Още 771 бойци от батальона "Азов" в Мариупол са се предали на руските части (видео)

Според данни на Москва в металургичния комплекс "Азовстал" е имало 2500 души, а според Киев - около 1000

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко живо се предава и пада на колене и моли за прошка Руската велика Армия ! Русия най велика на света !

Светко Паламар барна паламарката Очаквайте Билецки и инструкторите слоро

Това е четвърти вариант на броя на предалите се/ пленените ?? Информация/дезинформация.

Това е само детайл от войната. Руснаците ще загубят.

Ти се моли, ние да не го отнесем.

живуркат слабоумни диваци водени от болно и негодно джудже. Ще бъдат смачкани като мухи.

русия трябва и ще бъде унищожена Зад Украйна стои целият свят, зад русия няма никой. Варварите ще платят за глупостта си. Решението е взето.

Дир е орган на руските свине . И дава служебни +.

С удоволствие ти даваМ МИНУС - грух!

Слава на героите от Азов. Смърт на тъпите руски изроди. Ще платят за всичките си зверства.

руската кочина трябва да бъде ликвидирана веднаж завинаги.

Parvo marsh prez Doneck da hvarliat fashistkite znamena i posle katorga za otsroiat razrushenoto ot tiah

че си недорасъл и смотан пикльо. Къде се навираш.

никаква размяна а по примера на сащ в косово и албания сирия и ирак за Органи хиляди хорица ги източиха и убиха з а рез части по искане на богати американци и израелци

Санои неграмотните и слабообразованите като теб вярват на подобни простотии. А то е точно, защото са неграмотни и слабообразовани.

Трябва да се изчака с излизането на всички желаещи, след това в ДНР азовците да бъдат обявени възможно най-бъзро за терористи и разстреляни. Русия няма какво да губи - международните и връзки са скапани тотално със Запада, по-зле няма как да е. Поне укрите на фронта ще си помислят дали искат да се бият още, осебено тези, които са към други националистически формирования. Ако Украйна реши да направи същото с руските пленници, то има още хиляди украински пленници, които не са от Азов - те ще платят висока цена. Също така, ликвидацията на азовците вероятно ще е краят на Зеленски, националистите и сега смятат, че ги е предал и малко им трябва. Не е лошо руснаците да покажат по-голяма твърдост в тази ситуация.

който няма мисъл и логика . Всички руснаци сте такива - безмозъчен робски добитък.

По-добрия вар. е в лагери в Сибир

Голема зрада. Тия както беше ясно от самото начало са пълни боклуци ,беше им лесно да стрелят по мирни граждани,сега като видяха дебелия и се предадоха.лайнари,каквато е цялата украинска власт.

"Според данни на Москва в металургичния комплекс "Азовстал" е имало 2500 души, а според Киев - около 1000" Простичка сметка по данни, които и Зельонский признава, показва, че в момента бройката на предалите се без бой азовски "герои" е около 1400 и продължават да изпълзяват още. Сами си избирайте после на кого да вярвате, ако още не сте се ориентирали след признанието за несъществуващия "Призрак от Киев".

Бре, защо са в плен? Нали Зеления каза, че се евакуират, че са в настъпление и имат стратегическо предимство?! Ще е интересно, кои ще са последните излезли.

Това било татика)))

Хитро! Теглят чоп кой да се предаде, за да има мамбо и въздух за останалите.

Абе пичЕве, кво става с ВОЛИНА И кАЛИНА, че ги мисля от подир обед?

Тия тъпи украинци не разбраха че най-големия и враг е Америка...

К'ви бойци ? Излязоха опикани и остани . КЪРТИЦИ.

Това е най-гадното. Но Зеленски и обкръжение едва ли го осъзнават. Или до последния украинец им шепнат отвъд океана.

Пример за грандиозна масова, но успешна лъжа! В последните дни на ВСВ, докато руските сили наближават Берлин, пропагандата на Гьобелс обяснява непрекъснатата усилващата се канонада от изток със следното трудно за вярване обяснение - заснемане на епичен военен филм, т.е. германският гражданин не трябвало да се тревожи от непрестанната канонада. Берлинчани са били убедени, че Германия печели войната и, виждайки първите руски танкове, са вярвали, че са част от снимачния екип на филма. Това е преди повече от 70 години, и то с помощта САМО на масово произвежданата и работеща евтина радио точка. Нека за момент си представим безграничните възможности на съвременните електронни средства за масова информация, на които много филмови студия в Холивуд с право биха завидели, и да не се чудим от кого се учи обкръжението на Зеленски.

