Орбан търси съюзници за контрареволюция в Европа, Дуда подписа скандалния закон за съдиите

Унгарският премиер атакува ЕНП, полският президент ще може да запушва устата на магистрати

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя е против системата на богоизбраните соросоиди.

Намерете и гледайте речта на Найджъл Фарадж на излизане от ЕС! Тя казва цялата истина!

Ами такъв закон трябва и у нас ама да обхваща и прокуратурата защото поне 70% са обвързнаи с шайката и повечето им решения са по нейна поръчка а не на юридическа основа заради което бая мангизи ръсим допълнително на еврогейския съд. И Там май като тук всичко що наранява ''независиността им'' и безотговорното доивотно лапане се счита за ''противозаконно'' както става и в еврогейския като цяло..

Лявото трябва да присъства единствено под формата на синдикална дейност, грижа за хората в неравностойно (здравословно) положение и регулация недопускаща концентрация. Злокачествените образувания на ляво-либералния тумор трябва да бъдат отстранени, а това е много лесно - просто трябва да им бъде спрян достъпа до държавни ресурси и прекратена намесата на НПО в законодателството.

Всичко е много просто-общ пазар, икономически проекти и нула политически натрапвания. Това, което ще счупи (и вече го чупи) ЕС са паразитните институции -европарламенти, еврокомисии, комисари, съвети на Европа, съдилища и безброй брюкселски измислици за права на човека, за неразбираеми ценности и т.н. Другото крайно дразнещо и съсипващо Европа явление са НПО-тата, нахално претендиращи да са "гражданско общество". И най-главният разрушителен фактор-САЩ. САЩ вредят на целия свят, без изключение. Давам само някои прости примери-направиха преврат в Украина, високомерно казаха "фък ди ию", после натрапиха санкции срещу Русия, от които Европа губи милиарди. Чрез НАТО, както и самодейно разрушиха куп арабски страни и наводниха континента с бежанци и всевъзможни диви хора без документи. Натрапиха на Европа и санкции срещу Иран, отново загуби за милиарди от спрени инвестиции. Следоватолно докато ЕС е така зависим от САЩ, нищо добро не го чака. У нас виждаме спрени проекти за милиарди, СП-2 удря Германия и т.н. Няма да го бъде ЕС ако я кара така.

Крайно време е проводниците на руската мафия, такива като Меркел и други западноевропейски лидери, които са си отворили гъзовете към Москва да бъдат ликвидирани и на тяно място да дойдат лидери истински любящи народа си и избраниците, които са гласували за тях. Крайно време е да се сложи край на европейския комунистически интернационал, нарекъл се модерно “Европейски съюз”.

на крайнодесните не означава протести. Означава мощни терористични актове. Справка гарата в Болоня миналия век. Крайнодесните са партии на бедняците. Неолибераризмът е новият комунизъм. Би трябвало да искаме едно нормално общество с конкуренция и нокакви крайни идеи, без господство на мултинационалите.

Schilo

Браво на Орбан! Либерастията настъпва здраво! А тя е това, което обезличава!

а бе инфо, ти идиот ли си? или може би защото ти плащат? еегати тъпото парче....

Повечето хора ще подкрепят такива промени в ЕС, ако не дават превес на Русия. За съжаление повечвто евро националисти се фунансират от руски олигарси, ако се отърсят от яслата си ще имат голям успех. Трябва да разберат, че пътя е друг, незаивисма европа от русия и америка със собствен характер и армия, която да защитава интересите ни. Иначе ще последва разпад.

Точно така, при подходяща промяна в правилата, малко но строги птавила, запазване на националните особености при условие че се спазват малкото но строги правила, няма да се страхуват от разширение напротив всяко разширение ще е добре дошло за европа

Съгласен съм с теб ,но американците няма да го позволят това,защото ги е страх ,че ако те отстъпят позиции руснаците може да станат на тяхно място и тогава америка става аутсайдер!Но според мен китайците са по-страшни от руснаците и лека полека ще изместят америка от Европа!

Човека на САЩ.

Макрон: Приемането на България и Румъния в ЕС бе твърде прибързано Уф, да му се не види - Д-р Бойко и на френски говори с Макрон, ама на - Нашия не подобри имиджа на европейска България. Не ГО искат дори в ЕС, да не говорим за "Шенген" и Еврозоната. Язък МУ за Председателството...

Ми щом му пречим да излизаме. Да си пълни Франция с арабски талибани и африкански примати, щом му е ок на тоя откачалник.

Къде ще излизаш?!?!?! България без ЕС ще бъде държава от третият свят. Тогава ние ще бъдем бежанци с 50% безработици, без фондове от ЕС, без еврипейският пазар и ще ни въведат визи даже и за най западналите държави

Проблема не е в БГ или РО или новите, а в ЕС. Макрон е прав с тези правила няма как ефективно да се разширява, ще се срути. Трябва проста промяна на правилата тогава разширенията ще са от полза дори сега са сякаш насилствени за ЕС, неможе да абсорбира промените

Този се е взел много насериозно ...азиатецът Путин му е близък саратин...

Като знам как крадат от еврофондове в Унгария хората на Орбан, мога да си представя каква контрареволюция ще е :-)).

