Украйна започна военно учение с войски на НАТО

Украйна и САЩ започнаха днес съвместно военно учение в Западна Украйна. Държави от НАТО доставят оръжия на Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Украйна започна военно учение с войски на НАТО | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Шило

Да внимават малко повече, че да не става като с онази ракета, която за малко да потопи съюзник.

са империалисти защото на всякъде по света се намесват във вътрешните работи на Русия!

На някои престъпници не им стига Африка и Азия и са заеха с Европа.Дано си намерят майстора.

АБЕ ДОНЕЦК И ЛУГАНСК НЕ ГИ ЛИ НАУЧИХА ТА СЕГА ПАК УЧЕНИЯ ПРАВЯТ, ИЛИ СА ТЪПИ ИЛИ ТИЯ ОТ НОВОРОСИЯ СА ГИ ОТУЧИЛИ ДА ВОЮВАТ

Е ЧАСТОТ ХИБРИДНАТА ВОЙНА НА РУСИЯ КРИЕ ВСИЧКО КОЕТО Е СРЕЩУ РУСИЯ ! СРАМ !

Операция за пробутване на старо натовско оръжие на изгодни цени.

Не само учения ами и да ги превъоръжат че с тези руски кремъклийки за никаде са !

Да им дадат потници на рамбо , на парада всичките им спецчасти бяха въоражени с черни очила като на терминатора.

да пребират те бг воиниците в балгаря,пак не ги мислете тя покраънинци.да се оправят.балгарска армя там работа няма....

Не се коси,то и българска армия няма,само алтави политици дето ни създават проблеми,но и с това ще се оправим.

Не мога да разбера израза ''По-рано НАТО даде да се разбере, че няма да изпрати оръжия на Украйна, но че нейни страни членки могат да го направят. '' Че то без страните членки НАТО си е само четири букви! Или може би искат да кажат, че ''ЧЛЕНКИТЕ" не са от НАТО, а са само ЧЛЕНКИ? Интересно нас за какво ни взимат- за "ЧЛЕН" или за "ЧЛЕНКА"?

Искат да кажат, че когато им е угодно е НАТО, когато не им е са държави. Иначе не са имеприалисти, котенца са.

Лека и спокойна Чичо Самовчета,днес поработихте здраво да доказвате,че черното е бяло,е не постигнахте кой знае какво,но поне опитахте.Лека и на всички останали съфорумци.

време е за сън ,,синаиски гущери,,!!! да живее ,,цион-нацистката,, демокрация в украина!!! шалом!!!

Леле колко отчаяно злобни нацита има във форума!!!

Не са злобни, малоумни са :)

Украйна минава в раздела "провалени от САЩ държави"...

Следващата стьпка е Украйна член на НАТО, и край на болните амбиции на полковника от КГБ путин за частично вьзстановяване на СССР........ :-)

Що лъжеш. Русия е можела многократно да се намеси в Украйна. Но такава фалирала Украйна, с толкова дългове, не е нужна на Русия. И събитията започнаха, защото САЩ наляха 5 млрд в Украйна и извършиха преврат. В противен случай, всичко щеше да си върви по старому. Що лъжеш?

Лъжец- що путин си призна за зелените човечета? Те да не са извънземни, а ? Ити,ити - човечета совецкие, а? Като на путин не му трябва Украйна, що не си изтегли военните от там? Що беше "хуманитарният" конвой- за да зареди войниците си с храна и припаси, нали? Руска власт минус електрификация= романтика- старт вип брадър!

НАТО смята, че Русия е съкратила своето присъствие в Украйна, но запазва там свой контингент, необходим за оказването на натиск над украинските власти. Това заяви главнокомандващият обединените въоръжени сили на НАТО в Европа Филип Бридлав, цитиран от РИА Новости. Те (руснаците) през последните дни съкращават присъствието си, но са оставили доста ефективни и добре приспособени сили в Изтока, които им позволяват да оказват продължителен натиск над президента (на Украйна Петро) Порошенко и украинските власти, каза Бридлав. По думите му, прекратяването на огъня е позволило да се избегне смъртта на много хора. Но то също позволява в Украйна да се установи такава ситуация, която може да премине в замразен конфликт, каза още той.

