Още 4-ма починали от COVID-19 у нас, но за трети ден оздравелите са повече от заразените

Информационната система за положителните проби, ще заработи другата седмица. Трябва някак да обясним малкото заболели и починали у нас, заяви проф. Кантарджиев

Обратно в новината

Коментари - Още 4-ма починали от COVID-19 у нас, но за трети ден оздравелите са повече от заразените | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

трябва по някакъв начин да обясним малкото заболели и починали у нас" щом сме стигнали до етап "обяснения" ясна е работата. е+"%м ти и щаба и мерките и теглилките. Да живее статистиката!

'Именно заради това ние предвиждаме целогеномното секвениране на RNK на 48 щама' В английския, думата за киселина не е 'kiselina', а 'acid' . Затова РНК се превежда RNA, а не RNK. Сещам се, че преди време имаше табели по пътя, които информираха на незнайно какъв чужд език: Patyat E V Remont

Тоя и блокче за оцветяване ли извади вече ?

Аз от два месеца разправям, че К 19 не изгражда напрегнат имунитет и че около 3- 4 % от хората , срещнали вируса, не са достатъчни за обществен имунитет и че цялата мангъровщина е пълна глупост, особено настояването му за т.н. масови бързи тестове и ето че и самият Мангъров си призна. А в началото твърдеше, че хората масово срещат вируса и така ще изградят имунитет. Самата наука, за която претендира Мангъров , го опроверга- всички световни изследвания сочат, че имунитет не се изгражда. Или не е напрегнат. Има много съобщения дори за рецидив на заболяването. По всяка вероятност ваксината , която чакаме, ще трябва да се подновява всяка година. Ако бяхме слушали Мангъров, щяхме да имаме стотици хиляди заболели и хиляди жертви.

Аз от два месеца разправям, че К 19 не изгражда напрегнат имунитет и че около 3- 4 % от хората , срещнали вируса, не са достатъчни за обществен имунитет и че цялата мангъровщина е пълна глупост, особено настояването му за т.н. масови бързи тестове и ето че и самият Мангъров си призна. А в началото твърдеше, че хората масово срещат вируса и така ще изградят имунитет. Самата наука, за която претендира Мангъров , го опроверга- всички световни изследвания сочат, че имунитет не се изгражда. Или не е напрегнат. Има много съобщения дори за рецидив на заболяването. По всяка вероятност ваксината , която чакаме, ще трябва да се подновява всяка година. Ако бяхме слушали Мангъров, щяхме да имаме стотици хиляди заболели и хиляди жертви.

Не го слушам и не го чета тоя отдавна .Само проверявам дали си пере униформата по устав. Б.Б. - Мутафчийски , Добре ! М. - Баце със две пки на море ! Б.Б. - Мутафчийски , Отлично ! М. - Ще ви нося куфарите лично !

Selma Lagerlöf: Понеже истината ми е много важна, а пред фактите се мълчи. И защото живея в Швеция искам да спре да се спекулира и да коментират некомпетентни хора. В Швеция към 15 май има 37 731 починали от всички болести за 2020 година. За 2018 към същата дата са 37 004 - увеличение само със 727 човека. За 2019 са 33 695 - увеличението е с 4036 човека. Интересно ми е как точно измерваме ефективността на карантината спрямо 2018 и 2019? И въобще разбирате ли колко са безумни тези твърдения, че в Швеция измират много хора заради ковид през 2020, когато разликата между 2018 и 2019 също е 3309 човека? Защото Covid deaths трябва да бъдат съотнесени към all deaths, преди да говорим за каквото и да е било. В Англия например заради безумната политика на правителството въпреки че NHS в нито един момент не използва повече от 60 %от ICU капацитета си, повечето рутинни процедури са спрени и умират УЖАСНО много повече хора, защото не ги оперират ор рак, сърдечни проблеми и т.н.т. В Швеция това не се случва. Също искам да оставя каква е статистиката за смъртност в България за 2019.

Там е проблема: уж баш компетентните хора коментират. А това което си написал колкото и просто да звучи, е логично. Например в Щатите за предните години смъртността е около 2 700 000. Ами 30000 умрели от (или с) коронавирус не звучи май-малкото СТРАШНО!

