Още една българска майка: Напуснахме Норвегия след тормоз от социалните

Местните власти казали, че не е добър родител, защото давала бял хляб на децата си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така е като се гледат само парите ! В скандинавските страни това от години , но сега се сетиха нашите да реват , че там било страшно ! Като им искаш парите и стандарта той идва с бонуси колко и да не ти харесва !

Истината е, че когато отиваш в друга държава трябва да се съобразяваш с техните норми и културни традиции. Иначе по нищо няма да се различаваш от крастав афганистанец. Специално за скандинавските държави - тези неща се следят изкъсо, защото там винаги е имало много депресии, самоубийства и други психически проблеми, главно заради географското разположение. Алкохолът е скъп. Децата ги следят какво и как ядат и тн. Това е с цел превенция. Друг е въпросът колко от тези правила ги налагат на семейства с цвят на кожата различен от белия.

Чудно ми е как собственото общество на Норвегия не се е надигнало срещу правителството заради социалните?!Пред вид факта че това засяга поне 40% от родителите,според статистиката от миналата година. Това от алчност за пари да се гавриш тъй жестоко с деца и родителите им е феноменално извращение.

Ами в страните където е приета Ювенилната юстиция тези истории ги има и то в изобилие.Атакуват се обаче повече децата на емигрантите и ги отнемат без въобще да се замислят.Казват ти , че не се вписваш като родител в представите на държавата и детето ти изчезва.Самият закон е направен така че , да се вмени вина по презумпция на родителя , каквито и доказателства да се дават после на никой не му пука.Най-наглото е , че майката не бива да плаче докато и отнемат детето , защото тогава се счита за нестабилна и шанса да и го върнат някога клони към нула.Тези хора не са нормални.Децата отнемани от родителите се запращат в приемни семейства и държавата спира да се интересува от тях.Те вече са отнети , предадени и да става каквото ще после с тях.Всичките им глупости на скандинавците са такива , голям праз , че имат висок стандарт като живееш в страх и постоянен тормоз над хората.

То не би тормоз, не би чудо! Проверили семейството за домашно насилие и направили забележка за неподходящи храни - олееее, край! Тормоз! А това, че социалните са били прави в случая и за вредната храна, и да проверят синината на детето от какво е - това изобщо не се отчита. А, бе, жив тормоз си е да не можеш да ст тъпчеш детето с боклуци и да си го шамариш на спокойствие!

Превенция дръжки! С цел облагодетелстване от получените пари за въвеждането на детето в приемно семейство. Я чети какви глупости са писали - че от бял хляб щяло да хване диабет или ще надебелее. Колко българи ядат такъв хляб, а нито са диабетици, нито дебели. То трява да се гледа и дали норвежкият бял хляб не е само ГМО.

Ами не е ли по-нормално да бъдеш предупреден , че не се вписваш и да имаш избора да си спасиш детето от великите им правила ? Като отнемат едно дете от семейството му точно с какво му помагат ?

И кое било тормозът - че туземните норвежчета ядяли черен хляб или не ядяли хляб, както и че бият само деца на емигранти. Защо не е разследвано семейството на помиярчето, което е ударило българчето? Откъде ви кОпат такива дебили!

Прочети малко повече за отнемането на деца в скандинавските страни , за поводите и причините , за своеволията и тн.Недей писа общи приказки , защото ако опре до твоето дете ще припърдиш чак.А , забравих , че ти си идеалния родител и правиш всичко по книги и теории.Аман от немислещи хора.

Защо вземат само децата на белите мигранти в Норвегия, а не желаят или нямат кураж да вземат чаавето на някоя орка?... Явно за да ги раздават на норвежките пиираси или педфили за лична употреба...!!! Дааа...!!!

Като гледам майката, колко съмнително изглежда с право биха и взели децата. Като отидеш в друга държава се съобразяваш с местните норми и порядки. Ако не ти изнаася обратно на село. Норвегия няма да се промени заради тия селянки!

Хитър ход на Скандинавците да разкарат разни имигранти. Не можеш и расисти да ги наречеш и дори могът да кажат че е за защита на детето (със сигурност има неква ЕС директива по въпроса). Хем вълка сит, хем агнето цяло. Браво!

