Осъдиха българин в САЩ за разпространение на детска порнография, грозят го до 50 г. затвор

49-годишният Пламен Велинов администрирал сайт, на който били качени над 4,6 млн. изображения, снимки и видеоклипове с деца, някои на видима възраст между 6 и 10 г.

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха българин в САЩ за разпространение на детска порнография, грозят го до 50 г. затвор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Американци са замесени Флорида - https://www.justice.gov/opa/pr/floridians-charged-and-convicted-connection-international-enterprise-operated-sexually

А тук няколко месеца никаква информация какво се случва с Ай ти-то, шлосера, мотокариста и брокера? Сигурно вече са на вън и кротко си лъскат бастуните.

ДУВАРА.....И ОСТАТЬКА,МЬРШАТА НА ЕКАРИСАЖА

министерството на външните работи веднага да го изиска и да го съди тук! ще му наложим жестока присъда от три месеца условно с девет месеца изпитателен срок, пък после тоя , заедно със съдът ще осъдят прокуратурата за процесуални пропуски!

Да си беше седял тук, нямаше дори да си извадят пръста от носа, за да открехнат папката и да започнат разследване.

Кажи го на онова момче, което Колев разследва над 10г, защото международна фирма, с офис в Украина и с регистрация на Карибите беше наела хостинг от фирмата, в която той беше финансов директор, за да разпространява подобен контент. Единствената вина на нашият беше, че е подписал с тях договор за наем на трафик и място. Обаче нашите, за да не атакуват собствениците на хостинг компанията и за да не разследват трафика, удариха този, когото могат да хванат, без оглед на вината му. Така че това, че е в България, няма да го спаси от противоправни (по американското законодателство) действия, сасягащи правни интереси в САЩ.

Как е, гордеете ли се, че сте българи?!

Американец от български произход и американската му порно фирма, плащали на украинци и молдовци да снимат децата си в порно филми! Деца от 6 до 16 годишна възраст. Запада явно е подготвил Украйна и Молдова да се влеят в калната река на западните ценности! Сайтовете за детска порнография работели в САЩ от далечната 2006 година. От 2006 до 2019 явно всичко е било законно и разрешени!!!???

тъй де, а джон атанасов си е българин кореняк! ма що си толкова тъп бе, да не си син на рускиня домъкната тук от наш секач на трупи в коми? ти баба в сиктивкар имаш ли, или вече е умрела??

да го пращат в Россия при шефа му

Малко са...

За такива нямам никаква милост,ни за гледача, ни за консуматори, ни за разпространители... Даже при мисълта да склониш дете ставаш жестоко подозрителен.

ако като ешкиназито, Джефрито Епщайн беше возил политици и принцове на "Лолита Експрес" до оня остров на Караибите за секс с непълнолетни, първият път щяха да го пуснат, а втория - да го "самоубият" в затвора преди присъдата.

В затвор в САЩ изродът няма да живее дълго. Там е като в Африка. И е чудесно че ще умре в мъки набоден на шиш.

Говорите така, сякаш сте запознати с американските затвори отвътре.

А у нас какво ли щеше да го грози...

Така, така!

Малко са му, трябвало е на 100 години да го осъдят.

Чудих се как 13 години такова нещо е могло да оперира и прочетох статията от линка. Явно става въпрос за бански костюми, полупрозрачно бельо и прочие, което е било в сивата зона. Но това не е толкова важно. Прави впечатление, че от всички установени, двама са вече умрели, останалите са съдени само за пране на пари и ще излязат живи от затвора, докато нашият като админ са го нахендрили най-яко с обвинение за разпространение на детска порнография. Сякаш той не е имал шефове и другите не са знаели откъде идват тия пари, дето ще ги перат...

Е на това му викам адекватно правораздаване. Ако тука нещата не се реформират по отношение на наказанията все ще си тънем в простотия и криминалния контингент ще вилнее постоянно в цялата си прелест.

