Осъдиха двама лекари за трафик на органи в Косово

Донорите от Русия, Беларус, Казахстан, Румъния, Израел и Турция са получавали по 10 000 евро

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха двама лекари за трафик на органи в Косово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в косово за органи ползват местните сърби, при това без пари; хашим тачи лично контролира бизнеса и не допуска конкуренти

Смях в залата - осъдили 2ма лекари. Абе господа - имате на лице цяла престъпна държава където всеки гражданин е терорист , наркотрафикан или наемен убиец / а понякога и 3-те в едно/. Уж сте свършили нещо , като отчитане на дейност пред запада.

Няма нищо чудно в тази новина. Т.н."Държава Косово" е средище на мафиоти, наркотрафиканти и джихадисти - под закрилата на САЩ. Ние засега нямаме проблем с тях, защото наскоро премиерът ни беше удостоен с орден за заслуги към Косово. Но някой ден, когато станем съседи, ще е по-различно.

Хашим Тачи кога?

Zasto nikoj ne govori za "donorite" po vreme na vojnata v Jugoslavia?

I Ukrayna sushto

Става въпрос за Специализирани съдебни състави и Специализирана прокуратура за Косово - според закона, гласуван от косовския парламент през август 2015 г., със седалище в Хага, разглежда дела за престъпления срещу мира и човечеството, извършени от Армията за освобождение на Косово (АОК), както и военни престъпления в периода 1998 - 2000 г.

Докато не осъдят Тачи и Харадинай за трафик на органи, нищо няма да излезе наяве. Едно време тези изроди "облагородиха" сума еврогейци на високи позиции с нови органи. Един от тях е финландският боклук Марти Ахтисари. Имаше слухове, че сериозно са позакърпили и вещицата Мадлин Олбрайт

Кауна го бара преди месец.

Абе то и Хашим Тачи беше в тая търговия ама това не попречи да стане любимец на Запада....