EС не признава състоялите се вчера избори в Крим и Севастопол, се казва в разпространено днес съобщение на външнополитическата служба на съюза, цитирано от ИТАР-ТАСС. "Във връзка със съобщенията за местни избори, състояли се в в Крим и Севастопол, напомняме, че Европейският съюз не признава нито правовата база, нито легитимността на тези избори", пише в изявлението на първия дипломат на съюза Катрин Аштън.

нека се учат - щото досеги все бой по кратунелата и ..........

Тука ли сте глупави чеда мои? Как е, как е, дърпа ли ви нечестивият Путя към блатото?

Не, потъващия американски самолетоносач ни дърпа към дъното. Важно е да се откачим навреме. дългове за 18 трилионатежат. отделните щати пак подготвят петиции за отделяне. Още малко да заскърца и ще почнат борба за независимост.

Vladimir Borisov

А какви са тия "дългове за 18 трилионатежат"

Нали се сещаш Чадо кога ще потъне американският самолетоносач? На Мукавей моето момченце. Америка не е потънала стотици години. Доларът не е мръднал откакто е измислен. И всеки драпа да отиде там и да живее като бял човек. Ама ти си се дръж за Пиздин и за "конвертируемата" рубла. Дето е нвщо като "валутният лев" от едно време. Понимаеш по съветский?

ти светия над светиите иди да им опееш дядовия

На Путя му го опях вече чадо. И на оня пияница Лавров, да ме прости Господ! Да ги Е....А у съветските измислени комисари , ги Е.....А!

...ех, Отче, тези, към които се обръщаш със загриженост няма да ти отговорят по същество, защото вече са се предали на Нечестивия и на праведните въпроси отговарят с лукави извъртания и лъжи... Въпросът е фундаментален - Путя нечестивия ги влече към блатото, сиреч Преизподнята, вижда се, но по всичко личи, че те вече са слуги на Сатанаила и само Армагедон ще ги изпрати там където им е мястото...

До "Българин ( нерегистриран ) 15.09.2014 19:15" Моето мнение е същото като Вашето. Подкрепям позицията Ви. Аз също считам, че в момента е по-добре България в нато и ес, отколкото България в евразийският съюз и одкб. В момента не са налице обективните условия за излизането ни от ес и нато. Най-добре е да бъдем като Швейцария - без федерализацията й- но това ще стане, когато и последният комунист изчезне от България.

Болното мозъче, и каква е тази сложна връзка между измирането на поседния комунист и превръщането на България в неутрална Швейцария. Да не забравяме, че България в момента е американска колония. И те с всички сили се опитват да ни поддържат в състояние на бананова република. Дори евреите си правят някакви доста грешни сметки да се преселват в България. Щото не знаят какво после ги чака. Американците никоя държава не са допуснали да просперира. Те само мачкат и поддържат постоянно бедни завладените държави от тях В хаос и разруха. Примерите са десетки, проспериращи няма.

анонимен

Болно мозъче,дано разбереш какво какво точно означава това:"...Пряката демокрация за разлика от представителната демокрация се базира в/у принципът на идентичността между източник, субект и бенефициер на властта. Това означава, че при пряката демокрация народът е не само суверен и изначален, легитимационен критерии на властта, нито е само потребител на публични услуги, а е и непосредствен участник, субект в управленския процес. Представителната демокрация народът е само източник и бенефициер, но не и непосредствен субект на публичната власт.

Като чета писанията Висе сетих една мисъл"Факта,че медузата е оцеляла 700 години без мозък,дава надежда на много хора"ДОБРЕ СТЕ СИ ВИЕ ..КОЛКОТО ПО МАЛКО ...ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ...И САМОЧУСТВИЕ ..КАТО Б.Б...

направо да прабират тука воиниците тя умници ние в украина нямаме работа срам за бг да си помисля даже да вдига рака сресчту руся..........

