Коментари - Още една победа за Макрон: Пенсионната реформа няма да отиде на референдум | Днес.dir.bg

Още една победа за Макрон: Пенсионната реформа няма да отиде на референдум

Това беше второ предложение на опозицията за допитване да се ограничи ли пенсионната възраст до 62 г., но Конституционният съвет го отхвърли

Обратно в новината

Коментари - Още една победа за Макрон: Пенсионната реформа няма да отиде на референдум | Днес.dir.bg

Коментари

намаляване на бялото население , за да няма конкуренция на циониската върхушка

Браво Макроне, да бачкат робите докато са живи. Никакви пенсии.

Пенсионната реформа няма да отиде на референдум, но макрон и сие отиват в канала! Франция отива към гражданска война.

Тоя си прави сметка без кръчмар. Масово хората ще изгубят мотивация. Като стане на 60 хайде болничните нон стоп и адио Рио. Сега си казват "още няколко години само", ама тогава ще кажат "абе яяяя...".

Последно това демокрация ли е или диктатура ? Абе и на двете да им .... ама то пък сега нали няма майки ...

Аз имам въпрос - ако пенсионерите заемат още с 2 години работните си места, къде ще работят младите, които чакат да се освободят работни места?

Другаде е номера. Във Франция още към петдесетте те изхвърлят от работа защото започваш да струваш скъпо на работодателя и отиваш в бюрата за безработни! Там те мъчат с преквалификации и те влачат с помощи до пенсионна възраст, защото ако не дават помощи ще стане революция и така замазват нещата. И така при достигане на пенсионната възраст се оказва, че пенсията ти е орязана на половина поради липса на тримесечия или години, прекъсвания и ниско заплащане заради "преквалификацията"! Така се пестят пари на пенсионните фондове и държавата!

Мяза му съвсем скоро французите да го тричат този Макарончо, че и баба му.

"Баба" му е травестит,както Камала Харис,Мишел Обама и Камила Паркър-Боулз...!

“Законопроектът за пенсионната реформа бе прокаран..без да бъде подложен на гласуване. След като Макрон заобиколи парламента, …” Значи, даже съпартийците на Макрон нямаше да го подкрепят. Щом няма подкрепя за законите в полза на горните 10%, парламента се заобикаля, референдум не се допуска.

Няма пари. Всичко е изхарчено от мангалите на социал с по 6-7 чавета.

+++++

На 27 април Евростат публикува данни, според които повече от 380 000 души са потърсили убежище в ЕС, което е с 40% повече в сравнение с 2021 г., като 44% от тях са получили статут на бежанци. Що се отнася до държавите-членки на ЕС, Германия е на първо място, предоставяйки убежище на 159 400 души през 2022 г. По отношение на кандидатите, общо 109 800 сирийски граждани са потърсили убежище през 2022 г., класирайки се на първо място

За собствените граждани пари няма, а за чуждите има. Все едно да не давам джобни на детето си, а на някое непознато от съседния блок. Какви са тези управляващи бе???

Проблемът с пренаселването на планетата не е свързан с децата на евpопеидната раса. Пример. След като ваксинираха срещу едра шарка Индия стана от 800 милиона на 1,6 милиарда за 30 години! В Африка е същото! Така че явно целта не е намаляване на населението, а унищожаването на белият образован човек. Явно някой си въобразява, че ще може да поеме пълен контрол само в сценарии Планетата на маймуните!!

В България живеем по-малко, но въпреки това се пенсионираме по-късно (стигайки до тук повечето глупаци вече са ми нацъкали плюсче) , но драги глупаци, това не е защото френските политици "мислят за хората", а защото Франция е пълна с негри и араби, които бачкат истинската мръсна но важна работа , а за французите остават сладките синекурни професии. Тая идилия обаче е към своя край, но и да не беше, пак предпочитам нашето - изобщо няма се пенсионираме ако трябва, но не искам внос на "лекари и инженери"

Внасят се 100 000 ученици в училищата, с над 60 000 семейства и 2000 педагози (предполагам със семействата им), имигранти откъде, даже не пише в статията на дира. С готови учебници за български език : видеофилми, пособия , разговорници, и прочие. Колко са това изобщо, 60 000 семейства са поне още 120 000 Значи над 200 000 , да предположа украинци, плюс тези които са тук. Нещо някой да е чувал ?

