Още държави налагат ограничения за пристигащите от Китай, ЕС зове здравните министри да бдят

Генералният директор на СЗО прояви разбиране спрямо решението на страните за задължителни тестове, тъй като от Пекин "липсва изчерпателна информация"

Обратно в новината

Коментари - Още държави налагат ограничения за пристигащите от Китай, ЕС зове здравните министри да бдят | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко много болни има тука, ама не от ковид!

Италия и Испания реагират защото знаят какъв го ядоха преди 3 години. Нашите продължават да си каканижат едно и също и пак чакат да се обърне палачинката.

Дали пък господарите не ни готвят за нова вълна

Айде бизнеса отново потръгна! Тестовете на едро са 1,2лв., а в аптеки и болници ги продават по 20лв. Тестове е силно казано!?

Къде са хукнали пак бе мама му стара.Няма отърване от това нещо.Ама китаец от дума разбира ли?!

От китай не пътуват само китайци.

Само бес расисан

Къде видя расизъм? Проверяват се всички пристигащи от Китай без оглед на раса.

Е защо? Нали в ессср постигнахте "стадният имунитет" ? Вашите безценни геюве са защитени и безсмъртни? Защо ви е страх и се пазите от болест която не ви засяга вече? Австралия например, ясно заяви, че няма намерение да прилага никакви мерки към основният си търговски партньор и източник на приходи - Китай. А вие геюве забранявайте на хората които "кихат" да наливат пари във вашите икономики :) От "мъдрост" ще да е хихих

Ти що ни говориш на ВИЕ?

мръсните копелета искат пак наморници? ЕЙ, ПЕДАЛИ, ВОЮВАМЕ БЕ! ШЕ ВИ ИЗВИЕМ ВРАТОВЕТЕ КАТ НА ПИЛЕ.

Ти си педалът-мизерни дето си хвърля боклуците през терасата нали?

Всеки пристигащ от Китай който не може да покаже западен ваксинационен паспорт, незабавна ваксинация на място или 14 дневна карантина за негова сметка. И без това са накупени ваксини за целия китайски народ.

Затворете китайската измет в клетки и са ги смажем от тестове и карантина . Да гният в Китай изродите

Те нас не ни щат щот сме от кенефа.Така че скоро ще кудкудякаме с Боко и Мавърчето !

Че нито една мярка за сигурност няма да проработи.От другата седмица ще има първия случай еди къде си.НИЕ ФИЛМА СИ ГО ЗНАЕМ.ТОВА Е СВОБОДАТА НА НЕОФАШИЗМА ЕС И САЩ.ДО КАТО НЕ НАДУПЧАТ ВСИЧКИ АНТИВАКСЪРИ В СВЕТА НЯМА ДА СПРЪТ С МАСОВАТА ПСИХОЗА!ИНЪЧЕ МИНАЛАТА ГОДИНА ЩЯХМЕ ДА ИЗМИРАМЕ,НЕВАКСИНИРАНИТЕ.ЕС,СЗО,ООН И НАТО СА НЕОФАШИСТКИ ГРУПИРОВКИ ИМАЩИ ЗА ЦЕЛ ДА НАМАЛЯТ ЧОВЕЧЕСТВОТО! НЕ ВЯРВАЙТЕ НА МЕДИИТЕ ТОВА Е НАЙ-ДОБРАТА МЯРКА СРЕЩУ КОВИД!

цруу пак ръчка и бърка в г за на европа, да видим колко време ецб ше компенсира ограбването на европа

Айде пак се почва...кога ще затваряме?

Българинът-антиваксър уж схвана че го лъгаха последните 3 години. Затварянията бяха безсмислени, маските също, ваксините не помогнаха. И айде пак почваме отначало, като пълни идиоти, даже и сценария е същия. Китайците носят зараза и всички ще Омрем. Айде у лево. Наистина не ми пука. Който иска да се ваксинира, който иска да не се, обаче опитат ли пак да ни затворят знайте че нещата са си е*али мамата. Само идиот би се оставил да го излъжат два пъти. Мен пък не ме е страх от китайците. Не ги харесвам като народ но силно се съмнявам да умра защото китаец е кихнал наблизо. Уж умни, уж прозрели, уж не били наивни като европейците а ето, 3 години по късно, 20% инфлация, месеци наред безсмислени мерки и вие пак се хващате на въдицата.

Като те гледам колко глупости си написал, явно те е страх и от вируса и от затварянето... Абе колко трябва да си тъп, че да говориш за затваряне? Ти помниш ли последно кога са те затваряли? Едни и същи глупости ги пишете едни и същи тъпани под всяка подобна статия.... Ясно че те е страх да се ваксинираш, а и никой на сила не те кара...

Всички беди за човечеството напоследък идват от изток.....военната заплаха от Русия и епидемиите на тия хлебарки с дръпнатите очи....да си стоят затворени тая пасмина.

Аха и да дръпнат "ръчната" отново... Помните ли 2019-2020...?

Ганьо пак чака докато не стане късно….

Нов щам няма засечен стария всички го минаха не виждам проблем а нали и ги вакдаха някои по 10 пъти

Китайците да си стоят в Китай. Да си ядат буболечките, прилепите, змиите и плъховете, и да не разнасят зарази по света. Хигиената им е нулева. Всички най-страшни болести са дошли оттам.

след русия е ред на китай

Ковет сертификат да си правят пак. Бустеризирването да започне..,. Сега! Минчев от ПП да проверява към 23:00 в някоя лечебница дали не е заразен с ковида.

ковидо идиотите са насрани от кеф пак да слагат наморниците и да се дупчат с отровите

Опитват се по всякакви начини да ни върнат обратно в техния филм, който вървя 2+ години.

И ще успеят! Като гледам какви болни шарани има покрай мен на 6 бустер.........

Е що.....ние в ЕС нали сме "ваксинирани" и защитенеи от вируса?! 1. Максите работят само ако всички ги носят! 2. Ваксините работят само ако всички са ваксинирани! 3. Лъжите работят само ако всички ги вярват!

урсулке, немааа а се абиш. бай шиле, локумчев и годжи са в окопите на пост и дебнат китайците!