Стотици хиляди в 800 града протестираха: Не на оръжията!

Стотици хиляди по света подкрепиха "Походът на нашия живот" - демонстрация срещу оръжията, организирана от тийнейджъри, оцелели при масовата стрелба във Флорида

Обратно в новината

Коментари - Стотици хиляди в 800 града протестираха: Не на оръжията! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

комунизъма идва най-после и в САЩ!

ШИРОКО ИМ Е ОКОЛО ВРАТА ПНЯМАТ БАНДИТСКИ НАБЕЗИ БАЩИНИТЕ ИМ ИМОТИ НЕ СА РАЗБИТИ И ОГРАБЕНИ КАТО НАШИТЕ. БАБА Я ОБИРАХА 10 ПЪТИ ОТ ОВЦЕТЕ И КАРТОФИТЕ ДО ПРЪСКАЧКАТА И КОКОШКИТЕ. ИМА 100 ПЕТНА ОТ КЪЩИ В СЕЛОТО РАЗГЛОБЕНИ ДО ОСНОВИ И ОГРАБЕНИ А КАМЪНИТЕ НАТОВАРЕНИ НА ТИРОВЕ И ИЗНЕСЕНИ. Е ЩЕШЕ ЛИ ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ АКО БАБА ИМАШЕ ОРЪЖИЕ КАКТО Е ИМАЛА ДО 9 СЕПТЕМВРИ 1944 И ДАДО Е ИМАЛ ТОГАВА АМА СЛЕД 9 СЕПТЕМВРИ СА ИМ ГИ ВЗЕЛИ ДА НЕ БИ ДА НАПАДНАТ И РАЗРУШАТ НОВОНАПРАВЕНОТО ТКЗС.

Спрете да проповядвате насилие, плътските страсти и законите на джунглата (масонката сатаниска теология на дуализма) по телевизията. Не проповядвайте гордост и егоизъм от медиите, а проповядвайте Божието Слово така както ни е дадено от Господа в Библията. Нашият свят Създател, Който е пътят, истината и живота ни е посочил съвършенно решение на всички човешки беди. Следвайте Него. Но посредниците ще станат излишни като посредници.

От статистиката на протестите излиза че приблизително се падат по 1000 човека на град. Ако градовете са от селски тип това е солидна цифра.

ти всички ли искащ да отидат там? и деца и старци. Аман от тъпаци със сметала и тъпа логика.

Парите на елита, колко ли много са изръсили за да вдигнат тези протести, "волята" на народа е "не" на оръжията, налагат законова забрана, изземват наличните оръжия от хората и ето, народ обезоръжен, така новият световен ред постигна целта си, няма кой да му противостои на по-нататъшните действия.... Такива масовки винаги ги движат "боговете" соросоиди, за да си подготвят следващите стъпки към налагнето на пъклените си планове. КОЛКО ЛЕСНО СЕ МАНИПУЛИРА ТЪЛПАТА!

По времето на Хитлер, Сталин и другите изявени диктатори гражданите нямаха право да носят оръжие. Но затова пък гавазите на вождовете имаха и го опотребяваха без задръжки. Историята учи. Не убива оръжието! Убива неспазването на Божият морален вечен закон, който отразява Божият вечен непроменим исвят характер.

Ако забраним оръжията, никой няма да ги използва. Вижте как се се справихме с наркотиците.

И кво от това... И чичко Тръмп, и оръжейните лобита в конгреса и сената ще си ги преместят от левия крачол в десния. Освен това и бройката протестиращи за щатите е, меко казана скромна: за 800 града даже да са 1 000 000 /пишат за стотици хиляди/, това прави по около 1200-1300 човека на единичен протест. Скромничко.

Не знам какво става по краварско. Ние нямаме такива проблеми. Дацата ни са в пъти по-нормални. Там да си се отстрелват наволя.

И там идиоти като и тук. Оръжията не убиват хора! Хората убиват хора!!! Ще забраните атоматичните оръжия, ОК. Ама същия тоя ще си купи от железарията компоненти и с няколко самоделни бомби ще убие не 17 ами 170 човека. И после какво, поход да забраним селскостопанските торове ли? Идиот до идиота.

Оръжията са за ЗАЩИТА на американците щото в САЩ е пълно с араби и негри. ВЪПРОС- Можеш ли да се биеш, боксираш с някой Слон, Крокодил, Змия, Акула ??? Тия просто ги убиваш. Арабите и негрите също. В САЩ трябва да има вътрешна ВОЙНА, и да избият и изгонят всички араби и Негри.