Путин щял да се махне, да го детронират... тоя мухльо Макрон цялата му страна се бунтува но не се говори за махане. Алооо САЩ вкарайте малко нов внос демокрация къде ви отиде световният жандарм!!! Може и малко бомби да изсипете над Париж ей така да ги освободите хората! Лицемери!

"седмици на понякога бурни протести" За сметка на "понякога" бурните простести, вие пък ПОСТОЯННО доказвате колко жалка и продажна медия сте!

А защо не се дава инфо за протестите и палежите във Франция? Макрон се е противопоставил на народа, ама да не се случи втора Бастилия?? А кадрите от Париж са изумителни, но явно нашите медии имат принципа на трите каймуни (не знам, не чух, не видях), защото са финансово "независими".

Франция винаги е в палежи и бунтове, да пишеш за френски протести е все едно да пишеш че в Лондон има дъжд. Това не е новина, не може всеки ден "днес имаше сблъсъци", еми скука е. Така че Макарона няма за какво да се тревожи, във Франция винаги има протести, но от 1792ра до днес няма нито един гилотиниран държавен глава.

Каква "победа" бе, малоумници?!... Франция е пред гражданска война а МакАрон е свършен, като политик? На това ли му викате "победа"?!

Според либерастките "ценности" референдум е мръсна дума и путинска пропаганда.

Това не е либерастко - още от времето на Платон/Аристотел е. Че управлението на целокупния народ е най-лошото възможно.

Аз вярвам твърдо във народа. Ако му се каже истината, може да се уповаваме на него че ще се справи с всяка национална криза. ВАЖНОТО Е, ЧЕ ХОРАТА ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ ИСТИНСКИТЕ ФАКТИ. Абрахам Линколн

SPAM !!!

100+

Империалисти,Глобалисти,Сатанисти,Фашисти против Народа . ДемоНкрация по Американски !

++++++++++++++++++++++++++

При нас демократите ни направиха пенсионирането почти невъзможно! ще стигне 67 години. Ще работим с памперси, а тия дето след 1989г. работиха без осигоровки по една минимална пенсия и да мрът! И в добавка втория пенсионен стълб дето е другата далавера пак на демокрацията. НА ВИ ДЕМОКРАЦИЯТА БЪЛГАРИ !!

Още една победа на Макрон срещу френския народ.

Пилците се броят наесен!

В България не е ли същото? И нашето " правителство", което не е легитимно също заобикаля законите, за да са удобни са мафията. Народа да си мре, че са обещали територията на световния елит.

Световната мафия е срещу франсетата! Нали, ако ги изпуснат и другите ще се вдигнат срещу световните демокрадци! Всички средства се използват срещу народите!!

Едно голямо БРАВО на Макрон!

макарон е решил въпроса - демокрацията, това съм аз!

Те да се оправят, а у нас кой ще получи пенсия като се живее около 65-70г.

И никой даже и не гъкна. Да не говорим, че като получиш пенсия чакаш първото плащане 1 година на собствени средства, който има.

И така ще е, като сме РОБИ и тъпи ОВЦЕ!... Славейков го е казал точно: "Не Народ, а Мърша"... и така ще свърша!

Демокрация, равноправие, пацифизъм - само на думи. Реалността е друга....

Сами си с виновни са да ядат попарата....

"Един път можеш да сбъркаш, това е грешка, ама като повториш грешката вече си съучастник!" Такъв е точно и нашия случай - едни и същи негодници се предлагат да "управлеват" и народът трябва да избира от нищото!

"Френският премиер Елизабет Борн използва специална процедура, за да прокара непопулярния законопроект, като се позова на текст от френската конституция." - жената е наследствен експерт в тази област, баща ѝ през 40те години е работил в полски офис с надпис Arbeit Macht Frei.

Французите Губят, Зависимите от Западната Олигархия политици и Олигархията....Печелят! В България в много по зле но хората са доволни от мизерията! Златен народ ...за Олигархията и запада.

В България много хора бачкат часпром на черно, а с отклонените пари от данъци и осигуровки купуват апартаменти, които отдават под наем. Във Франция също има такива, но са по-малко, сега ше се увеличи "безраборицата" и там. Дръвцето ще гризем средната класа административен персонал в специализираните кабинети, лекари, учители...

Е, колко да са това 0.5% надали има..