Интересно,как плюете по Америка за всичко,а сега я подкрепяте?!? Ако имахме американските закони тук нямаше да има живи хора...

не до 50 години! Направо 100 години и да не се мъчи да излиза! Изрод!

Най-вероятно ще се окаже доживотна присъда за този престъпник, на 49 е. Много е вероятно да бъде убит в затвора, защото такива много се мразят от другите затворници.

Той тоя се е объркал, че е още в България и си го кара по Ганьовски.

В България щяха да го регистрират и да го пуснат. В България за убийство или наркотрафик само те регистрират, и те пускат какво остава за порнография!

Глупости,зависи точно,за какво става на въпрос. Виж,ако си политик,прокурор,съдия,може и нищо да не ти направят. Дори имаше арест на служител в ГДБОП,който е разпространввал такива неща и нищо не му направиха, още си работи там и преследва останалите... Най големите разпространители на порнография са МВР и всички държавни институции! Има го в медиите,може да прочетеш,но се преследват отново прошляците за да има отчетност и статистика за пред Европата и да се покаже,че се борели и вършели някаква работа тия горе,а те самите си вършат същото... :(

Малко са му 50 години. Такива идиоти трябва до живот. Дали може да се види на мястото на всяко едно дете. Каква психическа травма остава за цял живот.

той е на 49 бе функционал !

Прочети статията

А във Франция, учителката имала връзка със ученика си, е президентска съпруга.....Там нямат ли си Гешев

Това е прикрие за педераста Макрон. Той си пада по черни бахури. Слуга на давоските изроди.

Жена от Флорида, която е намерила личния дневник на дъщерята на американския президент Джо Байдън - Ашли Байдън, е разследвана от ФБР, след като го продала, съобщава „Daily Mail“. Експлозивното съдържание на дневника включва твърдения, че се е къпала с баща си като младо момиче и това може да е допринесло за нейната сексуална зависимост. „Спомням си, че правех секс с приятели в ранна възраст; душове с баща ми (вероятно много неподходящи)“, пише тя през януари 2019 г., твърди британският таблоид. След престой в рехабилитация, дъщерята на президента, сега на 41 години, за кратко е живяла в дом в Палм Бийч, често използван от хора, възстановяващи се от зависимости, и е оставила дневника си там, когато се преместила във Филаделфия през юни 2020 г. Самотна майка на две деца Ейми Харис, на 39 години, също току-що излязла от рехабилитация, се преместила седмици по-късно в къщата и намерила дневника под матрака. Смята се, че Харис е показала дневника на събитие за набиране на средства и го е продала за 40 000 долара на свързаната с републиканците организация Project Veritas. Вестникът „New York Times“ първи съобщи за разследване на Министерството на правосъдието във връзка с дневника през ноември 2021 г. и потвърди, че дневникът е автентичен. „Daily Mail” посочва, че „New York Times“ умишлено пропуска да спомене какво съдържа дневникът и че написаното в него е дълбоко тревожно. Дъщерята на президента е написала, че е била „хиперсексуализирана от млада“, разказва подробности за хроничната си злоупотреба с наркотици, извънбрачни афери и др „Винаги съм била луда по момчета... От малка съм хиперсексуализирана... Спомням си, че бях сексуализирана дори от член на семейството... Спомням си, че правих секс с приятели от ранна възраст, душове с баща ми (вероятно много неподходящи)“, е част от съдържанието в дневника, твърди „Daily Mail”. Ашли Байдън пише и за зависимостта си към наркотиците: „Отново се поддадох. По дяволите...Разликата този път беше, че казах на Елизабет, мама и татко тази сутрин. Мама и татко бяха притеснени, но невероятно подкрепящи. Толкова съм щастлива, че ги имам... Баща ми се разплака по телефона, казвайки, че има дебат след седмица... сега трябва да се тревожи за мен. И той се разплака. Може би той знае какво прави“. Ашли Байдън също е писала, че има сериозни проблеми в брака си. Според записите в дневника й, тя е имала афери с мъже, след като вече е била омъжена за хирурга Хауърд Крейн. „Тук говоря за друг мъж, докато съм омъжена! Всичко е странно", пише тя през февруари 2019 г.