Щамът бил мутирал, а път Бил Гейтс и сие ще правят васкина!!!! Ами че докато се произведе ваксина, тоя щам ще е мутирал 20-тина пъти. Втората вълна, с която толкова ни плашат може да е всъщност нещо като първа вълна на мутирал вече вирус!!! И за "генерала" дето всява паника и страх (Ще измрът много хора! Яко ще измрът!) , си мисля, че е крайно време ГЕШЕФТОВ да се самосезира

И забележете - според кандидат-подсъдимия ваксината е ЕДИНСТВЕНОТО спасение! Така ли му е написано в нотата от НАТО... Като си помисля, че в началото се съобразявах с глупотевините му..бррр...

педали не може да са никакви лекари , като ги гледам как са се облекли стават само за погребални агенти

Подавай оставка бе педал. Я си виж плешивата педалска тиква

Информация об уровне реки Дуная, в сантиметров: То това е тоя с тая карта. До къде стигнахме с нотата от НАТО?

Как е положението, диванни селски тулупи? Осираме ли форумите??

Не сме като вас - гладните и запечените, дето веднъж на две седмици успявате.

топим копейки и леем куршуми калибър 7,62 за герберастки тролове

2020-05-21 11:22:41 ГОДЖИ, (нерегистриран) ИСКАМ БРОЙКИТЕ НА БЕЗРАБОТНИТЕ, ФАЛИРАЛИТЕ, В НЕПЛАТЕН И ПЛАТЕН ОТПУСК, ПОСТЪПИЛИТЕ В ЛУДНИЦА СЪЩО! ДА СЕ ВИДИ ПЪЛНАТА КАРТИНА НА НЕКОМПЕТЕНТНИТЕ ТИ РЕШЕНИЯ!! КОЛКО ОТ ПОЧИНАЛИТЕ СА БЕЗ ЖИВОТОЗАСТРАШАВАЩИ ЗАБОЛЯВАНИЯ КАТОРАК??? ОТГОВАРЯВЙ, ГОВЕДО!

Браво. Това е друго нещо. Онова с чувалите щеше да сведе имиджа Му до под нулата. С костюм е по-приемлив. Това с униформите от 30-тте години на фюрерите и вече не се търси.

Като отворят хотелите и започне международния туризъм ще стане забавно. Всички по Доста хора са заинтересовани да няма нови огнища така че ще се опитат да скрият къде има много заразени.

Простото "радевско" стадо пак замуча. Защо не е в униформа, какво е казал, защо е казал... Ей, гюмлии прости, този човек работи за нас. Сигурно и без пари. Нямате ли капка благодарност, доверие и разбиране към този човек? С нищо не ви е длъжен. Не е длъжен да ви дава отчет, както и вие не му давате такъв. по -умни ли сте от него, по образовани ли сте, за колко души около вас се погрижихте , мрънльовци соросоидни???

Е, хайде стига е работил "за нас", нали това му се казва. Да върви да почива и повече да не излиза тоя цирей!

Що така генерала не е с униформа???

"Защо ген. Мутафчийски е цивилен? Дал е да му се изпере униформата. И униформите се перат, не знам дали знаете. Дезинфекцират се. Имаш ли униформа тук? Вади една, покажи се." Бойко Борисов

Даму намажат униформата с пръст от циганско гробище,слуз от спукана жлъчка на починал от ХИВ, свинска МАС и овча карантия

ИСКАМ БРОЙКИТЕ НА БЕЗРАБОТНИТЕ, ФАЛИРАЛИТЕ, В НЕПЛАТЕН И ПЛАТЕН ОТПУСК, ПОСТЪПИЛИТЕ В ЛУДНИЦА СЪЩО! ДА СЕ ВИДИ ПЪЛНАТА КАРТИНА НА НЕКОМПЕТЕНТНИТЕ ТИ РЕШЕНИЯ!! КОЛКО ОТ ПОЧИНАЛИТЕ СА БЕЗ ЖИВОТОЗАСТРАШАВАЩИ ЗАБОЛЯВАНИЯ КАТОРАК??? ОТГОВАРЯВЙ, ГОВЕДО!

