Путин: Руската армия е сред най-добре въоръжените

Армията на Русия е една от най-добре въоръжените в света, което се доказва от военната операция в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Руската армия е сред най-добре въоръжените | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Руската армия е сред най-добре въображените.

Господа, наивно би било да се вярва на г-н Путин. Руската армия и е сравнително добре въоръжена спрямо повечето армии, но не превъзхожда в това нито американската, нито китайската, нито турската. Управлението й традиционно е слабо, та се е наложило през Втората световна война да й бъде иззето от партиен водач - Сталин, поради предателства и некадърност. През 50-те години на миналия век най-добрите й военноначалници от войната бяха публично оплюти и свалени от командни длъжности, а най - некадърните и угробили на-много руски войници въздигнати. Прочетете заповедта на прехваления Жуков в първия ден на войната - призив да се бие врага "с всичко налично", без да се посочва нито къде, нито кой, нито с какви сили, нито как. Образец на тъпота и измяна! Прочетете за скорошните руски загуби в Сирия - самолети падат в морето поради негодни съоръжения на самолетоносача; изстребител бомбардировач е свален от турски изстребител преди екипажът да разбере, че е обстрелван, т.е. е просто отстрелян; голям град е отстъпен на Ислямска държава заедно със зенитните комплекси... А подготовката? Срещу хиляди изстрели на американски танкист, руският има няколко и следователно е само мишена... Путин лъже! Горко на руския народ...

О Господи ,колко простаци си нацвъкал в България .Ви. защо ревете на чужди гроб.Президента си говори пред своите хора.Вие защо се дърлите.Защото ви плащат.Молете се да не изпитате възможностите на руското оръжие. Доколкото постоянно пишете против Русия ми показвате вашето невежество.Вчера Тръмп официално в изказването си е подчертал.Нашите основни конкуренти са Русия и Китай.Щом той е разбрал че с Русия шега не бива,вашето мнение изобщо не ме интересува.Да живее братският руски народ

Дали Русия има наистина най-добре въоръжената армия? както се казваше в един виц, какво ли няма Русия - нама самолети 5-то поколение, няма самолетомносачи, няма роботизирани системи (за тях трябват компютри), няма нищо, което да е свързано с последните технологични достижения - абе какво ли няма Русия. След като ти използваш самолети на по 70 години, че и по паради ги показваш (защото нямаш нещо по-читаво), не ми я хвали тази работа. Пък и в Сирия какво чак толкова са постигнали? Помогнаха на престъпника Асад да се задържи на власт. Докога - не се знае (всъщност се знае, докато му позволи МОСАД). Изпробваха някои от новите си оръжия и сев идя че всъщност те са безнадеждно остарели. И даже прехвалените системи за ПВО-ПРО от типа С-400 могат с лекота да бъдат преодоляни с масов нальот на крилати ракети. А другото са моабети

Така си е!

Гледам постовете и се иверих,че РУСИЯ ИМА НАЙ- СИЛНАТА АРМИЯ В СВЕТА ! Доказателството е многото постове написани от БЯГЕЕЕЦА И КОМПАНИ - простиутките които пишат за чаша хамерска помия и не само пишат но и се надпреварат !!! -за да се създаде мнение че всичките в българия са против Русия - което дърта циганска или еврейска лъжа !

интелигентно и подплатено с неуспорими факти твърдение е вашето. Не знам, как с хора, като вас, но ссср умря от глад и се разпадна на молекули. Да не повярва човек, че и русия я чака същата участ, въпреки мозъци, като вас.

Руската армия е въоръжена с най-съвременни лозунги и обещания. Лепят плюсове на старата съветска железария, а реално един транспортен самолет не могат да направят - Ил 112 дори до изпитания не може още да докрета. Путин изръси върховната глупост че можело от Ту 160 да направят пътнически самолет и урякалките гракнаха в дебилен възторг.

аааа... забравих... Щом добре въоръжената армия на каПутин година и два месеца (14 месеца) не може ПОЛОВИН ГРАД да освободи (Алепо. Да - ПОЛОВИН, щото другата половина беше свободна) - добре че бяха кюрдите които освободиха Сирия, чиито лаври сега каПутин обира.

