно...) Там ще бъде Последната Битка в която сатанистите ще бъдат изгорени и стопени от Армията на Господ...

Орлине , оправяш ми деня :)

Още един паднал за каузата :)))

Каузата на демократите се вижда , трябва да те е срам , че си бял .

Тръмпанзетата няма се плашите на следващата еволюционна стъпка се разбира че черни и бели са все хора. Виж за тръмпазтета не змам, тия упорито отказват да са човеци ...

Абе нещо удари да си получавал по главата като малък ..или като по-голям хахахахахахах

Тц, Трябва да те е срам ако си тъп, мързелив и необразован. Независимо какъв цвят те е родила майка ти - за това нямаш нито заслуги , нито вина.

Тръмп доказа на света, че конспиративните теории не са конспиративни вече.... А Пелоси сякаш следва 1:1 инструкциите на Корнелия Нинова :)))

Демокрацията е измислена от либийските евреи дошли в Южна Тракия водени от вожда си ДАНАЙ - данайците(гърците). Демокрацията се основава на робовладението на хора извършващи трудова дейност, от данайците, докато данайцете си чешат езиците на Агората и си мерят парите. Който има повече пари за подкупи за изборни градски длъжности....той е по-демократ. Докато при траките съществува АБСОЛЮТНА МОНАРХИЯ, където царят е и администратор и Първи свещеник на Черквата. При траките няма робство а селски общини с КМЕТОВЕ, които са свободни общности под водачеството на местните князе. Не-случайно Великият Вергилий през 1-ви в.н.е. пише: Не вярвайте на данайците дори дарове носещи. Не-случайно пак през 1-ви в.н.е. АПОЛОГЕТА на ХРИСТИЯНСТВОТО Титиан Асириец пише фундаменталния си труд: "Реч против елините".

и на тебе ти е една каша в главата кой, кой е и как е живял. Първо: това не са гърци, а елини т.е. древните гърци, които нямат нищо общо с днешните гърци освен, че са живели по същите земи. Второ: древните гърци не са измислили робството. Просто времената тогава са били такива - това е по времето на робовладелския строй. Така че е пълна глупост да се твърди, че тяхната демокрация и демокрацията по принцип се основава на робството. Трето: демокрацията на древните гърци е послужила за основа на съвременните демокрации, но те, съвременните, много са се отклонили от нея и затова са доста несъвършени днес. Четвърто: как очакваш апологет на християнството да хвали народ, който почита езически богове? Естествено, че ще ги критикува. Най-добре не се занимавай с теми за които не ти достига умствения багаж.

иди кажи на грък че не е от "онези" и ела разкажи, какво ти се е случило. Другарю Политтург, във всички времена, дори и днес, е било и е възможно да съществува социална организация без робство. Още веднъж, моите предци, ТРАКИТЕ, никога не са практикували робство и демокрация. На Девети 1944г българите са 100% собственици на земи. Тогава в България е нямало ЛУМПЕНПРОЛЕТАРИАТ, какъвто си ти, седящите за и против Лётчика на Орлов мост, лумпените грабещи и рушащи частна собственост в САЩ.

Никога не спори с тракоман и охридски историчар :)

Ми естествено, че ще избера расата си, нали съм нормален човек с вроден здрав все още инстинкт за самосъхранение...пред измислената ви "демокрация", която си е чист фашизъм и диктатура... Аман от хитри дърти вещици, които си мислят че на всяка овца могат произволно да вменяват чувство за вина, вкл. и че следва вроденият си природен инстинкт за самосъхранение... Ай, сиктир ! Тая напудрена дърта кукумявка що не иде да живее в квартал с мангали, ами се е окопала в луксозното си имение сред бели "расисти". Да ходи при черните, а не да предпочита принадлежността си към бялата раса. Да я видим колко време ще оцелее чисто физически, разтягайки либерастки локуми сред примати и олигофрени,които мислят само как да я ограбят и прережат гръцмуля. Аман от либерастки лаладжии, истински марксисти и сороски мастии !!!

"За света беше откровение да види, че в нашата страна водена от този президент, за момента, има хора, които са избрали принадлежността си към бялата раса пред демокрацията". З асвета беше откровение да види как в тази страна има хора, които са избрали принадлежността си към черната раса пред реда и законността палейки магазини, коли, нападайки общински и полицейски учреждения и тази чернокожа кого подкрепяше?????