В СЪЩОТО ВРЕМЕ МИЛИОНИ АМЕРИКАНЦИ СИ СТОЯХА В КЪЩИ И ПОТРИВАХА ПУШКАЛАТА! ЗАЩО ДЕМОКРАЦИЯТА ОТ ПРАВОТО НА МНОЗИНСТВОТО СЕ ИЗРОДИ ТОЛКОВА МНОГО ДО ПРАВОТО НА НАЙ-ВИКАЩИЯ! ЗАЩО СТОТИЦИ ХИЛЯДИ "ПРОТИВ" ЩЕ ДИКТУВАТ НА МИЛИОНИ "ЗА" - ЗАЩОТО НАЙ-МНОГО ВИКАТ ЛИ?

Тея нещастници няма ли да протестират против стотиците окупациони бази на американските терористи включително и в България. Но на тях не им пука че американсите убива по света пука им да не ги убиват тях....

Тези говедари са убили 2,6 миллиони невини хора в Ирак, без никаква демонстрация. Сега демонстрират заради пикливи 17 жертви. Лицемери.

"19-годишен бивш възпитаник на училището.". възпитаник на системата в която с вплетени всички. от родители, учители, съученици, медии, филми, игри и политици... въпрос на ценностна система. аз бих участвал в протест под надслов "не на джендър лицемерието и двойните стандарти! то убива, а не оръжието"

Общото при почти всички тези масови стрелби в училища в САЩ е фактът, че убиецът провежда лечение с някакъв медикамент от класа на селективните инхибитори на обратния захват на серотонина, като Прозак, Золофт, Риталин и др.

Общото при почти всички тези масови стрелби е че са в САЩ.

Правото на оръжие е гарантирано по конституция на Америка. Висшият закон е еднакъв за всички. Разбира се това което се е случило във Флорида е ужасно, но какво да се прави... конституция.

Американците ще ги ограничат не заради убийствата, а защото оръжието е ВЛАСТ, както информацията и парите. Затова народът се държи далеч от тези неща, които са притежание само на властимащите. Гаврата при нас е, че в Конституцията ни е записано, че властта принадлежи на народа, но пък не му се дават средствата да я упражнява реално.

хората в САЩ, където има свободна продажба, искат забрана на оръжията, у нас разни лапета искат да се въоръжават, абе осемдесет процента сме си и това е

OmPoBeH

Искат контрол върху автоматично оръжие, т.е. да ти продават автоматично оръжие не само срещу шофьорска книжка, а и срещу бележка от доктора, че си годен да го притежаваш, както и от районното, че не си в рискува група. Това е което искат, но за всички щати.

Никаква забрана. Свободна продажба на оръжия. Това е шанса на света америка по-бързо да рухне.

Промити мозъци. Яко ги манипулират да се разоръжат и те говеда - слушкат.

По норвежкия интернет пише че Трумп ги похвалил че били използвали демократичното си право на протест. Като се спомене думата демократично та ми става ясно че им е казал- въпросът ви няма да се уреди.

Соросоидска пропаганда! Пишете за протестите в Европа против МЕркел, ЕС, мигранти- изнасилвачи, ИК!!!!! ПИШЕТЕ! Нито една новина няма, а Запда е в протести от началото на годината!!! Полш, Хърватска - всичко е на улиците! Великобритания бягат с Брекзит!!! Вие пишете само за феминистките, черните, сега и децата мобилизираха! Изроди!

Нафакани джендъри! Не съществува по-велико право от това да оцеляваш на всяка цена.Да си убиец,а не жертва е висша цел в краткият ни живот...иначе награда Дарвин.

оцеляването е до време, сигурна е само смъртта

...и опразниха оръжейните магазини !?

Иха, такава голяма демонстрация срещу Втората поправка на Конституцията на САЩ в сила 15, Декември,1791 която гласи: За сигурността на една свободна държава е необходима добре регулирано опълчение; правото на хората да съхраняват и носят оръжие не трябва да бъдат нарушавани... И всичките тези хлапета забравят че не оръжията а хората които ги ползват са тези които убиват;)

Това да кажеш, че оръжията не убиват е все едно да кажеш, че колите не транспортират. Оръжията се произвеждат с една цел да бъдат максимално смъртоносни. Да необходим е човек за да натисне спусъка, но това означава ли че трябва всички да имат свободен достъп до автомати, гранатомети, танкове или тактически ракети.

Avatar952

Да.

Един престъпник дори при най-строг режим за оръжията, реши ли, може да се въоръжи до зъби. Та не е редно да се отнема шанса на нормалните хора да се защитят. Друго нещо е кой е нормален и кой не.

Ако утре някой някъде наръга някого с нож и вземе, че го убие, ти ще предадеш ли на властите всичките ножове, които имате у вас?

OmPoBeH

"...Оръжията се произвеждат.." Те сами себе си ли, СЕ възпроизвеждат? Ами да ги арестуваме тогава!

Оръжията, в по-голямата си част, СЛУЖАТ за убиване но ЛИЧНОСТТА е тази която извършва убийствата-)