Престъпно поведение на бабоеба

каква победа бе хора, целият Париж е в пламъци .....

капитализмът си отива, спете спокойно деца

Това ли е демократичния запад ?! Един човек решава, заобикаля парламента, не се съобразява с мнението на народа си ... Как му викаха на това едно време .. ?! Аха .. Май ДИКТАТУРА

Целта оправдава средствата.

Това е капитализмът. Обслужва върхушка от свръх богати, а говори за демокрация!

Ако Франция не беше приела тази реформа, през 2030 няма да е способна да изплаща пенсии. Просто е.

Ами да спре да дава на украинците, парите изработени от французите. Или на африканците и арабите които паразитират. Може би французите искат точно това. Изработените от тях пари, да отиват за техния живот.

Ама да раздава милиарди евро безвъзмездно на държави, които нямат нищо общо даже с ЕС, за това се намират пари, очевидно.

По същия начин ще се отхвърли провеждането на референдуми и при нас . Кой ще остави народа да управлява.

И кого е победил макарона, ма?!

Народа е победил, глупако. И коя е тая Елиза?!

Редакторката на това извращение.

Пише "Елза" бе, глупако неграмотен!

Да не е станала по-умна? Ама явно не е само тя тъпанатката!

Това ли е западната "демокрация"?

Това е! И инжекциите на които толкова се радваше пак същата "демокрация" ги наложи. Но е радостно, че такива ревностни поддържници на системата като теб се събуждат

Французите имат средна продължителност на живота 82 години и е по-нормално пенсията да е на 64. В България обаче живеем средно 72 години, а също ни пенсионират на 64. Това си е ограбване на хората. Най-лошото е, че тук даже не протестираме. Пълна апатия и затъпяване.

имаха

То и ние имахме 73, сега е около 68 и пак нищо

а бабоебецът трябва да отиде в концлагер!

Тоя няма да го гилотинират, а ще го удушат скоро.

Като искат да се пенсионират на 60, да ходят в Русия, там толкова е възрастта, в Европа Сорос не дава.

В Русия живеят средно 72 години и то жените. Там би трябвало, както и у нас да те пенсионират на 55.

Конституционният съвет отхвърли второто предложение опозицията за провеждане на референдум за ограничаване на пенсионн....

Опитайте да разберете чии са небос ргачите и бутиците в европейските и американските градове и ще ви стане ясно кой коли и беси днешно време. За добавка на картинката ижте и петролните, фарма и военно промишлени комплекси, банки, застрахователи....

Кои са?

Това е безобразие, не стига че им ЖИВЕЕМ, ами искат и да им РАБОТИМ!!! До кога ще търпим това?

Евреите пак победиха. Ограбват пенсионните фондове по борсите и сега хората да живеят без пенсия,или да блъскат до пенсия и оттам в гроба.

Във Франция държавата плаща пенсиите, не са пенсионни фондове като във Флагмана На Свободата, така че нищо ограбено няма тука, просто европейския социален модел никога не е работел, никога, дори когато уж "работеше" привидно

Имам малка забележка колега. А кой управлява тези фондове и на ЧИИ борси се разиграват парите натрупани за пенсии, защото тези пари не седят на купища в задният двор на Елисейският дворец. Парите ги няма, затова няма да отстъпят.

тоа ще го пречукат

Хубавите новини нямат край -днес Орбан кленичи пред ЕС и протяга шепичка за 30 милярда милостина, Макарона неебава "кървавата революция" и си прави каквото там е решил че трябва. А наивниците вярващи в "гражданското общество и просперитета" пикаят газ и вият от мъка "ама ама ама не може ли просто да живеем нормално, КОЙ пречи?" - не драги зрители, не може. Никой не пречи, но даже и да имаше "някой" там Сорос или Шваб който да ви пречи целенасочено, самата същност на "нормалния" живот ви е направил негодни да убиете дори котка, па а камо ли човек, така че нищо не може да спре "пречещите", ако изобщо ги имаше де.

Дори някога да са били обединение на хора с бризки интереси на дадена територия, вече отдавна са престъпни организации, насочени пряко срещу гражданите си, в интерес на няколко престъпници. Престъпната власт се държи благодарение на силовите структури и армията,които като заптиета смазват всеки опит за народно недоволство. Затова трябва да не се протестира, а всеки един човек скрито да саботира, ограбва и унищожава доколкото му е възможно престъпната държава. Тя е пряк негов враг.

