Награждават с орден ”Стара планина” шефа на ”Главболгарстрой”

Правителството предлага президентът на най-голямата строителна компания у нас - "Главболгарстрой" - инж. Симеон Пешов, да бъде награден с орден "Стара планина", първа степен.

Обратно в новината

Коментари - Награждават с орден ”Стара планина” шефа на ”Главболгарстрой” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Раздават орден "Стара планина" по фирмени заслуги??? Нещо май държавата съвсем се превърна в частна фирма, та даже и ордените се раздават според заслугите на този онзи фирмаджия. Друг е въпросът, че ГБС във всяко едно от управленията през тези 22 години печели все големите и скъпи проекти за изпълнение. Явно, са най-кадърната строителна фирма у нас, друго обяснение нямам :)

Оказа се че Президента на Р.България е на подчинение на М.Пр. Б.Борисов ? ? ?

Как не Ви е срам ! Какви толкова заслуги има този та да му дадете орден Стара планина ! Толкова ЗАСЛУЖИЛИ И ЗНАЧИМИ хора са незабелязани в тази държава ,а този ГЪЗОБЛИЗЕЦ да получи такова звание! Новата Министърка наистина се изложи .А този трябва да е голям наглец за да се съгласи да получи такъв орден. НО КЪДЕ Е БОЙКО ? ЗАЩО ИЗОБЩО Е РАЗРЕШИЛ И ДОПУСНАЛ ДА ГО ИЗЛОЖАТ ПАК ОТНОВО НЕГОВИТЕ ПОДЧИНЕНИ МИНИСТРИ .

Тоя бахур с оскубаните вежди Лиляна Павлова толкоз ли си няма работа за вършене тези дни, че се е загрижила за награждаването на крадеца на комплекс Аркутино (и още много други обекти и мангизи). Дано му приседне - на него и на тлъстия шопар Христо Христов, тогава министър, който му подари Главбулгарстрой.

НЕ! Няма никаква корупция! НЕ!

Тая награда за петкратно завишената цена за разширение на сградата на МРРБ ли е, дето Плевнелиев я прати на прокурор. По всичко личи, че май са се "разбрали"

Първото значително дело на новата министърка!

ГЛАВБОЛГАРМАФИЯ!!!!!!!!!!!!! СМЪРДИ ДО ЕВРОКОМИСИЯТА!!!!!!!!

В страната на чудесата Българуин господства правопропорционална зависимост м/у измамата и успеха. Така на пр. колкото си по-голям мошенник си и колкото повече си накрал, толкова повече си на почит и те награждават, а може и президент да те направят.

Нека това бъде награда и за всички ограбени работници от "Главболгарстрой". Някои от тях умряха в мизерия без дори да подозират, че имат невзети пари от работата им в СССР. Пешов чинно им ги пази докато не мина давността. След това почна да строи църкви. Мила родна картинка.

.... и Пътното винаги са били коритце на Партията. И са възнаграждавали "достойно" правоверните.

Най-големите комбинатори и мошенници се обдаряват взаимно с каквото си поискат. Това ни различава от нормалния свят. Тотално обърнатата или липсваща ценностна система и морал в каквото и да било. Тези който трябва да бъдат разследвани и съдени за космически злоупотреби и нарушения се кичат с отличия, като че ли са за пример.

ГБС???? тия без да ги разследват-направо в затвора да ги карат!!! ама те при всичките сменили се власти у нас все са на гребена на вълната-май самите те са властта!

Мила родна картинка, комсомолски секретар награждава партиен секретар или обратното.

Ето вече ББ спокойно може да каже че ГБС са строителната фирма на неговото управление. Всеки човек познаващ малко Google може да види колко проекта са спечелили ГБС и как се убива конкуренцията на строителния пазар, а капиталът се съсредоточава в една фирма ГБС. И колко прозрачни са търговете. Очаквайте рунд 3 за околовръстното на 26 Януари - печеливши: обичайните заподозрени - ГБС. Е няма такава наглост в целия свят.

Като използвате думата "убива", дори не подозирате, колко сте буквално прав!!!

Ами естествено че заслужава. Малко ли парици вля в ГЕРБ и в личната сметка на Бойко

Може ли все пак някой да ми обясни какво толкова е направил г-н Пешов за родината, че да заслужи най-високото отличие?! То аз и за Ангел Марин се питах, ама все пак не е същото. Аман от колекционери, ей..

silvia

Предлагам да създадат и му дадат орден Черно Море за застрояване на защитена зона на крайбрежието - за комплекса Свети Тома ;)

Единственият коментар, е: Хубава работа, но ... нашенска! Другото го пише в пресата: Вестник 168 часа: 05-11.03.2010 г., с. 52 Нашият проект струваше 72,600 млн. лв. - обяви Георги Стоилов. - Излиза много по-евтино. Главболгарстрой" искаха 107 млн. лв. в началото, но премиерът Бойко Борисов свали 17 млн." Вариантът на Стоилов е бил осчетоводен от компанията Инос 1", която е ръководена от Георги Петков. Въпреки това те не се явяват в последвалия конкурс за инженеринг.... .... В поредната атака срещу настоящия строител на залата се корени опит за реван- шизъм, загатнаха от Главболгарстрой". Архитект Георги Стоилов и фирма Инос 1" на Георги Петков бяха победени и отстранени от строителството на уникалната сграда РВД на летище София - обясни причините за нападките главният изпълнителен директор на Главболгарстрой" Павел Калистратов ....

ГЕРБ за пореден път доказват, че няма ненадмината наглост и безочие - те надминават себе си всеки ден, включително събота и неделя! Интересуващите се хора ще си спомнят как ГБС спечелиха реконструкцията на стадион "Васил Левски" и цената, която платиха от конкуренцията за неразумно спечеления търг.

Бравоо-и на "правителството" и на журналята, пропуснали да кажат колко е умен този компир и какъв партиен секретар беше при Сакарев в строителното министерство,..и как се изразяваше чрез мучене,...и как службите и другарите му дадоха пари и власт,...и как ограбваше строителите...и т. н. до края на света...сега и синовете му ще продължат нататък. А пък с Росенчо, за когото също много може да се говори, са и в другото сдружение на крадците-КРИБ...абе няма край мъката по тая земя...

Смешна работа на фона на мизерния и напълно мафиотизиран строителен пазар във България. Точно ГБС реализираха преоскъпеното разширение на сградата на МРРБ, та Плевнелиев даже прати договорът им на прокуратурата. Същото касае и спортната зала и околовръстното. Да не говорим за старите вражди м/у Пленелиев и Пешов още от времената, когато фирмите им се конкурираха на немският пазар.