Разкриха нелегална работилница за оръжие край Асеновград

Боен арсенал от калашници, картечници, револвери и пистолети, част от които с колекционерска стойност, са открити в нелегална работилница край Асеновград.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха нелегална работилница за оръжие край Асеновград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И тоя път ми се струва, че няма да има дело и осъдено по простата причина, че тоя най-вероятно не е добре психически.

Radostina

Кучето хубава работа е сваршило, но сега кой ще сьбира доказателства? Следващата новина по този случай сьс сигурност ще бьде че този е оправдан, защото няма достатьчно доказателства срещу него.

на въстание , на въстание против власта

Тая мелница е продавала хляб 7.62, кроасан 9х19, питки 9х18...

Добре че им казаха на нашите шапкари от Холандия, та да се размърдат и заведат кучето да открие арсенала. Не че целият Асеновград и всички слепи и глухи шапкари от града не са знаели за него, сигурно са и първи авери със собственика на арсенала.

Производствената линия на цеха: кроасан, калашник, кроасан, калашник..

дотук добре,понеже кучето е свършило работата!Ами сега като опре до органите? - Досещате се,че доказателствата ще са недостатъчни и "регистрирания криминално проявен" ще бъде пуснат...Както случая "Малкия Мук" - заловен по същите причини преди 3 години и сега пак!! Какво да приказва и мисли човек! Иначе ти ако закъснееш с някой кредит са много точни...и съдия -изпълнителя е цъфнал!!

Добре,че кучето е свършило работата:))))

И аз точно това си помислих. Ако ги нямаше кучета, кой ли щеше да свърши някаква работа в "родната" полиция, която толкова ни "пази".

Бре, какъв оръжеен фен!... пък и си изпробвал оръжието върху хора! Странно ли е обаче, че е успял да се покрие преди да му направят "изненадващия" обиск?

Мислиш ли, че мелниците не се охраняват , а зърно и млевни продукти не се крадат. Та всичко това е храна и фураж за животни, бе синко. Пари, много пари - мелничар без печалба от поне 2000 лв дневно не може да работи.

Невероятно-омрежена история . Накратко -- България, дела и документи Днес .

А какво, по дяволите, е туй чудо "каменен сейф"? Това долно журналистическо племе съвсем изтрещя вече ....

а що за оръжие е това: "калашници"?