Каква е тая руска победа която дава 30 милиона жертви, Германия 6 милиона на всички фронтове. И до Берлин стигат 3-и украински фронт от украинци , а руснаците вървели след тях да мародерстват и да изнасилват и деца ..Червената армия(както и сега руската армия ) на 66 % не е от руснаци- ФАКТ!!

Щерев, ти идиот ли си или се правиш доста успешно на такъв.

Дедо пръч, ти си глупак. русия не е печелила НИКОГА самостоятелно война срещу сериозна сила, каквато е Украйна, защото руснаците са дебили, страхливци и животни.

На Русия изобщо не ѝ е изгодно да завладява Украйна, за да се предпази от приближаването на НАТО към границите си. Мисля, че вече 90% от самите украинци разбират, че никак не е лесно да се заемеш с поддръжката и управлението на 40-милионна обедняла страна, каквато е Украйна, държава без значителна индустрия, с огромни дългове, без технологии и с остаряла инфраструктура. Като цяло, кому е нужна тя? В обозримо бъдеще Русия няма никаква икономическа изгода от нея. Необходимо е да се инвестира, за да достигне територията, поне до нивото на развитие на съседните ѝ региони в Русия (Воронеж, Белгород, Брянск и пр.). Едно нещо е обединението с Крим, където 90% от населението чака Русия и я подкрепя, а Крим е жизненоважен за Русия, понеже тя е уязвима откъм южните си морски граници. Съвсем друго нещо е континенталната част на Украйна. От геополитическа гледна точка, Русия всъщност не се нуждае от нея. Ако трябва да сме точни - изобщо не се нуждае, понеже трудно се владее територия, в която определено не си „Добре дошъл“. Тогава трябва ли ѝ на Русия такъв тил на самата граница с НАТО, след като този тил трябва да се поддържа - да се плащат пенсии, здравеопазване, образование, милиция и помощи, да се строят пътища, мостове, жилища, училища. Ако целта на Русия е, да държи НАТО на достатъчно разстояние от себе си, тогава на Русия е най-изгодно, Украйна да продължи да играе ролята на БУФЕР между тях. За Русия наистина е по-добре Украйна да НЕ СТАВА част от нея, защото е неоправдано и непосилно бреме!

Точно това не могат да го разберат световните и родните експерти, политолози, генерали и др. педали. Явно планът на Путин беше в началото да рискува с една по-силна обща офанзива която, евентуално, да доведе до смяна на властта в Украйна с удобна за него. Сигурно и той не е вярвал, че ще се получи. И, веднага се премина към реалния план - завладяване на Донбас, всички територии с индентифициращо се като руско население. Тези територии могат да се управляват лесно, населението е лоялно и по-малобройно и т.н. Затова е и стремежът да не се допускат цивилни жертви, реално там живеят руснаци. Путин ще се опита да откъсне всичко до Одеса и да лиши Украйна изцяло от излаз на море. Тя вече загуби Азовско, вероятно ще загуби и Черно. След това, ако се сключи мир, Украйна е обречена - разрушена, без излаз на море, слаба индустрия (и преди войната тежката индустрия беше в Донбас), без въглища, с голямо население, потънала в дългове. Много е вероятен разпад на територии към Полша и Унгария...

И заблудените украински войници взеха вече да проглеждат и да разбират, че тази война за обикновения човек е БЕЗМИСЛЕНА > https://disk.yandex.ru/i/zViGEffnrqpM_Q

Индия се отказва от покупките на руски военни боклуци. Казали им дръжте си ги, вие станахте за смях в целият сват. Анало-Говнет

ФЕЙК, пълни глупости, евтина и долнопробна пропаганда!