Знаеш колко си топ нещастник

Кой си ти, че да ги искаш бе, нещастник? Мухльо.

Болен си, много болен. Кроткор тая злоба ЯКО те яде......

ПОЧНАХА ПРОТЕСТИТЕ И БРОЙКИТЕ ВЕДНАГА ВЗЕХА ДА НАМАЛЯВАТ.... ОСТАВКААААА!

годжи пееас

Щабът и хората назначени в него за да ни предпазят от това което се случва в Италия,Испания,Англия... се справя Отлично!Правителството също!Не се сбъднаха простотиите на президента за глад,безработица и безредици! Да пукне дано заедно със антибългарските си привърженици! Поздравления за ЩАБА и Правителството!

Къде забрави злобата, която се излъчваше от тая грешка на природата, назначена за началник на нощ? Как предпазват хората от вируса, когато поръчват маски от китай за милиони, които и за боклука са опасни? Когато заставаш като матросов на амбразурата да защитаваш управляващата пасмина назначена от дс, от клоаката позитано 20, поне първо си почисти гащите, че миришеш на кенеф, дрОгарьО!

Вярно е. Макар много малко ще го разберат. Но не е само от мерките. Мисля че има намесена ваксина. Толкова малко случаи никой не е очаквал. Нито пък в Австия, Гърция или Словакия (но не в Чехия). Ха дамо да махнат карантината и всичко да остане в рамките на нормалното. Изобщо се измъкнахме от тая по терлички.

Проф. Кантарджиев говори, сякаш ще се извинява за малкото заразени. Да не би някой да е недоволен от този факт? Някой зад Голямата вода.

Някой, който може да е недоволен от факта, са единствено някъде в раша, ако не знаеш да те светнеме по въпроса ...

Бантката зад голямата вода да пусне една вода и да пие една такава ! Вируса е джентълмен-той вижда че българите са бедни,измъчени,ограмени и онеправдани и ги пощадява. В български геном 17% има вирусен компонент и вирусът има интелект,че без нас неможе и той. Така казва проф. Костов, а той е умен професор и Човек.

Ген. Годжи ме изуми с твърдението си: "България е в световния СЦЕНАРИЙ на развитието на пандемията". Коремният хирург дали е разбрал какво призна?! А въпросния СЦЕНАРИЙ в секретната нота на НАТО ли е прочел?

+1000

Накъм ваксина върви световният сценарий. Мутафчийски още в началото каза, че ще е все така докато се направи ваксината... Само че не беше изчислил, че твърде много хора не ядат доматите с колците и няма да допуснат да ги ликвидират по тоя начин. Ако ще има яко измиране, то ще бъде в лагера на насилниците.

Що не казва " яко ще измреМЕ много хора", защо изключва себе си от измрелите!?

Едно време имаше покана "да отидем да поработите".

Рядък тъпак и неграмотник си!

Нали се похвали, че е хипертоник. С това напъване да се прави на умен, може да превари всички в измирането. Божа работа.

"Трябва по някакъв начин да обясним малкото заболели и починали у нас". To обяснението е много елементарно. Ваксинирани сме срещу вируса. Както и други бивши соц страни. Да проверят да не би случайно 10% от населението дето е срещнало вируса няма антитела без да се разболява. И да видят с какви глупости са ваксинирали западняците че може да е алергична реакция на вируса, предизвикана от лоша ваксина, с която сме се разминали.

Вчера съсед ми каза, че са им предложили 1 800 лв., за да запишат негов хоспитализиран роднина, че болестта му е коронавирус!?!? Е, нали болестта уж я има и е опасна, защо са тия фалшификации???

И защо им е да му предлагат пари, като могат да го впишат и без да разбере даже?

Има документи за подписване, а болестта му е ясна от много време. Не се прави на девствен.

Ааа, не е толкова лесно вписването. Трябва да го оформим подобаващо. Все пак подлежим на проверки.