А руската армия (която според Путин никога не е влизала в Сирия с изключение на самолетите им) по земя разби ИД. Особено при бягане на къси дистанции от завладени градове след като видяха 2 танка :))) Общо взето - стреляха със самолети по въоръжени с калашници и победиха - браво :)))) Абе яка е руската армия... по-скоро - ака руската армия :)))

А що, американците правеха нещо по-различно в Ирак ли? А?!

аз добре помня как от Палмира побягнаха всички руснаци и я оставиха на 4 танка и 20 идилци. Ти за кой град ми говориш? :)))

Руския флот беше просто уникален. Направо потопи корабите не ИД. Всичките им подводници бяха унищожени, дори и самолетоносачите им. ха ха ха ха.... абе ... кой се връзва на тъпотиите на Джуджко? :))

САЩ остават най-големият ВПК и търговец на оръжие в Света.Както и най-задлъжнялата Държава в Света,с рекорден Дълг. Понеже много се обвинява Русия за всичко,САЩ ли са миротворците? Една нация,преживяла ужасът ВСВ,е нормално да има стремеж към модернизиране на Армията си.При това,бяха страховито изостанали за немалък период от време.А баланс трябва да има.Дрънкането на оръжие,започна от Запад.НАТО разположи войски до границата с Русия.Биенето на камбаната за Втора Студена война,също не тръгна от Путин.Санкции,напрежение-по внушение от зад Океана. В момента,Русия е много напред във въвеждането на нови класове оръжие от всякакъв вид.И е нормално-за разлика от САЩ и НАТО,те са отново сами.Да не би военните бюджети на САЩ и държавите от НАТО,да са по-малки от руският такъв???

НАТО разположи оръжие на територията на натовски държави , а не по границата на Русия, да не се бъркат двете твърдения.

На които натовски дъжави кой е общия враг ? Предполагам Зимбабве...

Ако Русия беше слаба тя нямаше да съществува. Гладните чакали от западна Европа отдавна точат зъбки. Войната срещу Русия (студена или гореща) не е преставала през последните 300 години. Така че не се чудете защо оръжието им е приоритет - оцеляването преди всичко!

Да, да, ясно, разбрахме. Тя Русия без война не може да съществува. На нея винаги и трябва външен враг с който да се бори.

А за "миролюбивите" американци какво ще кажем, участвали в повече от 160 въоръжени конфликта през последните 80 години ?!?!?! Общото обаче винаги е че това става далеч от техните граници, в малки и беззащитни държавици, така че техните дебели жители за война само са чували от учебниците!

то тва хубаво и добре, ама защо допускат такива грандиозни кражби, какви са тия олигарси, то е пълно безобразие- едните мъкнат вода с котли и живеят в коптори, а другите се чудят на кое луксозно имение да ходят да се глезят, да ядат и пият за милиони...и все уж хора от бившата им компартия, резил.

Абе какви поети и писатели бе хора, бе каква необятна култура- ми че нали ваште хора изтребиха и прогониха цвета на Русия и сложиха на негово място Маши и Саши от село,куцо, кьораво и сакато, наконтени по съвецки, бездарни, послушни храненици на Партията. И какви постижения има руската култура от съветско време- минимални на фона на предишната руска култура и минимални на фона на армията от бездарници-хрантутници по научните и културните институции. Че нали сам Путин наскоро кръцна квитанцията на едни такива назначени "учени" на двайна хранилка- хем в администрацията, хем в нАуката... Не излагайтесь, пожалста. Имате разведка на световно ниво и имате армия . Е, и олигарси като за над световно, де, то от тая страна много има какво да се краде...

по руски комплексар.Ами с какво друго може да се хвали товарищ Путин освен с оръжия.Ми друго няма с какво да се хвали.С кичозните си Москва и Санкт Петербург и най-скъпи в света,със елитните си жрици по световните курорти,със ръбатата си "ЛАДА",със ушанките и валенките... с какво.

