Осем китайски самолета са пресекли средата на Тайванския проток, съобщи Тайпе

Общо 24 китайски военни самолета, включително изтребители и бомбардировачи, са били забелязани близо до Тайван във вторник сутринта от около 8 ч.

Обратно в новината

Коментари - Осем китайски самолета са пресекли средата на Тайванския проток, съобщи Тайпе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Айде бе китайци за кога чакате,да видим,, демократичната общност как ще завие,и Зеленият наркоман ще се осере в гащите си.Не че накрая няма да се случи.

Ами сенилния старец го осети о време че главния орк и комундела бяха решили по едно и също време да си вдигнат либидото и ги финтира много финно ! Просто заяви че за Украина няма да воюват но за Тайван с всички сили ! На двете места нямаше да огреят . Е Путин се обосрал и сега Китай може само да пълнят бузи щото САЩ дадоха 16 Хаимарса от 80те останалото най съвременно е в Китаиско море или на 1 час път от там

Абе Тайван може да е китай според нашите капацитети тука, но последно като првоерих, Тайван не плаща данъци на Китай... И валутата им е друга... Изобщо, почти като отделна страна са. :))) Как мислите заповедите на китайски генерал каква тежест имат в Тайван? :))) А конгресите на Партията и повелите на Вожда Си? :)))) Статията за Тиенанмън дали е блокирана в Тайван?

това средата на пролива национална граница ли е, та се пищи толкова. Или е, аааа, т.н. любимата на обединения запад "зона за отговорност на ПВО", т.е. докъдето ти стига "погледа" си е "пу за мене".

Снимката на статията е много “подходяща”… Защо ви е да предизвиквате внимание към дадена публикация, чрез подвеждащо заглавие или снимки? Дира е доста посещаван заради миналото си, отдавна сте минали момента на привличане на внимание. Сега ви трябва професионализъм, а именно това ви куца доста. Ако искате да сте сериозна медия, дръжте се като такава!

lu4ka

А до момента ФАЩ мълчат...

Ако гръмне и Тайван....Ния у западо че се уакаме....тамън осигурихме настъпление на украинците и ето ви бум.....

Пълна морска блокада по примера на блокадата на Куба от САЩ и за два месеца са се върнали в лоното на единен Китай!

Това си е Китайска територия

Да виждате нещо общо между Китай-Тайван, Русия-Украйна и България-Македония. Това са барутните точки създадени от англо-саксонската клика, които няма да се поколебаят да забаля, само и само да забавят залеза си!

Виждам идйот само

в огледалото ли!

Тайван е част от Китай. Островът не е признат за независим от мнозинството от държавите в ООН. Даже САЩ, поне официално, подкрепят позицията за единен Китай.

Осем китайски самолета са пресекли средата на Тайванския проток, А на снимката подводница изстрелва балистична ракета Евала дирници

Какъв е проблемът? Тайван официално е част от Китай.

Обратното е пич. Чети история. Китай е Тайван. Онова, дето сега му викат "Китай" е континенталната част на Китай. Тайван е самият Китай, демек - единен Китай - да - но не континентален Китай да налага власт на истинският Китай, което е самият Тайван, а обратното - континенталната част на Китай принадлежи на Тайван.

много точно казано! А кой слага минусчета да пише защо - по принцип истината не го кефи или друго има предвид?

Какви глупости пишеш

У тях са си, ще пресичат дето си искат. Нека скимтенето на запада започне сега.