Яко е изтрещял този муфлон. В началото ми беше много симпатичен с шегите си, но за разлика от Бойко, който чест му прави, че се е научил на връща на заден, този пуяк не може да преглътне факта, че не се случват нещата на неговото. Интонацията с която говореше сутринта беше много противна и отблъскваща. Както са казали старите хора: Човек за да се научи да печели, първо трябва да се научи да губи с достойнство, а на това високомерно човеченце това му убягва...

Значи разказват ни как гинат като мухи в западния свят, обаче там хората са масово на протести срещу фашизма. Как си го представяте това, да мрат около вас хора като при война, а вие да протестирате срещу мерките... Повярвалите са за лечение. А организаторите - за доживотен затвор.

Как не ги е срам тия фашисти, крадци в милиарди и национални предатели да взимат пари от уплашени социално слаби и да се хвалят с това!? Или и тая "информация" е пунта мара... Мутафчийски, хайде вземи удари дъното вече, стига си копал! Долна подлога!

Яко да измират...иска яко...ама мноооого яко

Ние продължаваме да чакаме яко да измрат!

Значи изключително прости хора и тролове пишат тука - ГЕРБ сринали раждаемостта - айде да видим данните за броя на нови бебета .Аз твърдя че има увеличени през последните години ? Тука все пак трябва някаква обективност да има или разчитате ,че една 100 пъти повторена лъжа става истина

Ти твърди квото си искаш, статистиката е публична. А ако се заровиш за статистиката от тези бебета, колко не ходят на училище като навършат години, ще осъзнаеш и по-тъмния цвят на и без това малката раждаемост.

Значи вирусът мутира, признават го, но същевременно тоя шибаняк пак за ваксина говори! Не било сигурно според него, че вирусът не е заразен. В същото време се опитва да пробута, че тая ваксина ще е сигурна... Как може да е чак толкова долна отрепка! Номерът няма да мине, има доста хора, които са с акъла си. Муфта, ти си за съд, доказа го нееднократно!

Изложиха се тотално и причиниха щети за милиарди налагайки този щаб по медиите. Все още има изкуфели тролове, бленуващи трупове, но нека си го кажем - всичко беше медийна пропаганда със много много задни мисли. Мангъров изплува като победител, генерала-доктор окачи униформата при нафталина. Държавата обаче е много зле благодарение на цялата им пасмина. И трябва да им се потърси сметка, но за съжаление няма от кого. Гасете телевизорите, братя българи - всичко свърши. Сега да видим как ще изсърбаме кашата, която забъркаха.

Доста флупости си натвприл. Благодарение на Мутафчийски имаме малконзагинали. Както и благ. на правителствпто.

Марш у Банкя. От тебе ми се гади трол презрян. Чакайте нови инструкции. Както казах всичко свърши и този ще е президент колкото цецка цачева. А такива като теб ще продължат да слушат севдето и да са неуважавани от никой продажници и безродници. Цялата ви пасмина е събрана от кол и въже и няма един от вас дето мнението му да не идва в ексел файл.

Мен ако питате най-голямата опасност при короната е .... герб. Мре се от герб, а не от корона предимно. Факт. Изпреварихме Украйна и вече ние сме най-топящата се нация в Европа. Президента Радев е прав за това. Герб тотално сринаха раждаемостта, за разлика от Станишев, при когото даже раждаемостта цял мандат растеше. Та не знам тези професори могат ли да изчислят само от закъсняла диагностика на рак колко хора ще умрат, защото у нас по принцип рак се открива късно, когато преживяемостта е вече малка, а лечението по-дълго и по-скъпо. Нека и това да кажат ако знаят. Няма. Няма да ви го кажат. Няма да ви кажат и колко инфаркта останаха скрити и бяха прекарани на крак без да се иде на лекар после. Ама последствията няма да изчезнат.

Калвонсе мре, глупако? Пълноне с таралясници, пълните магазините за плюскане като неводели. И ходоте при мангалите в "Гърция" да плюскате на плажа домати инсорене върху ввестник. Квонсе оплакваш, тулуп?

Отношението между раждаемостта и жените във фертилна възраст е точно същото, каквото беше при Станишев - около 1,54. Ако питаме вас, комунистите, няма никакво значение дали в крайна сметка има кой да ражда заради националната ви катастрофа от средата на 90-те, когато същият коефициент беше паднал до 1,09.

