Осем души са убити при масова стрелба в Индианополис, има и ранени (снимки/видео)

Инцидентът е станал в център за доставки на FedEx Ground при летището в Индианаполис

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Урааа

Гоуемо обединение и сплотяване на нацията при Байдън, няма що. Ако всичката на демократите им излезе такава по-добре да сдават властта преди да са се разпаднали САЩ.

Eeeeeee, samo Trump e vinoven

Горките хорица ... Дъртата деменция не може да си оправи държавата, тръгнал по света да заплашва и да се опитва да налага военната си диктатура!

Клутин е виновен!

Toва са провокации от либералите ,които искат да отнемат правата на америкабците да притежават оръжие!Едва тогава сатанистите ще се развихрят с пълна сила!Стрелците са точно чипирани типове(ако изобщо новината е истинска)Това искат да направят с цялото население ,да бъде чипирано и тогава по заповед ще тръгвате накъдето ви се нареди !

Жалко, че го няма Тодор Колев да изпее "Как ще ги стигнем американците". А, не, благодаря.

Нашият щаб (НОЩ), за да бъде политически коректен ще ни ескалира с Астра-Зенека, Модерна, Демодерна и други ескалири.

Това е отговор на Путин (или може би Кутин) на новите санкции.

Добре де, това новина ли е? Толкова са чести подобни инциденти там, че е най-добре да ги поставят до прогнозата на времето. Жалко за загиналите, но когато даваш право на сульо и пульо оръжие, обикновено резултатът е такъв. Хайде сега кажете и за тринадесетгодишното момче, което го застреляха преди няколко седмици. Пуснаха репортажа от камерата на ченгето, тринадесетгодишно с пистолет! Една секунда след като хвърли патлака беше разстрелян като куче. Но 13 годишен, в 2,45 през ноща с пистолет?!? Ами и аз да съм полицай в тъмното, видя ли пистолет ще го надупча. Само на филмите ченгетата могат да целят в краката и ръцете. Реалността е друга, когато бягаш половин километър да заловиш някого и се обърне с патлак, празниш пълнителя в центъра на тежестта и после питаш дали е 13 годишен! Нямаше да е така, ако всяко куку не можеше да си купи пистолет. Там ги продават като домати на пазара!

Правото на оръжие е свещенно право на цивилизованите хора в демократичните държави. Някои са така военизирани, че една Швейцария има по 2 на човек. Тук е шуробаджанащина, подкупи(понякога не стигат четирицифрени суми), за да получиш заветното пищовче, което да си положиш в ...каса! Именно и за това ВЛАСТТА е раздала само на своите оръжие, поради страха от другите! След като ежедневно кучета нахапват до смърт хора, деца, защо пресни депуткотатчета не забраните псетата??? Защото за вАС, зорлем са гласували половината народ, и то с помоща на Професора! Защо ни един от вАС не предложи промяна"ЗАКОН ЗАОРЪЖИЯТА,БОЕПРИПАСИТЕ,ВЗРИВНИТЕ ВЕЩЕСТВАИ ПИРОТЕХНИЧЕСКИТЕ ИЗДЕЛИЯ", така че всеки коректен данъкоплатец, психично здрав и неосъждан да може да притежава огнестрелно оръжие, а не КОС да му препоръчва да си носи газовото(:. Робски е онзи народ, който е имал под робство повече оръжие, отколкото под "демокрация". Те убийствата у нас са с НЕРЕГИСТРИРАНИ огнестрелни оръжия или със хладни, или с юмруци!!! А Америка не я мислете, тя за края си е направила много правдиви филми!

насилието не може да е право, в която и страна да е, а оръжието е потенциално насилие, освен това се пише Осра, с пищов няма да си по-грамотен.

ИндиАнаполис се пише!

_stankow

То стана ежедневие в Америка. Дали просто да не ни осведомявате само как върви броят на стрелбите и жертвите, подробностите вече не впечатляват никого, нагледали сме се !

_stankow

Да, може по щати да ни давате статистиката, да следим кой води в съревнованието.