Тоест Макрон е победил френските граждани - собствените си избиратели. Звучи много яко!

Сега България няма ли да наложи санкции на Франция по причини - примерно: неспазване върховенството на закона, липса на демокрация и бой над протестиращи?

"Новата победа за макарон" - представителя на фамилия Ротшилд за Франция онзачава и край на играта на демокрация в ЕС и Европа. Вече няколко години милиони французи са на улицата (още от жълтите жилетки). Констатацията и фактите в тази страна сочат, че им е пробутан фамилен банкер за президент, американски медии и купен, послушен, фригиден елит. "Правозащитници" от всякакъв калибър мълчат оглушително за 70% народно недоволство и заобикаляне по всякакъв начин на всякакви демократични механизми, принципи и ценности. Пред ротшилдовия макрон, бойко борисов с рагонването на платените хаджигенчовци в центъра на софия преди няколко години е просто агънце ! Стачките и протестите в цяла Франция продължават - четвъртък или събота... Следващата е на 13 май (а не както редакторката е написала през юни). Купената полиция (за тях отмениха пенсионната реформа) е все по-брутална - вече има убити, хора с отксънати ръце... ... Франция сава като САЩ - населението е разделено и пред гражданска война !

Само дето Тиквата е същият изрод, ама много, много по-прост!

Някой ще ми обясни ли зашо франсетата пак протестират срещу това да работят?

Французите живеят до 80-85. Защо да не работят до 65?!? Здрави са, богати са, ядат хубава храна - какво му е на един 64 годишен франзуцин, та да не работи?

Ето това е популистко изказване ! Във Франция има много работници (защото имат промишленост за разлика от БГ). Тези работници не живеят до 80-85г. Стачкуват защото всичко това са го постигнали с цената на много усилия и договорки с властите и с внасяне на огромни осигуровки, които сега макарон им конфискува за да ги даде на банките на Ротшилд !

Статистика :средна продължителност на живота- жени 85г/ мъже 79г.

Да вървиш против избирателите си... Пълни боклуци за всички "управляващи"!

Коментари - Още една победа за Макрон: Пенсионната реформа няма да отиде на референдум | Днес.dir.bg

Още една победа за Макрон: Пенсионната реформа няма да отиде на референдум

Това беше второ предложение на опозицията за допитване да се ограничи ли пенсионната възраст до 62 г., но Конституционният съвет го отхвърли

Обратно в новината

Коментари - Още една победа за Макрон: Пенсионната реформа няма да отиде на референдум | Днес.dir.bg

Коментари

намаляване на бялото население , за да няма конкуренция на циониската върхушка

Браво Макроне, да бачкат робите докато са живи. Никакви пенсии.

Пенсионната реформа няма да отиде на референдум, но макрон и сие отиват в канала! Франция отива към гражданска война.

Тоя си прави сметка без кръчмар. Масово хората ще изгубят мотивация. Като стане на 60 хайде болничните нон стоп и адио Рио. Сега си казват "още няколко години само", ама тогава ще кажат "абе яяяя...".

Последно това демокрация ли е или диктатура ? Абе и на двете да им .... ама то пък сега нали няма майки ...

Аз имам въпрос - ако пенсионерите заемат още с 2 години работните си места, къде ще работят младите, които чакат да се освободят работни места?

Другаде е номера. Във Франция още към петдесетте те изхвърлят от работа защото започваш да струваш скъпо на работодателя и отиваш в бюрата за безработни! Там те мъчат с преквалификации и те влачат с помощи до пенсионна възраст, защото ако не дават помощи ще стане революция и така замазват нещата. И така при достигане на пенсионната възраст се оказва, че пенсията ти е орязана на половина поради липса на тримесечия или години, прекъсвания и ниско заплащане заради "преквалификацията"! Така се пестят пари на пенсионните фондове и държавата!

Мяза му съвсем скоро французите да го тричат този Макарончо, че и баба му.

"Баба" му е травестит,както Камала Харис,Мишел Обама и Камила Паркър-Боулз...!

“Законопроектът за пенсионната реформа бе прокаран..без да бъде подложен на гласуване. След като Макрон заобиколи парламента, …” Значи, даже съпартийците на Макрон нямаше да го подкрепят. Щом няма подкрепя за законите в полза на горните 10%, парламента се заобикаля, референдум не се допуска.