С НЕОБЯТНИТЕ култура и наука на Русия!!! Н Е О Б Я Т Н И Т Е! С това! С хилядите писатели, поети, художници, композитори, академици, професори!!!

А най-вече с невероятната територия, придобита по съвсем мирен път.

Всичко това от времето, когато Русия беше монархия! Болшевиките изтребиха интелектуалния елит и наместиха на тяхно място полуграмотни същества, бълнуващи военно превъзходство!

Необятни култура и наука казваш? Ами да, вярно е това, необятни са наистина. Руските класици се четат в цял свят, включително и в държави като САЩ, където са особено популярни. Така е, съгласен съм. ОБАЧЕ: Има едно важно обстоятелство което не мога да пропусна, а то е че почти всички (с малки изключения) руски и съветски писатели, поети, художници, музиканти, учени, инженери и т.н. и т.н. са били преследвани, репресирани, гонени, затваряни в затвори и лагери, измъчвани и убивани. Нещо повече! Само един пример да ти дам, с известния в цял свят Антон Чехов. Една от книгите, която по очевидни причини не сме учили в училище и дори е неизвестна в България е пътеписа "Остров Сахалин". Там той описва ужасните условия на каторжниците на този остров.

и от най-боеспособните за разлика от лесбо-педалските армии на Европа! лайна феодални!

На днешния ден през 2006 бяха намерени труповете на Белнейски. Вижте в Между редовете ком какво пише в протокола на обвинението - всичко има, само няма връзка между отделните елементи. Съчинена версия. Хубаво е да се види какво се пише в такива протоколи. Ум ще ви зайде!

Чакаме България пак да я освободят от Крадливи Американци и техните помощници крадци от ГРОБ ! Русия е наша ОСВОБОДИТЕЛКА от Турско Робство ,ще ни освободи и от Гробарско ! Мутрата Борисов на клона пред НС !

не го вземайте насериозно.

Путин е голям нещастник.Опитва се да закрепи останалите му две военни бази извън русия и както се вижда има да ги закрепва още 10-тина години,докато сирийците не го изгонят окончателно от родината си както го натириха германците, чехите,поляците,прибалтийските републики,иракците и т.н.

Стойле,колко хубаво беше при Елцин ,ръждясяли подводници,летците не летят,свободно се крадеше и изнасяше всичко от Русия.Откъде се взе тоя Путин да въведе ред и да бие през пръсти крадците.Мъка,мъка.

бе лайньо, Шутин като изпрати войски и свободната африканска армия изчезна! Ако Садам и Кадафи се бяха поклонили навреме още щяха да са на власт и в Северна Африка нямаше да има хаус!

недeи така бе, след кризата от 2007, европа няма пари ни за здравеопазване ни за пенсии, но на теб за какво ти е всичко това, едно кисело мляко и един тутманик , и си бог

Да живеят братските FkSA, които с най-добри чувства бомбардираха София от ноември 1943 до септември 1944 и избиха сума народ. Осакатиха много деца хвърляйки от самолетите детски играчки - бомби. Да заклеймим Съветската армия, която беше посрещната , като освободителка, с цветя от жителите на същия този бомбардиран и разрушен град.

Колко години седя тая армия и колко хора уби докато седя, знаеш ли? Щото в учебниците по история не пише.

Ама ти знаеш нали ? Понеже си живял по това време, или пък си чел други учебници ??

Руската Армия винаги е добре въоражена ! Българска Армия нямаме ,но Министър имаме и Генерали ,но без Армия като през Ньойския договор ! Някакви ДСБ решиха и ние сме без Армия !

България и Русия трябва да са сили на мира. Те трябва да предизвикват любовта, възхищението, уважението и преклонението на света и така да пазят своите граници и територия. Ти защо не нападаш майка си, любимата си или детето си? Е...

Щом пишете ,минуси ,значи сте против България да има Армия ! ИЗРОДИ !!!!!!

