”Калашников” нямал нищо общо с Kalashnikov

В САЩ прокуратурата започна разследване на дейността на завода Kalashnikov USA заради връзки с Кремъл.

Обратно в новината

Коментари - ”Калашников” нямал нищо общо с Kalashnikov | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ама двата автомата тракат по един и същ начин.Калашников,е уловтен до последно,от тинята да го извадиш.пак стреля.

Пък в Русия. Ще спрат вноса и продажбата на М16 и АР 15

За любов - търсете французйките. За готвене - чехкините. За футбол търсете германците. За далавера търсете гърците. За оръжие търсете руснаците. А за глупости - българите.

Браво!

Неграмотният селяк Калашникоff,не може да създаде прочутото оръжие,както и пияните ватенки не могат да възприемат,че други правят по-качествени "копия " на оригиналните модели.За троловете-стрелялал съм с почти всички Ак на пазара.....по добър от БГ -НЯМА!!!

Разликата е само в материалите. Никога няма да я усетиш с една стреса.

Разликата е само в материалите. Никога няма да я усетиш с една стрелба.

К'ви са тия кремълийки на снимката?

Шило

Маккартизма ряпа да яде!

"" Дада ( нерегистриран ) 2з.0з.2018 18:з2 то и Калашников няма нищо общо с АК-ч7, направен от Шмайзер и още ч00 други немски инженери, ама после инициалите на Автоматическая Карабина стават Автомат Калашников "" нещо подобно бях прочел в руски саит преди година, руснакат след падането на германя отвежда военен завод от германя в руся и директор е руснак на име калашников. а инжинерите са немци. калашников няма нищо общо с конструкцята на ак-ч7 , само присвоява разработката .

"...направен от Шмайзер и още ч00 други немски инженери,..." Примитивна манипулация, целяща да ни внуши, че Шмайзер е инженер. Всъщност Михаил Тимофеевич Калашников и Хуго Шмайзер, освен че са гениални изобретатели си приличат и по това, че имат седмокласно образовение.

А единият от шефовете и учител на Михаил Калашников е още по- неграмотен и от него, защото има завършен четвърти клас. Той се казва Василий Дегтярьов. Както се казва Професионалистите направиха Титаник, а ноевият ковчег е построен от любители.

Йелоустон ще оправи всичко!

Типична Хамериканска олигофрения ! Хем искат Руското оръжие , хем НЕ ИСКАТ да имат нищо общо с Русия !

Десетилетия наред отсега нататък на руснаците не може да им се има доверие. Пред 90-те, като бяха много зле, Западът им помогна, а те какво направиха? Високите цени на петрола им напълниха гушите, каквото не откраднаха, го вложиха във въоръжаване, започнаха да нападат съседите си и имат претенции да си връщат сателитите от времето на СССР. Освен това дрънкат оръжие срещу целия свят. Няма никакви причини да им се вярва, нещата вече отидоха твърде далеч.

Ааааааха ха ха ха ха ! Запада им бил помогнал , значи !?! А КАК точно им помогна , да ни светнеш ако обичаш , че нещо не се сещам ??? Като се пробва да им вземе ресурсите и като направи заплатите на редовия Руснак 50 долара месечно ли ??? Ами МЕРСИ от такваз "помощ" ! Добре , че Пиянката Елцин не се задържа дълго ...

Всяка история си има предистория. Източният блок беше фалирал още през 1980-та. Парите за Финансирането на блока идваха от САЩ...след това когато заемите станаха много големи...всички го знаем..Ялта..Перестройка..и .."свобода о демокрация" ;)

Мдааа,време е вече НЯКОЙ дави оваля в катрана ,после в перушината и на дървото.......То да му писне на човек от свобода,оръжие,санкции и правов ред и международна общност.

Още не съм срещал в новините някой да е застрелял някого с автомат "Калашников" в американско училище или университет. Всички ползват американски автомати или полуавтоматични пушки.

там е вапросат. каде отиват сицки тиа кацествени работи. ако ниакой ти казе, мозе да ми казес, да си го записа.