Няма пари. Всичко е изхарчено от мангалите на социал с по 6-7 чавета.

+++++

На 27 април Евростат публикува данни, според които повече от 380 000 души са потърсили убежище в ЕС, което е с 40% повече в сравнение с 2021 г., като 44% от тях са получили статут на бежанци. Що се отнася до държавите-членки на ЕС, Германия е на първо място, предоставяйки убежище на 159 400 души през 2022 г. По отношение на кандидатите, общо 109 800 сирийски граждани са потърсили убежище през 2022 г., класирайки се на първо място

За собствените граждани пари няма, а за чуждите има. Все едно да не давам джобни на детето си, а на някое непознато от съседния блок. Какви са тези управляващи бе???

Проблемът с пренаселването на планетата не е свързан с децата на евpопеидната раса. Пример. След като ваксинираха срещу едра шарка Индия стана от 800 милиона на 1,6 милиарда за 30 години! В Африка е същото! Така че явно целта не е намаляване на населението, а унищожаването на белият образован човек. Явно някой си въобразява, че ще може да поеме пълен контрол само в сценарии Планетата на маймуните!!

В България живеем по-малко, но въпреки това се пенсионираме по-късно (стигайки до тук повечето глупаци вече са ми нацъкали плюсче) , но драги глупаци, това не е защото френските политици "мислят за хората", а защото Франция е пълна с негри и араби, които бачкат истинската мръсна но важна работа , а за французите остават сладките синекурни професии. Тая идилия обаче е към своя край, но и да не беше, пак предпочитам нашето - изобщо няма се пенсионираме ако трябва, но не искам внос на "лекари и инженери"

Внасят се 100 000 ученици в училищата, с над 60 000 семейства и 2000 педагози (предполагам със семействата им), имигранти откъде, даже не пише в статията на дира. С готови учебници за български език : видеофилми, пособия , разговорници, и прочие. Колко са това изобщо, 60 000 семейства са поне още 120 000 Значи над 200 000 , да предположа украинци, плюс тези които са тук. Нещо някой да е чувал ?

Путин щял да се махне, да го детронират... тоя мухльо Макрон цялата му страна се бунтува но не се говори за махане. Алооо САЩ вкарайте малко нов внос демокрация къде ви отиде световният жандарм!!! Може и малко бомби да изсипете над Париж ей така да ги освободите хората! Лицемери!

"седмици на понякога бурни протести" За сметка на "понякога" бурните простести, вие пък ПОСТОЯННО доказвате колко жалка и продажна медия сте!

А защо не се дава инфо за протестите и палежите във Франция? Макрон се е противопоставил на народа, ама да не се случи втора Бастилия?? А кадрите от Париж са изумителни, но явно нашите медии имат принципа на трите каймуни (не знам, не чух, не видях), защото са финансово "независими".

Франция винаги е в палежи и бунтове, да пишеш за френски протести е все едно да пишеш че в Лондон има дъжд. Това не е новина, не може всеки ден "днес имаше сблъсъци", еми скука е. Така че Макарона няма за какво да се тревожи, във Франция винаги има протести, но от 1792ра до днес няма нито един гилотиниран държавен глава.

Каква "победа" бе, малоумници?!... Франция е пред гражданска война а МакАрон е свършен, като политик? На това ли му викате "победа"?!

Според либерастките "ценности" референдум е мръсна дума и путинска пропаганда.

Това не е либерастко - още от времето на Платон/Аристотел е. Че управлението на целокупния народ е най-лошото възможно.

Аз вярвам твърдо във народа. Ако му се каже истината, може да се уповаваме на него че ще се справи с всяка национална криза. ВАЖНОТО Е, ЧЕ ХОРАТА ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ ИСТИНСКИТЕ ФАКТИ. Абрахам Линколн

SPAM !!!

100+

Империалисти,Глобалисти,Сатанисти,Фашисти против Народа . ДемоНкрация по Американски !

++++++++++++++++++++++++++

При нас демократите ни направиха пенсионирането почти невъзможно! ще стигне 67 години. Ще работим с памперси, а тия дето след 1989г. работиха без осигоровки по една минимална пенсия и да мрът! И в добавка втория пенсионен стълб дето е другата далавера пак на демокрацията. НА ВИ ДЕМОКРАЦИЯТА БЪЛГАРИ !!

