17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този Павел Петков със сериозни комбинации бе изведен с оправдателна присъда, сега и с плащане като част от комбинацията за да не го подозират другите престъпници, че е възможно да е доносник. Но той е известен крадец на МПС в Ловеч и региона. Спорно е дали е бил достатъчно полезен за разкриване на отвличанията, след като е бил наводчик - отвличането на Цанев, чийто баща е от същите служби. Но определено неговото място е в затвора.

нанесе много поразии с вмешателството в правосъдието, как тогава да се обясни необяснимия завой на хода на разследването, а ето и последствията. Бригадир Аспарухов най-ги разбира тия врътки...

Е , каква стана тя сега, престъпниците имат повече права в тази територия!

И кой и как доказа че са престъпници??????Докато цацаратурата внася ''обвинения''като ''независима'' до тогава и съда като ''независим'' ще осъжда а българите като напълно ЗАвисими ще им плащат за простотиите..

Докато властват реалните нагли българите ще да плащаме на други дето не са им пълнили джобчето на първите...

Няма безплатен обяд -всичко се плаща но който е згрешил-нарочно а не глупаците.

кой им плащата заплатат на прокуратурата, кой съшо е този дето ще плати глобие??

Като гледам какви глупости са наплескали от съда, сега най-вероятно да осъдят България не за 1,5 млн. лв. а за 10 млн ойро...

Сега тия пари да ги плати Ц.Ц. Нали той е основният двигател на тези арести

Цецоо, кога ще палтиш загубите за дръжавата от твоите простотии?

Гледам във форума само разбирачи,които явно са запознати със всички факти по делото. За пореден път за некадърници се сочат само прокурорите.Проблемът ще се реши автоматично,като не се повдигат обвинения.Те иначе тези момчета са за чудо и приказ.Браво на съдията за достойната позиция при отсъждане на обезщетенията.Друг на негово място отдавна да е присъдил исканото срещу процент. Това беше доскорошната практика и се намери поне един съдия,който да предпочете справедливостта пред келепира.

Искам да залея тая държава с бензин и да я запаля !

Цветанов да ги плати,нали това му бяха големите успехи? Прокуратурата повдига обвинения по събрани доказателства с които Цецо се хвалеше. Гнила държава,днес той вместо да отговаря ходи в Щатите като представител на Българският мозъчен тръст!!!Нашата държава не на напразно я наричат АБСУРДАН!!

Мозъчен тръст от възпитаниците на училище за бавноразвиващи се ученици със специални образователни потребности.

Осъдили прокуратурата, т.е. осъдели народа да плаща. Защо се съди институцията, а не лично прокурора на делото. От неговата заплата да се взимат парите. А сега тези пари да се вземат от фонд работна заплата на прокуратурата.

Заслужавами си съдбата след като толкова години търпим мутри и мутреси из всяка власт да си развяват коня..Толкова обезщетения за такива неща платихМЕ ние а не истинските виновници които продължават да си птравят каквото им е удобно и ние ще продължаваме да им плащаме разходите:((((

Искам съдът, прокуратурата, общината, Народното събрание, Министерски съвет да ме обезщетят за нанесени неимуществени вреди около 500к, че в тази българска "оправия" ми се спира творческия подем.

Престъпници има предостатъчно в България. От дребни измамници, до крупни бизнесмени и политици по върховете на властта. Никаква съдебна и правоохранителна система по български образец, не може да се справи с престъпността. Освен независими прокурори, съдии и полицаи, докарани от някоя друга, по-нормална държава.

Па тия точно са си ги именували.

И парите от къде? Значи, бачкам при частник и му нанасям вреди. Моментално си плащам за тях! Та, от къде тия пари?

да излезе закон че всеки чиновник-общински,съдия, прокурор, нанесъл вреди на държавата или определено лице да плаща от джоба си а не с парите ни. Стига некадърници

Цецо кога ще плаща ? Наглите, че са нагли, то е ясно. Но Цецо е по-нагъл и от тях ...

,.. България е ислямизирана и циганизирана държава !

Ако беше ислямизирана, на тези името нямаше да е "Наглите", а "Убитите с камъни на площада".

Явно в Бг трябва да се възвърне СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ !

ФЪФ Бе-ГЕТО то на Европа , престъпниците въртят държавата на пръста си !

докарахме я тая държава до там, че вместо да осъдим престъпниците, им плащаме дето са извършили престъпление! Антидържава!

За да искате това нещо трябва да ИМА истинска правораздавателна система а не като сегашната - подлога на властващите:(((( Няма как да искате престъпниците сами да се осъдят като гледат какви оФце си дават парите за техните издръжки безропотно..

оставка!

Независимо дали са виновни или не - съд до дупка, съд в чужбина. Все пак сме страна от ЕС и там сме признали един съд на ЕС. Ако някой е задържан и бизнесът му е пре*ан, то държавата му дължи всичко. Имаше такъв прецедент в ЕСПЧ за над милион обезщетение. Ако някой е бил неосъждан и е лежал половин година из арестите, то сумата от десет бона е направо смехотворна. Това е само малка част от стандартен подкуп на съдия от ВКС например. Нека в ЕСПЧ да коментират какво е това добро име и как се доказва.

има време. не бързайте! и тия, дето са в панделата рано или късно ще осъдят държавата!

Държавата е на автопилот твърде дълго време.. И вече гърмим навсякъде. Щото то с калинки не се управлява!

Та кой образува това дело, че не си спомням много добре? Дали беше един физкултурник, по случайност оказал се във властта или някой негов ортак по партия? И коя беше тая партия? И сега кой ще плаща на момчетата?

Цецкоооо, продавай апартаменти, че трябва да се плаща.

В края на годината,магистратите ще искат премии и увеличение на заплатите.За "добре свършена работа"....Е,числата по осъдителните присъди срещу Прокуратурата и/или България,набъбват здраво.За да ги плащат данъкоплатците.Толкова ли не могат да изпипат едно обвинение!?Или не искат?Даже и да предположим,че съдията е честен и неподкупен,когато адвокатите му изтъкнат грешките в процедурата,обвинителния акт и пр.,как да осъди престъпниците? Тотално безхаберие и безотговорност.Само Цветанов остана да се хвали с големите успехи по"Наглите","Килърите"и пр.акции от неговото"славно"минало.

PEYTSCH

Ако ги убиете за оказана съпротива при ареста, няма как да искат обезщетения...Сега ви се смеят.

Само така. Ето ви европейски закони и демокрация...

Седя и се чудя, как до сега бандитите не са осъдили някой прокурор за убийство, след като обратното все не може да се случи?

Това са гръмките арести на герб - въздух по налягане, ама накрая НИЕ ПЛАЩАМЕ!!! Да очакваме и за кметицата на МЛАДОСТ пак НИЕ ДА ПЛАЩАМЕ, като осъди България !!!

Помниш ли какво направи Цацаров с ГЕРБ

тя цялата ни прокуратура е"нагла"що да не си разделят с наглите малко държавна пара