Разкриха бандитска работилница за бомби и оръжие

Огромен брой инструменти, прибори и химични вещества за изработка на взривове, оръжия и боеприпаси са конфискувани при спецоперация в Казанлък, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха бандитска работилница за бомби и оръжие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не можахте ли да разберете,че в казармите няма толкова оръжие и боеприпаси.Даго оставят да произвежда още ли?Цветанов бил виновен,полицията била виновна...Дано някой ви пръсне черепа с такова оръжие!Спрете да се дрогирате и да пиете,че от седмица не сте изтрезнявали.А пък вече и слънчасахте...

"..... собственост на 43-годишен мъж с инициали Г.З. от Казанлък." Не можаха ли да измислят други инициали.....

П.Т.К.

Обърнете внимание на инициалите на задържания. Интересно как ще го съобщят във вечерната емисия:))))

Абе в ония край заради военните заводи, в която и къща да идеш все ще намериш някво пушкало.

Този ти въпрос към комунетата...те 65 години дерибействаха в родината ни

Ами хора това са мижитурките, които подготвят нешата за покушенията. Правителството няма вина, комунягите имат интерес в този момент да се шуми и да има неразбории. Те докараха нещата до тук, МОЖЕ БИ

В къщи имам 2 кубика пясък , цимент , вар тухли мистрии и други строителни предмети.Могат да ме арестуват че, ще, троя незаконна къща .

Това ми хареса.... ;-) Ми то така е в долината на розите... ;-)

Ами той министъра на вътрешните работи прави избори, другите мижитурки лапат мухи и си пазят само хляба и службицата!!!!! Мафията на вътрешните работи явно не е получила "дарение" от тоя специалист и става фал (защо бе синко не си дарил нещичко на МВР и да ти е рахат, ами си правиш оглушко????). Той министъра каза че ще спира даренията (ама след изборите)!!!!!

от какво се страхуват ли-ами страхуват се от всенародната любов и че на хората като им доиде до гуша някои ден ще грабнат това оражие и ще го обарнат срещу тях-от това се страхуват-само че супер боико надали е наясно че поне 70% от балгарите имат оражие и то не по едно а в балгария е по лесно да имаш незаконно оражие(нерегистрирано) отколкото законно-то законното е привилегия само за някои хора.пак тея дето са ги хванали защо ги наричат престапници-може хората да се подготвят за нов вид парламентарни избори-не с бюлитина ами с автомат-по чесни ще са сас сигорност и по истински

Отговора е прост приятелю. Ако честните и почтени хора се въоръжат, за месец-два няма да остане жив бандит. Това никак не устройва управляващите, защото за тях е полезен хаосът, а не редът. А работата е проста-за нула време "мършата" на обществото ще бъде ликвидирана.

ПК Кокошкарски работи.В Казанлъшко в която икъшта да влезеш все ште има нешто за гърмене.Какво значи струг за производство на оръжие.Пак взимате хората за Бонаци .Мобилен телефон не намерихтели?Абе леваци сте и това е.

бум бум бум ще си купя автомат :Д

Хаха, оставете ги хората, защо така им отнемате поминъка... Български калашник в САЩ струва под $400, и това след транспорта през океана на части, сглобяването му в САЩ и доставка по куриер до вкъщи... Горките хора, дето са ги пипнали, след разходите за части, я правят по 10 лв печалба, я не... И какво толкова престъпление са извършили - къде е жертвата? На това му се вика victimless crime (вижте Уикипедия), и не следва да е престъпление.

Чие има ли законни работилници? Абе, вас на какво ви учат впсевдожурналистическия факултет? Браво, Гого, браво, Лозанов, еша си нямате.

"струг за преработка на оръжия и боеприпаси" А такова животно има ли?

Много "успешна "акция! А защо няма такива акции и за големите риби от престъпния елит на България.За което всъщност говори и бившия американски посланик в България.

kgb777kgb

В Казанлък , в каквато и работилница да влезеш , за каквото и да купиш части , като го сглобиш все картечница излиза !

ами какво да каже човека като няма за какво да плювне? :)

Полицията явно не почива август - браво! Плаша се да не реши съда само, че тия са като Доган енциклопедични личности и просто са разионализатори и иноватори, а не престъпници.

ВСИЧКИ ЗНАЯТ,ЧЕ В КАЗАНЛЪК САМОВАРИТЕ СТРЕЛЯТ НА АВТОМАТИЧЕН!!!САМО ЦОКО ПЪПЕША СИ МИСЛИ,ЧЕ ТОВА Е НОВИНА!!!

Защо "късно през нощта"? Полицията срам ли я е да си провежда акциите през деня? Или това е някаква тайна полиция, която работи само нощем за да всява страх?

Виж си малоумния въпрос бе човек...трудно мислиш или си малък на години.Замисли се и си отговори сам на въпроса....Ужас!