Ма ни думай...А как е корупцията в Брюкселския Коминтерн. Като гледам как ни пълнят с изнасилвачи и убийци, си е направо геноцид и престъпления против човечеството. Но искрено се надявам скоро да се измете либерастката откачена пасмина.

Нужна е реконструкция, политиката стана място за правене на пари, а не на идеи.

Светът се движи от пари, когато започне да се движи от идеи, значи нещата са много зле и ни предстоят войни, глад и разруха

"идеята" направи "пари", нали ?! ако не беше си промушил идеята на овцете ,нямаше как да направиш "пари4, т.е. чрез "идеята" да искат да станат "богати", ти самият станат "богат" ... на тяхната Енергия! нали, ве бастун!

чрез "идеята" пари, а сега искаш ,чрез вече направети "пари" /овлядана енергия на тълпата, чрез лихвата", да осъществиш до край "великата идея" за "господство, вляст и пълен контрол" над планетат, а по нататък и на вселената! ненаситно гърло и ненасиитно око имаш! А лакомо дупе - кръв сере!

Хайде, англичаните ви дадоха тон за песен. Успех! Каруцата ЕС е пред сгромолясване.

Брекзит, вишекзит, кой следва?

Орбан- унгарският Нейджал Фараж !

Грозника Орбан па се пъне да мъти некое яйце.

А ти сигурно си Ален Делон ?

ами грозен си е човекът, и то твърде грозен, ама и отвътре е грозен, което е по- важното. А иначе всички панталони му стоят като потури, сори. Такава си му е фигурката и не му стои нищо. Така че нека се перчи, просто си е празен и грозен.

Щото Боко е УБАВЕЦ НЕЗЕМЕН ?!

мнозинството от хората са съюзниците на орбан. хунтата на лево-резбованите джендър-болшевики е силна само на безумни, медийни манипулации и врясъци по площадите.. (брекзитът е факт, въпреки, че 85% бяха против :-))) "Съдиите могат да бъдат наказани, ако се занимават с "политическа дейност" или ако "възпрепятстват функционирането на съдебната власт"." така и трябва за съдилищата на масоните, за които престъпниците имат в пъти повече права, отколкото жертвите и техните роднини. гаврата на съда на гърба на данъкоплатеца в полза на безметежния живот на рецидивистите трябва да бъде прекъсната с всякакви средства. защото това е беззаконие на диктатурата на масоните и джендърите покрито под плаща на "либерализъм" и "толерантност". европа трябва да последва полша в това отношение, защото на европа ѝ трябва независим от джендър нпо-тата и тяхната провалена политика съд.

Съдиите не са свещени крави, ако прегрешат, трябва да бъдат наказвани. Явно на някои това не им харесва.

Би ли ти харесал такъв закон в България като в Полша? Имаш ли идея какво би се случило на Радев ако е съдия при приемане на такъв закон? Пътят към ада бил послан с добри намерения. Тя и идеята на комунизма може да е хубава, ама всяко нещо рано или късно се превръща в лична облага и става мазало.

да. докато съдиите масони cа политически зависими и откровено пречат на правосъдието, като с всички сили подпомагат беззаконието и престъпността, mo такъв закон е необходим не само за българия. от такъв закон се нуждае дори съдът в хага. a защо ми набута и радев под носа не става ясно.

Ами, драги ми Митко, отдавна и на бг магистрати е забранено със закон да членуват в политически партии...Не се кахъри за работи, дето не ги разбираш.

При наличието на толкова много ялови политици в Европа нормално е някой да се сети за алтернатива. Нагледахме се на беззъбата политическа "класа", превърнала ЕС в един послушен изпълнител на волята на господарите зад океана. Дано дясното не се окаже крайно дясно, че този филм вече сме го гледали и за радост не сме го опитали на гърба си.

Нещо се разминаваш друже. Това което е било е крайно Ляво, изглежда си учил история при комунизма Хитлер---национал СОЦИАЛИСТ Сталин--- РАЗВИТ СОЦИАЛИСТ В --КОМУНИСТ

Ти политиката по наименованието ли я определяш само или поради липса на логическо мислене?

И още нещо за развиване на логиката - "Пътят към ада е постлан с добри намерения"

Станишев къде у коя партия е какво прави та не се чува жив ли е и ........

Талмудри нещо някъде.

Те са прави за себе си, а това, че Европа негодува е отделен проблем. Правителствата правят това, което смятат за добре в страните си и не искат някой да им се налага и вечно да критикува, че не го слушат. В крайна сметка правителствата са за това да управляват. И не е ли странно, че най-много критики отнасят Унгария и Полша? А на меркел кой се меси?

Меркел и Макарона са най послушните марионетки и диктаторските им демокрации са всякога безгрешни. А непослушните Орбан и Дуда са все критикувани и обявявани за диктатори, понеже вместо геноцид, защитават народите си.

Евала на Дуда и Орбан.

Дано се измете цялата тая либерастка паплач, която разсипа Европа и на сметката им са хилядите изнасилени, заклани, сгазени и взривени, благодарение на либерастките ценности и извратената им политика.

За Унгария не знам, но ЕНП е смърт за България. Това изчадие трябва да се забрани със закон. То вреди на цяла Европа

Само такава контрареволюция, може да измете либерал-соросоидната сган, управляваща ЕС...