Осъдиха Саркози за незаконно финансиране на предизборната му кампания през 2012 г.

Наказателният съд в Париж постанови 1 години затвор за бившия френски президент

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха Саркози за незаконно финансиране на предизборната му кампания през 2012 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя ф Китай щяйми му идем житуту. А на бас чи тоя курупционер няа флези ф затвора.

Този другар ще влезе в затвора, макар и за година-две. Не такава е ситуацията с нашите другари. Поне засега.

Радев би трябвало да бъде осъден за същото, поне в една нормална държава, защото неговата кампания беше финансирана от невидими благодетели. Има записи на журналисти, които интервюират бедни пенсионери на село дето дарили на Радев солидни суми, и като ги питат откъде са парите, спират интервюто.

Какво е това "незаконно финансиране на предизборна кампания"? Тези вече тотално откачиха... После нас сочат като изобретатели и разпространители на корупция. В България няма подобни предизборни кампании. Всичко е честно и прозрачно. кънев и йончева, виждате ли, че не сме ние най-черните в ес?

Това у нас е неприложимо, защото кьорав политик няма да остане неосъден

Е ТУК ПЪРВИ ЩЕ Е ЕДИН С ОГРОМНИ УШИ И ПЪПКА НА НОСА !! ДАНО СЪМ ВРАЧКА !!!

а нашия фатмак финансиране от мафията, пустото посолство, Бобоков и даже митничарите " пури " му носят ...

Мале каква корумпирана държава е Франция!!! Леле... Тука само баба Гюрга, нема да влезе в затвора, ако у наше село има таквиз закони. Само да си помисла, да ставам политик и веднага съм за червен картон!

Дали У Францията има демокрация, или нЕма, няма да коментирам. Обаче кога ША видим Боко Тъпото У панделата, поради всички злин които е сторил на България, и която България я превърна в държавата на абсурдите? Кат видим Богът Слънце Винету Първи Банкянски по прякор Тулупа в панделата, и такива като него, които през последните над 30 години на "свобода" и "демокрация" ни превърнаха в дупката която е след деветата дупка на кавала. тогава в Абсурдистан ще има основание да се пледира, че сме свободна и демократична държава.

Те спонсорите ти си имат прокуратура и специализиран съд и те ги препират, когато се налага. Даже за награда най-големия перач го пратиха на дипломатическа службичка в Испания.

добре си служиш с иронията.. ха ха ха ха Може да звучи екстравагантно от теб би станал добър писател на басни и разкази от соц реализъмъ ха ха ха

саркози е най умния френски президент а това е порэчково дело срещу него

Ако гледаха делото във Варна ,щяха да осъдят Франция да плати на Саркози за причинени нематериални щети.

Обаче, когато се майтапят с целокупният български народ, и то над 30 години вече, все ми се струва, че си е живо еба*е. Обаче, на целокупният български народ му харесва това, особено Боко Тъпото да го плющи с 200, и те за това, ще продължаваме да "цъфтим" и "вържем"...

са евроатлантически ценности разигравани между корумпирани западни политици и олигарси.Нищо ново.

А наш Мунчо кога ще влезе в затвора? Неговата кампанията беше финансирана по същия начин: www.vbox7.com/play:6036ea6b8b

Май и от Кадаффи получи огромни средства, а после започна война срещу Либия и злодейски убиха възрастния човек.

Сега,осъдили Саркози.Дир-а изостава с плана.За нашия Гаргамел още не сте пуснали в коя паланка е срал днес и с какво си е бърсал задника.

Нищо не се казва за парите, които М. Кадафи му даде в кеш за предизборната кампания? Тогава Кадафито отиде в Париж и си опъна шатра да нощува в нея. В замяна на това и за благодарност Шарко беше един от пуделите на САЩ, които малко след това нападнаха Либия и заклаха Кадафито.

щото е унгарски суботянин.

Борисов трябва също да бъде съден и осъден. Той раздаде милиони на циганите, да гласуват за него. Е, останаха и за нощното шкафче.

Аз пък се сещам за един шофьор, дето социално слаби и пенЦионери му събираха по 400 лева. Него няма ли... такова... а?