Орбан: "Зелените" мерки повишават цените на енергията в Европа

Унгарският премиер изрично подкрепи и взе страната на Полша в дебата за върховенството на закона

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е тая свиня от снимката, прилича на олигофрена -доносник Георги Марков.

Той обвини европейските институции, че "заобикалят правата" на националните парламенти и правителства и "променят договора (за ЕС) без да имат каквато и да било легитимна власт да правят това".-комплименти за това.

Не на зелените джихадисти, агресивните, неизбирани от никого брюкселски апаратчици и нескончаемите гей паради, пробутвани ни от извратени откачалници.

Истински ЛИДЕР и ПАТРИОТ на християнската Унгария!

бвп на унгария падна с 10 000 000 000 $ за година! благодарение на "истинския и лидер" !

Просто се чудя?!

Виждам, че има много облъчени от зелената идея. Но наближава времето когато всички битови абонати ше излезем на свободния пазар. И независимо, че и аз ще страдам от тройната цена на тока с удоволствие бих им казал... На ви сега една Зелена сделка. На българина трябва да му се бръкне в джоба за да разбере откъде духа вятъра. Слагаме се при богатите ама доста трябва да потичаме за да се сравняваме с тях. А Орбан е абсолютно прав. И не е ничие мекере. Просто гледа интереса на държавата си.

орбан е руско мекере. всичко което прави е в полза на русия. на русия не й трябва силен европейски съюз.

То пък един силен Европейски съюз имаме ама за чудо и приказ.

Господ здраве да му дава на този здравомислещ и действащ човек!

Р. Овчаров: "Неустойчивите решения, заложени от ЕК, сработиха тази година. Най-напред европейските компании, които доставят природен газ, си направиха криво сметката. В края на зимата, която беше дълга и тежка, те – вместо да купуват газ от пазара, решиха, че ще използват по-евтиния, който бяха нагнетили в хранилищата си м.г., защото мислеха, че като дойде пролетта, цената на природния газ ще падне. И изпразниха хранилищата. Но, когато дойде пролетта, започна бумът по възстановяване на икономиката в Китай, цените на природния газ скочиха три пъти и контейнерите с втечнен природен газ вместо за Европа, заминаха за Китай. И Европа се оказа и с празни хранилища, и с двойно по-висока цена на природния газ. През лятото пък се оказа, че няма вятър и Германия, въпреки че има 60 000 мегавата вятърни централи (АЕЦ Козлодуй е 2000 МВт), имаше дни, в които от тези 60 000 работеха само 1000 МВт и то само 4 часа на ден. Така още в средата на лятото Германия се оказа в тежка енергийна криза. Всички хукнаха да купуват газ и да произвеждат ток от газ, цената на газа стана невъзможна. И се оказаха в тази перфектна буря, която сами си създадоха. И се сетиха, че имат въглищни централи. И самата Германия сега произвежда ток от въглища, защото няма газ. Цената на въглищата обаче също скочи от 90 USD/тон до над 200."

Ти си но амеба спрямо Орбан

_stankow

Ти с Грета ли ще спориш бе, кумунис с кумунис ? Ти знаеш ли, че тя има 8-класно образование ? (незавършено) :D :D Къде си тръгнал ?

Испикая на гредата

Орбан е надеждата на прогресивните хора в Европа, срещу ЕС тиранията и тоталитаризма!