ЙЕСССС! ОБИЧАМ Я ТАЗИ АМЕРИКА! Сами ще се изпозастрелят. Путин бадева ги прави тези ракети. ДОБЪР АМЕРИКАНЕЦ Е МЪРТВИЯТ АМЕРИКАНЕЦ! ПП Нема ли некое българче у суматохата? То ние сме си родени страхливци и роби, ама така косвена жертвичка нещо, заблудено куршумче, пистолетче вместо тейзърче... А?

Това е демокрацията. Всеки има право да се позабавлява и да си постреля. Е, убил няколко нещастника, но ги е убил демократично. Така както и моята държава убива демократично милиони навсякъде по света. За благото на демокрацията.

И тия искат да налагат тази "демокрация' в България и навсякъде по света, където им се вързват.

Как ще ги стигнем ...

Стиглиц-САЩ това е Зимбабве с фондова борса ама фалирала.

Само да попитам какво прави сащ в нато? А техните бази за какво са тук? Повече да не съм чух наклон от сенатори и посланици намесят ли ще ядат дървото!

Горките америслямци, докъде ги докарват нищетата, дрогата и системното нарушаване на човешките им права.

Евала на „демократичната“ нация. На тия врагове не им трябват. Те сами се справят.

Кретени, Сър.

Слуховете за смърта на САЩ са силно преувеличени. Те Тръмп преживяха, та сега ли? Още малко трябва и ще се въведе регистрация на оръжието и пълна регулация на продажбите. И да, никой няма нужда от 12 пушки, 10 пистолета, 3 гранатомета и 8 картечници. Съжалявам, ако някой реднек го чувства като ограничавне на правата му. Ще трябва да го преживее. Точно тия хора с малък боен аресенал не трябва да имат достъп и до воден пистолет. Само си представете българите да могат да купуват оръжия без ограничения... По светофарите ще стане Дивия Запад за една седмица...

голям веселяк си.Това с убийствата е генетично заложено в оскотелите мозъци на неграмонтоно население в САЩ.По данни на тяхната статистника към 2020г. дела на неграмотните в САЩ от всички възставо групи е стигнал 28 % от населението.Няма другта такавадържава в света.

"По светофарите ще стане Дивия Запад за една седмица... " ами то "дивия запад" е оригиналната америка, населявана от корави и супер силни хора, които в рамките на един човешки живот успяват да я превърнат от единични поселения във най-великата суперсила (макар че света се усеща чак след половин век). сегашната америка е жалка пародия, в която новите заселници, вече от съвсем друго некачествено тесто, са станали повече от оригиналните и рушат построеното от тях и предците им.

Трол си и се знае... Но си и тъп!!!

краварите яко се избиват, но байдънката в Русия се вторачил

"Пореден случай на масова стрелба в САЩ..." Това новина ли е?

Всяка една новина за масово убийството и безредици в САЩ, е мехлем за ушите ми.

лошото е, че рано или късно и тук е дойде...

убъркал си се, ние не сме те!! Дори законите ни са така направени че, не можеш защитиш имота си от крадците!!

И да ти влезне без мехлем отзад!!!!!

Светът се напълни с цигани и араби...

Каквото и да си пишете тука, Байдън така яко засилва САЩ в правилната посока, че скоро може да имат и нормална здравна система и контрол върху оръжията, и дори да си намалят малко воения бюджет (ужас!) и най-накрая да станат нормална страна. Което е иронично предвид, че той е стар бял мъж. Или всъщност е логично. Всякакви такива промени направени от черен или жена, щяха да срещнат много по-голяма съпротива... Евалата на Байдън, че не само знае, че може да го направи и да му се размине, а и че го прави. Иначе някой може ли да ми обясни как един сенилен старец така ги врътна републикацните? И без глупости за това как Сосрос (друг сенилен старец) бил всъщност дърпал конците. И когато искате смърт за всички негри, защото един е направил нещо, не мислите ли, че трябва сега да искате смърт за всички бели? Дайте де се разберем от сега, като се разбере какъв е цвета на стрелеца, цялата му раса е виновна за стрелбата. Искате ли? :))) п.п. Рублофилките по принцип си искат смърт на всичи в САЩ, така че, тях не ги питам. Те може да се върнат да си пият препарата за вана с дъх на одеколон.