Дами и господа, кривата, описваща хода на войната между Русия и Украйна премина своя максимум с предаването на Азовсталските бойци и тръгва рязко надолу. Предаването в плен на тези елитни и вдъхновяващи бойци има силно демобилизиращ ефект върху украинските бойци по всички фронтове. Това е равностойно на капитулацията на най-елитната, боеспособната и идеологически мотивираната част от украинската армия. Наближава момента на колапс на силите, заключаващ се в невъзможност за командване на войската, когато ще почне масово предаване или пълен хаос и унищожение. С напредване на процеса на демилитаризация на Азовстал и напускането на подземията на ръководния оперативен персонал, чуждите наемници и военни инструктори, кривата на войната рязко ще падне и ще има двойнствен ефект. От една страна ще даде отражение върху всички украински войскови части, а от друга – ще вдъхне увереност в Победата на руската армия и надеждата, ЧЕ ВОЙНАТА СВЪРШВА, което им го пожелавам от сърце. Както в шаха, така и във войната, губи онзи, КОЙТО ПРЪВ СЕ УСЪМНИ В ПОБЕДАТА СИ. Украинците вече го правят и никакви западни финансови инжекции и воено-технически помощи НЕ МОГАТ ДА задвижат деморализираната и демотивираната украинска машина - военна и цивилна! Пораженчеството набира скорост и мощ като снежна лавина по склон! Силен тласък на събитията ще даде и отзвукът от отношенията на руските войници, командване и администрация спрямо предаващите се бойци от елитния Азовски батальон от Мариупол. Това може да бъде и „ключът“ за БЕЗБОЕВОТО сдаване на Одеса на Русия. Защото никой няма да поиска градът и домът му да бъдат съсипани, заради един предизвестен финал, заради една „causa perduta“. Безнадежден случай, без никакъв шанс за успех. Това ще пречупи гръбнака на украинската съпротива и ще останат само някои тлеещи огнища за спорадична съпротива в някои по-големи украински градове. Украйна остава без море! Украйна е разделена! Западната и част, която не е усетила особено силно несгодите на войната СИ КЮТА, И НЕ Е ОСОБЕНО СЪПРИЧАСТНА КЪМ СТРАДАНИЯТА НА ХОРАТА ОТ ФРОНТОВИТЕ РАЙОНИ. Обратно, източните части на страната, населени в значителна степен с етнически руснаци и хора със смесени бракове, ЖАДУВАТ МИРА И КРАЯ НА ВОЙНАТА, ЗА ДА ПОЧНАТ ДА СИ ВЪЗСТАНОВЯВАТ ЖИВОТА И СПОКОЙСТВИЕТО ПОД ЕГИДАТА НА РУСИЯ !!! НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, ПОМИРЕНИЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ НЯМА ДА ИМА! БЛАГОДАРЕНИЕ НА АМЕРИКА, НАТО И ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИМ ПАРТНЬОРИ ЕДНА ДЪРЖАВА БЕ СИСТЕМАТИЧО УНИЩОЖЕНА! АМИН !!!

Западът и САЩ ли нахлуха в Украина или Русия?Русия започна тази разрушителна война срещу Украина,а Цял сват помага на Украина и осъжда терора на Русия в Украина

САЩ нахлуха в Украина през 2014.Виктория Ньюланд на Майдана в редиците на превратаджии

Така е, само че там по ТВ прказват че това е ЕВАКУАЦИЯ с помоща на Червен Крьст и украинското разузнаване. Сьщото дават и по CNN

Ами не е за чудене, тази новина. Просто са свършили боеприпасите. С голи ръце ли да се бият? Свършили са патроните и снарядите. Какво друго им остава?

Добре де, къде са миротворците, да въдворят мира през 21 - ви век ???

Ами там са от 24 Февруари насам, писна им Киев да избива хората в Донбас и се намесиха.

И започнаха да избинат жени,деца и старци по цяла Украина с цел да я ,,асвабаждават”.

Някой вярва ли още на пропагандата на Путин? Докато не ни ги покажат на обща снимка с номера, няма да им повярва никой!

Ето ти директни кадри от операцията (може да се наложи да се абонираш за канала): https://t.me/c/1737724614/5695

Стига с тези сърби, сирийци, иракчани. Не ме интересуват. Да ги бомбардират, а ние ще помагаме с каквото можем. Сърбите, трябваше ние да ги бомбардираме. За Ирак, Сирия, Афганистан, ме боли патката. Сигурен съм, че ако Русия бомбардира България, никой иракчанин, сириец, сърбин и афганистанец няма да си го премести.

В украйна има пленени същият и дори по голям брой педерашки Така че късокракия монголоиден педераст доста ще мисли

арестович или самият зеленски ги приказва такива? има достътъчно репортери и наблюдатели от украйна, русия, германия, франция..., които казват друго. ама ройтерс не ги цитира...

Цитира ги, цитира ги, вчера писаха, че са около 600 руснака. Не случайно Киев искаше да влезне в Приднестровието, защото там има около 1000 каски (евентуално да станат 1600), но Молдова претегли ситуацията и отказа.