сега сигурно триабва сицки руснаци, които не са сагласни с тиа нецестни неста, да напуснат статите ведназ завинаги.. обаце, на излизане ниама да им разресат да си вземат оразието. което сте е осте един звуцен самар ф лицето на краварската псевдо-демокрациа.

В САЩ се продават повече български калашници отколкото руски.

Като сте спрели връзките с Русия, защо произвеждате Калашников. Спрете го от производство и точка

money,money,money

Защото качеството на българските автомати е много високо. Признават го и руснаците, и американците. И гласуват за това с парите си. Един български АК може да струва и до $600. Китайският може да падне до $300.

Калашников си няма нищо с Калашников... Щурмгевер , Щурмгевер , Щурмгевер...ха ха ха !!!

Фашистите нищо не произвеждат. Какво си купихте от ФАЩ в магазините? Само извращения и кражби.

FuckTheEU

Тоест сащ пиратстват. Както и завод арсенал произвеждащ оръжие, с което българия въоръжава главорезите от ИДИЛ!

не са главорези а са спящи клетки и ги очакваме в скоро време в столицата на ид пазарджик

Механизмът е по-сложен. САЩ купуват от България автомати. Много качествени и не скъпи. Подаряват го на някоя страна, която има на въоръжение АК. Такива страни са десетки. Страната снема от въоръжение също толкова на брой автомати. И това количество се изпраща на ИДИЛ. Всички са доволни - българите произвеждат, САЩ въоръжават техните хора, някоя страна си обновява оръжейния парк, ИДИЛ-ците имат оръжие. Руснаците нищо не могат да докажат. Арсенал работи на пълна пара, в Сирия няма намерен нито един български автомат.

в сирия няма намерен но намериха във франция и беше използва за терористична атака срещу французи.даже боико,дебелия ортак на пеевски,даваше обяснения по телевизиите

На приложената снимка са представени ловни пушки с извит приклад, нямащи нищо общо с АК.:) А не е като в Нета да няма достатъчно картинки на калашник.

Каквато им е езиковата култура на журналистите, такава им е и общата култура ... И двете се получават в училище. Или не се получават.

Хех, ми много ясно, че най-опитните в бранша ще движат нещата! И какви "връзки" да са имали - интимни ли? Естествено, че търговски! Освен това - струва ми се съвсем нормално компании, които в миналото са работили заедно да си имат доверие и да продължават да си сътрудначат и сега. Ама тия са толкова изветряли, психясали и параноясали вече, че и под вола теле им се привижда...

Дали имат или нямат общо, само те си знаят. Ама аз знам едно на тази снимка, където се я сложили, няма нито ЕДИН КАЛАШНИК.... Хайде малко ги гледайте тези работи де.

Ако ги питаш болните мозъци във фашистка Америка и техните послушни помияри от Еврогейския съюз, каква е крайната им цел и смисъла на агресивната им политика спрямо Русия!??...вервайте ми няма да могат да ви дадат смислен отговор! Иначе ще се получи следния резултат ..Китай и пазещата и гърба Русия ще се превърне в икономическа суперсила теглейки цялото Евразииско пространство след себе си. Русия ще се превърне в икономически самодостатъчна , монополист на половината от енергиините и другите ресурси в света и военна супер сила, а Америка по прогнозите на големият Хелмут Кол ще се ограничава все повече в собственото си пространство.. За Еврогейска Европа даже не ми се мисли...Това ще бъде новия "Близък изток" където ще се вливат милиони мигранти от араби и африканци всяка година. Постоянен терор и престрелки в градовете стигащи до граждански войни докато новите "европейци" окончателно не установят власта си тук !

Se taia

Чак си и вярваш :). Ако беше прочел мъничко повече от места, различни от РТ или Руская весна, щеше да знаеш, че прословутите санкции са срещу група от физически и юридически лица в Русия, а не срещу самата държава. Калашников е в този списък и затова явно има съмнения за неспазване на тези санкции. А за останалите фантасмагории, не ми се коментира. Числата казват точно обратното (ако межеш да четеш де).