А?!

от посолството ни пращат съвети, хехехех!! Щял, щял да направи дрънканици ще направи, освен да правите войни и да грабите друго не можете. Кажи за другата там какво ще направите и за здравна система - нормална, хехехе и как ще стане, като напечатате още хартии ли??

хартия в мазетои на ФЕД - и това го умеят ;)

хахахаааааааааааааааа, а Байдън знае ли всичко това, което си описал :))) Както споделя в интервю: събужда се в Белия дом и питал жена си: къде по дяволите се намираме. Байдън едва ли вече помни какво е закусвал.. Американските тролове, да не ви подбират по конкурси за идиоти?

Е, какъв да съм, за да пиша в дира. Само рублофиилте си вярвате, че сте умници. :)) Идеята, че на 30-40 тъпака ще им разваля деня е идиотска, но ми харесва и си работя по нея. :)

Да ти ЕПМ !!!

"Дайте де се разберем от сега, като се разбере какъв е цвета на стрелеца, цялата му раса е виновна за стрелбата. Искате ли? :)))" Абе на вас лумпените гейове от Антифа-България трудно ви се разбира какво точно казвате, ама отдавна стана ясно, че поради липса на негри, си мечтаета за цигански пишки!

масовите стрелби са всъщност сравнително ново явление, започват някъде края на 60те. долу горе по същото време започва и плавния завой към либерастия - сексуалната революция , хипитата (уудсток 1969), и активното премахване на расизма (мартин лутър кинг) ето една диаграмка за размисъл https://thesocietypages.org/feminist/files/2015/12/Mass-Shootings-Stanford-1.png

Корелацията не означава причинно-следствена връзка. Я разгледай "correlation is not causation examples" в гугъл какви интересни неща изшлизат. :)) Разводите в Мейн от 2000 до 2009 спадат по същия начина като употребата на маргарин... Иначе възможно ли е масовите стрелби да карат обществото да става все по-либерално? :) Защото се опитва да се справи със стрелбите...

не означава да, може двете да са с обща невидима причина, а може и да е случайно. но макар и да не доказва че либерастията е причината, твърдо доказва кое не е причината.

за това са виновни комунистите, Мартин преди това драги го гръмват и активно расизма започва да се маха към началото на 80г. Допълнително индианците които също ги забравяме, вероятно и те са виновни за проблемите на стрелящите. Там драги има такова количество силови органи което за такава демократична държава е стряскащо.

Подвеждащо е да слагаш всички масови стрелби под общ знаменател, защото обхващат разнородни групи: 1. Училищни неудачници 2. Всякакви екстремисти 3. Психически лабилни индивиди 4. Други Това, което е общото е, че имат достъп до оръжие. Първото нещо, което бих изследвал е колко вероятно е 19 годишен пихично лабилен малдеж да може да получи достъп до оръжие 60-те и сега. Второто, знаеш вероятно за т.нар ефект на Вертер. Преди да е имало масови убийства в този формат на много болни мозъци просто не им се е завъртало достатъчно силно из главата, сега с оглед, че има гластност - хем, това сепровсмуква в болни мозъци, хем се превръща в инструмент да те видят, чуят и т.н. Особено при масови убийства с терористичен елемент. Трето, имаш пандемия от ползаване на наркотици, което означава, че някои хора хващата бързия влак за психозата. Това се спекулации - вероятно са много фактори, донякъде различни за всяка група от хаховция, но според мен на първо място е одстъпността на оръжия и информация за масови убийства.

От както Байдън го инсталираха - всяка седмица е това! Четири години при Тръмп беше спокойствие. Изводите си направете сами..

Хахахах спокойствие... За Бйдън не знам, ама ти верно не помниш и какво си закусвал вчера... :)))))

Американската мечта умря...

Колко сме изостанали, колко много има да наваксваме докато ги стигнем американците. Ама от друга страна, ние сме най бързо намаляващата страна в света и ако и тук почнат да стават такива неща, ........