до българин с краварски оттенък:за такива като теб гордите българи идете сами да се биетге за мазните и тлъсти кравари каквото и да става никога няма да се бия за тях независимо каквато и лъжа на ни натресат!!!!!!!!!!!!!!

Това е един от многото никове на "Пъстър свят". Говори си сама и се хвали. Ужас!

Аз съм горд че български момчета ще защитават демокрацията от руските нашественици.Битката за Украйна е битка за България защото България не е далеч руския ботуш пак да я тъпче.

А защо да не защити българите и от ислямска държава? Какво ще кажеш да те пратим в Мали или на някой от десетките военни площадки на нато ? Аз много ще се гордея с теб !

Защо да не пратим тебе в Мали ,навярно женати няма да усети липсата ти?

Ами няма ли да си още по горд,ако лично дотътриш задникът си там и вземеш да защитаваш ''демокрацията''. Останалите ти ''заключения'' оставям без коментар,толкова несъстоятелни са.

Българин ли. Та ти си прост лъжецж. Пропагандист, на еврейска или американска служба. У тебе няма нищо българско. Ако случайно е имало, отдавна е умряла. Сега си проср лъжец. Който се опитват да ни разиграва като маймуни. ПО доста примитивен начин. Само американците могат да са толкова тъпи.

МАЛОУМНИК!!!

Ти не си българин тъй като защитаваш не българските а американските интереси в Украйна. За никого не е тайна че в Украйна е пълно с американски съветници и частни армии, който участват и съветват Киевската хунта как да воюва срещу народа си и как да защитава американските интереси. Крим беше присъединен към Русия поради опасността да се превърне в американски непотопяем самолетоносач с главна база в Севастопол.

кое ще защитават?

затова пък американкият ботуш вече здраво е стъпил на шията на България и прави и граби каквото си иска - електроцентрали, територии за безплатни военни бази, дупчи си Добруджа за въглищен и шистов газ, командва правителствата ни, разпореждат се тука разни амерликански сенатори и други подобни както си искат, американския посланик заявява, че САЩ ще хнаказват всяка българска фирма или лице, което помъга за реализирането на Южен поток?!!! Представи си - САЩ ще наказват в България български фирми и граждани!!!!

Учението е с кодовото название - На гол тумбак чифте пищоФи

"Бирзият триг..зец"!! Или "бързият трисм..чещ".....

А междувременно, хунтата вече спокойно си стреля по хората на ОССЕ в ДНР...

Янките са раздали хонорарите за август и сега слугите им тук се напъват за септемврийските парички...:)

Абсолютно! Само прочети на долу какви дебилни постинги се опитват да спретнат. И се пънат с импотентните си мозъчета. И за това пари им плащат.

До "612 ( регистриран ) 15.09.2014 18:28" Забелязвате ли как при написването на определени словосъчетания, веднага Ви се скрива коментарът? Едно от тези словосъчетания е "кибер атака". Надявам се, че сега разбирате , че Шаламанов е бил прав и е прав...

Оценявам че говорите на Вие, така би трябвало. Но за другото... пожелавам единствено успокояване, влизане в реалността и критичен поглед и към двете страни по темата. Никога не може едната страна да е черен дявол, а другата бял ангел.

анонимен

Ако сте българин и прочетете 20 коментара в една статия, че руски ботуш ще гази България, Вие как ще реагирате? ТОВА е реалността с отношението на руснаците към нас, българите! ТЕ всяват омраза и после нагло питат- ама защо не заемате нашата позиция...

С непосилна задача ! Да накараш чугунените катуни да мислят е все едно да накараш м.......те да учат !

анонимен

Знам, че е така. Не е моя работа- и това го знам. Но усещам това посегателство като посегателство срещу личната ми свобода.

Щом сте я докарали дотам,да се надявате на нея,и да я утешавате-значи много сте издъхнали....