Най-големият куриоз е, че докато Тръмп никога не е правил расистки изказвания, същото не може да се каже за Байдън. На времето, когато се е обсъждала програма за автобуси, с които да се превозват бедни деца на черни за да имат достъп до елитни училища, сенатор Байдън се е изказал против, защото "не искал децата му да учат в расова джунгла". И тогава днешната му вицепрезидентка Камала директно го е обвинила в расизъм. Но това няма да го видите по CNN.

PEYTSCH

ЩОМ ТРЪМП НЯМА ДА СЕ ПОЯВИ ДО 20 ЯНУАРИ,ЗНАЧИ НА 21 ЯНУАРИ ПЕЛОСИ ЩЕ ГО ОБЯВИ ЗА ...ИЗЧЕЗНАЛ.

PEYTSCH

КЪДЕ Е ТРЪМП ?

до PEYTSCH ---------------------------- А сега де...Пас-загадка...:)

"За света беше откровение да види, че в нашата страна водена от този президент, за момента, има хора, които са избрали принадлежността си към бялата раса пред демокрацията",.....Баси тъпата малоумна кучака! Само някой малоумен факан отзаде БГ педокозяк кат Дада , Насрания, нАкания, Ехидния Хехе или прочие шит би искал да е негро или арабеска джихади мюсли!

Тия дето ги обявават, че са арестувани са късметлии. Да му мислят ония, дето ще ги приберат маскираните, без много шум.

Тъй като явно в медиите липсва балансирано отразяване на въпросните събития в САЩ, си заслужава да прочетете малко и другата гледна точка: https://www.thegatewaypundit.com/2021/01/aint-going-submit-wont-forget/

Ми то изобщо няма друга гледна точка, освен тази на сатанизираните либераст-демократи като опиканите и осрани 80 годишни откачалници Джо Байдън и Нанси Пелоси, които все за някаква демокрация бърборят и защитават и оправдават с цената на бели човешки животи...

Има яко цензура... Уф, разбира се, цензурата е демократична...

PEYTSCH

Всеки да си ходи в континента по цвят на кожата. Там няма расисти, нали? Или дори повече отколкото в Европа и Америка...

Това значи белите от цялата Северна Америка да ни ги изсипят в Европа - ами пън не ги искаме тук!

А за "демократката" Пелоси очевидно не е проблем, че в нейната страна има доста създания, които избират принадлежността си към черната раса пред "демокрацията", и тя и нейната партия защитават ревностно от месеци бандитите от BLM и техните престъпления!

до 96445 (нерегистриран) ------------------------------------------------- Нанчиа Пелоси (Нанси Пелоси), както и собственика на Туитър -Джакомо д’Орсини (Джак Дорси) са поамериканчени италиански сатанисти..."паписти"...

PEYTSCH

САЩ имат нови ПОЛОЖИТЕЛНИ и ОТРИЦАТЕЛНИ герои. Има и ОТВРАТИТЕЛНИ герои на които поради напредналата им възраст не им пука за мнението на американците, а и на хората по света. Пелоси и Байдън едва ли ще оживеят до незапочналия мандат, но са откровенно казано ОТВРАТ за мнозинството американци.

ей не се научихте да не говорите с гъзовете си

Вмомента Тръмп прави всичко възможно да направи война с Иран докато е на пост последните няколко дни. Гледайте какво ще става следващите 10 дена

Иранците знаят да си траят, а всяка военна изцепка на Тръмп ще бъде незабавно преустановена и последвана с незабавно отстраняване по чл 25 от Конституцията.

