Осъдиха АПИ да плати близо 400 хиляди лева на загиналите в село Бисер

Семейството пропадна с джипа си във водите на р. Улудере, заради скъсан мост

Обратно в новината

Коментари - Осъдиха АПИ да плати близо 400 хиляди лева на загиналите в село Бисер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А чия е ПЕРСОНАЛНАТА отговорност? Защо всички трябва да плащаме за некадърността и безхаберието на някого??

На всички шефове, сменили се през годините, които вместо да си вършат работата, са си клатили краката. Не само 1 човек е виновен.

А кой се е подписал 2011 ,че е бил е добро състояние? Докато не започне да се търси персонална отговорност ,няма да се подобрят нещата!

Ние ги плащаме, защото АПИ не частна..

Четеш заглавието и разбираш, че има и хора късметлии... Та жиееш си на село. Умираш от удавяне. Съдиш АПИ и вече си добре, защото си взели едни пари...

МНОГО СИ ТЪП !!!

Тоя го предупредиха, че моста е счупен да не минава от там, а той казал бягайте оттук аз съм с голям мощен джип и голямо самочувствие и мога да минавам откъдето си исксм. И за тоя боклук да платят на наследниците живеещи в чужбина тая сума е просто олицетворение на българия с малка буква. Той влече през целият си живот и мами.

Защо си анонимен след като си толкова компетентен, излез с името си и докажи думите си. Ти беше ли там, когато са му го казвали това което твърдиш или чул, не до чул - в 6 и 30 сутринта на моста ли бяхте или пред къщата и той ви демонстрира самочувствието. Смешник.

А защо АПИ??! Тоест, пак ние данъкоплатците??! Всеки един от тия продажни боклуци дето ние данъкоплатците им плащаме заплатите да бъде ЛИЧНО подведен под отговорност за това, че поради бездействието си или просто щото е продажен, крадлив БОКЛУК е довел до това, че ние и децата ни да гинат по некачествените и разорани пътища в родината ни!!! Мамичката им на тия боклуци от АПИ!!!

Ами ние за всички плащаме: За заплати на МИЛИЦИЯТА , които са доста народ! За обещетения от неправилни действия на МВР, съд, прокуратура! За повторни ремонти на магистрали , общински обекти! За некъдърни медици! Мисля че пропускам някого! Хаха После ние работещите не сме рентабилни! А да пращаш заплати на тези и да покриваш тъпотията им, пък и за крадене има!!! Явно сме доста рентабилни!

Жалко, че всички ние, данъкоплатците ще ги платим тези 400к и в същото време съм горд, че са осъдили АПИ. Въпроса е сега, не парите, а какво ще се случи с длъжностните лица, които са виновни!!! Докато те не поемат НЯКАКВА отговорност промяна няма да има, а тези пари надали семействата ги грее особено.

АПИ - Агенция Пътна Инфраструктура - изграждане на ПЪТИЩА не ПОДДРЪЖКА на ХИДРОТЕХНИЧЕСКИ съоръжения. За какво си "горд" не разбирам?

Пардон, този пропаднал от мост, защото "бил ГОУЕМАТА РАБОТА" и най- тариката от всички. Рекох че са ги осъдили за наводнението.....

Но Бойчев беше милионер и много смотан по характер, да го наречем чисто иззедник и много заядлив. Притежаваше автобусната линия в Димитровград. Ако беше никой никой никого нямаше да съди, а камо ли да осъди.

В ковчега джебове няма. Какво ще ги правят тези пари? Да им ги бяхте дали докато са живи да ги потрошат па после да умиргат.

Когато тарикатите на държавна хранилка започнат да плащат глобите и съдебни искове от джоба си птогава ще се оправи България! Те даже не ги уволняват тия корумпирани свине А сумите ги плаща държавата wtf?!

АПИ ги осъдиха, ама ще го платим ние. Ако има осъдено длъжностно лице, което да плати от джоба си това вече ще е новина.

Движиш се със скорост с която можеш да спреш напълно в това което виждаш

Такова е правилото. Ама не и когато има капан на пътя, който не виждаш. Иначе трябва все да караш с 5.

ЗА "това" пред което можеш да спреш по ТВОИ думи българите плащаме данъци, даже и винетки. Другото е, че "това" може да се срути под колата ти докато караш. Третото е, ЧЕ УМА ЗСКОН КАКВО МОЖЕ ДА Е СЪСТОЯНИЕТО НА ТАКИВА СЪОРУЖЕНИЯ, КОГАТО ПО ТЯХ СЕ ДВИЖАТ ХОРА! ЧЕТВЪРТОТО: НАВРЕМЕТО НАРОДА ГИ Е СТРОИЛ ТИЯ ПЪТИЩА И МОСТОВЕ, СЪВЕСТНО...виж за 32 години какви пътища и мостове направиха "демократите"...