на теб така ли ти казаха.."санкциите са само срещу група лица" !?? това че цялата Западна финансова система е затворена за руските компании..викаш не е от голямо значение !?

To и Калашников няма нищо общо с АК-47, направен от Шмайзер и още 400 други немски инженери, ама после инициалите на Автоматическая Карабина стават Автомат Калашников

Вей си знамето на Луната, се.и във лунната трева и не се обаждай!

Подай СВ в САЩ, могат да те назначат по разпознаване на оръжия. Голяма работа си!!!

САЩ ме карат все повече да ги мразя.Самите те , никой друг.

Американската шизофрения достига нови граници. Интересно е само защо произвеждат о.ъжие с това име- нали всичко американско е най- хубавото на този свят.

и от желязото правят градински огради, телени мрежи ....такива неща, защото им излиза евтино.

И като прекратиш вноса ... ще ти стане още по - евтино ?

и невроните (им) нямат нищо общо с мозъка.

И "Смирнов" уж няма нищо общо със "Smirnoff", ама ти мене уажаааш ли ме?

На Путчо все повече му се спира тока.

е сега дебелият боико като купи чез ще продава ток на путин

и децата знайат, це ниама вразка. савпаденето на името е циста слуцайност. все едно да казвас, че Лондон и London имат ниакаква вразка. то е направо смесно.

Е па нема връзка. Лондон е град, па London е филм.

ето на. радвам се , це ме разбирас и подкрепиас. истината винаги излиза найаве.

Маккартизмът се унаследява генно в американците. Няма лечение за тая болна нация-конгломерат или сбирщина от престъпници и ксенофоби.

Светът е оцелял, защото се е смял! Преди няколко години руския Калашников, обвиняваше хамериканския Калашников, че неправо мерно през 90-те години е извозвал, крал и т.н документация и произвеждат Калашници без необходимия лиценз и т.н. Е сега, ако САЩ затворят завода, ще викам с пълно гърло" Тръмп не е путински агент, Тръмп е просто ЧЕСТЕН, КОРЕКТЕН, абе БЕЗМЕСМЕН . . . .

abasador

и таз, добра, това не очаквах, да чуя зад гърба си приказки от близки хора!!! Лек ден.

И Dragunov е е Драгунов а е лошо копие ... Как няма да внасят 200000 единици руско оръжие официално и още толкова тайно, като го продават на брадатите и после топят Кинтекс ... А ловното го купуват щото е по-яко и надеждно от тяхното!

сега остава да казес несто звукозаписно и за макароф и смирноф и направо да те записваме за Главен записвач ф аналите на византицката историата.

Подивехте бе скапаняци , вманячихте се до пълно безумие.

Яко ги тресе параноята тия.

Не мога да разбера нещо. Тоя смятал, оня смятал и хайде да ги съдим. Какво е това право без доказателства.

"модерно" право. По аналогичен начин много студенти в американски университети са били изгонени поради обвинения в изнасилване - без процес, без доказателства. Ей така, щото няк'ва пача е отишла и е заявила, че е била изнасилена преди месеци. Доста от тези студенти водят дела срещу университетите в момента. Да видим въобще някакво правосъдие има ли там.

с калашници ли са били?

Бе те съдят Роман Полански щото някаква пенсионерка се оплакала,че я бил изнасилил преди 40-50 години!!!смятай колко са изтрещели!!!

Ако поразровят, ще открият, че връзката поддържа тайно ТРЪМП!

Тука няма Руски Америка. Тука има пари независимо от къде идват .

Така е. След като американското оръжие за нищо не става, ще си купуват руско!

Se taia

Смешко, 200к единици оръжие за американския пазар е капка в морето, ама нали си трол, не можеш да осмисляш цифрите.

най-накрая в САЩ публично да изгорят някого на кладата за връзки с Путин и Русия? Докога ще се търпи това, стига вече толерантност, подлия Путин пак ще се избере за най-влиятелен човек в света и като нищо следващия път ще се кандидатира и ще спечели изборите за президент на САЩ. Крути мерки трябват.