Е то кво излиза, че за 13 години като админ на тоя сайт е изкарал 434 000 долара ? То като чистач да се беше хванал, щеше да изкара повече...

А Слави Трифонов и Камен Воденичаров кога ?

Цветът на нацията, най-умните и красивите емигрират. Нали така беше опорката, хахаха.

Жена от Флорида, която е намерила личния дневник на дъщерята на американския президент Джо Байдън - Ашли Байдън, е разследвана от ФБР, след като го продала, съобщава „Daily Mail“. Експлозивното съдържание на дневника включва твърдения, че се е къпала с баща си като младо момиче и това може да е допринесло за нейната сексуална зависимост. „Спомням си, че правех секс с приятели в ранна възраст; душове с баща ми (вероятно много неподходящи)“, пише тя през януари 2019 г., твърди британският таблоид. След престой в рехабилитация, дъщерята на президента, сега на 41 години, за кратко е живяла в дом в Палм Бийч, често използван от хора, възстановяващи се от зависимости, и е оставила дневника си там, когато се преместила във Филаделфия през юни 2020 г. Самотна майка на две деца Ейми Харис, на 39 години, също току-що излязла от рехабилитация, се преместила седмици по-късно в къщата и намерила дневника под матрака. Смята се, че Харис е показала дневника на събитие за набиране на средства и го е продала за 40 000 долара на свързаната с републиканците организация Project Veritas. Вестникът „New York Times“ първи съобщи за разследване на Министерството на правосъдието във връзка с дневника през ноември 2021 г. и потвърди, че дневникът е автентичен. „Daily Mail” посочва, че „New York Times“ умишлено пропуска да спомене какво съдържа дневникът и че написаното в него е дълбоко тревожно. Дъщерята на президента е написала, че е била „хиперсексуализирана от млада“, разказва подробности за хроничната си злоупотреба с наркотици, извънбрачни афери и др „Винаги съм била луда по момчета... От малка съм хиперсексуализирана... Спомням си, че бях сексуализирана дори от член на семейството... Спомням си, че правих секс с приятели от ранна възраст, душове с баща ми (вероятно много неподходящи)“, е част от съдържанието в дневника, твърди „Daily Mail”. Ашли Байдън пише и за зависимостта си към наркотиците: „Отново се поддадох. По дяволите...Разликата този път беше, че казах на Елизабет, мама и татко тази сутрин. Мама и татко бяха притеснени, но невероятно подкрепящи. Толкова съм щастлива, че ги имам... Баща ми се разплака по телефона, казвайки, че има дебат след седмица... сега трябва да се тревожи за мен. И той се разплака. Може би той знае какво прави“. Ашли Байдън също е писала, че има сериозни проблеми в брака си. Според записите в дневника й, тя е имала афери с мъже, след като вече е била омъжена за хирурга Хауърд Крейн. „Тук говоря за друг мъж, докато съм омъжена! Всичко е странно", пише тя през февруари 2019 г.

Значи ако не е ромлянин, ще е либерал. Другите българи не правят престъпления. Само газят хора по светофарите.

Малии, тука трябва да убиеш Гешев умишлено за да получиш такава присъда, и пак не е сигурно.

Радвам се, това е адекватна присъда. Ако беше тука, щеше да е условно. Нека това да вземем от тях, защото техните хуманни принципи, те само нас ни карат да ги спазваме

НЕМА СТРАШНО ... КВО СА ТАМ НЕК`ВИ СИ 50 Г. ... 50 Г. х 365 дни =18 250 дни + 12 дни от високосните години =18 262 дни ... По 3 пъти на ден трескане яко отзад от здрави неграци с големите тарамбуки =54 786 пъти ще му е припомнено, че с дечица така не бива ...

Глобичка и с условна.

