Коментари - Още арести в Германия, свързани с "Фракция Червена армия" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"левите екстремисти са били частично финансирани от комунистическата източногерманска държава и нейната тайна полиция ЩАЗИ."

А талибаните бяха изцяло финансирани от САЩ и бяха "борци за свобода" докато се биеха срещу СССР .... после пък ги нарекоха "терористи", когато се биеха срещу САЩ, след това станаха редовно правителство, когато никой не го интересуваха ... както се казва, нищо лично, просто бизнес и едните и другите финансират крайни партии, където им е угодно.

Kalin

Чудно защо журналистите пропускат факта че част от Бадер Майнох бяха заловени и предадени на ГФР в България по времето на Живков.Така той стопли отношенията ни с Западна Германия на времето.

АБЕ БИВШИЯТ ШЕФ НА ЩАЗИ МАРКУС ВОЛФ ОПИСВА КАК Е СФОРМИРАН ВЪПРОСНАТА ФРАКЦИЯ,ИДЕОЛОГИЯТА И ЧЛЕНОВЕТЕ ВКЛ. И КОНТАКТИТЕ И С ОТДЕЛ НА ЩАЗИ.....И НЕ САМО...КАРЛОС ЧАКАЛА...ИЛИЧ РАМИРЕС САНЧЕС.... #Има широко разпространени спекулации, че левите екстремисти са били частично финансирани от комунистическата източногерманска държава и нейната тайна полиция ЩАЗИ????#