Осъдиха бащата, вилнял в час по химия

Условно наказание от девет месеца "лишаване от свобода" с три години изпитателен срок

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"А.П. отишъл в училище в Пловдив, като избутал охраната и влязъл в класна стая" А като журналист се опита да влезе бива на секундата възпиран от охранителя без грам проблем. Докато видимо агресивен индивид може без проблемно да влезе чрез просто избутване на охраната, която след евентуално обаждане в полицията няма повече да се намесва по казуса!? Така де нали има учителка при децата, тя ще ги пази от агресивен индивид или индивиди докато пристигне полицията!

Мисля, че всички тези статии в последно време, целят повече власт на учителите, което означава, че утре може да започнат да взимат децата от родителите и никой няма право да каже нищо. Освен това всички останали родители веднага ще подкрепят деянието, за да няма разправа и с тяхното дете.

Аз разбрах, избутал човека охраната, влезнал в класната стая и попитал въпросния ученик. защо се закача с фъщеря му. И за това - съд.

Значи за „развилнял” се родител - съд, а за развилняла се учителка - кукувица, която кара да плюят учениците върху техен съученик - помилване. Не се било случило нищо.

Аз

Не можех да разбера какво е направила охраната, освен че са я избутали.

Значи за „развилнял” се родител - съд, а за развилняла се ителка - кукувица, която кара да плюят учениците върху техен съученик - помилване. Не се било случило нищо.

lu4ka

А-ха! После, защо отрочето си позволява, да плюе другите безнаказано и как, като е поставено на мястото на потърпевшите , го отнася учителят.

"Осъдиха родителЯ" - без пълен член.

Осъдиха кого, а не кой!