Орбан: Ръководството на ЕС се провали, високопоставените служители трябва да бъдат сменени

Ако сте се представили зле по време на мандата си, изложили сте избирателите си на опасност и ако те не очакват нищо повече от вас, остава само едно: Взимайте си шапките и си тръгвайте, заяви унгарският президент

Обратно в новината

Коментари - Орбан: Ръководството на ЕС се провали, високопоставените служители трябва да бъдат сменени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хайде стига с тези СМЕНИ! При ИЗЛАГАНЕ на ОПАСНОСТ трябва да има ЗАТВОР.

Хм .. Изглежда, че Орбан е единствения Не-корумпиран и Не-зависим политик в Европа, който защитава националните интереси на държавата. За разлика от онази, акушерката, за която се водят дела за лично облагодетелстване - като се почне от ваксини и се свърши с ... търговия с влияние, пропаганда, умишлени и целенасочени действия, водещи към упадък на Европейския съюз и т.н. и т.н. Демек - отвъдокеанско подставено лице. Затова мислете, когато гласувате - избори идват и трябва да изберем - дали корупцията и измислената пропаганда да продължат или да си изберем нови лидери, които да защитават интересите на всички държави, членуващи в Европейския съюз.

за гошо тъпото няма съмнение че така изглеждат нещата

и Гошо тъпото е схванал ситуацията... излиза че ти си по-тъп и от него-)

Че няма да си умното,я:)))

Не знаех, че в демократичен ЕС политическата позиция на легално избран от народа политически лидер може да бъде наказвано с орязване на средства, които се полагат, ако той имаше друга политическа позиция. Това не се ли нарича политически рекет? Аз не виждам друг смисъл на такова действие. Така промениха позицията и на италианката. Беше казано от Урсула как ще го направи. Тя го каза директно. Според мен в ЕС имаме неофашизъм. Урсула е неофашистки лидер, назначен от САЩ.

затова се хващайте под ръка с тоя и чемодан вокзал при истинската справедливост

Г-жо Неее, Може да не виждаш смисъл, но то не е защото го няма. Европейските средства идват от всички държави, съответно всички държави имат правото да държат сметка на държавата бенефициент как ги изразходва. Орязват се не заради легално избиране, на тоя или оня, ами заради корупция. ОИрязват с ене еднмолично, ами с решение на цялата ЕК. Колкото и да ти се иска, Европейската комисия не се управлява еднолично от Урсула, нито съдът й е подчинен, както напоследък може би си забелязала и както съвсем не подобава на неофашизма. Ако беше неофашизъм, ти сега щеше да лежиш в лагер за противозаконни коментари или най-малкото службите щяха да са тепреслушали с придружаваща оценка, че все още не надвишаваш лимита.

ги пишеш тия работи... ма тази дето предлага да се режат пари, от официално договорения бюджет на ЕС, се оказа голяма корупционерка... та сега да те питам държавите ли са виновни че устава на ЕС им позволява да правят това което правят... или корупционерката има задни мисли, когато иска да накаже някоя държава която не ще да и играе по свирката, забележи държавите играят по правилата... а госпожата не, щото ако и тя играеше по правилата Европейският съд нямаше да и троши хатъра и да и обяснява че идеите и са това дето у нас му викат самоупрвство;)

3евзек

Г-н То хубаво, Гаранция или илач против корупция няма. ЕС/ЕК не е репресивен орган, който за корупция изпраща танкове, затова държавите, в лицето на техните управляващи, на национално ниво могат да правят каквото си пожелаят. Но всички трябва да играят по правилата или да си носят последствията. Нарушението от страна на един не е оправдание за другите да вършат нарушения.

Фашизъм започва, развива се, разпртостранява се. Не се случва изведнъж. Първите фази се различават от зрелите фази. Докато Хитлер стугне до избиване на хората с друго мнение, е минал през много етапи. Постепенно е осигурил активисти, официалната преса да не пише срещу него и да пише това, което й се каже. Алтернатиовните мнения са били смачкани. Заедно с това са почнали първите явни заплахи, които са били обосновани с опасност от разцепване на единната нация. Сега ще забележим без много взиране, че официалните медии в ЕС вече не информират за алтернативните мнения. И отрязват фактите, които смущаващо говорят за слабост в официалната позиция на управлението на ЕС. Да си чул някоя официална медия да е комнетирала избиването на 14 000 етнически руснаци по местата, където са се родили дедите им? Сред тях жени и деца? Не си чувал. Чувал ли си за срещите на украински нацистки лидери с Байдън в САЩ, че има и снимки? Не. А гледал ли си краткото клипче на Урсула, в което споменава Възраждане с невероятна злоба? Има го из Ютюб. Коментарите са и на английски и общо взето сравнението с Хитлер се прави под формата - липсва й мустачето под носа. Това са първите етапи на фашизма. След това, ако няма реализация на историческата памет и има неразпознаване на вече известни шаблони от историята, този фашизъм ще се развива и ще носи още и още щети до погром. 2018 в Бундестага имаше доклад за развитието на украински фашизъм. Предложи се Германия да вземе мерки, защото 'фашизъм никога не си е отивал сам'. Всички ръкопляскаха на очевидната истина. Днес виждаме плодовете на развития там фашизъм - война с жертви и икономически упадък. Тогава се развиваше, сега дава горчиви плодове. Е, ето така се случва и в ЕС днес. Вече имаме признаците на развитие, а лидерите, които го осигуряват, са в паника от стореното до сега и заради престъпления срещу човечеството не могат да спрат, защото веднага ще бъдат осъдени и вкарани в затвор до живот. Шубето ги кара да са все по-крайни.