Забелязахме,забелязахме.... И че,Курилото го удари кризата забелязахме,и че пуска в домашен отпуск забелязахме!! Ама-защо раздават компютри тия психиатри-пълна мистерия батка.....

Пъстър, ти от ГРАФОМАНИЯ ли страдаш ? Човек да не натисне на "коментари", за да прочете хорските мнения. Само ти си там !

Ехххх.Незнам каква е тая прокълната работа,ама в който и съюз да влезем ние Българите все сме от клецаната страна.Мен по скоро друго ме вълнува: Двойния стандарт на уж независимите медии в Европа.Как нито 1 медия не излъчи кадри как в Източна Украйна малки деца вместо да са на градини и училища се крият в мрачните бомбоубежишта.Как по градските пазари се сеят трупове на гладни пенсионери които с риск за живота си гледат нещо да купят на внуците си.Как не се излъчиха кадри от разбитите панелни комплекси.Наистина всички медии в Европа са ционистки и зависими.БТВ и ТВ-Европа са на челните позиции

Явно е че НАТОто под мъдрото ръководство на нобеловия лауреат за мир - Обонго няма да позволи да продължи мирния процес в Украйна инцииран от Русия! На САЩ им е необходима война на всяка цена за дестбилизиране на ЕС и Русия!

+++++++++++++++++++ много си прав колега за разлика от разни черги шарени., бегеици ,и всяка друга заспала посмина !!!!!!!!!!!!!!

анонимен

"Пасмина" не сме българите в този форум, а руските мурзилки+ всички платени коментатори от атака, бсп и дпс.НЯМА да има реставрация на комунизма в България. Разберете го сега, за да не го разбирате след време по трудният начин! А ако сте бг. граждани- най- добре се откажете от бг. гражданство и приемете руското- заслужихте си го с антибългарските си коментари във форума.

съм писал ,че ДИРа е червен и е част от хибридната война на русия за дестабилизиране на България !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

100% съм съгласна с Вас! Без помагачеството на модераторите не е възможно осъществяването на руската кибератака над този форум. А на тях това им е наредено от "по-горе"..

предлагам да оставим ДИРа на руските подлоги да си пишат сами !

И кво,като си го писал,нито съм станал червен,нито съм част от каквито и да било войни,на когото и да било.Напротив враг съм им.

Трябваше да стане много по рано за да разберат пияните руски кратуни ,че не може да правят каквото си искат!

то и така ще си играят на воиници след като границата стигне до лвив и гнусните западенци укри да се учат колкото си изкат !!!!!!!!!!!!!!!!

Ми че то си стана стъпка по стъпка.Първо УСА-рите размириха региона,второ предизвикаха проливане на малко кръчица,сега трето и после дано не стане така,както са я подкарали.Защото доста чергички ще изгорят.

И тези с който правите учения днес и ги обучавате и те ще ви режат главите и ще ви бомбандират ама така трябва срещу Англия и САЩ . И какво дрънкате оръжие стиска ли ви да нападнете Русия , не ви стиска станахте като онази циганка която сами клетви ръси . Целия Е.С и САЩ е гола вода щом не сме е да се протовопостави на Русия с военна сила . Не смеете защото сте гейове бива ви само да успивате хората ама и това вече не минава . Съсъхрения Ромпой , мазния Барозу , старухата Меркел , смешния Оланд с 12% и оня от третия вид Камърън - самия войствен състав е пмешен а като добавим и Плевнелиев става жалък .

Шаренията,явно са те взели на отчет модераторчетата.Що я триете,тая пъстра гюдерия.Дайте и свобода на словото,то и е най-големия враг.

