Путин: Агресия против суверенна държава, измислен претекст

Атаката на САЩ в Сирия представлява агресия и нанася вреда както на руско-американските отношения, така и на общата борба с тероризма, смята Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Агресия против суверенна държава, измислен претекст | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един политик, да каже истината. Всички останали затънали в задкулисие англо-саксонско-френско-израелски политически субекти са обида за човешкото в човека ...

По тази тема има много въпроси с малко отговори. За хората с глава на раменете, а не тиква: - какъв е мотива на Асад за тази атака, при условие, че нещата се развиваха в негова полза. - защо броя на жертвите е толкова малък - защо спасителите не носят лични предпазни средства - защо заповедта е дадена по време на срещата с китайския министър председател - защо Русия не реагира по никакъв начин - защо пораженията са толкова малко - защо в момента темата е Северна Корея - защо не се показват доказателства, че Асад е използва химическо оръжие, за които се твърди, че са налични - защо Тръмп не се допитал до конгреса - защо експертите се съмняват в тезата на Тръмп - защо САЩ предупреди Русия след като знаят, че Русия ще предупреди Сирия има още доста такива въпроси.... Мислете с главите си, а не с оная работа.

Путин: Агресия против суверенна държава Това сега за Сирия ли говори или за Крим?

За какво точно говори - за сегашния рейд на вечния противник или за своите почти едногодишни напъни да подкрепя и удържа неудържимото? По този повод, попитали Радио "Ереван" дали ще има Трета световна война и те категорично отрекли веднага: "В никакъв случай! Но ще има толкова мощно движение за мир, че...жив човек няма да остане!" Та и тука така.

Бо Бо

Турция избива кюрдите, а САЩ са наредени в близкия изток при петрола и нападат войските на АСАД, които се борят с/у ИДИЛ и ако може никой друг да няма право на него! Веднъж, дваж, триж... след това вече стана очевидно! Трябва да си слепец, идиот или дете, за да не видиш какво стоварват САЩ на света! Не, че Русия няма своите цели и амбиции, но такава наглост и алчност като американската са нечувани! И с цялото си безочие ще гледаме после филми за терористи и загиналите им герои! Не мога просто, ще повърна! Само незнам защо Европа им се е надупила и толерира двойните стандарти, двуличието и колониализма. Защото ИД благодарение на САЩ и Турция се премества в ЕС, защото всички политици са толкова алчни... Защото те допускат този хаос насаждан от САЩ в Европа, на толкова километри от Америка. Защото САЩ няма нужда от силни държави и сплотена Европа. Наглостта на САЩ започва от Близкия Изток, преминава през цяла Европа и достига на 100 км от Сталинград и 500 км от Москва: facebook.com/ednopravitelstvo/videos/1313077185453557/

Бо Бо

Убитите при US ударите в Сирия са част от Американската агресия по света, която засилва глобалния екстремизъм, терор, беззаконие и нестабилност, които винаги са били животосмъртна идея на САЩ: facebook.com/ednopravitelstvo/videos/1313077185453557/

Пред американския държавен тероризъм повече НЕ ТРЯБВА да се отстъпва, независимо коя точно кукла на конци е влязла да живее в "белият им дом" за следващите 4 години, тези престъпници трябва да бъдат спрени веднъж завинаги!

Хората не са прости, дори и в САЩ. Няма доказателства до сега а имаме 4 деца убити от ракетите на Тръмп. Лично той е виновен.

Дал им е един час преди да ги изпраска. За чий са ги държали тези деца там?

Тавариши , нали вие отваряхте шампанско и викахте Ура в Руския парламент когато Тръмп победи Хилари . Ха сега на здраве и да не ви приседне.....

Горсккят дойде к взе да раздава шамари ;) Путин изглежда попикан!

Тръмп Велики го наби на Офшоркото до сливиците!

Че те къде са били канени Американците???? Няма значение, важното е да са наредени в близкия изток при петрола и ако може никой друг да няма право на него! Ей, веднъж, дваж, ама след това вече стана ОЧЕВИДНО! Трябва да си слепец, идиот или 2 годишен, за да не видиш какво стоварват САЩ на света! Не че Русия няма своите цели и анбиции, но такава наглост и алчност са нечувани! И с цялото си безочие ще гледаме после филми за терористи и загиналите им герои! Немога просто, ще повърна! Само незнам защо Европа им се е надупила, но явно и ние неставаме за нищо.

