Рогозин: Руското оръжие се прави за войни, а не за паради

Руската военна техника е създадена за война, а не за паради и потвърждение за това е успешната операция на Русия в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Рогозин: Руското оръжие се прави за войни, а не за паради | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все едно е за какво се прави, като виждаме как се прави и какво може...

Нали се борехте за мир бре? Деба лъжливците. Пък и някой искал да разкъса Русия! Я го посочете да се отървем завинаги от това тъпо внушение. Само луд може мисли да разкъсва ядрена сила и да рискува някой луд да гръмне ядрено оръжие по някоя банда! Русия сама се е излапала и разкъсала.

Ако искаш мир се готви за война. Точно тогава никой няма да посмее да те нападне.

Това е оправдание. Скъсали са се да нападат Русия.. :) тъпня.

Америка и Русия се държат като бисексуални партньори...ами да хванат и да си теглят по един хой за да им олекне!

Всяка държава пази своите природни богатства, така че Русия е с правото си да ги защитава с оръжие, дори и с атомни ако трябва! А товеа дето казват , че Запада води отбранителна политика...да го духат под вода, за да не вдигат прах, лъжат като дърти цигани!

до скоро нато беше организация със затихващи функции, откакто "братушките" започнаха да шетат из украйна в нато тече превъоръжаване и увеличение на военните бюджети. нали се сещаш за каква защита служи руското оръжие?! за нападение , за справка украйна, грузия и сирия

НАТО се консолидира!?!?!?! А защо Турция вече играе с Москва, а не с Брюксел???? :)) За Украйна, Грузия и САР е излишно да се коментират глупостите ти....

ФМ Достоевски написал за руснаците следното:Народ,който блуждае по Европа и търси какво още може да разруши и унищожи само заради развлечение.

За рушнаците и джилезата им

Не съм чул за някое изобретение в помощ и за благото на измъчения руски народ!! Само оръжия, анексия, войни, завладяване на чужди територии, агресия!!!

Именно оръжието, с което разполагат им дава спокойствие. Ако не беше то, с тия природни богатства, с които разполагат, западът отдавна да им беше спретнал една Либия или Сирия......

ако не бяха така добре въоръжени как щяха да ходят да убиват хора в Сирия, Украйна, Грузия, Афганистан. руското оръжие е за избиване на невъоръжен противник

Моите уважения, таваричщ Рогозин, но си воювайте с руското ви оръжие в Русия. Ние искаме чисто небе, земя, мир и спокойствие. Същото важи и за оъжията на Голия психопат Тръмп. Воювайте си с тях в Кравария.

От началото на военната операция в Сирия, самолетите на ВКС на Русия имат почти 100 000 бойни полета. И нито един инцидент. Су 24 бе свален от турски изтребител, но това доведе до геополитически успех на Путин. Турция вече не е сигурна натовска държава и комуникира повече с Русия, от колкото с ЕС или САЩ

Посмали манго! За 2-те години там (почти 800 дни вече) тия 20 самолета трябва да правят по 7 полета на ден, че да ги докарат до 100 000. Съзнаваш ли какво са 7 излитания и кацания на един самолет в рамките на 24 часа, при това има и наземен контрол и преглед след всеки полет, зареждане с гориво, амуниции и прочие... Те тия самолети не ги спират бе. Виж, 10 000 е по-реалистична цифра, ама 100к малко на куха русофилистия и руска грандомания отива...

МО на РФ докладва за общо 92 хил. полета от авиобаза Хмеймим, самолетоносача Адмирал Кузнецов, авиобази на територията на РФ. Колегата не е сгрешил!

Куха е соросоидната ти глава

За това Русия винаги побеждава. Което е добре за България

vasil

Русия загуби Кримската,Руско-японската,Афганската войни,да не забравим Студената...

Русия няма една самостоятелно спечелена война въобще!

Днес се навършват 2 години от руската намеса в защита на сирийците. Резултатът е достатачно красноречив и напълно потвърждава думите на Рогозин! За кампанията досега ВКС загубиха само един самолет (бойна загуба на Су 24, свален в момент, когато РФ изобщо не очакваше такъв удар в гръб и 5 вертолета). Показателен е фактът че за 28 хил. самолетоизлитания нямаше нито един сериозен авиационен инцидент довел до небойна загуба на летателна машина (загубите на машини от "Адмирал Кузнецов" са на морската авиация на ВМФ), феноменален показател, с който не могат да се мерят нито САЩ нито НАТО!!!! Изключителна подготовка и високо ниви на ослужване на машините, които отделно от това демонстрират практическа безотказност и висока надежност!!!