Тръмп беше по-добър президент. САЩ и светът бяха по-спокойно място, но му спретнаха черна революция. Малко извън темата: уважаеми русофили, логично е, а и се усеща, че повечето сте получили безплатното си образование преди 1989г. Ясно е, че коментарите не са място за кой знае какви претенции откъм правопис, но вижте пак кога се използва И и кога Й. Благодаря!

Еееех, тези поне знаят да пишат, а колко са тези след 89г дето могат това, те даже не могат и да говорят смислено.

Между 1945г. и 1989г. положението във всички цивилизовани държави по света е било доста по-добро отколкото сега. Икономика, образование, здравеопазване, политика, вътрешна сигурност. България не е била оазис, а част от световната тенденция. Претенциите към образованието в момента са предимно от носталгици ( аз също съм носталгично настроен, но не към строя, а по-скоро към младините). Тези носталгици измислят ежедневно римски императори като Организаций, Претенций, Тенденций и т.н. Грешка в бързината е добре, но при тях е правило в правописа.

Великата Хамерика.... Най-демократичната, и миролюбива държава. Но Путин е виновен за това. Още утре бай Дън трябва нови санкции да измисли за руснаците.

Докато измисляха и правеха схемата с ислямския тероризъм им се зароди техен си, не подстрекан и напълно истински.

Не са му дали да си прегледа пратката преди да заплати.

Тази простотия съществува само в България. Никъде го няма това!

е де, няма само в България не се стреляме и не правим такива масови разстрели като в САЩ. Има и други толкова изостанали държави.

В България не можеш така свободно да протежаваш оръжие. Сигурно ако можеше щяхме да сме същите, българският народ е много прост.

Защо на тези хора им трябва да водят войни навсякъде по света, те си се убиват едни други самички.

У нас

Какво се случва със САЩ, самовзирява ли се ??

Ще има нови Санкции за Путин - той е виновен че излудява аМериканците :D

Добрия Див Запад! Огнена вода и двата пищова с ботушите. Сега е по-модерно - автоматично оръжие.

Кога ще ги стигнем американците. Изоставаме, изоставаме. Да се стегнем. Само целуване на американски дирник явно не е достатъчно.. Нали искат да ги следваме.

Значи Байден дойде на власт и масовите стрелби в САЩ станаха ежедневие, а една от основните политики, на който предизборно стъпи е да премахне секънд амендмънт и тотално да ограничи продажбада на оръжие, почва да се чуди човек

от някоя друга година насам

Нормално е да се стрелят, започва да им писва на хората живеещи в най-демократичната държава!! Диреееееееееееееееееее един превод не можете да направите че чак и като цитат сте го сложили активен стрелец!! В тази ситуация стрелеца си е стрелец, дали стреля в момента или не все си е стрелец !! Опитите да ни американизирате стават смешни!! Хахаххахахах, на български е " стрелящия човек" , а " полицията е започнала да стреля по стрелеца!!

Американската кочина се разпада.

Черните маймуни тръгват на открит бунт. Тежка съдба ще има Америка с тази заигравка Black life matters... Дано при нос не тръгнат и циганите в подобни акции Gipsy life matters...

Забелязва ли въобще Байдън какво се случва в САЩ ?

Байдън не си спомня какво е закусвал, ти искаш да забелязва какво се случва с държавата. Забрави, американските идиоти си избраха за президент магаре.

Пенсията е вторачена в Русия.

Дребна работа, за Байдън това не е проблем. Проблема му е Русия, там се е концетрирал.

Изгубих мерак да ги стигнем американците. По добре да ми крадат чистачките.

ЗАБРАВИХТЕ ДА ПИШЕТЕ И ЧЕ СИ БИЯТ НЕГРИТЕ! МАМА ВИ РУБЛАДЖИИСКА!

Да, Путин е виновен и копейкаджиите. Кой ми с.ра в гащите е въпросът.

Нещастник. За Бай Дън говоря, не се засягай.

Много такива престъпници взеха да се самоубиват. Не че съм против,но няма ли и друга причина(убийство при самозащита).

колко починаха това денонощие в изтрезвитедлното? кога ще кажете, дир.ру?

А вие защо биете негрите, а?