Бих дал 100 лв на врачка, която да ми каже каква ще бъде съдбата на Путин след края на кариерата му:а/ милиардер на Бахамите б/съдбата на Садам Х. в/мумия до адаша му Ленин

ПИЧ ПРОСТОТИЯТА НЯМА ПОЧИВЕН ДЕН ..... ТИ СИ НАГЛЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО.

б)

Много ограничено момченце си, тъкмо по мярката на ББ и ЦЦ ... А Путин е ВЕЛИК и ще остане в историята (за разлика от млекопитаещи като теб ...)

Путин,само ще мълчиш, ама ще мълчиш,ЧУ ЛИ БЕ ,ДА НЕ СИ ОТВАРЯМЕ УСТАТА ОТ 1917 Г

за анексията на Крим наш ли говориш?

В момента нова фрегата с "Калибър" на борда отплава от Черно Море към Средиземно море, пише го на сайта тв Звезда. Знаем какво разстояние прелетяха "Калибър" на 07.10.2015та. На 7 октомври от югозападния район на Каспийско море бяха изстреляни 26 крилати ракети "Калибър" срещу бази на Ислямска държава в Сирия. Важни са и техническите параметри. Залпът на Каспийския флот покри цели на далечина 1500 км -цели на атаката бяха командни пунктове, фабрики, произвеждащи снаряди и експлозиви, оръжейни и горивни складове, терористични лагери и в районите на Рака, Алепо и Идлиб. Това са ракети, които поразяват с хирургическа точност. А междувременно полетите на удареното летище Шайрат са подновени.

това е началото на голямата мюсюлманска воина в европа, америка удря асад, но ислямистите ще ударят европа, ще нападат италия с кораби от либия, отделно една по една ще паднат германия, франция, ще станат шарият - предсказано е.

Нищо не е предсказано, глупост до глупост си написал. Арабите са изостанали примитиви и при добро желание могат да бъдат изтребени до крак.

Да живеят двойните стандарти, двуличието и колониализма - Турция избива кюрдите, а САЩ нападат единствено войските на АСАД. ИД благодарение на САЩ и Турция ще се премести в ЕС. Защо всички политици са толкова алчни?

малкото човече

От къде Путин знае, че Тръмп се е целил в Сирия? Американските удари са толкова неефикасни, че по - вероятно да се е целил в Пхенян. хахаха

агресия срещу суверенна държава - доживях да го чуя от Путин! Не знам защо се сещам за Крим и Украйна.

САЩ призоваха гражданите си в Русия към особена бдителност

Бо Бо

За съжаление САЩ не се опитва да отвлече вниманието на световната общност за многобройните жертви сред мирното население в Ирак. САЩ имат много по-големи конспираторски цели: facebook.com/ednopravitelstvo/videos/1313077185453557/

Путин: Агресия против суверенна държава, измислен претекст 7 април 2017 ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА "АГРЕСИЯ ПРОТИВ СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА" Русия увеличава военното си присъствие в Грузия. Нови С-300 в окупирана Абхазия 26 март 2017 Русия засилва присъствието си в окупираните територии на Грузия получени са доказателства за прехвърляне на допълнителни зенитно-ракетни системи С-300 в окупирана Абхазия. На фона на предоставянето на Грузия на безвизов режим с ЕС, през последния месец се наблюдава активизация на агресивните действия на руските окупационни сили в Цхинвалския регион и Абхазия. Руските военни и граничарите от ФСБ предприемат откровени провокации строят нови военни обекти, оборудват изкуствено създадени граници, нарушават правото на собственост на мирни граждани, отвличат грузински военни.