Това Истамбулско-конвенционално ли е? Илии ... Щото пишеше някъде, че ООН-то я било оплюло критично Норвегия за терор ли беше, за социално престараване ли бешее ... Ама за таквиз на работи беше май-май ...

Като имат проблеми да си седят в ЕС!

Ако яде бял хляб - защо яде, че да стане диабетик на 18? Ако не му дават да яде - защо му забраняват, след като му се яде на детето ... Повод да искаш - винаги може да се намери.

Миии, гледам майката. Не съм от тях, како Сийке. Като родител не се асоциирам с дамата от снимката (приемам, че майката е жената отдясно на детето) и не я възприемам като стандартен родител, представител на обществото ни или поне така се надявам. Знам, че звуча тесногръдо, гадая по снимка, но не се впечатлявам от проблемите, които дамата е имала.

Ама как така ? Уж една от най белите държави, пък глей кви неща стават.

Защо продават бял хляб след като не бива да се консумира според тях ? Значи в търговската мрежа го има , но няма да го ядете ? Родителите могат да го ядат и да се тъпчат пък за децата било вредно и трябва да се отнемат ? Това са глупости , семейството е набелязано да им бъдат взети децата , те такива отнемат бели , здрави , хубави деца.Прочети малко.

А стига с тия оправдания за европейски директиви - Норвегия НЕ Е член на ЕС. Освен това тормоза е и срещу норвежци, но те смятат това за нормално. Просто са си леко сбъркани по въпроса.

Стягайте се! Скоро и в ЕС ще бъде същото!

„ Мотивът бил не насилие, а че тя била по-интелигентна от бащата, с когото са разведени, и можела да им влияе срещу него.” Ами, ако бащата беше по-интелигентен от майката, то тогава той щеше, да влияе на децата срещу майката. Така децата, пак би трябвало да бъдат отнети и дадени на приемни семейства. Е.а ти и педерас.ките мотиви. Тези норвежци са абсолютно ненормални. Ако дори и малка част от това, което се изписа през последните дни, за норвежките порядки, си правя извода, че скандинавските народи, са толкова промити мозъци, че няма накъде повече. Чета ги тези неща, които пише за тях и не мога да повярвам. Ако България се е запътила, към тези „демократични” общества, то трябва да се направи завой на 180 градуса. Ако тази педера.тия дойде в България, жална ни майка. Далече от тези педерунге.ски нации!

1. В Норвегия помощите за приемно семейство са фиксирани. 970 крони на хлапе или ~120 евро. Средната работна заплата в Осло ie се равнява на ~ 3200 евро, така че не са се юрнали много за тези 100-200 кинта отгоре, защото има и ограничение колко деца можете да приемете. 2. Не знаем дали тази жена казва цялата истина и дали всичко е било така. Цялото мрънкане много звучи като мрънкането на ония пакистанци в Брадфорд, които не харесвали, че града празнува коледните празници.

А какво ли правят тези хора в чужда държава? Защо са там? Да стоят в България и няма да имат проблеми. Защо трябва да мислим за живеещите в чужбина и да забравяме за живеещите в България? Проблемите тук не се разнищват толкова обстойно и със толкова съчувствие.

Това ли ви е опорната точка за днес от Питер?

Краставите Афганистанци са страшно корав народ, който въпреки геноцида от страна на т.нар. велики сили оцелява някак, какво е преживял този народ изобщо не можете и да си представите, но поне можете да прочетете. В сравнение с този народ северните народи и като физически характеристики и като култура са назад, ама много назад. Гугълни, барем!

Един добър начин норвежците да се отърват от навлеци. А има и друго - българинът изобщо не може да си представи концепцията за възпитание на децата без употребата на шамари. В този смисъл норвежците са много прави да следят за всякакви признаци на евентуално домашно насилие. В България хората не осъзнават, че днешното насилие е плод на домашното насилие над децата. Отношението на родителите към децата един ден се връща с идентично отношение на тези пораснали вече деца към цялото общество. Норвежците, а и не само те, са осъзнали това и се стремят да прекъснат тази порочна практика.