Напуснаха много кадърни България именно заради диктатурата на дс, доносници, бкп, деца, внуци, правнуци

Предатели, тези напуснаха България. Аз останах тук и се боря! Няма какво да ми се жалваш! Напуснали са я, щото са алчни, не гладни. Да, живея скромно, но не съм избягал и не се жалвам. Лигльовци!!!

Пазарджик шампион!В завод "Костал" вчера 10 плюс още 4 досега,общо 14 души,от 100 работещи.Иначе в завода работят 2000 души.В областната болница заразени 19 лекари и сестри.От 20 дни не успяват да овладеят епидемията в болницата.Цялата страна намалява,Пазарджик усилено расте.Щабът в Пазарджик и ръководството на болницата се оказаха неспособни.

Турците не одобряват щаба. Те не са прости младите. Обиколили са целият свят. Що си мислите, че хора, които искат да се казват, като западните политици, са от бсп или комунисти. Без значение комунист, фашист, важно е да си добър човек, да помагаш, а не да удрят бедните заможни хора с много труд. Хайде весел ден, хора различни, мнения също. Бъдете здрави, а пари много знаем, че и не ви искаме нищото, само мир да има за вас и дано отдолу масите кротурат, че бяха пощуряли за имане много, на деца, внуци, правнуци. В сащ кюрда има 30 къщи и никъде не рабоги но той и дедите му родени в съединени америкабски щати.. И си гледат много родителите,.. Разказано ми лично от жена с 2 висше преди 20 г и си изтегли 2 деца и те висше в сащ, учеха английски и немски. Анадънму булгар, от града е жената, с две висши, образована, крадива.. Напусна

Ко речи?

Абе къде е униформата? Май циркът е на приключване...

Не трябваше ли "да се измира яко"? Това гнусно ла*но от снимките вместо да се скрие след идиотщините, които изговори пак се прави на гоУемата работа ... всъщност се държи точно като "приятеля" си, който го бил "назначавал" - Барба Ганьос, страхливата мишка.

