Американски съд отказа нов процес на руснака Виктор Бут

Американски апелативен съд отказа нов процес на руския търговец на оръжие Виктор Бут, който излежава в САЩ 25-годишна присъда затвор.

Обратно в новината

Коментари - Американски съд отказа нов процес на руснака Виктор Бут | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ако го не върнат ще го разменят за някой и друг кравар доставени в русия по същият начин като Бут

Ясно, руски шпионин и българска връзка-нищо изненадващо! Щом в Русия толкова реват, значи са хванали техния човек в крачка.

а защо Хилъри Клинтън не е в затвора за това че има участие в зделки за продажба на оржие и подпомагане на Ислямска държава

Говедо неграмотно, научи се да пишеш правилно и след това се изявявай по форуми! Пише се Сделка, а не Зделка! Същото е като при Сбогом...а не Збогом! Кретен неграмотен!

аз дали пиша правилно или не нее толкова от значение по важно е правилно да мислиш ,това което сам постигнал аз на теб 5 живота няма да ти стигнат да го натравиш все същия боклук ще си , мишок нещастен

сщият сценарии като при ареста на ,,али фаяд,,там сщо имаше от фарс хора които бяха агенти на деаи блицо 2 години го дряха в цехя по искане на американците но някак си неим се получи ,4ехите го освободиха и врнаха в ливан

Е, що? Той е герой на америчката култура. Проблемът му, май е че от Одеса. Герой на руските евреи.

изгорел е завалията, не може на надрусани индиянци да им даваш ракети да свалят хеликоптери и самолети

Филма Цар на войната е по мотиви на автобиографията на този. Където стане военен конфликт и тоз е кацал на втория ден при едните със самолета, излита и каца при другите после да си продава ak47

А АМЕРИКАНСКИТЕ АГЕНТИ МУТРАТА И ПОМАКЛИЕВ КОГА ЩЕ БЪДАТ ВКАРАНИ В ПАНДЕЛАТА ЗА ПРОДАЖБА НА ОРЪЖИЕ НА ТЕРОРИСТИТЕ ОТ ИСЛЯМСКАТА ДЪРЖАВА И АЛ КАЙДА ? ... ДОСТАТЪЧНО Е ДА СЕ ПРОВЕРЯТ СДЕЛКИТЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ ВМЗ :))

Млъкни, селянино! Затъкни тази гнила проста уста и иди се застреляй!:))) Кретен малоумен недоклатен комунистически долен русофилистичен ибрикчийски!

Правната култура на dir направо е покъртителна ! Човек, "обвинен в намерение". Че кой съди за намерение ? И кой дава 25 годишна присъда само за намерение ? Може да се осъди човек за "подготовка на престъпление", но не и на 25 години. Присъдите за подготовяно, но неизвършено престъпление са около 1/4, 1/3 от присъдите за довършеното престъпление. Нещо мирише тази работа.

обжалвай! немедленно!!

Ами този им е конкуренция и им взема от пазара.

Още един път стожерът на мирът и демокрацията показа, че не случайно е такъв. Търговците на смърт трябва да бъдат в затвора.

Това майтап ли е ? САЩ са на първо място в света по износ на оръжие. За 2009-2015 г. са увеличили дела си от 27% на 33% от световния пазар.

Ама те продават оръжие само на добрите! А пък този се е опитал да продаде оръжие на лошите!

Кичо

бе май по добре се пиши един ПСИХОПАТ

Прочетете му автобиографията.тоя е страшен контрабандист но и основно е свързан с руското правителство и с лукашенко.ето затова драпат да си го върнат обратно.за съжаление или за щастие в щатите не прощават на такива.а той отишъл там.

Станко, тези дет са ти дали лишчеата съвсем за късопаметни ни вземат. Това дето си го писал не е вярно ама изобщо.

Има да разказва още на лаиците отвъд Атлантика как се прави бизнес със скрап.След като и американската военна промишленост имитира АК-47 много се е сбръчкал световния ред.Така като се вгледам във фотото Виктор е в отлично здраве и няма особени страдания,че за неговото дълголетие се грижи американския данъкоплатец.Същите "миротворци" така на времето се подведоха и за три пъти-свръх звуковото "чудовище",а то се оказа стоманен летящ чук-по полезен за NADIN:)

Руската търговия с оръжие, най-чистата търговия с оръжие. Някой има ли идея, как това, че САЩ търгуват с оръжие и продават смърт, не само оневинява Русия, а и някак си го прави благородно и по проволсавному чисто? Търговията с оръжие е престъпление, нали? Няма значение, кой го прави. Или?

Няма значение кой я прави, но има значение кой съди и затваря хората. И ако не вдяваш, че не може държавата - най-крупен производител на оръжие в света, с най-голямата армия, с най-големите военни бюджети да раздава правосъдие и да казва кой терорист и кой не, то това е някакъв когнитивен проблем при теб. САЩ могат да съдят когото и да било, след като осъдят за военни престъпления бившия си държавен секретар например, както и нейния мъж - бивш президент. Иначе моралното им право да съдят винаги ще бъде оспорвано.

Американците правят същото. Просто тези не са били от техните клиенти. В Сирия даже ги хвърлят оръжията с парашути, понеже не смеят да кацнат при тази мирна умерена опозиция. Друг е и въпроса как могат да съдят някой за дейност в чужда държава? Това е все едно да съдим американец тук, че е продавал оръжие примерно в Афганистан. Спазват се законите на съответната държава. Световни закони няма! Има признати норми и договори от съответните държави, но това е техен избор. Така че този трябваше да бъде съден в Колумбия, по техните закони, а не в САЩ!

Щото летища в Сирия под път и над път, а? Нищо, руснаците понеже не ги е страх, два от самолетите на "Кузнецов" вече кацнаха...

ти вземи му прочети биографията. има я ! и тогава пиши, пиши, пиши!

Този не го знам. Предполагам, че никак не е чист. Но САЩ не може да съди, все едно е световен съд!