Още 19 загинали при сблъсъци в Иран

Въоръжени сепаратисти са нападнали полицейски участък в източния град Захедан

Обратно в новината

Коментари - Още 19 загинали при сблъсъци в Иран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Във всичките тези протести, смятам че има пръст Сащ. Иран се обяви срещу действията на Сащ и ЕС, спрямо Русия и Китай. Всяка страна, която е против Сащ, започна да има сериозни проблеми, дали военни или граждански. Сащ не могат да преглътнат, че не са първа сила в света.

не се ли сещаш, че си противоречиш?третото изречение противоречи на първите две! това вероятно е, понеже си тъп крепостен мужик!

не може да вирее

Поредния опит за цветна революция.

Така е. Ако бяха протести против лоши условия на живот ,или протести от глад бих разбрал. Освен това обикновените протести са стихийни не продължават дълго.Явно се чувства американската ръка.Имат си методики за организиране на цветни революции.И сега ги прилагат тук Осен това плащат доларчета,както навсякъде. Мисля че иранците не са украинци.

персите неса крепостни алкаши! аятоласите ще станат православни славяни!

през 1979г когато аятоласите заграбиха властта, това бяха революционери! сега са сепаратисти! що тъй, бе аятоласи?

Изпращаме най-сърдечните съболезнования към братски Иран. Да живеят новите съюзници на Р България - Владимир Путин, Си Дзин Пин и Аятолах Хумений! В тези трудни времена споделените ценности между народите на нашите братски държави ни сплотяват повече от всякога!

Американците се пробват да направят същия майдан като в украйна. Няма да мине този номер , иранците са по-умни

ще скърбиш за аятоласите, но си запази някоя сълза и за путанин, щото и в рашистан положението е ...революционно, да речем!