Фактите обаче са други, ако се дистанцираме от пропагандата ще се сетиш че два палубни самолета катастрофираха фатално и единствения самолетоносач остана с един самолет, което е уникално постижение. Да не говорим колко руски генерали и спец части загинаха геройски и бяха посмъртно награждавани от великия Путин, да не говорим че ислямска държава завзе даже руската база в Палмира. Сухопътните операции на руснците в стил зелени кримски човечета също не носят сериозни успехи, но те поне там имат ейзуитското оправдание че това са частни армии, а не официална руска войск, но загиналите им пак са награждавани с държавен указ и обезщетения са изплащани от държавния бюджет на руската федерация.

Отново прочети това, което съм написал и този път бъди по-внимателен!!!!!!!

g_markov@hotmail.com

От къде толкоз злоба бе нНн

По-нагоре колегата ти твърди, че полетите са над 100 000. Кой от двама ви лъже?

По-горе подробно съм ти обяснил!

Днес България дължи своята териториална цялост и относителна независимост на силата на руското оръжие

Ако следваме тази логика ги дължим и на силата на английското оръжие защото Великобритания се обявява в защита на Съединението и спира турците да ни ударят в гръб докато воюваме със Сърбия, която е подкрепяна от Русия и Австро-Унгария. Примитивно тълкуване на историята с политически и пропагандни цели не е от вчера. За повторената 100 пъти лъжа още Гьобелс е казал.

България съществува като независима държава благодарение на противоречивите интереси на великите сили на Балканите. Стремежа на Русия да завладее проливите допринася за освобождението на България от турско робство. Наличието на английски флот в Мраморно Море пречи на Русия да завладее Цариград и води до подписване на Санстефанския мирен договор и създаване на Санстефанска България, разпокъсана от Запада и най-вече Англия на Берлинския конгрес, които се страхуват от руско присъствие близко до проливите.Съединението на България с Източна Румелия е подкрепено от Англия само защото тогава в България управлява княз Александър I, който е бил изпаднал в немилост пред руския император. Англия се е ръководила от принципа че врага на моя враг може да се смята за мой приятел. А тогава Русия и Англия са имали спорове за сферите на влияние в Средна Азия и Близкия и Среден Изток.

Появи се дървосекача с неговите синдроми и неудобните му коментари започнаха да се изтриват

В сръбско-българската война 1885 г. сърбите са били въоръжени с нови немски пушки Маузер калибър 44. Артилерията е Круп. Военни съветници на сърбите са били австроунгарски офицери. Оръжието на българите е било лицензирани Кринки, Берданки и руски трилинейки. Българската армия се е командвала от български капитани, завършили руски военни училища. Българите, въоръжени с руско оръжжие побеждават сърбите и сърбоманите

Винтовка на Мосин (също така известна като винтовка Мосин-Наган, винтовка образец 1891 г., трилинейна винтовка или трилинейка) е магазинна винтовка, създадена от С. И. Мосин през 1891 година. Обясни ни г-н Експерт как българската войска е била въоръжена 1885г. с руски винтовки трилинейки. Въоръжени са били с Крнка (а не кринка) и Бердана2

Леле какви лъжи се пишат в дира, ужас. Лошото е, че една лъжа повторена няколко пъти става Истина за безпросветните, а те не са малко.

Зинзирикътьи уи, Ченгезлийшкин ?! --> Само ако досетите Откъде Ви поподхванаха последната софтХакка ! (Д'Съ такоътьи Ви остава)

Яко натискаш на некачествени концентрати.

Мечът на руските може да бъде видян в Москва, в "Оръжейната палата". На него е гравирано, че металът е шведски, а оръжейният майстор- германец.

на руските царе.

Затова пък чепиците на Петър I не са европейски- сам си ги е направил (пак "Оръжейната..."). Изучил е този и други занаяти, докато чиракувал из Европата.

Боли ме хуя за мужиците и кочината им...

Рогозката е рядко тъпо парче :) Помните ли как се криеше като талибан- бежанец в опашката на самолета защото не го пускат в Европа? Пълен жалкар , а уж е вице на могучая ;)

Не, не помним, обясни ни! Но пък помним, дето каза, че следващия път ще отиде с Ту-160...

Единствените, които занимават ежедневно обществото с оръжията са мужиците. Едно че отлконяват вниманието от същественото, пък им подсказват , колко е силен и въоръжен бащицата и по-добре да мируват и да под бащинскпто му крило , отколкото да се вземат в ръце. Затова цял живот си остават недорасляци, които коментират и се перят с оръжията на таткото на таткото. Не виждам как може да се развие такава нация от инфантили и непълнолетни. Все някои враг им пречи да се развият и станат нормални хора, никога неспособността на поредното им тиранче и собствената безхарактерност, малолетност и негодност да порастнат.