Целта на сатанистите от Световната Дълбока Държава начело с Демократическата партия на САЩ....НЕ Е да управляват САЩ,или Света НА ТОЗИ ЕТАП... Тяхната истинска цел е ПЪРВО в Световен мащаб (и на първо място в САЩ) да избухнат кървави ЦВЕТНИ РЕВОЛЮЦИИ,метежи,преврати и погроми.... ...и чак СЛЕД ТОВА след като загинат милиони хора в тези екшъни.... на останалите живи "да им писне" и сами да се навият и да "клекнат" пред едно СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО начело с Лъжемесията (Антихриста) ----------------------------------- Да, ама "демократите" от САЩ са тъпи копелета...В техен интерес беше да загубят тези избори...за да може да изкарат след това Антифа и БЛМ по улици и площади да правят вандалщини....съответно "Прауд бойс" въоръжени до зъби да им скочат... и да стане кървавата патаклама... ...А сега какво? "Демократите"-сатанисти "биха" на изборите и техните говеда няма срещу какво да "скачат"... Затова сега сатанистите се опитват да дразнят тръмпистите, белким те скочат срещу тях и пак да стане "мазало".... С такава цел сега "демократите"се опитват да провокират: Та импийчмънт на Тръмп, та арести на този и онзи "тръмпист" и така нататък... Целта им е на всяка цена (първо в САЩ, а после и други държави) да избухне Гражданска война...да може да намалее популацията на хората (както "чужди",така и "техни"...нали не си мислите,че на сатанистите им пука за"техните") ------------------------------------------- Остава да видим колко ще издържат нервите на "другите"(на нормалните хора)....

Ей го най-после и тартора на БГ КуКу-Клана :)))

нормалните??? ако мислиш че нормалните са като тебе жестоко се лъжеш. Гледайки те какъв си извънземен, най вероятно си точно такъв шибаняк каквито изкарваш и черните и всички "лоши" които са срещу ТРЪМП.....НО НЕ И ЕВРЕЙТЕ НАЛИ....ПОНЕЖЕ В АДМИНИСТРАЦИЯТА МУ ИМАШЕ ОКОЛО 20...+ ДЪЩЕРЯ МУ КОЯТО ИСКА ДА ЕБЕ.. ТА пак питам...мислиш ли се за нормален? Аз мисля, че зомбиран идиот

глупостите за гражданска война. Ей, няма да поумнееш.

не цяката публика тук е дорасла за този анализ, затова не се учудвайте на минусите

Бог да ни пази от "дорасли" като тебе

Тц. Не Бог, а Дарвин отдавна се е заел с 'развитието' на този екземпляр. Еволюция на задна скорост го тегли назад към блатото.

Тоа дека е с рогите бая нашмъркан ми се чини...

'Хипердименсиално същество' - така се самоопределя.. Виждам го в братска прегръдка и любофф с Орлинча от по-горе !

В това, че са арестували 15 вандала няма нищо нередно. Но "демократите" вече започнаха да се изживяват като фашисти - почнаха да правят списъци с привърженици на Тръмп.Вече нищо не ме учудва, може да ги задължат да ходят с оранжеви звезди. Масова цензура по социалните мрежи... дори Сноудън, за който Тръмп беше казал че едва ли не заслужавал смъртна присъда, им го каза - щом днес могат да блокират действащия президент, утре могат да блокират когото си поискат!

това е списък с престъпници който влизат да тероризират капитолия.... Това че са привърженици на Тръмп си е техен проблем.. А и сикрет сървис стреля на месо..

коИто

Не става дума за списъци на хора, които са били в Капитолия, а за списъци на привърженици на Тръмп изобщо! "Демократите" в момента са обезумели от злоба.

пак ли си измисляте историики

Не 15, а към 80 души вече са арестувани и това е само началото. А л––ното Сноудън най-добре да си трае - чака го екстрадиция незабавно след падането на престъпния путински режим.

Орлин Данев

до Тц (нерегистриран) Нещо не можах да разбера...Кой ще"свали" Путин? ти явно си бръкнал с два пръста в контакта...а крачетата ти са били в леген със студена вода....:)

'Нещо не можах да разбера...Кой ще"свали" Путин?' Озверелите от глад и мизерия руснаци.

Нищо ново под слънцето. За Макарти да припомняме ли? Америка е Ганьото на света - голям радетел за права и закони освен когато не му изнасят и ги заобикаля или игнорира.

Ей тоя гол 'убавец с рогата направи страхотна реклама на Тръмпашкия идиотски култ. Представете си как реагираха като го видяха хорицата от дълбоката провинция ходещи на църква в Неделя - същите които Тръмп излъга (като мошеник и шарлатанин няма равен) да гласуват за него.

