17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кораба потъва, мишките се разбягват. Англия изледе от ЕС като имаше уговорка с Русия за съвместна световна търговия -яки комисионни за Англия, като отворят пазара за тях. Обаче, USA се отметнаха от сделката с Англия и руснаците се отказаха. За това ревът сега англетата срущу Русия.

И що не пишете за Славянск, ....то дойде и до Краматорск, ама мълчите и пишете за един ингилизки слуга на САЩ и олигофрен

Чао розов пудел. Дано изгниеш в ада.

става въпрос.

Споко нашия Кирчо го купи за ПП

Като семеен човек с деца в Англия, даже и не знаех че има такъв министър. Живях от времето на Брекзит в Англия , та до преди година. Последно си спомням , че вдигнаха детските с 2 паунда, а детските градини бяха станали вече над 1000 паунда на месец.

В UK детската градина за деца над 3 години е задължителна. На който не може да я плаща държавата предлага безлихвен заем. Е, той трябва да се връща разбира се. Грубо изчислено , 12 000 паунда на година, по 3 години, 36 000 паунда при сегашната цена на градината. На мен докато бях там ми плащаха заплата над средната, по 3000 паунда чисто на месец, от които ми харесваха средно по 400-500 паунда. Бих върнал такъв заем за 6-7 години.

...хартисваха... Извинете!

В държави като Англия, не си струва да живееш ако не изкарваш чисто едно 100 бона на година. Всичко под това е мъка. Но разбирам че за повечето българи е нормално...макар че не би трябвало да бъде!!!

То имало и със англо-саксонски имена в кабинета на Великобритания!

Достоен човек, който напуска при най-малката опасност за репутацията си. А тука Кирливчо Циганина краде и лъже, ловят го всеки ден по няколко пъти, но въпреки това отказва да напусне.

А къф е проблема не виждам? Адаша си намира нови министри и готово! Къде е драмата?