че не пращат танкове... то и това оставаше, но пък всеки случайно минал покрай протестиращи, в коя да е държава от Демократична Европа, рискува да бъде пребит, или убит, от полицията, и не не защото се е дърлил с полицията а защото "демократичните" правителства обучават полцията си да бие мирно протестиращите, щот не и стиска да се оправя с хулиганствуващите , и не ми скачай с лафа че в Русия полицията биела- все пак там е диктатура, въпросът е защо демократичната полиция използва "специални" средства от които умират дори и случайни минувачи... или пък демокрацията е фикция за идиоти;)

"ЕС/ЕК не е репресивен орган" не било репресивен орган... верно не е орган а организация, при това изключително репресивна, политиката за насилствено заселване на мигрантите в страни които не ги искат е върхът на убеждението, нали-)

Унгария и Полша искат Ерокомисията да спазва договорите за присъединяване на тези две страни към Евросъюза... Това скромно, и напълно законосъобразно искане, действа на Комисариатът като лют пипер, но нито поляците нито унгарците се стряскат от заплахите които съвременните диктатори, наместили се на върха на ЕС, постоянно им отправят, а и как да се уплашиш като Орабн е прав за нивото на компетентност на сюрията некадърници, които се изредиха във всички ръкводни органи на ЕС, за нас най-ярък е примерът с нашта Марийка, чиито "успехи" дори видната корупционерка фон дер Лайен непрекъснато хвали;)

един съюз на путлерските подлоги направете да не ви пречат европейците най добре

, стига да не са мошеници, европейците не ни пречат... ма някои даже са и крадци, ти от кои си?!

Това важи за всяка работа.. дори и държавната.

Старата колониална система е рухнала отдавна и вече ЕС е наследника й.ЕС е колониализъм с нови средства и прийоми.Меркел каза публично,че членството на Германия в ЕС носи годишно на всеки германец допълнително хиляди евра.Орбан отдавна знае тази истина.А ние с удоволствие приемаме загубите.

Браво ! Близо 90 % от Българите са съгласни с Виктор Орбан !

Българите са мишки , виж дебелото мазно лайно което ги унищожава толкова години и нищо не правят.

Г-н Орбан, нормално е да има човешки фактор, той не може да се изолира. Разликата е че, като се прояви, в работещата демокрация лицето си получава заслуженото, а в Унгария, Русия и бившият комунистически лагер - корупция няма и никой не смее да се усъмни в това. ц,,

Браво на Орбан!Де да бяха повечето лидери на ЕС като него.

пффф

Абе, не го ли стяга малко тая вратовръзка. Или малко пипонест е станал от грижи ми се струва. :))

Нищо му няма, просто е нормален, затова те дразни :)

Не случйно се казва ВИКТОР!

пффф

Оф, още един говорител на българите се появи. Абе, драги, да те питам нещо, що като се пръкнете тука и все глупости говорите? :))) И кой ви избра? :)))

трол бездарен.

На запад имат един голям проблем с политическите елити, който засяга главно не-про монархичните политически системи. Там е затворен елитът от местни националисти които са и заможни и това им е и средство за поддържане на стандарт. Те нямат други професионални умения, а често и дипломите им са купувани или работите им плагиатствани. Като сложите факта че управляват маса от емигранти, много често доста по-квалифицирани оттях или заплатили сериозни суми за гражданство на запад, провалите на западните политици не се афишират. Там се търси някой виновен. От 2014 година е все Русия. Ако се търси смяна трябва да е някой от бившите соц-страни от централната част на Европа, вклкучително вие. Но така или иначе те провал не признават. При по-гъвкаво управление биха могли да се интегрират към например Еврокомисар от Унгария, Чехия, или Полша, но едно подчертаване на липса на компетентност от тяхна страна ги прави агресивни. От опит пиша. не търпят критики поради причините по-горе. Лицемерието е основно качество за просперитет там.

Е то май този трябва да си взима шапката...

