Орбан постави условията, при които Фидес ще остане член на ЕНП

Следващата седмица европейската десница ще реши дали да изключи управляващата унгарска партия

Обратно в новината

Коментари - Орбан постави условията, при които Фидес ще остане член на ЕНП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

научих, че този клепар бил унгарски ром

Не. Не е циганин, а унгарец. А ти си просто поредният лъжец.

пък такива условия изобщо и въобще не ги интересуват. Скоро на това лице ще му бъде ритана зелката из цяла Буда и отчасти в Пеща

Орбан има идея, визия за бъдещето и ги отстоява! Браво!

Каква визия има? Само дето бръщолеви против бежанците, а то в Унгария има ли такива? Едва ли, какво да правят там, езика им смотан, работа никаква.

ОРБАН Е ТОВА,КОЕТО ТИ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕШ-МЪЖ!!! ЗАТОВА ГО МРАЗИШ ТОЛКОВА! НО ОТ ТОВА,ЧЕ МРАЗИШ ПРИМЕРНО СЛЪНЦЕТО,ТО НЯМА ДА СПРЕ ДА СВЕТИ И ДА ТОПЛИ ТЕЗИ, КОИТО ПЪК ГО ОБИЧАТ! ОРБАН НЯМА ДА СТАНЕ КАТО ТЕБЕ,АМИ ВИЖ ДАЛИ ТИНЕ МОЖЕШ ПОНЕ МАЛКО ДА ЗАПРИЛИЧАШ НА НЕГО,ЕЙ ТАКА, ЗА САМОУВАЖЕНИЕ ПОНЕ!

Абе, госта, излез от тоя гардероб най-накрая, а? :) А, толкова грозен и жалък колкото Орбан, мога да стана, само ако положа сериозни, съсредоточени усилия. :) А, само, за да ме намираш ти за привлекателен, няма да го направя. Нищо против гейовете, но не сте моя тип.

Всичко се разпада. А за гласуването за "приятеля МУ Виктор" Бай Бокич ще изпадне в цайтнот...

Това е Орбан господа! Него няма да го уплашите. Той не е свикнал да кляка и да се подчинява. Като нашите "европейци".

Докато ЕНП се мазни на ГЕРБ, а се опитва да изгони ФИДЕС, ще изглежда нелепо. Да видим какви са греховете на едните и на другите: ФИдес - не одобрява безконтролното преместване на огромни маси хора. Но Управлява страна със стабилна икономика, увеличаващо се население и е проевропейски антиком настроена партия. ГЕРБ - няма нищо против подмяната на населението в страната си. Но също така се характеризира с: комунистическо мислете, тежка корпуция, репресии, лицемерие и байганьовски фурнаджийски изпълнения. Под тяхно ръковоство страната е най-бедната в съюза с най-бързо намаляващото население и пред перманентен икономически колапс. Кой е за гонене и кой не?

Ахахахаххахахахахаха. Тоя го гонят като мръсно коте всички дето го видат, той поставял условия за да остане..... *игански номера!

За да коментираш В. Орбан. Първо създай собствено семейство, толкова собствени деца, колкото има Орбан, отгледай ги, изучи, направи ги достойни граждани на държавата си и тогава чак можеш да предявиш претенции....като съпруг, баща, гражданин, данъкоплатец, политик.

Заслужи 5 цента от Сорос... и омразата на българите!!!

Представете си ако искаха да изгонят герберугите от ЕНП, какво мазнене и хвърляне по очи щяхме да наблюдаваме. А Орбан не само че е запазил достойнство, ами дори поставя условия. Сега си помислете, малко ли са лицемерни тия, които поставят знак на равенстве между Фидес и Гръб!?

за дясна партия герберите? /Лицето Костов, а може и да са го "накарали" някак си/.

Който и да ги е легитимирал, направил е голяма глупост. Или е искал да навреди на Бг и Европа едновременно.

дреме му на Маджара за сдружението на джендърите

+++++++

Реално погледнато джендърите наляха милиарди в Унгария, оправи се държавата.

Прави ми впечатление,че в нашата любима кочина има много фенове на другаря овчар Орбан. Интересно защо те и техните близки не емигрират в посока Унгария, а предпочитат западния свят. И какво ще правят всички тези фенове, когато другарят овчар бъде изгонен от своите овце? Защото понякога и на овцете им омръзва да бъдат овце. Поздрави!