Уф, а сега очаквам западната демократична общност да ни натиска да ревем и да кълнем Русия за безценните нацистки изроди от Азов...Да им спасяваме животеца, че такива жестоки убийци не става от всеки. Какво безценно богатство ще загубим, ако се затрият тия нацистки плъхове ?! Вместо да ги избие като мишки, Путин ще ги лекува и спасява живота им, а западните чакали пък ще му търсят под вола теле да го съдели... Сбъркан свят, нужен е спешен рестарт !!!

Киро ще приведе една заплата да помогне

Русия -12% от БВП за тази година. Ще го духат яката. Инфлацията и тя е супер.

Божееее, ти щот си цъфнал и вързал. Вече и по кофите за боклук няма храна...

Тъп ганьо балкански. Русия има от всичко по много. Гледай си твоя курник ганчо.

Това трябваше да се случи доста отдавна. Но по-добре късно , отколкото никога.

Следващия Мариупол да се готви... Северодонецк-Лисичанск засега е в оперативно обкръжение...скоро и в пълно. Следващото котле със 15 хил калпака в него...от които след месец ще излязат хиляда несретници...евакуирани естествено.

Заместник командира на Айдар е заловен от Спецназ днес , Дир мълчи обаче като партизанин на разпит

Да хванали са плъха. Сега ще има и бой и секс.

Вот это поворот. вот. Смелая укроармия от свинорилы. https://t.me/Voyna/6173 акроазовеца направо се насира от страх. ха-ха...

Защо американските бандити избраха Крайна за войната с Русия?? Не само заради географското местоположение на колонията си. А основно, понеже укропитеците са много, много евтини. Евтини проститутки, мъжки и женски. А американската гад търси основно точно това, няма две мнения по въпроса! Укрите - 500 000 редовна армия. Отделно 2 000 000 мобилизирани, отделно нацистките полкове "Азов", "Айдар" , "Торнадо", "Днепър", "териториална отбрана".... Нищо чудно, общо да са 3 500 000, въоръжавани от ЕС, САЩ, Канада, Великобритания, Турция. И не могат да се справят с 200 000-ната групировка, включваща въоръжените сили на ДНР и ЛНР! Това ли ви е то "великата" украiнска армия?!? Мислеха, че Русия ще рухне бързо.... Но не, Русия напредва. Макар да се бори с цялата мощ на нато и сащ! Слава на Русия....

И не само напредва. Ще ги смаже. Най-великата държава. С най-гордия народ. Който срина мечтите на западните мародери за световно господство.

Още 771 бойци от батальона "Азов" в Мариупол са се предали на руските части (видео) !?!?!? Какво е това заглавие!? Точното е ...Боиците от Славния полк Азов, елита на Украина, се евакуираха с гордо вдигнати ръце... А разбития и деморализиран окупант ги обискираше гузно и ги конвоира към затвора...

Слава Украине...как го забравих

Слава Кококаину

Зам командира Паламар с позивна Калина, който търсеше помощ от папата и Арменският поп също се е предал. В момента е на разпит с чеченска паламарка за опресняване на памета. Няма да се размине лесно след толкова жертви. Скоро чакаме видео в което крещи на украински Ахмат Сила и моли за прошка. ТикТок инфлуенсърите от Грозни си знаят работата.

Изведнъж се сетихте за Женевски конвенции, американски подлоги ! Що не съблюдавахте как воюват господарите ви, как избиват хора, рушат и плячкосват наред и никакви Женевски конвенции не спазват нито те, нито вие. Тръгнали чак да ги регистрират, щели да ги посещават по болниците... ФАЩ така ли лекуваха в техни болници ранените иракчани, либийци, сирийци, сърби...? Много им треперите всички за безценния животец на укро фашистите, жестоки и бездушни мъчители и убийци. Така демократичната евроатлантическа общност ревеше и за "умерената" опозиция в Сирия, и за джихадистите от ИДИЛ... А сега ревете за нацисти... Никой не помогна на сирийските християни, например, които бяха избивани, и изобщо на християските общности в арабския свят, подлагани на системен тормоз... Никой не помогна на рускоговорящите в Украйна, които бяха избивани 8 години...на нашите бесарабски българи...на цивилните в Йемен, там от години има война... Все сте на страната на злото, набедени "демократи", измекяри !!!

Тука нивото на воените експерти е, руснаци от началото на ВСВ. Танковете с броня само отпред, защото само ще нападат. От другите страни може и шпертплат... :)) Леки, бързи и добре запалими... :))

Батальона Азов вече е в гр Ростов, а друга част напредва даже към Таганрог. Зековете ги чакат с нетърпение и вече са им купили дрешки за първата брачна нощ.