Като прочетете руската история ще видите че те много пъти са били нападани от тевтонци, поляци, шведи, турци,монголци,французи,японци,германци отбранявали са се и винаги са излизали победители и за това държат за качеството на оръжията си.Американците за разлика от руснаците никога не са водили война на тяхна територия и затова изпаднаха в шок когато руснаците настаниха ракетноядрено оръжие в Куба.

Русия , подобно на Корея се крепи на ядрената заплаха. Всичките и други оръжия са параван за шантажа. Никой освен Русия и Корея не занимава населението си с военни паради , на които да покаже колко е лош и силен тиранина им . Иначе реалните качества на оръжието може да се види от резултатите : след войната с Афганистан резултатът е разпадане на савецкия съюз, а русия стана най-големия потребител на единствената стока, която афганистан произвежда -наркотиците. След шамарите в Чечня , Путин плаща данък на местната мутра да мирува, а вместо руските закони, на тази руска териория действа шериата. Освен местните шумкари никой не се кланя на негодната руска сволоч.

МОЖЕ ДА ШАНТАЖИРАТ АМА НЕ СА ГО ИЗПОЛЗВАЛИ КАТО КРАВАРИТЕ

когато руснаците произведат качествени автомобили, телевизори, или не дай си боже компютри - тогава ще ме впечатлят. Дотогава си остават ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО, произвеждаща само оръжие за масово унищожение

Ако се вярва на пропагандната на продажната българска преса, то руснаците са със светлини години пред цялата галактика: (още преди 7 години) "Руски учени създадоха ваксина срещу СПИН" 25 септември 2010 "В Русия е създадена ваксина срещу ХИВ/СПИН, съобщи заместник-министърът на здравеопазването и социалното развитие Вероника Скворцова" "Руски учени създадоха лек за алкохолизма!" 15.03.2015 "Руски учени създадоха ваксина срещу хомосексуализма" 12.05.2014 "Руски учени създадоха материал по-твърд и по-евтин от диаманта" 23.09.2014 "В Русия създадоха суперлекарство - еликсир на младостта" 26.03.2014 "Руски учени създадоха лекарство срещу рак от семена на копър и магданоз" 28 юни 2016

Българите във Варна,Балчик,Каварна,малко остана и Бургас през 1915 год. "опитаха" силата на руското оръжие - бомби и снаряди от нахлулите руски кораби в български води пред тези посочени български градове.И то без причина избиха и осакатиха десетки българи... братушките.

През 1944 година руснаците са изпили целия алкохол в България.

Пък през 1943-44г. руснаците бомбардираха многократно София, Ст.Загора и куп други градове, избиха десетки хиляди, сринаха градовете, а също хвърляха играчки- бомби та да трепят децата!

Само за 2-те години от 1945-та февруари до лятото на 1946-та в България са избити от т.нар. Народен съд (създаден по указание на Сталин) над 40 000 българи, предимно интелектуалци, духовници и индустриалци. До 1952-ра година цифрата набъбва с още над 6000. Това е повече, отколкото са загинали през целия период на ВСВ, имам впредвид убити на фронта, убити партизани и т.н....

Не изопачавайте историята! През 1943-44г. англо-американската авиация а не руската бомбардира многократно София, Ст.Загора и куп други градове, избиха десетки хиляди, сринаха градовете, а също хвърляха играчки- бомби та да трепят децата!В знак на признателност към летците бомбандирали София управляващите у нас се съгласиха да бъде издигнат паметник на американските летци загинали при тези бомбандировки.

Това е спасително за България

Колкото победи руско-японската война 1905, Първата световна, 1920 във войната с Полша, 1940 във войната с Финландия, и накрая във войната с Афганистан, Украйна и Сирия, Ангола, Мозамбик и Етиопия! А във Втората световна, ако не бяха Краварите, спукана и беше работата! Мухахахахахахаха!

Мухаааххааахх ...... Цялата ти соросодомитска дописка е МУХАААХАХАХХХА .. МУХАААА.... Ама за таквиз тъпни няма да ти платят от Козяк! Налага се мъничко да вдигнеш нивото, инак ще си стоиш гладен и спополив!

Президента на Русия Путин - миролюбец, а зам.премиера на Русия - военнолюбец.Абе дървено желязо.

за сравнение на оръжия... 5 милиона немски войници са убити за цялата втора световна и 11 милиона руски солдати като немците освен с Русия са се сражавали сами и срещу цяла Европа че и Африка ....а ако не беше Америка да помогне сега официалният език в Европа щеше да е немски

Германия се е сражавала с Русия заедно с цяла Европа - италианци, унгарци, румънци, финландци и пр./1945 например бункерът на Хитлер е защитаван от френски легионери / Индустрията на окупиран ЕС по време на войната е произвела повече танкове от Германия - особено мощното машиностроене на Чехия , без което Хитлер е щял да бъде пометен още 1941 г. Отделно Румъния и България с жито и царевица, Дания със свинско, Франция и Италия с вино и пр.