20 години живея в САЩ именно заради такива като теб, Кауна, Пъпеша Ваньо Костов- Лаборанта на Сорос. За тези години не видях нито 1 имигрант от Чехия и Унгария. Познай защо, ако можеш.

Чехия, Унгария, Полша не само са по-добре от нас икономически, ами и отбелязват ръст на населението си, ръст на оптимизма и успехи в ред други области. А кочината е кочина, защото имаме едни плазмодии на власт, че и в опозиция.

Защото е по-лесно да използваме обществените нагласи и да станем като Унгария... така че такива като теб да решават дали им се иска да емигрират или не-)

Какво искаш си е лично твоя работа и твое право да определяш. А какви общи правила ще се приемат, като се вземат предвид исканията на всички в едно общество, е друго нещо. Не се опитвай да ме вкарваш в епилога на тема, която не сме започвали още.

Дълбокомислено заключение на ан..лно-задоволен джендър!!!

Орбан ПОСТАВИ УСЛОВИЯ. По-нататък коментарите са излишни.

Бухайте ги по тиквите, г-н Орбан!!! Е вропейски Н енаситни П едерасти

Снимката е много хубава не знам дали е нова но добре е подбрана. Политиката на Виктор Орбан по отношение на посочените въпроси е абсолютно правилна и заслужава адмирации. Мисля че ще остане но ако напусне ще бъде с достойнство което е характерно за унгарците.

ще изока да защити Българските интереси? Това е да си отстояваш достойнството на държавата, това е причината Унгария да просперира, а ние само ревем, колко сме зле и се кефим, как ни гласят чужди чрез наши, но това било евроатлантическа ценност.

Съвсем нормални искания. Не виждам къде е проблема? Е, последното е малко дискусионно, но конкретният размер винаги може да се обсъди.

е модерното име на националсоциализма! И през Втората световна война унгарците бяха най- отвлените фашисти!

Без да искаш, по този начин правиш фашистите по-свестни и разумни хора в очите на съвременната общност.

Фашистите се бориха срещу комунизма. Не знам какъв ти е проблема.

ЧЕ НЕ ЗНАЕШ, ЧЕ ФАШИЗЪМ И КОМУНИЗЪМ Е ЕДНО И СЪЩО!! 2 ВАГОНА КНИГИ - ПРОЧЕТЕНИ ОТ МЕН И НЕПРОЧЕТЕНИ ОТ ТЕБ! Проблемът е между образованите и интелигентните и дебилите, които тракат по клавиатурата , а главите им да празни като бг-стадиони. Проблемът е между знаещите и незнаещите. Проблемът е между нагите и тези, които не оскат да се борят с тях. И накрая - такива като мен ще престанат да пишат, защото няма как да просветя това, което не подлежи на просвещение. ще си остането тук БОЛШЕВИКИ /идва от БОЛЬШЕ/, да си правите свирки и да онан--нирате пред образа на Орбан или някой друг идиот!

ти ли си, или си Мелиха?

Във всички случаи е по-добре от:ИСЛЯМИЗАЦИЯ,ДЖЕНДЪРИЗАЦИЯ и дебилизация!!!

Мангото го гонят, той се прави , че ги отсвирва. Типичен нагъл посткомуноид.

картата на света с такъв лидер, а за Ваше сведение сънародници, България е вече само понятие. Политиците, бизнесмените, елита ни демек са си отворили г---вете и пари, пари, пари. Така ни се пада, сами си ги избираме.

Орбан ясно показа, че човек трябва да е първо такъв, какъвто се е родил, а чак след това част от някаква група по интереси. Точно обратното на пожарникарогуменската теория за изначалното европейство, с което се прикрива явният слугинаж на чужди и частни интереси.

Те го гонят, той условия поставя Крадлив, нагъл нацист, това е Орбан!

Така го ''гонят'' тия с ишиаса че даже забравят че повече няма да се появят на тази еврогейска софра.. Да го бяха изключили до сега ако искаха да го гонят ама само си правят пиар защото колкото и да се перчат знаят че ще имат по малко депутати...

ДолНИЯТ може и да гони, но ако е Данчето. Ясно го показа! Този нито му е на ръста, нито на възможностите на това самозабравено селянче.

Тъпак!!!