Тя Абхазия беше окупирана през 2008 от грузинците, но само за 1 ден доколкото си спомням??:) А сега абхазците са свободни и дишат спокойно!:)

Абхазия е историко-географска област в Северозападна Грузия. В момента на нейната територия се намира частично признатата Република Абхазия. Подобно на Южна Осетия, в Абхазия също на голяма част от гражданите са раздадени руски паспорти, което се приема от Русия като предпоставка за интервенция в Грузия. През ноември 2006 г. е призната за независима от самопровъзгласилите се Южна Осетия и Приднестровие. На 26 август 2008 руският президент Дмитрий Медведев официално признава Абхазия като независима държава. На 28 август 2008 Парламентът на Грузия приема декларация, с която обявява Абхазия и Южна Осетия за територии, окупирани от Русия.

Путин: Агресия против суверенна държава, измислен претекст 7 април 2017 ОЩЕ ОТ РУБРИКАТА "АГРЕСИЯ ПРОТИВ СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА" 04 март 2014 Путин: Русия не е изпращала войски в Крим "... хората с униформи без отличителни знаци в Крим са местни милиции, а не руски войници. "Всеки може да си купи каквато униформа иска, а и такива униформи има в много бивши съветски републики", отговори Путин на въпрос защо униформите им приличат много на руски" 28 март 2014 Путин: В Крим демонстрирахме мъжеството на руската армия "Руският президент похвали в петък армията за мъжеството, проявено при завземането на украинския полуостров Крим, което според него разкрило качествено новите й възможности." (На 6 април уж "местни граждани" щурмуваха операта (!) в Харков, мислейки, че поемат контрола над централата на местната власт) 28 март 2014 Русия гневно отрече да трупа войски. "Русия разкритикува твърденията, че е струпала войски по границата си с Украйна В тази връзка руското външно министерство посочи, че за да правят подобни изявления, западните лидери са или зле информирани, или злонамерени" 18 април 2014 Русия потвърди че трупа войски по границата с Украйна. "Дмитрий Песков за пръв път потвърди официално, че Русия е разположила войски близо до границата с Украйна заради кризата"

Смисъла на съществуването на русия е агресия срещу суверенни държави-включително и срещу България!

Първият момент в който русия не може да граби суверенни държави-фалира

суверенна държава пък друг и пази небето

държава с три руски бази на територията си. Той затова се бие за Асад, защото смята да остане там и след войната.

Същата като суверенна Германия, суверенна Италия, суверенна Турция, суверенна България..... . Тъпак!

пич, от суверена България с четирите американски бази и без правото да съди американци ли пишеш ?

с газ хора, че са измислен предтекст, ти си изрод.

О кажи велики демократе о ти Пуся Късокракии велики вожде на азиатската орда ,кажи ни за Украйна,Чечня, Грузия, Полша,Унгария ,България ..... Кажи ни колко още ще ни вдигнеш цената на газта за да плащаш на ордите от мурзилки и ватници да те възхваляват в родния ефир. Само Асад и Ердоган са демократи от твоето ниво!!

Володя, та това държава ли е 5-6 години и отгоре на това - суверенна? Светът просто се подигра с няколко милиона вманиачени араби с получено оръжие....

Въпрос,към тези,които са убедени че Асад е използвал химическо оръжие. Какво,колко и къде би спечелил след химическа атака по сънародниците си?

Колкото спечели и предния път (мисля 2013-та беше) - нищо. Но пък е добър начин да сплашиш противниците си, да знаят какво ги очаква, ако се опъват.

раззия тази бензиностанция с атомни ракети, обгрижвана от маймуна с ядрен спусък в ръката, боготворена от милиони човекоподобни смятащи се за богоизбрани, само защото когато повръщат след поредния запой ,вонята им се струва по-хубава от аромата на френски парфюм та тази същата раззия е горещо любена от хиляди българи с психически проблеми, мразещи страната си, роднините си и самите себе си!путлер-капут!!!

Марш при сорос да си получиш заработеното, нощния труд се заплаща по друга тарифа! Чифутски ибри.......

