Още една подсъдима с Вальо Топлото почина преди края на мегаделото

Лина Абланска бе изправена пред съда по делото за присвояване на близо 4,5 млн. лева от „Топлофикация“-София

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е българското правосъдие ! Обвиняемите умират от естествена старост , докато ги настигне присъдата !

В. Димитров е външен за Топлофикация, той е офицер от ДС и е работил по американското направление---това обяснява напълно защо делото се точи и присъда няма да има

ДС не беше ли ком-съветска организация?

Не, била е българска държавна организация.

Бог да я прости! Добър специалист и човек, но никой не е безгрешен...

Естествения закон действа по-бързо от правосъдния...

По-бързо , че и мозъка на далаверата (Р.Овч.) , не е в първа младост !

Топлофикация и хората свързани с нея са невинни дори и след доказване на противното! Никога няма да им направят каквото и да било. Нито една власт, без да има значение с какъв цвят е и на кого се мазни им е посегнала за вече близо 30 години.

долу ръцете от другаря Вальо соцпорното

А някои казват че при нас нямало СМЪРТНА ПРИСЪДА ОМЕРТА

на тия не им ли писна да занимават хората с глупости или искат да се хранят с това дело до края на живота си докато измрат всички подсъдими закакво ни е такъв съд и прокоратура питам Ви и отговор от никаде не иде

Аз помня - Имаше едно писмо с "Ру.Овч.", което сте забравили да споменете в статията.

Така се водят дела в Б-я. До умиране на подсъдимия.

Ей тва е нашата съдебна система съд до смърт.

За такъв глупав народ който не се бори за правата си така трябва даже още по жестоко.

Е как да е по-жестоко? Ти в злобата си загубваш разума си даже.

Мдамм. 7 милиона дебили. Нормално развитие на делото. И никога няма да бъде приключено. Много хора лапаха от топлофикация. Чудно е, че Вальо топлото не са го самоубили още. Явно добре си е вързал гащите.

Няма ли кой да сложи ред в правосъдието? Там чакат Годо. Дано само не им падне тавана на главите.

Познавах Лина Абланска, лека и пръст. Беше точен човек и много компетентна в търговията и доставките. И това и изяде главата - след като един човек следи и подписва всичко, ясно че неговият подпис ще е на далаверите. А ги правеше поради натиск отгоре, защото явно Топлото беше с протекции, защото получаваше някакви облаги все пак (но не му е била изобщо равен партньор, с когото да делят милиони), и най-вече защото имаше постоянен натиск да се вършат дребни нарушения, после по-едри, после по-едри и така бавно и неусетно човек не се усеща, че е влязъл в големите лайна. И като няма контрол отвън, а тя трябваше или да си загуби добрата работа, или да съдейства... Така става то. Иначе беше точен и готин човек, на мен рушвет не ми е искала и не знам някому да е искала по своя инициатива. Рушветите е искал Топлото, тя само е придвиждвала нещата. Каквото и да е, всичко свършва в гроба. Лека и пръст. Изобщо не е тя най-големият грешник на прехода.

Сори човек, но пък на мен ми омръзна хората да се оправдват, че са извършили престъпление по службда от страх д ане си изгубят работата! Съгласни са да извършват престъпления, но не и да си сменят работата, ако са такива "точни специалисти"? Не, просто дори и малко да са взимали от рушвети, са си взимали без окото да им мигне. Лека й пръст на Лина, но няма защо да я оправдвате, при положение, че очевадно и Тя е виновна. Може да не ев основата на цялата схема, Но е съдействала съвсем съзнателно. И ако не ги бяха хванали, още да съдейства. Малките престъпления, водят до по-големи! Няма нужда винаги да омаловажаваме ивната и на малките брънки по веригата- те все пак я държат въпросната верга, и без тях няма да се случат така лесно нещата. Иде реч за човешка съвест при изпълнение или неизпълнение на служебни задължения. Все си мисля, че е по-добре човек да спи спокойно, откокото да се поддава на корупция и цял живот после семейството му да бере срама му! Със здраве!

В. Димитров и неговото ръководство, трябваше да подготви “Топлофикация София” за приватизация. Не изпълни задачата, за което сега си плаща. В. Димитров е външен за Топлофикация, той е офицер от ДС и е работил по американското направление 1997г., "Топлофикация София" беше вече във възход, благодарение на нейния директор Обущаров - голям специалист и човек. За съжаление получи инфаркт и след два неуспешни опита на директори еднодневки натресоха това ченге-дистрибутор на маратонки

а с Христо Бисеров какво стана ;)

как съдът може да си прави гаргара с когото си поиска! Процедурните и процесуални нарушения са понятия и материя, неясни дори и за самите съдии , затова могат да си ги прилагат по чисто усмотрение !

Тази леля,четирите и половина милиона върна ли ги или си ги отнесе в гроба ?

До преди 200 години повечето хора по света се оправяха бартер нали услуга за услуга а сега парите та парите.