Васил Проданов: В социалистически Виетнам COVID-19 не уби никого, в САЩ изтрепа над 90 000 Три страни - Виетнам, Куба и Китай, в най-висока степен защитават основното право на човека – правото на живот Според Световната банка през 1990 г. делът на бедните в Социалистическа република Виетнам е 60% от населението. През 2015 г. той е намалял на 4,5% Проф. Васил Проданов, Клуб "24 май" Като студент първокурсник, току-що излязъл от казармата, заедно с още един колега отидохме във виетнамското посолство и поискахме да ни запишат доброволци във Виетнамската война. Човекът, който ни прие, благодари, каза че ще ни сложи имената и адресите в съответен списък, но на този етап Виетнам не иска помощ и смята, че сам може да се справи със САЩ. Ако се наложи, ще ни се обадят. Не ни се обадиха, независимо че войната срещу Виетнам, водена от най-могъщата капиталистическа държава в света, продължи. Виетнамците не искаха доброволци, бяха решили, че независимо от ужасяващите жертви и страдания сами могат да се справят с глобалния капиталистически хегемон. И в крайна сметка победиха една изглеждаща стотици пъти по-силна държава, която не искаше виетнамския социализъм, а се стремеше да наложи там своя капитализъм и своето господство. Преките и косвените жертви от тази война по различни оценки са между три и шест милиона души. Около 10% от населението на Виетнам в края на войната е било атакувано с химически оръжия. Само изтрепаните или претърпели малформации от американски химически оръжия са 1 150 000 човека. САЩ са изтрепали най-много хора с химически и ядрени оръжия в историята на човечеството. Трепаха японците с ядрени, а виетнамците с химически оръжия. Въпреки това не успяха да победят социалистически Виетнам и позорно се оттеглиха. Опустошеният Виетнам, където бе извършено най-голямото унищожаване на хора от Втората световна война насам, започна да се възстановява и се превърна в една от най-успешно развиващите се страни в света. Как се справя той сега със световната пандемия от короновирус, която унищожи голямо количество хора във водещите страни на неолибералния капитализъм? САЩ са моделът на този капитализъм и там, както се вижда, пораженията са най-големи. Същевременно се оказва, че три страни – Виетнам, Куба и Китай, които характеризират себе си като социалистически, в най-висока степен защитават основното право на човека – правото на живот. За разлика от онези, които идеологически празнословят и ги нападат, за да ги „демократизират“, макар че системите в тях в най-висока степен убиват хора. Социалистическа република Виетнам, както е официалното име на тази страна, разгръща стратегия, в която заявява, че изгражда „социалистически ориентирана пазарна икономика“. Тя съчетава различни форми на собственост, а държавата играе решаваща роля за насочване на икономическото развитие и постигане на дългосрочни цели в развитието на социализма. Терминът „социалистически ориентирана“ се използва, за да се подчертае факта, че страната още не е изградила социализъм, а е в период на преход, в който се осъществява това. Имаме съчетаване на държавна, колективна и частна собственост върху средствата за производство, но държавната и колективната собственост са гръбнакът на икономиката. Моделът на развитие на Социалистическа република Виетнам не само осигури на страната много по-ускорен ръст от този на България, претърпяла процес на реставрация на капитализма. Този модел се оказа и много по-ефективен като управление при всякакви ситуации, включително при глобална пандемия, в сравнение с модела на водещата неолиберална капиталистическа страна в света, която според българския премиер е наш „голям началник“. Според Световната банка през 1990 г. делът на бедните в Социалистическа република Виетнам е 60% от населението. През 2015 г. той е намалял на 4,5%. В България реставрацията и въвеждането на американизиран неолиберален капитализъм, наречен „преход към демокрацията“, доведе до точно обратното – делът на бедните нарасна от около 2 % в края на социализма на 22,9 % през 2015 г. С други думи, за четвърт век виетнамската стратегия на преход към социализма е намалила дела на бедните между 13 и 14 пъти, а стратегията за реставрация на капитализма в България ги увеличи 11,5 пъти. Как се справят здравните системи на САЩ и Виетнам със сегашната световна пандемия от короновирус? До 17 май 2020 г. американският неолиберален капитализъм е дал възможност да умрат 90 113 човека, а виетнамската социалистически ориентирана пазарна икономика не е позволила да умре нито един човек. В неолибералните САЩ са регистрирани 1 507 798 заболели от коноравирус, в Социалистическа република Виетнам – 318 човека. И това е независимо от факта, че САЩ се намират на хиляди километри от Китай, където се появи най-напред заболяването, а Виетнам е на самата му граница – и тази граница е доста дълга. Изградил е много по-ефективна и социална здравна система от САЩ. Не се оплаква като Тръмп, че китайците не му били казали, че трябва да вземе строги мерки, за да защити живота на своите граждани, а започна да действа веднага след като се появи информация за ставащото в Китай. Всеки в карантина е тестван. Оказва се, че Социалистическа република Виетнам е създала най-ефективната програма за епидемиологичен контрол и за защита на своето население. Оказва се, че както говорят протестиращите медицински сестри у нас, в едни страни „системата ни убива“, в други системата ни защитава. След като в страната, по чийто образец създадохме нашата днешна система, системата изтрепа няколко милиона души, във Виетнам очевидно са създали своя система, която да защитава хората. В момента, както в много други страни, ограничителните мерки се разхлабват и страната се връща към нормалния живот.

Не е късно да заминеш в Северна Корея,Куба,Венецуела, Китай.Еднопосочен билет.

Абе, Годжи гей ли е? Егати гадното говорене, дикция, наблягане на определени съгласни, съскане и цъцкане. Направо е за говорител по СКАТ :))

Вчера леля ми почина от рак,но това не го казвате в новините?!? Защо?

Защото не е имало опасност да зарази още петима души.

Защото си идиот.

След 2-3 месеца ще излезе цялата истина и колко са болните, заразените, починалите и може да се окаже цялата тази организация план, не че няма вирус, но дали е толкова опасен, колкото други вируси и това не се знаел Вече 3 месеца се СМИ, НОЩ и правителството ни занимават сК!9, като че ли други болести, с далеч по-голяма смъртност не съществуват. Паникьосаха народал Не сме да отиде на лекар!

