17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Украинска фамилия.

Ей това са всички новини от матушката на безродните ни русАфили! Истерия, оръжия, пропаганда и простотия!

Какво се косите, продажни соросоидчета. Имат си държава хората и си съдят шпионите. Не е като у Циганистан, дето на шпионите дори пари дават.

'Хората' даже могат да си изброят: Путин, Сечин, Чайка, Милер, Роетенберг, Векселберг, Фридман, Усманов, Кадиров и още стотина подобни хубостници. Имат си я 'държавата' Рашка и си правят с нея к'вото си щат.

И ние така ще съдим тия задунайски ченгета дето от 70 години предават и продават всичко на кремлинската хунта.

Моше убито, гледай си израиля. Когато в България бяха тия ченгета, преди 1989г България беше доволно просперираща държава, с развита средна класа. А не като сега, над 70% от населението под прага на бедността. След 30 години "демокрация", айде кротко комунизма да е виновен за всичко. На кривата ракета космоса й крив. Съд трябва да има. И то за тези, които след 1989г съсипахте България. Унищожено е икономика, производство, образование. Да израждам ли? И кой са съсипвачите? Агенти на САЩ и Израел основно. Какъвто убит трол си и ти. Вас трябва да съдим. За разрушаването на държавата ни, ограбване зверско. А не онези, които я съградиха и пазеха. Какво си мислиш, бе боклук, че сме се сбъркали съвсем ли? Че още малко ще почнем да носим цветя на паметника на американските летци убивали българи ли? Боклук!

Моше е само вашият Путя Шеломов! И нрб беше толкова просперираща, че трябваше да пазят границата с бодлива тел и войска, че да не бягат "щастливите" българи навън!

Абе гении, ти 'развита средна класа' имаш ли си представа какво е ? Голяма къща в предградията и гараж с Мерцедес или БМВ. Не панелни курници, магазини с празни щандове и купуване на кашкавал само с' връзки'.

Санкции срещу Норвегия?

Моля журналистчето да обясни защо думата "предателство" е в кавички.

Сетих се , щото е "журналист", при това "грамотен"

Е, и тоя се наигра на шпионин...

Български шпионаж през 80те... Качват се летоска курсантите... мбухахаха... от ВНВМУ по разни цървуле на стаж да одат... и те кораб да видят... На секи кораб със стажанти - офицер-водач на стадото. Един такъв стажантски галош отива в Норвегия и сичката сган тръгва да се расожда... свет да види... и там да осере... И не щеш ли, нашият офицер-водач изведнъж скива военно пристанище с военни кораби. А, така, вика си, ей ся ше изшпионирам тъдява, още некоя звездичка ше забода на пагона... Вади, начи, Смяната и почва да щрака... Щракал, щракал, почти цялата лента изщракал, и не щеш ли - едно ченге се задава и се запътило дерекшън към нашия пишман-шпионин, очевидно иска да му говори нещо... Нашичкият си вика "Е... сясайба мамата...", а ченгето иде и му вика: "Sir, you could buy cards from over there. They have a higher quality than your photos and are not expensiv, гладен невидял комунистически тъпанар..." И те така...

са американски евреи....с руско самосъзнание. Голямата политика не е е за теб. В последните 10 години, както в американските така и в руските филми, българи са отрицателните герои - психопати, насилници, международни терористи.

Randall_Zwinge

Са... Аз, също като тебе, хабер си нямам какво си искал да напишеш... Но... последното ти изречение би трябвало да ти говори нещо, само да можеше да разбираш собствените си писания...

А тия приказки в стил "син шаман" или по-точно "син Сънчо" вече сме ги слушали. И отдавна вече ги знаем колко са фалшиви. Та вие българската история взехте да фалшифицирате, какво остава за такива съчинения. Моше, времето на 90-те на балъците в България малко си замина. А Антикомунизмът е печеливш еврейски бизнес. А за това книга може да се напише как сте го развили в България и как сте го налагали у нас.

Randall_Zwinge

Абе, люпюр, това е реална случка с личния състав на ВНВМУто. Ква пропаганда, къф комунизъм...

Schilo

А не, бе! Ще го бавят!

Хаха, тоя путлер задмина сталин по оскотяване на собственото си население от орки. И няма никакво намерение да забави темпото на идиотщините си. Браво!

щот Тримплер няма шпиони и не ги ибе за предателство

То щото в САЩ такива предатели с бърбън ги черпят, нали?

признание, съд, присъда- и никакво "хайли лайкли";)