Това е послание на 3ти батальон 115 бригада https://t.me/c/1470170204/2773

Руският военен спътник Космос 2555 изгоря в атмосферата. Ха ха ха ха. ДИР кога ще пише за това?? С Азовстал нещата са ясни , украинците ще бъдат разменени след време за руски пленници. Това е. Ама сателитите с буква Z добре горят. Нов сателит на два месеца, руснаците са пълни и некадърни боклуци.

Писах ти че Няма РАЗМЯНА, що за мухльо си ти бе, да дрънчиш едно и също 100 пъти

тебе пък кой те пита?? Ами на руските пленници какво ще им се случи тогава?? Питай майките им?? Тя Русия и сега моли за преговори. А санкциите ги стискат за топките.

Така завършват всички спътници.

Този е съвсем нов?? Искаш да кажеш всичко е по план??? Ха ха ха

Аз да попитам, а Призракана Киев няма ли да долети и да ги спаси тези три пъти повече военнопленици от колкото твърди Киев? Или как го бяха обявили в украинските средства за масова ДЕЗинформация, тази спасителна операция и изтегляне осъществено от укрианските спецслужби които изтеглят всичките тия нацисти и фашисти от полка Азов, и то директно във военнопленическите лагери в Донецката Народна Република :)

Украинските военни там изпълниха отлично своята работа , като задържаха над 20000 руски военни в Мариупол , това позволи на укрианската армия на други фронтове да се подготви по добре. След това няма смисъл те да продължават боя в Азовстал. Русия също е искала това, защото иначе ще им умрат още доста войници.

Ами те отдавна руснаците се махнаха от там. Останаха само шепа опълченци на ДНР, които да свитнат всеки педал подал си навън носа без позволение.

Ку-Ку...руснаците отдавна минираха около Азовстал и се изтеглиха към следващия Мариупол - Северодонецк. Оставиха ония да умират там от глад...ама мишките решиха да се предадат. Ужким щяха да се бият до последен дъх като спартанци и прочие тъпотии... Мдааа...то да не е като да палиш беззащитни в Одеса...

Героичните азовски бойци се ,,евакуират ,,успешно в руските затвори ,пред очите на ,,уплашените,,руски бойци. Това е ,,Велика победа,,

Украинските войници излизат навън по заповед на МО за да се запази животът им. И Зеленски го потвърди. Това е договорено с Русия, и затова всичко е организирано с автобуси. Участвали са ООН и Червеният кръст. И други преговарящи като Турция, Франция и т.н.

Даже е превзел град Ростов. В момента е в СИЗО град Ростов и продухва на автоматичен думата на всички зекове.

От руснаците какво друго да очакваш?? Сам ги знаеш какви са педали. Няма нищо достойно в тях. пълни боклуци. Добре че си го признаваш.

имаше Z на автобусите. ООН не се виждаше никъде,сигурно са закъснели от среща със Зеленски

Кефи ме как укробидлото секи път лъже, бетер кат нашите козацки подлоги, и бетер кат тях всеки път го хващат в лъжа! нали бяха пленените само няколко стотоин ве укробидло! А се оказаха ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ! Еййй лъжат тия кенефи наркобандерстанците, лъжат кат дърти мангасарянИ! кАКТПО НАЙ НАГЛО ЛЪЖЕХА И С ОНЯ ИЗМИСЛЕН СМЕШНИК ГОУСТТТТ ПРЪДНЯТА НА КИЕВ! ФАКТ!

Доста от тези които излизат са мирни жители, мъжете досега не бяха евакуирани, а само жени и деца. Има и работници от завода.

Както винаги варна е информа ията на украинсните власти. В завода е имало 1000 войника а не 2500 както лъжат руснаците. Досега са се предали 1730, тоест в завода остават минус 730 героични украински бойци.

Руският военен спътник Космос 2555 изгоря в атмосферата. Ха ха ха ха. ДИР кога ще пише за това?? С Азовстал нещата са ясни , украинците ще бъдат разменени след време за руски пленници. Това е. Ама сателитите с буква Z добре горят. Нов сателит на два месеца, руснаците са пълни и некадърни боклуци.

Не ти се отваря парашута, Разменят се офицери и не винаги другите пътуват за затвор и Сибир

Ами какво ще се случи с руските пленници тогава? Куршум?