За същото и тук ще лежи в затвора,глоба или условна е за такива,които си свалят подобни файлове с торенти или други програми и умишлено ги разпространяват в мрежата. Умишлено означава,да са си създали такива папки,от които да разпространяват файловете и да имат съответните регистрации по сайтовете,от които свалят. Ако са сваляли,но само програмата е разпространявала,то тогава няма как да осъдиш такъв за умишлено разпространение,най много глоба да отвлече,така е и в чужбина. Да,по леки са наказанията,но за създаване на сайт и умишлено набиране,разпространение,че и създаване на такива материали да си е лежал и тука в затвора. И там може 15 г да му дадат и да лежи 10,това 50 е ДО! Тук,ако за разпространение вкарваха в затвора,то трябва половин България да влезе в затвора,защото си нямаш на представа,колко сигнали има седмично за такива,но не всеки разпространява умишлено.

Проблемът в условията на глобална либерална демократура,разбирай "демокрация" не е само Български,а всенароден. Лишени сме от свобода и и стожерът за нейното фактическо съществуване-народните традиции семейни.Избор няма.Политиката не е открита,защото честността е забранена.Открива се един хоризонт...хоризонт на Анархия като единственна зрима цел.Цветовете в този хиризонт са отчетливи,красиви ,ясни и най-вече безличностни ,гласувани а приори.Никъде вече хората,а това си е интелектуално постижение,не гласуват.Политиците,но и религиозните и фиософски,икономически и финансови лидери са преценявани,поне от скромната ми личност,като трафиканти на надежда,вяра и любов.За мен,логичен и естествен в тази ситуация избор ,е отказът от гласоподаване.Честно е.В това отношение и бидейки част от тази жалка колективна самота,съм в удоволствие потопен да знам,че не съм сам в безсмисленните ни дни.Грета Тонберг доказва,че един млад човек,почти дете,е в интелектуално превъзходство пред порасналите и костюмирани убихци на децата и тяхното бъдеще.Гласувам за Детско управление в този свят,тъй-че мирът да е факт. Грета е само началото на Детската Анархия,която предсказвам.НАПРЕД ДЕЦА,НЕКА ПОБЕДИМ РОБИЯТА ВИ..РОБИЯТА ВИ ПОД УЖАСНАТА ВЛАСТ НА КОСТЮМИРАНИТЕ ПОРАСНАЛИ ПЕДОФИЛСКИ ПЕРВЕРЗНИЦИ ! ВИЕ,ДЕЦА МОИ,СТЕ АРМИЯТА!

получи удар докато пишеше. Доста несвързани брътвежи, иначе авторът сигурно си мисли че е Хемингуей. Кукувщина.

В България правосъдие няма ли,че са го предали на САЩ ! Гъзоблизци !

Така е - някакъв си бай *уй Пламен Велинов ще лежи докато е жив. А Баленсиага ще са си в бизнеса, ще развращават и ще си трупат печалбите.

тук, в България , за същото нещо щяха да го осъдят най-много на 5 години..... И то условно !

Няма такава присъда - 5 години условно. Може 3 години условно.

До живот и да му спукат задника на педофила.

Шило

Каквото е търсил си го е намерил. Ще лежи в затвора, а там вече, Дир, какво го грози, никой не знае.

Имаше преди години един друг скандал, "Пицагейт". Не е ясно какво стана с участниците, дали ги осъдиха вече? Някой знае ли нещо по въпроса?

Братът на Подеста е съдружник на Пеевски, има разследване в Bird.

Те доста народ бяха намесени в скандала, включително Хилари Клинтън, Обама, Байдън.Буш и други известни лица. Май прекратиха разследването поради липса на доказателства. Както шкафчето на Бойко, разбира се.

А какво стана с онзи австралиец, който уби българин?

Шило

Българският хелзински комитет и Съюза на съдиите в България го направиха герой.