Ами ако тъпите Кравари не бяха построили цялата промишленост в СССР, кво щеше да стане?

френски легионери пазели Хитлер

Filomatis

абе вие руснаците нямате ли си руски форуми,че дращите в нашите

България се прибра в НАТО и Европа след 50 годишно руско робство. Рейгън ни свали оковите и ни направи свободни. Америка е велика!

Карлуково!

България винаги е разчитала на силата на руското оръжие. Братска Русия винаги е помагала на братска България

СССР е обявил война на България и е откраднал архивите и златото ни.

Оръжия моръжия ама представяш ли си да та фирнат канибалити ни пушка ши ти помогни ни пищов.

Това се оказва фейк новина ... Доказани човекоядци има в САЩ, Австралия, Англия ... и други ,,демократични" държави

Милицията ги фана били двама мъж и жена семейство.И по руската тиливизия ги даваха.Абе работата си е за страх

България дължи съществуването си на силата на руското оръжие и братската помощ на Русия

Най страшното оръжие са канибалити от Краснодар дето са изяли най малко 30 руснака.Добре че милицията ги фана.Щото можеха да дойдат у нас на почивка и тогаз щяхме да видим кон боб яде ли

и да беха дошли нямаше да на ядат щото са наши братя

Братя братя ама га започнат да та ядат ко ши праиш

не мога да повярвам, че долни продажни българи наричат руснаците освободители! 44-та си ни окупират без да сме им обявили война и без един бг войник да се е бил срещу тях. Окупират ни и разграбват всичко ценно, като за капак ни слагат прости селяндури на каишка, от които и до днес не може да се отървем.

ТИ КАКВО ОЧАКВАШ БЕ ХЮМНЕ ЗАДРЪСТЕНО .... НАЛИ СИ БИЛ СЪЮЗНИК НА ЧИЧКАТА С МУСТАЧКИТЕ

В ракетостроенето Русия е много по-напред от САЩ

Много, създадоха Първата крилата ракета 75 години след Хитлер! Мухахахахахахаха!

България винаги е на страната на братска Русия. Независимо от декларациите на продажните си политици

АМЕРИКАНСКИТЕ АГРЕСОРИ СА БЕЗСИЛНИ ПРЕД МОЩТА НА РУСКОТО ОРЪЖИЕ

ТЪПАК НЕГРАМОТЕН! Малко се информирай, преди да трещиш простотии! САЩ - 1 400 000 активни войници - 700 000 000 долара годишен бюджет Русия - 930 000 активни войници - 69 000 000 долара годишен бюджет

Благодарение на руското оръжие все още има относителен мир в света. Американците се бяха разпасали и вършеха масови убийства на невинни хора. Русия сдържа агресията на САЩ СЪС СИЛАТА НА РУСКОТО ОРЪЖИЕ

ЗАДАЙТЕ В ГУГЪЛ Руски клонинги на западни технологии и оръжия

пак го удариха на душевни полюции от пиянските празни дрънканици на един доказан глупак.

всичкото руско оръжие е копирано и крадено от немски технологии след войната но с много дефекти ...единствено сполучливо е Калашников който също е краден от немския СТГ 44

Абе неграмотник! Ти явно си виждал АК-47 само на снимки, а СТГ 44 и на снимки не си виждал! Като инженер от времето, когато се учеше да те светна, че това са различни конструкции(ако знаеш какво е конструкция) със съответната разлика в надеждността в полза на АК-47.

по цървули ама иначе си със самочувствие ... "на времето" три години съм служил командир на БЧ2 ако разбираш какво ти говоря...сега имам лиценз за оръжие имам и АК47 ,имам и тактикал Ругер и Берета и още лично оръжие за над 20 хиляди долара ей така за кеф ...не ми обяснявай за оръжия ами ако четеш английски прочети историята за АК във Гугъл

"jo (нерегистриран) 29.09.2017 20:31 Щатите могат да изтрият ватенките за по малко от 72 часа...няма как беден човек да победи богат...кво се хвалят с тези евтини пушкалета водките не знам" Това означава ли, че 1945г най-могъщата държава е СССР ръководена от Й. В. Сталин?

парадите са дълги и скучни и много бензин отива, на една армата не бяха сметнали колко и трябва ..

Мнооого пара за свирката , много пара!

Аз пък не разбрах, че Русия е победила в Сирия. Що войната тогава не е приключила и Раша да прибира златото от контрибуциите? Някой да знае какъв мирен договор и къде е сключен? Че да ги връщаме всички "бежанци" обратно!

Хаааа ха ха ха ... някой "хобити" тук ме изкарват ПроЗд ....

Руското оръжие ,както и всяко друго се пра Ви за пари.другото е лирика.