Тръмпа вече никой не го обича. Последна новина, която казаха току-що по обедите новини на БТВ: След като Фб и Туитър блокираха профила на Тръмп, той заплаши, че ще си намери нова платформа за изявите си. В отговор Гугъл и Амазон са блокирали (спрели са хостването) на платформата Пауър, която много привърженици на Тръмп използват.

и това ако не е цензура

Частните компании си имат правила с които се съгласяваш преди да им ползваш услугите. Насъскването и призоваването към насилие не са позволени.

ами много ясно че ще го блокират, кара хората да тероризират столицата... ВИЕ ПРОСТИ ЛИ СТЕ БЕ

тъпчо ще викаш на някой като тебе, е гати културата хич не се учудвам че подкрепяш утайките

до 123 как да не те обиди човек, още от вчера ти се обяснява а ти ДОКАЗАНО ПРОСТ не искаш да го проумееш. ТА ЗАТОВА ПОНЯКОГА ОБИДИТЕ СА НАЛОЖИТЕЛНИ

Това нищо не е - блокирали са го и в Spotify. Егати цирка! Точно като в българския виц, дето един блокирал бившата си и тя му пише в OLX, хахаха!

Който контролира информацияа контролира масите.

Той не е казал че ще ползва друга платформа а че ще си създаде своя...парите ги има и не е проблем да гo направи и да дръпне потребители от twitter и facebook

Да де, ама платформа не се създава за 2 дни, а той иска да се изявява докато е президент. В репортажа лично обясняваше, че бил в преговори с няколко различни платформи. То това е и идеята да го блокират сега, важно е да е блокиран докато е действащ президент. След това може да си туитва каквито иска глупости. След 10 дни той вече е никой.

арестуват протестиращи и подкрепящи сегашния президент на мен ми прилича на репресия, но как ще претопят 75 милиона не знам

и от кога 75млн са повече от 82.... тая математика много ви куца нещо

дали са 82 наистина? никой не знае..., но кой спори за разликата и 75 милиона са достатъ/но хора да се съобразят с нежеланието им да носят останалите на гръб с техните данъци!

доказана ли е измама НЕ а и що мислиш че тези 75 са реални...все пак администрацията на Тръмп организираше.....и ПАК КАЗВАМ 75 е по малко от 82..... и какво като не са малко 75......ПО МАЛКО СА ОТ 82 СПРЕТЕ ВЕЧЕ

На този ще му се размине, защото е от аниматорите провокатори наети от демократите да дискредитират протестите

и къв е смисъла да лъжеш сега...Или ако имаш информация ни я сподели

Този е бил досега на почти всички тръмпови събития като главен представител на идиотския QAnon про-Тръмп култ - самия Тръмп заяви че ги харесва, по време на размириците има каза че са 'спешъл' и че ги обича. Късно е пиле да въртиш педалите назад - тоя си е от ВАШИТЕ! Покани си го у вас като излеза от затвора - я к'ъв убав зет мое да ти стане:)

Вече се появи руската следа в събитията пред капитолия. Шапката на този доказано е руско производство.

Мечки има и в САЩ, даже по-големи от руските.

Лудите почнаха да ги събират .... демокрацията не е идеална но е най доброто измислено от човека от векове - проблема е че се произвеждат много, необразовани , мурзеливи , некадърни , ядосани на всички но не на себе си безделници , често с зависимости . всички “лузъри” търсят причината и обикновенно я “намират “ в различните - негри , емигранти , евреи , мюслита и т. н - всъщност причината им е в процесора в мозъка който не работи . Тези профили ,описани по горе от мене, правят възможен Q anon и други утопии - политически движения , секти , анархични философии ... все пак така се чувстват полезни а всъщност са утайка

офф, пак ще го кажа ама особенно в администрацията на Тръмп имаше над 20 еврейна. продължавай...

Не съм расист, не мразя негрите, латиносите и циганите, те толкова могат...мразя тези, които ги канят в цивилизованите държави и им дават повече права от тези на хората там, който са създали материалните блага с труд, пот и кръв. Ако цветнокожите живеят в страните, където са се пръкнали и не напират да получат наготово материалните блага, създадени от белите хора, света ще е по мирен и цивилизован. В ЮАР негрите взеха властта и съсипаха хубавата и подредена от белите хора страна...нека всяка жаба да си знае гьола!