Жорко, аз не съм непременно против това България да има армия. Напротив, нека да има силна армия. Проблемите се крият обаче в това кой какво разбира под думата "силна". Вземи например една малка държавица като Люксембург. Люксембург на практика няма армия. Има една шепа войници. Самолети нямат. Ти като обикновен човек, къде мислиш е по-хубаво да живееш? В държавата с армия България, или в държавата без армия Люксембург? Ще речеш, председателстваме ЕС. Е да, предсетателстваме го от ден до пладне. И какво от това? А Люксембург е столица на Европейския Съюз, и то постоянно, не за няколко месеца! Там са съсредоточени максимален брой европейски институции, да не ги изреждам! И Люксембург има огромно, повтарям огромно влияние в Европа, че и по света изобщо! Нищо че е миниатюрна държавица. Знам, че България е много по-голяма. Но за какво ни е? След като живеем като руснаци...

То българска армия може и да няма , важното е, че победена българска армия няма.

Владолф Путлер-най-великият създател на хибридни окупаторски войски и фалшиви новини! ;)

Укрите са най-миризливото овче племе ,за това и ги бием и избиваме в България ! Ти си същия Циганин !

Русия прави изпитания на първата корвета за борба с пиратите. За Черно море са предвидени 4-ри броя. Супер, но какви пирати в региона ?

valentor

Щом няма- ще се създадат

valentor

Който има във войската си : боен дух и подготовка + команден потенциал+логистика/тил+ техника , той има силна войска . Техниката е на последно място

САМО ЧЕ С МАНЕРКИ С ВОДКА.

И тази сутрин им повдигна духа, но не е важно какво ти мислиш за себе си, а какво света за теб !

Се млатиха с стадо джихадисти без никаква подготовка, и ги биха предимно от високо и далеч. Ако се биеха подготвена армия втори афганистан не им мърдаше... Тъй че главния пияница по полека с хвалбите.

Българите винаги са на страната на братска Русия - двойна освободителка на българския народ. И основателка на днешната държава България

стана "нова" държава след Съединението, а не след освобождението от турско робство, малкия !

Аве ти се радвай , че те измъкнахме изпод турскио пАток, че щеше сега да квичиш на турски! Дочувам смешно и жално квичене откъм чалгопитекия!

Е така както си тръгнал, още малко очаквам да кажеш че Русия е основала и Стара Велика България?

Русия е основала третата БГ държава,в която живееш сега,дебил.

Абе какви технологии бе. Когато на запад използваха за комуникации мобилни телефони "Велика Русия" и източния блок използваха ТА 200. Смешни са с тези изказвания. Пък били напред...хахахаахахах

пожелавам на руския народ да се отърси от олигархичното иго. алтернативно- алчните олигарси да раздадат богатството си и да работят за минимално заплащане на полза роду. и без това богатството им е крадено от собственото им население.

В авиацията всичко е от студената война. Сега само сменят табелките. Нямат нито едно ново "изделие".

с тази"най-добре въоръжена армия в света"в коя част на света ще мърсувате. и анексирате територии,най вече в съседните държави.

От Банкя!

Всичкото им оръжие е модификации на вече създадени на запад технолигии. Затова в технологичен напредък руснаците изостават винаги.

По-голяма глупост не бях чувал. Днес печелиш наградата "топ идиот на деня"... 1 цент е. Не е малко като за гладен соросоид.

Няма как да я спечеля защото вече приза е в теб! Я виж малко и прочети повече, а не слушай Путин като заомби. Жал ми е за пропития ти робски мозък

Абе смешко когато ти гледаше телевизия на лампов телевизор на запад използваха цифрово и интреграционно предаване. Това е много важно за различните видове "УМНИ" оръжия. Смешник ТЪП!

Говори си още по твойто ТА 200 и си мисли,че си напреднал...аххахаахах

А кога ще се научите да правите тенджери, телевизори , леки коли и други полезни за хората ( и пазара ) вещи?

икономика не се прави с тенджери. а те полезни работи правят предостатъчно и дори САЩ ползват от тях разни неща.

А с какво са прави глупако, с чифтета ли? Прави се с технологии, иновации и успешен мениджмент, какви руснаците нямат.Имат олигарси, корупция и фанатизирани малоумници като теб.Нищо добро не е донесла Русия на никоя страна - само диктатури, войни и мракобесни режими, какъвто ни натресоха и на нас през 1944 г.