изказа поредната американска подлога

Да си кръстиш балета Имперски , да се кичиш с Георгиевски ленти, да славиш завоевателните войни, които държавата ти води през последните 3 века, да се кълнеш в християнството, че и в православието, и веднага след това да защитиш историята си, която е свързана с Ленин, Сталин, със съучастничеството в подклаждането на най-кръвопролитната световна война, да величаеш царете и вождовете си, причинили смъртта на милиони твои сънародници и милиони хора от други народи, да обвиняваш другите във фашизъм, когато твоята държава заграбва чужди територии в началото на 21 век, напада всички свои съседи и е причина за основните проблеми на човечеството през последните 150 години и на всичко това да претендираш за люлка на някаква си цивилизация . трябва да си 100 % луд...или осран до ушите гнусен рубладжия!!!

Ето един цитат, в който се дефинират стратегическите цели на днешна Русия. От него се вижда, че те се радват на успехи на българска територия. Този успех обуславя и българското лидерство в европейските негативни класации. Руският историк Юрий Фелтшински формулира така доктрината на Кремъл днес: -Пред Русия стоят някои глобални стратегически задачи, без значение дали са правилни или не, добри ли са за Русия или не. Пред Русия безусловно стои геополитическата задача по завземане на територии, на които се намират бивши съветски граждани, говорещи на руски език. Пред Русия безусловно стои стратегическата задача за разцепление на ЕС. Потенциално или теоретично, пред Русия стои и въпросът за отслабването на НАТО или откъсването от НАТО на някои членове на организацията. Макар че политиката на Русия води към това, че НАТО се разширява. Защото след окупацията на Крим, нахлуването на руски войски в Източна Украйна, за всяка европейска страна е ясно, че единствената надежда за независимост и национална сигурност е членството в НАТО.link

Думите на Виктор Суворов за ссср и русия от книгата Освободителя звучат актуално и днес: Убеден съм, че само страна, към която хората тичат на тълпи от цял свят, има право да съветва другите как трябва да живеят. А страна, от която хората си проправят път през границата с танкове, отлитат със самоделни въздушни балони и хипер-звукови изтребители, промъкват се през минни полета под картечен огън, преследвани от глутници служебни кучета, такава страна никого и на нищо не бива да учи. Тя няма такова право. Преди всичко въведете ред в собствения си дом. Създайте такова общество, че хората не от нашата страна към чужбина да копаят тунели, а към нас някой да се старае да прокопае такъв тунел. И едва тогава ще се сдобием с правото да поучаваме другите, и не с танкове, не с грохот на веригите им по паважа, а с добър съвет и личен пример: гледайте, любувайте се, заимствайте опита ни, ако ви харесва.

Думите на Виктор Суворов за ссср и русия от книгата Освободителя звучат актуално и днес: Убеден съм, че само страна, към която хората тичат на тълпи от цял свят, има право да съветва другите как трябва да живеят. А страна, от която хората си проправят път през границата с танкове, отлитат със самоделни въздушни балони и хипер-звукови изтребители, промъкват се през минни полета под картечен огън, преследвани от глутници служебни кучета, такава страна никого и на нищо не бива да учи. Тя няма такова право. Преди всичко въведете ред в собствения си дом. Създайте такова общество, че хората не от нашата страна към чужбина да копаят тунели, а към нас някой да се старае да прокопае такъв тунел. И едва тогава ще се сдобием с правото да поучаваме другите, и не с танкове, не с грохот на веригите им по паважа, а с добър съвет и личен пример: гледайте, любувайте се, заимствайте опита ни, ако ви харесва.

абхазия крим южна осетия нагорни карабах приднестровието луганск донецк

..и псевдо референдума е измислен претекст,за нахлуването на руските доброжелателни зелени човечета в Крим(Украйна) ,това също е нахлуване в чужда суверенна държава,ама тоя бързо забравя.

Колин Пауъл поне размаха епруветка с прах за пране преди САЩ да нападне Ирак ... Сега даже и толкова нямаше. Но американските политици пак говорят как "истината е .... , доказателствата сочат ..." И като ги питаш "Къде са доказателствата?" и ония казват "Това е класифицирана информация и разгласяването и ще навреди на националната си сигурност"!

A Боливия направи за смях САЩ днес в ООН.