Добре ЮАР.....друга държава..НЯМА А айде сега ми изброй всички държави който са превзели и съсипвали всичко...ПСВ...ВСВ....ВИЕТНАМ.......И още и още и още.....като че ли са бели ъъ? как мислиш?

Кое толкова са съсипали, бе? Преди белите в южна Африка е нямало нищо, щото земята там е негостоприемна. Зулусите са били на североизток. Белите правят държава там, при която населението от негри се увеличава 10 пъти, а после като изгониха белите, щото им били "откраднали" земята се докараха до посмешище в Зимбабве, а скоро и в ЮАР. За Индия и Британския Радж да говорим ли колко вдига нивото на Индия? Наивници като теб си мислят, че преди да дойдат белите, навсякъде е било мир и благоденствие, но те са ограбили всичко - ха, ха. Сега остава да намесиш и благородните ацтеки как са живели в хармония с околните, обаче Кортес е развалил работата като ги е заразил със шарка. Виетнам па кво го намесваш изобщо? Там си беше идеологическа история и то баш по линия на комунизма и марксизма, чиито принципи либералите прокарват все повече в САЩ.

ХИТЛЕР СТАЛИН ????? НИЩО НЕ СА СЪСИПАЛИ А? ЕБАТИ КРЕТЕНА СИ ХАХАХА

добре ами имаше 20 и няколко еврей в администрацията на ТРЪМП...или те не са лоши?

Гледах някакви документални за Африка. Леле. В Гана имат епидемия от алкохолизъм. Безработните от скука по цял ден се наливат с домашна пиячка. По принцип имат и проблем с еболата сегиз тогиз в някои райони. В Зимбабве пък са на сироп за кашлица и понеже развалял зъбите те се изхитрили и с едни колбички си го наливат направо в гърлото. В Нигерия пък отрекли ваксините та там сега върлуват полио и шарка

бе това си гледал за България бе идиот

За латиносите грешиш човек, те бяха доста напред и САЩ им попиляха континента, вземи почети.

Аха, яко напред са били, особено в жертовприношенията. Ти вземи прочети малко. Да, Теночтитлан е бил голям мегаполис, да надолу целият басейн на Амазонка е бил земеделски като Нил, обаче от културна гледна точка са били доста назад от това, което е било в Европа и в Азия. Като са били толкова напред, как шепа вмирисани испанци ги попиляват за няколко века и като започват плахо да пристигат разни заселници през 17-ти век, там вече няма почти нищо, но пък поне са им останали конете от преди това, та северните индианци поне са започнали да стават конни народи, таман хилядолетие след такива като нас? А, шарката ги била омела... Ми, то това е било неизбежно.

Става дума за втората половина на 20ти век бе човек. Недей да ми преразказваш каквото си гледал в Апокалипто, а вземи почети колко преврата са организирали САЩ и какви сатрапи са подкрепяли. Поне за операция Кондор чувал ли си? Надали.

Цялата беля е в това, че се дават еднакви и в повечето случаи повече права на нецивилизованите хора, без разлика от раса и цвят. За съжаление нецивилизованите са повечето цветнокожи: негри, латиноси, цигани,...Като правило, бялата раса е най цивилизована, но това не означава, че няма примати и в нея, макар и много по малко. Затова не трябва да има глобализация, смесване на раси и култури, както и демокрация с равни права за всички, това е гибелно за цивилизацията.

Защо в последните години учените които правят открития в Щатите изведнъж се оказва че не са представители на бялата раса? Също така защо между другото не само в Щатите една голяма част от лекарите са индийци и пакистанци? дали не е защото такива като тебе смятат че след като са били значи са нещо повече от другите и не е необходимо да се образоват или да се стараят? И след като закономерно са изхвърлени да метат улиците тъй като не стават за нищо друго започват да обвиняват световната конспирация