Още една победа на Макрон срещу френския народ.

Пилците се броят наесен!

В България не е ли същото? И нашето " правителство", което не е легитимно също заобикаля законите, за да са удобни са мафията. Народа да си мре, че са обещали територията на световния елит.

Световната мафия е срещу франсетата! Нали, ако ги изпуснат и другите ще се вдигнат срещу световните демокрадци! Всички средства се използват срещу народите!!

Едно голямо БРАВО на Макрон!

макарон е решил въпроса - демокрацията, това съм аз!

Те да се оправят, а у нас кой ще получи пенсия като се живее около 65-70г.

И никой даже и не гъкна. Да не говорим, че като получиш пенсия чакаш първото плащане 1 година на собствени средства, който има.

И така ще е, като сме РОБИ и тъпи ОВЦЕ!... Славейков го е казал точно: "Не Народ, а Мърша"... и така ще свърша!

Демокрация, равноправие, пацифизъм - само на думи. Реалността е друга....

Сами си с виновни са да ядат попарата....

"Един път можеш да сбъркаш, това е грешка, ама като повториш грешката вече си съучастник!" Такъв е точно и нашия случай - едни и същи негодници се предлагат да "управлеват" и народът трябва да избира от нищото!

"Френският премиер Елизабет Борн използва специална процедура, за да прокара непопулярния законопроект, като се позова на текст от френската конституция." - жената е наследствен експерт в тази област, баща ѝ през 40те години е работил в полски офис с надпис Arbeit Macht Frei.

Французите Губят, Зависимите от Западната Олигархия политици и Олигархията....Печелят! В България в много по зле но хората са доволни от мизерията! Златен народ ...за Олигархията и запада.

В България много хора бачкат часпром на черно, а с отклонените пари от данъци и осигуровки купуват апартаменти, които отдават под наем. Във Франция също има такива, но са по-малко, сега ше се увеличи "безраборицата" и там. Дръвцето ще гризем средната класа административен персонал в специализираните кабинети, лекари, учители...

Е, колко да са това 0.5% надали има..

Престъпно поведение на бабоеба

каква победа бе хора, целият Париж е в пламъци .....

капитализмът си отива, спете спокойно деца

Това ли е демократичния запад ?! Един човек решава, заобикаля парламента, не се съобразява с мнението на народа си ... Как му викаха на това едно време .. ?! Аха .. Май ДИКТАТУРА

Целта оправдава средствата.

Това е капитализмът. Обслужва върхушка от свръх богати, а говори за демокрация!

Ако Франция не беше приела тази реформа, през 2030 няма да е способна да изплаща пенсии. Просто е.

Ами да спре да дава на украинците, парите изработени от французите. Или на африканците и арабите които паразитират. Може би французите искат точно това. Изработените от тях пари, да отиват за техния живот.

Ама да раздава милиарди евро безвъзмездно на държави, които нямат нищо общо даже с ЕС, за това се намират пари, очевидно.

По същия начин ще се отхвърли провеждането на референдуми и при нас . Кой ще остави народа да управлява.

И кого е победил макарона, ма?!

Народа е победил, глупако. И коя е тая Елиза?!

Редакторката на това извращение.

Пише "Елза" бе, глупако неграмотен!

Да не е станала по-умна? Ама явно не е само тя тъпанатката!

Това ли е западната "демокрация"?

Това е! И инжекциите на които толкова се радваше пак същата "демокрация" ги наложи. Но е радостно, че такива ревностни поддържници на системата като теб се събуждат

Французите имат средна продължителност на живота 82 години и е по-нормално пенсията да е на 64. В България обаче живеем средно 72 години, а също ни пенсионират на 64. Това си е ограбване на хората. Най-лошото е, че тук даже не протестираме. Пълна апатия и затъпяване.

имаха

То и ние имахме 73, сега е около 68 и пак нищо

а бабоебецът трябва да отиде в концлагер!

Тоя няма да го гилотинират, а ще го удушат скоро.

Като искат да се пенсионират на 60, да ходят в Русия, там толкова е възрастта, в Европа Сорос не дава.

В Русия живеят средно 72 години и то жените. Там би трябвало, както и у нас да те пенсионират на 55.