Е за Какво са им на загиналите 400 000 лева и как ще си ги получат??

Жалко за хората ама като е имало наводнение как да седи мост от 100 години.. Сигурно сина ще се събужда вечер и няма да може да спи.

Добре е да ни информирате, но между пропадането на семейството във водите на Улудере и наводнението в село Бисер няма никаква връзка.

Браво , съдете институциите за всяка гнусотия която извършат срещу вас дори да е нещо дребно за да почнат да работят !

Само дето не ги плащат работещите в тези институции, а държавния бюджет ... тоест аз и ти, тоест институциите не ги интересува дали ще ги осъдят или не!

нищо , като ги притиснат системно хората ще усещат психо тормоз

Но,решението е елементарно.Лична отговорност за всяко взето решение от администрацията.Но то пък тогава,кой ще се натиска за държавна служба...с две думи - обречени сме!

Знаели ,че мостът е компрометиран.......,но минали...........!?!?!? Но,за пари...."душа се дава".... Пари ,за сметка на умрели...... От тях ,само нещастие..............

Дир, моля Ви се! Оправете си заглавието! Как АПИ ще изплати 400 000 лева на загиналите?!? Наистина се излагате!

Няма да те разберат. Напиши им го как трябва да е

До година, като си самораздават наградите за чиста журналистика, ще има и категория "най-малко некадърен лингвистично списвач" :)

Е как бе? Нареждат им ги по банков път. Може и на оня свят да има нужда от левчета, не се знае. Райските ябълки може да са много скъпи.

Показно ни е как съдебната с-ма работи, а тука някои си драскат глупости за Украйна и др. държави.

В България , няма нито един километър път, който да отговаря на елементарни стандарти за безопасност. Новопостроените не се подържат и заприличват на лайна само след година.

Важното е че и ще даваме пари на Австрия и Словения да се оправят. Жалка история

калинке ма, що не провериш къдяка са тия села ма??? нерде малки воден и бориславци, нерде бисер!???

Реката Улудере тече в противоположна посока, от север на юг и се влива в река Арда. Реката, която заля село Бисер /след скъсване на язовирна стена/ тече на север и се влива в река Марица.

На Украйна може да даваме на пострадалите българи. Сега пак пари от данъците

Служителите в АПИ ли ще платят ? Да бе, да !

Началника, лично ще ги извади от джоба си. Естествено, ще ги платим всички, а АПИ, ще си върти синджира и ще си свирка.

ТО САМО ТАМ МОЖЕ БИ Е БИЛО ТОЛКОЗ ЗЛЕ , ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ ДЪРЖАВАТА Е В ЦВЕТУЩО СЪСТОЯНИЕ !?

10 години ли отнема да се вземе едно такова очевадно решение ?

10г гербаджииските измамници са го бавели, в главите им бяха само схеми и дърти измами, не мислиха за народа

Пич, нямаш си представа, вече близо половин година се борим с общината за 3м. ограда, незаконно изградена от съседа в наш имот. и въпреки, че има предписание за събаряне та още си стои. Представяш ли си - 3 метра ограда над половин година!! А не смея да я съборя сам, защото ще ме обвинят в самоуправство - нали не съм я изградил аз...

Една чужденка един ден ми каза : в България имате закони, ама те нямат зъби! Отлагане, обжалване, уточняване и т.н. докато изкарат от нерви всеки нормален човек! Чувал съм за Гърция - незаконна постройка - глоба 10% от стойността на постойката и 1 месец срок за премахване. След един месец, ако си се разсеял, глобата скача на 50% и ти дават още един месец срок сам да я събориш! Ако отмине и този месец в бездействие, 100% глоба с блокиране на всички банкови сметки, събарят ти строежа и плащаш и разходите и за събарянето. Това наричам закон със зъби!

Отговорност не носи никой персонално и пак от нашите пари ще плащат!!!

Построен 1884 година , авторе вЕрно ли бе ?

ББ го построи, мизерници!

И що се влачеше това дело 10 години? Ко стана със изгорялото село заради влака дето се взриви?

И не. Не сте в ред ,,задни части" какво е това заглавие бе мисирки смятани на квадрат

Докато няма обесени публично, и двойно повече да ги глобите все тая.

Стига бесихте идиоти,всеки човешки живот е уникален,има и други начини за наказание.

...репликата ти е много хуманна и за туй получаваш едноседмична почивка в Анадола

Ти получаваш еднопосочен билет за Матушката.