Направете си труда да прочетете прехвалената от всички НПО-та Истанбулска конвенция. В нея се дават супер пълномощия на един орган.. от лесбийки (всичките са активистки, и май само едната, може би, има деца). та този орган може да прави каквото иска, и никой никой никой (няма правителства няма полиция няма съд, не се шегувам) не може да му държи сметка или да му пречи.

Там вече има толкова много мюсюлмани , които се опитват да наложат шериата, и стрелят по баровете, в които се пиел алкохол , че местните ги е страх да излязат .., а иначе говорим за съобразяване с местната култура и традиции!! Пълни глупости!! Никой няма да се впише в такова общество... Тази институция може и след няколко години да я няма .., дори да не са в ЕС, пак ще ги натиснат и скоро тези проблеми няма да ги има!

Кво се хванахте за белия хляб. Това, че дамата не е добре с мисленето, трябва ли да повлияе на Вашето виждане? Коментирали са, че маже на детето ШОКОЛАД върху филия бял хляб, КОГАТО поиска. Това на моите деца като храна за училище никога не съм го давала. И не съм родител за пример.

защото това искат да се направи и тук.

Принципно има писмени предупреждения за проверки от социалните служби. Не виждам защо ще прескачат тази стъпка, освен ако по нашенски тези хора не си запушват ушите, разчитайки, че всичко ще отшуми и никой няма да си мръдне пръста.

ЕС защо мълчи срещу този произвол,и отнемане на човешки права на родители ,и деца в Скандинавието?! Ювеналната юстиция е престъпление.

за джендърите в ЕС.

Гледайте си вашите руски джендъри, кво се занимаваш с ЕС?

Значи на тебе не ти пука за хилядите дечица, отнети от родителите им ?!!!

Какъв е тоя зор българи да се преселват в държави от Третия свят като неква измислена Норвегия?

Калинке, смяташ ли го дори за повод да се отнемат деца? Какво и как маже един веган на филиите си е негова работа...

Fake news... Стига сте преписвали измислиците на руските медии, на който не му харесва Норвегия да си стои в България или да заминава в Русия или Беларус! И мислите ли, че е нормално да се пуши вкъщи, да се бият децата и редовно да се налага жената? Това може да става в Ганьовланд, но в нормалните държави се санкционира строго!

Да беха давали филии с мас, немаше да има проблеме.

а що са на първо място по самоубийства ?

Да , принципът е същия и разликата е само в това , че според Конвенцията мъжа е виновен по презумпция , а в юстицията са родителите.

Българина по нищо не се различава от арабина и африканеца. Същия манталитет. Претенции без покритие.

штелеф, в издание на ФОРБС (най-руската медия) има статия по въпроса, и тя е доста по-мрачна от описаното от дамата. в тази посока, но по-мрачни тонове. така че, айде стига за всичко все русия да ви е виновна.

Бабче,бабче ти ли прогони дъщеря си от ницивилизованата България и я насърчи да се маха от тази скапана държава ,друго си е цвиливилизациона ,друго е зет чужденец ,друго си е децата да забравят този просташки български език ,....!?

НЕ на терористичната американска шайка-нато.

това ще е до време. дори хомосекса се усети, че е опасно - това с многото полове и това с безграничната власт.

Дай случай при който се описва пушене в домашна обстановка или побоища ? Българите са криви и недоразбрали , а децата на руснаците , на поляците , на чехите , на самите норвежци ? Всички тези различни народи все не пасват на Барневарт ? Или май службата си прави каквото си иска и събира децата на хората с повод и без повод.

какъв питер, бе, нещастник. изплюй я тази русия, само нея дъвчеш.

Повече съм склонен да вярвам на норвежките институции от колкото на тия мухли. В България пък е другата крайност. Тук масово родителите си пребиват децата и за едно дете не съм чул да е отнето!

Я дай линк към официална статистика на това твое ЛЪЖЛИВО твърдение. Норвегия е на 102 място по самоубийства на 10 000 души. Русия е на 17! Норвегия е на второ място в света в класацията за най-щастливите държави.