Полезни неща за американците ли казваш? Какви например? Матрьошки?

Ми то нали знаеш вица за разоръжаването когато по времето на Горбачов трябвало да преправят един военен завод във завод за самовари и други домакински уреди. Обаче колкото и да се мъчели да правят самовари, накрая все автомат Калашников се получавал!

За какво им е тая фабрика за лай... Да и м ръждясат оръжията и на руснаците и на американците. 21 век сме стига простотии.

В това няма съмнение.и преди е било така.но това не пречи на пенсионери да се самоубиват от мизерия и младите да бягат на запад че дори и в България.

"хотят ли русские войны" само бояришник да има!

Тук една магистрална труженичка представяща се за светлана алексеевич много активно ръси тъпотии!абе гледай си тенджерата,че ще загориш боба!!!

Не е приятно да ти казват истината в очите, нали?

Проститутка и истина???ти аслъ не си в ред!!!

Къде предпочитаме да живеем: в едно мирно пространство, каквото е ЕС, или в Путинова Русия, където властват беззаконието и параноята?

браво путкаранкин ! похарчи още пари за още по-добре въоражена армия и като фалирате пак иди се моли на запада да ви помогнат че търбусите ви празни

Русия трябва да е страна на мира и просперитета, не на оръжията и войната.

И за кво сложихте минус? Искате руснаците да измират във войни, така ли? Егати тъпите парчета сте, честно.

"Пусть враги запомнят это! Не грозим - а говорим! Мы с тобой прошли полсвета! Если надо - повторим..."

да бе, как не- ше измират солдатите, че да могат олигарсите да си веят ...по екзотичните острови с манекенките и да си купуват скъпарски имения в Англия. Не нам.

Бягайте българи, че да живеят тиквите!

СЛАВА НА РУСИЯ ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРО-РУСКАТА ДРУЖБА !

кретен

Я почакай малко... не беше ли българо-съветската дружба? Нас поне така ни учеха в училище. По манифестациите бяхме длъжни да крещим с пълно гърло: "КПСС-БКП, вечна дружба!"

И като викахте лозунги така 50 години ,СССР взе че фалира. Изчезна и Варшавският договор. Продължавайте с лозунгите, ама световният пазар не се впечатлява от тях.

Българите са на страната на братска, славянска, православна и едноезична Русия

Братска ли? Ми те и арабите са братя на евреите, и какво?

Ами не е така, не сме!

Болен човек!

Е, това за хвалба ли е ? Аз разбирам, да се хвалите, че населението ви е най-богато, че имате най-ниска степен на корупция, че сте най-развити технологчино... Тва с оръжието беше и гордостта на СССР. Къде е той сега?

Трупането на оръжие за избиване на хора е безумие. Вие в какъв свят искате да живеете?

за сега имат най големия военен бюджет в света, недостижим за другите.

за Русия няма да дойде от САЩ или Китай, а от липсата на мотивация в самия им народ да мисли за нещо друго, освен за водка.

Явно не познаваш руснаците.Както и себе си - иначе нямаше да пуснеш подобна тъпня.

Напротив, познава ги. И аз ги познавам. Говоренето на глупости не те изкарва автоматично прав. Имам много познати и приятели руснаци, така че не говоря от нещо което съм "прочел в нета". Руснаците не са лоши хора, но имат много проблеми. Алкохолът е един от тях, макар че той не се отнася само до руснаци, а и до финландци, шведи, поляци и т.н. В САЩ също са имали сух режим не чак толкова отдавна в историята. Така че много по-разумно събеседване би се получило ако разсъждаваме преди да говорим. Вместо това, за съжаление да не кажа половината от пишещите тук ако не и повече използват клишета от сорта на: "Путин е велик!" и "Тръмп е велик!". Не липсват и изкушаващи се да пишат предложения от рода на: "Като тресне Тръмп ядрената бомба и Ким ще клекне", както и подобни коментари как Путин щял да "тресне" бомбата на САЩ. Какво да кажа? Малоумни, инфантилни коментари за съжаление.