Индийците са от бялата раса, а пакистанците са индийци мюсюлмани. Ако под бялата раса имаш предвид просто англосаксонци - първо не е вярно, че повечето открития не се правят от бели и второ, то и сега, и навремето, повечето от въпросните бели са били евреи, които са семите, т.е. пак са бели. Пак казвам - ако визираш просто англосаксонците, те отдавна са мнозинство и сред низшите слоеве - викат им White trash. А защо повечето лекари са индийци - зависи от етническите особености и предпочитания. При жълтите, примерно, образованието е издигнато в култа, а при негрите е проява на балъщина да учиш, вместо да pimp-ваш. Реалният проблем е, че интелектът е генетически предопределен и вари го, печи го - няма оправия. Някои етноси просто нямат капацитет, а за капак нямат и мотивация. Гледай Родезия и ЮАР след нея, сещай се какво го чака половината западен свят (условно казано, щото Австралия и Зеландия са втова число). Другата половина я чакат индийците и китайците.

ХАХАХАХАХ ей стига вече с тоя ЮАР, и не се усещате колко много си противоречите. Мислиш ли преди да пишеш въобще

знам , че звучи налудничево за повечето българи... ама я погледни от другата гледна точка. Представи си че беше роден с друг цвят на кожата, ще се съгласиш ли с това което си писал? Знам че ще почнем да ме обиждаш сега, ама все пак..помъчи си акъла малко

Човек, никой не говори за съвестния емигрант, който се развива, работи и интегрира, дали ще е Хасан, или Мокумбе, или Енрике. Става дума за тези, които не желаят това, а искат да цоцат социала и да безчинстват докато са отворили ееее такваз уста за права.

Нека си останем разделени и лесни за манипулиране, бих го нарекъл с сарказъм добро мислене, ама мисленето е митология за такива като теб.

Абе човек ти индийците сещаш ли се, че са над милиард? Пакистан само са над 200 милиона. То сигурно и много китайци също има лекари в САЩ, а едва ли и само в САЩ. Ама ти в Индия или Пакистан ходил ли си? Щото там ще видиш такива нецивилизовани общности дето в сравнение с тях нашите индиХЯнци все едно са овладели полета между звездите.

ти виждал ли си индийците как живеят..как си къпят кравите примерно...ако ги видиш ще си кажеш..ъ тези са като мангалите ни. По вашата логика и те трябва да са супер нецивилизовани. Има чернокожи които бягат в Африка от тигри...ама има такива които им е писнало и са хванали лодката и са избягали.... Все едно да обвинявам българите защо са напуснали България...ами не искат да живеят в тая джунгла.

Е не, трябвало е да се пишат мангасари...явно вече ще се въведе наказание затвор за бял, образован и хетеросексуален!

и не трябва да ги наричаме прости а БОБИ

Ако си бял и образован задължително трябва да си анархист и неонацист. Много интересно защо по-голямата част да не кажа почти всичките от тая тъпа са слабо образовани? И защо всички дето величаете Тръмп сте нискоинтелигентни?

ВВС на САЩ можеха да направят и една т.н. "хуманитарна" бомбардировка на протестиращите във Вашингтон. Такива хуманитарни бомбардиравки имаше и в бивша Югославия.

Светът никога няма да забрави президент Тръмп , защото той ще бъде последния президент на САЩ, който каза следните думи пред ООН: „Никога няма да предам американския суверенитет в ръцете на глобалните бюрократи, които никой не е избирал и не се отчитат пред никого. ... Бъдещето не принадлежи на глобализма, а на патриотизма. Америка отхвърля идеологията на глобализма и прегръща доктрината на патриотизма.“ Той заяви, че Америка се отказва от „износа на демокрация“ и безсмислените военни действия, и ще защитава, и уважава правото на всяка страна да отстоява своята вяра, идентичност, национален суверенитет и традиции.

То на приказки всички сме големи, ама действията са важни....Нещо което плитките ви мозъци няма да разберат....давайте сега минуситееее

Не моето момче света ще го запомни Тръмп като един клоун който направи всичко възможно да разцепя Америка изпълнявайки заповедите на другаря Путин. а също така като вероятно първия американски президент осъден и вкаран в затвора.

И за това ли премахна закона който го задължаваше да ропуртува колко дронови бомбардировки прави. Жалко че тръмпчо и поддръжниците му са само на думи а тия дето действа както се вижда даже не знаят какво правят. КЛОУНИ

Ще плаща глоби, докато му се изясни. Съд. система на САЩ не си поплюва.