Ами и Началника явно се е отчаял от нивото на бг правосъдието и е взел нещата в свои ръце!;)

Nikos

Това е реалността и пародийната съдебна система на България, съществуваща на базата на тоталната корупция! Упоменавот се някакви 4.5 милиона , нищо че присвоените и усвоени реални народни парици са десетки милиони! Самото предприятие Топлофикация София е една тъмна производствена система, която съвсем умишлено е засекретила своята същност ,като предприятие! От същата тази топлофикация, годишно се получават десетки милиони приходи от електроенергия, но тези приходи остават скрити пред обществото и тяхното разпределение и усвояване създава условия за могъщи корупционни практики! По тази причина се провежда пародийно съдопроизводство на една част от бившите основни играчи в Топлофикация! Пак по тези причини се бави и провлачва едно истинско и реално и справедливо правораздаване, базиращо се на надеждата да бъде забравено от късопаметният българин, докато отпадне по давност и така и играчите от топлофикация невинни, и съдебните състави НАХРАНЕНИ!!!!!! Съдопроизводство по български!

Тия от топлото станаха на студено, докато измисленото правосъдие се накани да ги осъди.

човек от Топлофикация и" добре да живее, умира, и друг се ражда".....

Най големия престъпник в държавата онова говедо тиквеника от Банкя се разхожда по света за наша сметка, прави си екскурзии и фотосесии, а вие тук ни занимавате с тоя мишок, за да отклоните общественото внимание от ГЕРБ и престъпленията им??? Ама смешни сте бре, ГЕРБ са престъпници а тия гласували за тях са 100% де-били, а медиите които ги обслужвате сте мастии на хранилка, всички ще си платите един ден золумите, няма как да ви се размине. Бабат от германия вдигна пораженския байряк вече, следва домашния и любимец Боко българоубиеца! МАФИЯ!

глад, а?? стани и иди да се трудиш в чистотата! некадъ.рник като тебе тук нищо не може да заработи!

да отива да сади картофи, а, нали така казва Вожда ти ?!

ама как пък намирате на всеки работа,бре тюмбелчета гербероидни, настанени по общинските и държавни компютри....

за садене на картофи си иска можене и знаене! да върви да мете тротоари!

И тази същата правораздавателна система, влачеща 12 години дело от значим обществен интерес изисква увеличени бюджети, привилегии и удобства. Как да им ги осигури данъкоплатеца при такива резултати

Бързичко правоприлагат!!!

Вальо топлото е човекът на Румен Овчаров и БСП. На същите, дето сега са Нова Визия и борци с корупцията.

Ама делото го водят хората на ц.ц и б.б.

Няма как съдът да не е виновен, лично боце го хвана тоя хайдук и им го заведи на крака и тия не могат да го осъдят, ама той колко много други е хванал ама те ги пущат, но скоро няма да е така, ще има мораториум и нещата ще се решават так,так, тогава и асфалта ще върви и метрото ще е на бургия и парното ще се оправи.

Делата на всички олигарси /няма да ги изброявам, за да не бъде като прокоба/ ще се влачат, докато ритнат камбаната. Никой не е вечен.

То топлото ясен, ами съдебната система кога ще е на топло? То това 10 години си е престъпление само по себе си, ясно е че е умишлено!

Това дело Ни струва почти колкото е и кражбата ! Хич не ни е нужно такова " правосъдие " !

Следващия съдебно привикан трябва да е настоящия Сашо Чакалски! Само по името може да си го представим!

За КТБ делото ще е 2048 година

Ми да ;) Само "експозето" по делото е над 5000 страници - още го четат и се запознават с материалите;) Дано Главния Нарочен устиска да чуе присъда поне на първа инстанция;)

А с КТБ какво става, не че нещо, ама там са 4,5 млрд, а не 4,5 млн? А с хидроинженера и неговите палати? Или пак правите представление за овцете с разни бушончета и когато започнат да се сещат за вас, изкарвате старите папки със старите клоуни, за да не се виждат директорите на цирка?

Системата тук носи смърт-така е в това племе-каквото почукало това се обадило.

Еееееее, тия симуланти прекалиха!

След 20 години на 1-ва инстанция. Ало, Африка, при вас как е? При нас съдии, прокурори всичките са с основно образование.

Тоя с това жакузи три години са му малко, ако не беше бойко кой знае какво щеше да купи още.

И Топлото най- накрая ще осъди България в Страсбург, а по колко ли апартамента всеки от нас изгуби от плащане на обезщетения заради " съдебни грешки"?

Тоя, Топлото, ще изкара за една пенсия в затвора, докато се наканят да го съдят!

Е те тва е съдебната ни система - ГНИЛА ГНИЛАААААААААААААААА СМЪРДИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

още 100 години, и така ги "решавайте"...

я да видим дали съм разбрал значи крали каквото крали 4 - 5 000 000 лв, и тихо и кротко си умират 10-15 години по късно, прекратяват съдебното преследване, щото нали умрели са, а с паричките дето са щипнали от софийските будали ко става??

Как ко става? Увеличават им сметките за парно и им пускат Гошо Студеното, това става...

Ега ти и пича е Вальо Топлото. Като го гледам каква свежарка е, делото му толкова ще се точи, че ще погребе и Лилито.

Не знам кой е виновен и кой не, но след като 3 съдилища не могат да разберат нарушен ли е закона, или не, то как хората които нямат юридическо образование да го знаят...

Вижте го Вальо колко съсипан изглежда на снимката... А като краде парите не се оплакваше...

Куче влачи -диря няма!