Орбан: Никакви европари за мигрантите

Будапеща няма да одобри следващата Многогодишна финансова рамка, ако тя не е доволна от съдържанието ѝ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е истински политик националис браво пич единствено той застава срещу тая брюкселска измет и защитава интересите на народа си при соца си устояваха интересите и сега отново го правят само че за сажаление нашите подлоги изпълняват всички нареждания на сорос и брюкселската измет

Орбан е това, което на мен ми се иска да е ББ !! Oсигури 800 000 работни места на унгарците и води непримирима борба срещу каквито и да е вмeшателства в нац. интереси на Унгария...

Понякога съм удивен колко са елементарни хората. Орбан казва нещо гръмко и всички европейци, дето не знаят какво е това бежанец, но се страхуват от него, защото си мислят, че данъците им отиват за тях, направо се побърква от кеф.

Смърт за Сорос!!!

Ето как един истински държавник пази страната си, пази Европа. Браво Орбан.

Каква е програмата ,,регонално ОРЪЖИЕ,,!?!? Въоръжаване по региони ли? Неграмотници.

Орбан играе по сега действащите европейски правила, то и затова от Брюксел си направиха устата да ги променят така че да спечелят служебна победа... А Меркел, като съща габровка, покани едни хора па после рече айде да ви водя у комшиите да видите те как посрещат мойте гости;)

Така се защитават национални интереси, а не като наще мизерници.

Всъщност гневът на тоя грозник е за това, че Европа отказва да дава пари, които да се не се харчат по правилата. Този иска да краде и да храни партийката си и да лъготи маджарите още малко поне.

Унгария, откакто е създадена през 10 в., води изключително своя национална политика. Дори през комунизма Имре Над имаше свое "виждане", както днес Орбан има свое "виждане" в ЕС. Условия се поставят....когато си силен.

Чиба бе,соросоид!!! Орбан ще остане в Световната история като Светла личност,борещ се срещу юдео-сатанизма и глобалната дебилизация на човечеството!!!

Защо ли тоя грозник е любимия премиер на българите, а не е Бойко!?

ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗМЕТЕНА ДО КРАК И ДА СИ ПЛАТИ ЗА ТОВА !!!

Във Франция "мигранти" е започнало да има още от 50-те години. Сега там живеят 4-то поколение такива хора. Резултат-10% от французите, около 7 млн от 67млн. страна. 50% безработица, защото никой не иска да ги наема, освен на най-ниски позиции. Тези 10% население генерират 50% от престъпността в страната. В чий интерес е цялата история? Щастливи ли са самите "мигранти" и техните поколения, живеейки в расистка и сегрегирана среда? Щастливи ли са самите французи? Не. Никой не е доволен. Бедността генерира гета, те генерират неграмотност, омраза, социално, расово, религиозно противопоставяне. Дълбоко разделена страна. Расизъм, за който не говорят медиите, но той е факт. Така е и в други страни и проблема ескалира. Без никакъв изглед за решаване. Орбан добре знае всичко това. Либералите също го знаят. Някой ни тласка към гражданска война.

Има една малка разлика. То и в САЩ е пълно с имигранти. Обаче си работят. Все пак някой трябва да хвърля боклука, да мие улиците и да бачка в ресторантите за бързо хранене. За мен специално проблемът е в културата и религията и тези прословути "ценности", за които всички е в ЕС се бият в гърдите. Приемате на хора, чието разбиране е жената да е робиня на мъжа, да носи забрадка и децата да се женят само за "свои", до нищо хубаво няма да доведе в Европа. И в место да наказват Орбан, колкото и косури да има, трябваше поне малко от малко да се вслушат в мотивите, нищо че от устата на Орбан си е жив расизъм.

Защо да е расист.Тези хора дощли от майната си неканени да не би да са по-различни от расисти.Нещо повече.Те най-безцеремонно искат да налагат своя начин на живот и свои правила.Нямт и грам уважение към приютилите ги нации, и дума няма за интегриране.Действат на принципа-Чуждото е мое и моето си е мое.Идват предимно млади индивиди от мъжки пол.Това какви са-осеменители за "освежаване" на народите ли.Да но само те да са такива-арабките и мюсюлманките -не може.Ааааа, не така-"Влак към ада".

единствените имигранти са латиносите на юг от Сан Диего. Но същите латински са повече от половината население на южните щати и голяма част от северните. В САЩ няма ресторанти за бързо хронени. МкДоналдс, Бургеркинк, Уендис и т.н. продават в еднократни опаковки. Там основно работят ученици и местни жители основно домакини почасово заради осигуровките. Улиците но САЩ се чистят и мият само от машини. Там заплатата е 25 долара на час и нагоре. Плюс пенсия и медицински осигуровки. Там са държи от Профсъюзите на Мафията и се чака с години да умре някой за да му заемеш мястото.