Конституционният съвет отхвърли второто предложение опозицията за провеждане на референдум за ограничаване на пенсионн....

Опитайте да разберете чии са небос ргачите и бутиците в европейските и американските градове и ще ви стане ясно кой коли и беси днешно време. За добавка на картинката ижте и петролните, фарма и военно промишлени комплекси, банки, застрахователи....

Кои са?

Това е безобразие, не стига че им ЖИВЕЕМ, ами искат и да им РАБОТИМ!!! До кога ще търпим това?

Евреите пак победиха. Ограбват пенсионните фондове по борсите и сега хората да живеят без пенсия,или да блъскат до пенсия и оттам в гроба.

Във Франция държавата плаща пенсиите, не са пенсионни фондове като във Флагмана На Свободата, така че нищо ограбено няма тука, просто европейския социален модел никога не е работел, никога, дори когато уж "работеше" привидно

Имам малка забележка колега. А кой управлява тези фондове и на ЧИИ борси се разиграват парите натрупани за пенсии, защото тези пари не седят на купища в задният двор на Елисейският дворец. Парите ги няма, затова няма да отстъпят.

тоа ще го пречукат

Хубавите новини нямат край -днес Орбан кленичи пред ЕС и протяга шепичка за 30 милярда милостина, Макарона неебава "кървавата революция" и си прави каквото там е решил че трябва. А наивниците вярващи в "гражданското общество и просперитета" пикаят газ и вият от мъка "ама ама ама не може ли просто да живеем нормално, КОЙ пречи?" - не драги зрители, не може. Никой не пречи, но даже и да имаше "някой" там Сорос или Шваб който да ви пречи целенасочено, самата същност на "нормалния" живот ви е направил негодни да убиете дори котка, па а камо ли човек, така че нищо не може да спре "пречещите", ако изобщо ги имаше де.

Дори някога да са били обединение на хора с бризки интереси на дадена територия, вече отдавна са престъпни организации, насочени пряко срещу гражданите си, в интерес на няколко престъпници. Престъпната власт се държи благодарение на силовите структури и армията,които като заптиета смазват всеки опит за народно недоволство. Затова трябва да не се протестира, а всеки един човек скрито да саботира, ограбва и унищожава доколкото му е възможно престъпната държава. Тя е пряк негов враг.

Тоест Макрон е победил френските граждани - собствените си избиратели. Звучи много яко!

Сега България няма ли да наложи санкции на Франция по причини - примерно: неспазване върховенството на закона, липса на демокрация и бой над протестиращи?

"Новата победа за макарон" - представителя на фамилия Ротшилд за Франция онзачава и край на играта на демокрация в ЕС и Европа. Вече няколко години милиони французи са на улицата (още от жълтите жилетки). Констатацията и фактите в тази страна сочат, че им е пробутан фамилен банкер за президент, американски медии и купен, послушен, фригиден елит. "Правозащитници" от всякакъв калибър мълчат оглушително за 70% народно недоволство и заобикаляне по всякакъв начин на всякакви демократични механизми, принципи и ценности. Пред ротшилдовия макрон, бойко борисов с рагонването на платените хаджигенчовци в центъра на софия преди няколко години е просто агънце ! Стачките и протестите в цяла Франция продължават - четвъртък или събота... Следващата е на 13 май (а не както редакторката е написала през юни). Купената полиция (за тях отмениха пенсионната реформа) е все по-брутална - вече има убити, хора с отксънати ръце... ... Франция сава като САЩ - населението е разделено и пред гражданска война !

Само дето Тиквата е същият изрод, ама много, много по-прост!

Някой ще ми обясни ли зашо франсетата пак протестират срещу това да работят?

Французите живеят до 80-85. Защо да не работят до 65?!? Здрави са, богати са, ядат хубава храна - какво му е на един 64 годишен франзуцин, та да не работи?

Ето това е популистко изказване ! Във Франция има много работници (защото имат промишленост за разлика от БГ). Тези работници не живеят до 80-85г. Стачкуват защото всичко това са го постигнали с цената на много усилия и договорки с властите и с внасяне на огромни осигуровки, които сега макарон им конфискува за да ги даде на банките на Ротшилд !

Статистика :средна продължителност на живота- жени 85г/ мъже 79г.

Да вървиш против избирателите си... Пълни боклуци за всички "управляващи"!