боливия!? 11 000 000 души. огромни минерални и природни ресурси! а само22 милиарда брутен продукт!! 30% кечуа, 30% аймаре,25% метиси, 12% европейци! огромна корупция! най бедната страна в бедната южна америка! 64% под прага на бедността! и викаш направили за смях сащ? сигурно е точно тъй!

шильо, и да знаеш, боливия е 1 098 580 кв .км. България е 110 994 кв. км. , нямаме минерални ресурси, а имаме 45 000 000 000$ брутен продукт! десет пъти по малки от боливия по територия, а два пъти по голям продукт! а ма в боливия командват комунягите на ево моралес!

Соросоидите трябва да бъдат глобявани за креетенистки изказвания и посиране на форума, и то без аргументи, поне си понапънете мозъците и не пишете заклинания, макар че и тука се чува как мозъците ви скърцат от напрежение на спзвате линията на 'Демократичните дъджави'

Ти си пример за загуба на семенна течност.

не е сигурно! може яйцеклетката да е некачествена! руска!

А ТИ СИ НАГЛЕДЕН ПРИМЕР КАКВО СТАВА КОГАТО БРАТ И СЕСТРА СЕ СЪВЪКУПЛЯВАТ И РАЖДАТ ДЕЦА .

На путин му вярват само троловете по форумите.

и те не му вярват , но нали трябва да се прехранват някакси...

Бо Бо

САЩ не се опитва да отвлече вниманието на световната общност за многобройните жертви сред мирното население в Ирак. САЩ има много по-големи цели: facebook.com/ednopravitelstvo/videos/1313077185453557/

Абе Путьо, а украинците какво ли мислят по въпроса за агресията против суверенна държава? А грузинците? А сирийците от Алепо, тези, които имаха все пак късмета да оживеят. Лицемер долен!

От няколко години,западни експерти твърдят,че щатите са във скрит фалит,и ,че спешно се нуждаят от по-сериозна война,за да нулират дълга! Разбира се,че войната трябва да по-далеч от Америка,ако може,пак да е във Европа,и ПОСЛЕ ПАК ЕВРОПЕЙЦИТЕ ДА ПЛАЩАТ???

Жалко за Америка, че върви по стъпките на фашистка Германия на Хитлер! Те тогава и Германците, така са били отворени, ама знаем какво стана с тях!

Чета и се чудя на масовите коментари. Никой ли не вижда по-далеч от носа си или всички са платени. Едните руснаците са велики ще свалят американски самолети, а другите противовъздушната система на руснаците не работи смях...А истината е по-така. Първо НЕДОКАЗАНА/от кого е/ история за химическата атака се повтаря по платените медии като факт докато не стане истина...Има даже и развитие че руснаците са замесени.../първата част е вече факт/ направо пародия ...Американците бомбят след това - много ползи за тях - разчистват старият склад, показват че са силни, ТЕСТВАТ реално руските системи, разрушават важно летище, за някои са морални герои...Руснаците имат също големи ползи - дори ако Асад е ползвал хим оръжие /което при развоя на нещата там е абсурдно глупаво/ никой няма право ей така да бомби без ООН, сега ще изнудват Асад - без нас си загинал, тестват реакциите на Турция например. Ако се появи чужд самолет не бих се изненадал да го свалят без предупреждение...Игра на шах на високо ниво където 100-ина взривени или отровени са по-малко от пешка...И бъдещето с Тръмп/много твърдоглав/ и Путин /лукав/начело е много опасно за всички нас...Имам усещането че е по-зле дори от студената война...

наистина има чувство за хумор от години е в Сирия и била суверенна, колкото е и нашата пълна с русорубли

не трябваше да ги предупреждават а избият до крак, нахални комунисти

Не мисли със ЗАДНИКА СИ! Следващият път НЯМА да има нито една успешна ракета, а вероятно и корабът от който са я изстреляли!

какво да кажем за сащ,които хвърлиха атомни бомби над хирошима и нагасаки, избиха милиони в корея и виетнам, в либия и ирак,които бомбардираха югославия

И още не могат да настигнат Сталин, който изтрепа по различни данни междо 10 и 20 милиона от СОБСТВЕНИЯ си народ. Само Хитлер го води, но и той не е убивал германци.