Леко извън темата: Нали тук коментираме и колко добрички и човеколюбиви са американците и колко зли, диви и човеконенавистни са руснаците (чизмарите, както ги нарича Иречек)? И в двете страни се случва някой си да открие безраборна стрелба на обществено място и да причини жертви и ранени. Набиват се в очи следните разлики: - в Щатите това се случва доста по често, с повече жертви и най-често завършват със застрелян от полицията нападател. - в Русия е по рядко, с по-малко жертви и най-често нападателят се задържа жив, осъжда се и се праща принудително в психиатрия за лечение. Примери: - САЩ: на 7.6.2013 в кампуса на колежа Санта Моника в Калифорния 23-годишният John Zawahri застрелва 5-ма, ранява 4-ма с карабина AR-16 и накрая е застрелян от полицията. - Русия: на 3.2.2014 непълнолетен ученик (и по тази причина не се споменават нито имената му, нито годините) влиза в московското 263-то училище въоръжен с две винтовки, убива учителя по география, барикадира се и взима заложници. При идването на полицията застрелва един и тежко ранява втори полицай. Заловен е жив и здрав, без да е нараняван. След психолого-психиатрична ескпертиза принудително е изпратен в психиатрия за лечение. Ако си спомним и скорошните вълнения във Фергюсън става ясно колко са добрички американските полицаи. А списъкът "List of school shootings in the United States" в Уикипедия е невероятно дълъг. Толкова да се трепят един друг от щастие тези американци - нещо не ми се вярва.

Дебелогъзите кравари не са критерий. Руснаците също. Ако в Русия беше разрешено оръжие, както в САЩ, резултатите щяха да са още по-тъжни.

Никой в България не иска война с рф. НО АКО РФ НАПАДНЕ БЪЛГАРИЯ, НИЕ- БЪЛГАРИТЕ, СМЕ В ПРАВОТО СИ ДА ЗАЩИТИМ РОДИНАТА СИ! А РУСКИТЕ ЗАСТЪПНИЦИ ПРЕЗ 30 КОМЕНТАРА ПИШЕТЕ САМО ЗАПЛАХИ ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ В ТАЗИ ПОСОКА! Продължавайте така- всичко това ще се отрази на отношението ни към руските граждани с имоти в България- да не се чудят после от къде им е дошло!

Госпожо адвокатке, кой нормален човек ще дойде за адвокатски съвет или услуга при теб ??? Пък и не е сигурно, че си адвокатка ...

Пъстрата скумрия пише тук с по 5 ника. Бравос, адвокатке.

Copy-paste.Борбата с модератора е безмилостно жестока.Борбата,както казват е епична.И аз не проумявам,защо те не остави да си популяризираш слабоумието.

Ако Русия направи съвместно военно занятие с Новорусия, от натовците няма да остане и папирушка. Ще остане само бойната им техника ... А натовците ще бягат през глава в западна посока ...

Дай да не се перчим толкова.Ние сме нормални хора и от войни и военщини само патим.

Модераторчето,не я трий мадам ''пъстър свят''.Без нейното присъствие мезето е постно.

да подрънкаме малко и ние(НАТО) оръжие около огладнелите полупримати от тайгата, пък дано се досетят, къде са им мижавите къщички и се приберат да си допият...

''Ние-НАТО''.Още една бисерна мида.Ама бисерите нещо понамирисват.

Ще дрънкат те,ще дрънкат... С прави крааставици и с праскови ще дрънкат....... Къде бе пич да дрънкат а?? Една шепа хора,за да не вбесят руснаците,и то на 1,200 километра от тях а??

те ако с краставици и праскови дрънкат пред руснаците, последните ще полудеят, че такова нещо не са виждали откак путлер им спре зарзавата

Следващата стьпка е Украйна член на НАТО...... и с това приключват жалките опити на полковника от КГБ путин за частично вьзстановяване на СССР......... :-)

За Украйна няма НАТО и ЕС. Днес Брюксел отложи пакта за приемане на Украйна с година и половина. А за НАТО Украйна съвсем не става ...

НАТО и ЕС никога не са искали Украйна или поне не тази Украйна, която бе до скоро, а именно корумпирана страна, с руски мекерета за политици, подхранвани от кремъл. Украинците се събудиха обаче и направиха крачката към свободата, а тя е на върха на копието за съжаление в 21 век... ЕС, НАТО и изобщо цивилизованите съюзи просто искат хора, макар и не приобщени да страдат и да няма диктатури ...