за тези които не им харесва ЕС има БРИКС... Африкански икономически съюз, руски пазар за хайванчета .. ами да напускат. Ама хем не харесват хем стоят

Много е прав. И най-накрая ЕС политиците трябва да започнат да носят ОТГОВОРНОСТ за действията и бездейстивята си. Урсула да съсипе икономиката на ЕС до положение че БВП на Германия падна под този на Русия, да потопи валутата евро, да урежда договори за милиарди ваксини чрез СМС... и накрая да й връчат още един мандат (да довърши започнатото). Това не е съюза в който един трезвен човек би искал да бъде!

Този и подопечните му са доста жалки. Човек от ръководството на партията им беше заснет на гей оргия докато тия прокарват тезата, че са защитници на семейните ценности. Същото и с всички останали ценности които защитават официално. Дефакто на хартия защитават каквото им каже Путин, а реално правят точно обратното.

Не просто заснет, а заловен от полицията :) Уникална партия са! Напомнят ми за ваксинираните антиваксъри от "Възраждане", спестяващи евраци докато облъчват населението с пропаганда против еврото.

Да не са му и подарили часовник за 50 хилки!?

Всичките му "приятели" на Путин са такива. Ким Чен Ун, дето е 150 кила, е двойно по тежък от втория най-тежък човек в Северна Корея. Истински вожд милеещ за племето хаха.

Колко си жалък...Магнитски колк0 е - 140!?

бвп на унгария 2008г - 158 300 000 000 бвп на унгария 2022 г - 177 300 000 000 през това време дори България повиши бвп почти двойно!

Оня...Дск ли купи ОТП или обратното!? Лукоил ли търкаля 50 годишна рафинерия или имаш МОЛ... Мерцесес ли сглобяваш или пълниш касетите с ягоди и т.н

го е повишила България, с шмекериите на Боко и Кокорчо....

3евзек

Не 'с', ами 'въпреки' шмекериите. На Унгария дори 'въпреки' им е трудно. Ако ефектът е за година или две, някак да кажеш, криза имало някаква, едната държзава по-засегната, другата - не. Но за 15 години си личи къде е по-голямата некадърност или корупция, или двете заедно.

Една птичка пролет не прави. Орбан, както изглежда, все още е сам. Но "пролетта" е неизбежна!

До 3 дена ще дойде

тъй си е! само дето орбан не е птичка, а лешояд!

Когато ти дойде ти настъпи есен и зимата не закъсня . Промени се земята и целия свят вятър донесе руската мъгла . И ето идва най-щастливият ден , когато ще заврем на Путин ракетите и патоците отзад ха ха ха ха Путин има само един ход- де вземи да се гръмне..ха.ха

Орбан им сцепи шортите на Европейските политбандити БРАВООО....СИПА ИМ ГУЛАШ С ГОЛУЕМИО ЧЕРПАК.......

Рсороб и русо трол!Предполагам че са около 20те и идея си нямат кой е Орбан.Ми проверете,големи борци срещо Русия се извъдихте но в интернет.

Ми забележете годините и те са преди падането на соца.-Виктор е 34 години в политиката. От март 1988-а, когато е сред основателите на Съюза на младите демократи ФИДЕС за борба с комунистическия режим. Звездата му изгря на 16 юни 1989 г., когато на грандиозен митинг на Площада на героите студентът по право призова съветските танкове да напуснат страната…това е от Дира

Те го чакат да подаде документи и да излязат от ЕС той се гласи за евро парламента. Руска му работа…

ТОЙ прави каквото е най-добро за страната си ! Не се съмнявам , че може и да подаде за напускане, като гледам какво става в там

jingiby

Прав е русоробътт. Трябва да дойде някой сериозен човек и да сложи Европа набързо в ред. Превъоръжаване, връщане на наборната военна служба със срок 3 години и ядрено въоръжаване с цел ядрена сила № 1 в света.

Отиваш и се записваш в армията, какво му мислиш? Нали си устат и знаещ, хайде - отивай. Или си силен само на думи а топчиите ти се свиват, защото си устат пъзльо

jingiby

Аз когато съм бил офицер в армията, ти не си бил проектиран...

Бил си офицер :-) на сън вероятно , ама давай, лъжи си , ей така за здраве ...

Ти къде си видял соросоид да служи......те соросоидите "служат" само на околовръстното заработват оранално......

Прав е. ес отдавна не е съюз на равнопоставените членки, а някакво уродливо творение с диктаторски маниери, слуга на интересите на големи и силни и на чужди интереси, в т.ч. украински. Може само да измисля смехотворни ограничения и "реформи" и наказания за инакомислещит и да раздава пари за чужда война.

Голям е Орбан !

Тоз льольо много му знае устата, като толкова критикува ЕС да излязат да ги видим маджарите до къде ще го докарат. Да прави референдум и да напускат съюза ама май-май го е шубе...

ще има смяна! в унгария!

когА! :))