Ония лапета да се радват, че Фрийман уби само келеша Монов...Как ще се чустваш озверели от пиене и друсане 7-8 лапета да те гонят да ти трошат главата?А?Посерко мамин!!

Тези,които съдят да знаят,че един ден децата им може да влязат и да си свалят нещо такова от нета,да го препратят на някого без да знаят,че е забранено и да ги набарат властите,после ми е интересно,какво ще пелтечите и кого ще съдите? Затова не съдете,защото Господ прави така,че да ви се връща и на вас за да ви научи на смирение...

Шило

Лека разлика виждаш ли между потребите и този?

Има разлика,но в България и такива ги изкарват педофили,въпреки,че не са. Нищо,че неумишлено са разпространили подобно нещо или гледали,вече са изроди. Дори деца бяха си разменяли с телефоните подобни файлове и нашите медии ги бяха изкарали извратеняци и изроди,което е абсолютната простотия и глупост на журналистите и следователите! А когато сваляш филми с убийства,насилие,.ти убиец ли си,насилник ли си?

Ти тъп ли си? Правиш ли разлика между ФИЛМИ, в които играят актьори и никой не е убит или изнасилен и порнографски снимки на деца? Които са реални, с реални участници? Ако нямо вземе да снима твоето дете и после другите си го свалят и разглеждат, дали ще говориш същото?

В България има една формалност,че и такива,които приличат на деца и за такива ще те преследват властите! Дори да е филм,защото има и такива филми,прочети в мрежата,че има цели такива филми,та за тях пак ще те преследват,нищо,че са актьори! Приличат,как така приличат?!? Или са или не! Същото е и с филмите,филмите с убийства и насилие приличат на истинските... Да не говорим,че и клипове с насилие си има,примерно това дето децата се млатеха пред мола си е насилие,но го разпространи половин България,сега всички насилници ли са? Родители си качват децата в социалните мрежи голи,те педофили ли са? Някой сподели публикацията им,педофил ли е?

"Грозят го" егати тъпия израз от тия "журналисти", може ли осъден престъпник да го "грози" затвор бе...

На български е "заплашват го", ама те хората, като един премиер не са учили в България.

Пуснете шлосера!

Тия де ги хванахте през ноември нямат общо с тоя случай,повечето дори ги пуснахте,защото няма доказателства или са сваляли и неумишлено са разпространили такива файлове в мрежата.. Ама ги омаскарихте пред всички преди да са осъдени,а това дори е забранено от НК! Нищо чудно после да ви осъдят. А тоя си е печелел от тая дейност,направил си сайт,явно си е за затвора,правил е всичко умишлено... Явно няма да го осъдят на 50 години,понеже за това деяние присъдата е от 15 до 50 г., та може и 15 години да му дадат,да лежи 10 и да излезе.

Къде е отишъл в Щатите, ако си беше тука щяха да са петдесет дена.

Е на това му казвам аз справедлива присъда! Да се гавриш с с нещастни дечица от бедни страни за да правиш кинти си заслужаваш даже и да те куртулясат!

супер

Народното събрание е пълно със педофили и педерасти. Даже министри си имаме такива.

Сега, всеки ден да му късат трътката от секс, както и на всички ПП/ДБ фенове.

50 години са му малко. Научи се каскет как да съдиш педофилите.

тва е два и половина пъти повече от присъда за убийство бе малоумник !! не го оправдавам в никакъв случай !

И нека да е - това са стотици разсипани детски съдби! Съзнателно и нарочно с цел изкарване на кинти!

според теб тия от 6-10 годишните дали сами са прочели обявата и са отишли да се снимат ? да ти идва наум , че родителите са им ги завели щото примерно нямат какво да ядат / пият / друсат ?

Какво значение има кой е довел децата? Дали родители или каналджии? Ако ти доведат дете, това ли ще направиш с него?!?!?!

Всички по верижката- довелия, снималия, разпространителя и т.н., при негрите с 10 см-ви. Фи, не хи.

Пратете го в Мексико там външно ще му помогне!