17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радев все пловдивчани докара във властта

Правилно! Защото бившия вече шеф на жандармерията биеше опикаващите правителствените сгради и мятащи салмонела, чалгаризирани и надрусани гении, завърнали се от елитните западни университети за да ни спасят. Браво г-н рашко!

той завалишкия си няма власт

Ееваллаа за назначението! Вече ще си имаме водач на куче-водач за слепия в политиката Решетников отпадък г-н Тъпизъл. Сега остава и някой с мозък, че некадърника да може да изрецитира две думи на кръст. Големи усилия от безгръбначните некадърници в предизборния щаб на клепоухия пингвин. Странно защо наричат този щаб "служебно правителство". Вината не е на обезумялата за власт Решетникова мижетурка, нито на платената му с държавни пари кортизанка, нито на некадърните му мижетурки-криминални кариеристи, вината е на безотговорния и дезинтересиран от собствената си и на родината си, неграмотен, жаден за далавери български избирател. Всеки път залага на нов мошеник, та белким се докопа до корумпирана, държавна власт. Докато си бъркаме в носа, все престъпници ще ни водят за носа и управляват. Ако нещо ви се вижда пресилено, вижте на всеки светофар как си бърникат в носа, а на избори мислят с гъза си.

А кога ще сменят шефа на президентството, че редник Радев нещо много нареди червени подлоги на всякъде.

До 10 то коляно тая непросветна сган, намърдала се на държавна хранилка, с една единствена дейност - слугинаж !

Ужас, Гребенаров покровителстваше мутрите в Пловдив дълги години, караше служебния джип като личен, блъсна се 2 пъти, никакви последствия. Това правителство започва да смърди на дълбоки комунделски назначения !

Полицаите се броят на есен....

Мачкайте герберската сган г-н Радев! Режете до кокъл тази сган. Тя може да работи само като пикола в ниско звездни хотели.

Отде накъде тоя чичкар с отнет достъп до информация е още в кабинета на минисър на вътрешните работи бе, тоя дебил Мунчо президентинът не бил знаел като го назначавал. Е сега знае, какво чака.

Как така Гребена пак изплува над водата като олио .З наказание го издигнаха за шеф на ГДНП .Интересно квое наложило да го свалят на зам директор на ГДНП и сега пак на върха . Остава сега да се завърне за гл.сек на МВР някой от предходните колеги наИванов и реставрираме МВР от предходните правителства на Борисов .

И на протестър ми мязаш)))

Хайде сега си открий четирите правописни грешки в двата си реда, почитателю на Фигуранта. Всичките сте такива неграмотници. Нацвъкате форума с неграмотни плювни и с нетърпение си чакате порциона от Дубай.

Вече съм напълно убеден, че не става въпрос за рокади по различните министерства и ведомства, а за най-обикновени чистки. Вършат се по един и същ тертип - в медиите се "впръсква" информация за злоупотреби, подслушвания и т.н., без да се дават никакви доказателства. Изплашени чинивници и бизнесмени са готови да очернят колегите си с надеждата, че така ще "изплуват" с по-малко загуби в създалата се ситуация. И всичко това се инспирира от Радев, който за целта е назначил повечето от министрите на служебното правителство. Това е опасно, глупаво и ще има отрицателни последствия както върху нашия имидж в ЕС, така и върху икономиката ни, в частност върху условията, по които ще получаваме кредити. Да не говорим за вътрешното напрежение, което ще ескалира неминуемо.

В Крим дойдоха с въртолети, тук направо президента ги води за ръчичка. Гениално!

Сега вече дрогираните лумпени на Радев могат спокойно да бият майки с деца по кръстовищата.

Троловете вчера са минали от двусменен към трисменен режим на работа.

сменят с нови, които са от същото тесто, но поне са нови и се разчита, че ще бъдат верни на новите си чорбаджии...