Няма да са 2-3м години ще трябва за истината, но хубавото е че Гугъл помни всичко.

Даааа, според мен също години. Все още им трябва този театър по света. Още една година ще го играеме, после ще започне леко да се вдига завесата и да се вайка светът, че не са били необходими всички тези ограничения и рецесията е много по- страшна, ама На вече ще е факт!

Този невзрачен некадърен кариерист трябва да бъде съден.

За какво??Цял свят казаха,че се учат в движение,защото разпространението на този вирус е НЕТИПИЧНО!Как у нас да е по-различно?Вие защо не заехте неговото място щом сте толкова умен?В Италия,Испания и Франция се разпространи бързо и фатално и никой не е очаквал,че едно вирусче може да даде такива мащаби.Има и друго,което е мое лично мнение :паниката създадена от китайската комунистическа партия за безумната картина свари почти целият свят неподготвен и се подведоха по нея.За да си прикрият грешката,повлякоха цял свят.И това за пореден път показва,че на комунист(дори и на такъв покръстил се на социалист)не може да се вярва НИКОГА ЗА НИЩО!

Абе... пущай го по допирателната! Пробваха да го вдигнат - да го пробват като контра пункт за президентските избори в "генералска битка" - виж колко време гербавите шамани подхвърляха тази идея из мрежите;)) Е, провалиха се - сега ще ни "лансират" някой друг... свалиха му вече униформата, овладяха му тона, "напомниха" ни, че е лекар преди всичко;)) За който се хване на тези прозрачни тънкажи!;)

"Мерките изиграха своята роля" - е не сме иди0ти. Безсмислени бяха - никакъв резултат и с тях и без тях все няма заболели и умрели. Най-якото беше за младежът, скочил от 7мия етаж се оказал с коронка и сте го писали умрял от корона... БАСТУНджиев, сега ли се сети да изследваш щамовете? До сега имахте директива от САЩ да затваряте и да потулвате всяка информация та забранихте на учените да изследват вируса. Сега ви разрешиха и решихте нещо да правите евентуално. Преди бяха руски сега сте американски подлоги!

Много млади наблюдавайки вчера строителни работници, идват за обяд в магазина и ги връщат и чувам младото.. По-добре война... Мъчение.. Трудно ще стане президент, освен дпс, те слушкат, а и още не свалят маски някои, цирк без пари, изнервен народ, объркани са, разговарят. Имаме, но не весело ни е.. Може и без публикация. На запад що ли не Борис не е, а кралицата успокояваща. Байганю и 5 висше да има то си му е вродено... Пари на първо място братовчед. Крали, крали, че сега ударените ви виновни. Сащ и ЕС са ок, но вие, кога акъла, не много пари, а благи думи, успокоителни му трябваще първите дни, а не умрели.. Там ес е тайна казват доктори, возейки ги..

Мангъров ако беше нормален нямаше да продължава да говори глупости. Всичко което е казал досега не е поставено на научна основа.

Ти защото си завършил медицина и взел специалност Инфекциозни болести в БГ.МАМА или в.ЧукЧук, все тая.

Мангъров е просто изкуфял старец

Стига плаши гаргите бе глупак, хората не са нито слепи, нито без акъл, че да видят зад всичко това, че стоят само пари и много пари, и нищо друго...целия ви щаб е пунта мара ...Очаквам новината че няколко столетници умрели от ...корона вирус ...Нито си генерал като хората , нито си доктор като хората...Плешив пудел на властта

Ха ха ха! Най големите комунисти, крадци и мутри, свързани със създадената от Държавна сигурност мафия - ГЕРБ и ДПС станаха най-големи дарители! Защо и този гном да не стане президент?! В тази държава всичко лошо е възможно, стига да познаваш "правилния човек" и да си платиш "на когото трябва"!!

След тандема Радев- Мутафчийски българина няма да помисли да гласува за военен па макар и лекар.

За кого да гласува?! За Цецка Цачева ли? Или за Бойко Борисов? Не, благодаря! Трябва ни човек който няма да лиже ГЗ на мутрите и комунистите и да е послушна марионетка!