Разбиха банда, преработвала оръжия за черния пазар

Спецпрокуратурата обвини 7 души за участие в престъпна група за преработване на обезопасени и газови оръжия в огнестрелни и незаконната им продажба.

Обратно в новината

Коментари - Разбиха банда, преработвала оръжия за черния пазар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коментари са излишни. След като прокуратурата внася протест, значи съдебната система ни е абсурдна. Няма синхрон. Аи каква е тази гаранция от 5000лв.?

Виждам ги вече оневинени и върнати по работните им места.

ГЛАДКОЦЕВНА ПУШКА С КОЛКОТО МОЖЕШ ДА НОСИШ ПАТРОНИ САМО С ЛИЧНА КАРТА, ВЕДНАГА В МАГАЗИНА ! НЕ Е НУЖНО ДА ПИТАШ ПОЛИЦИЯ !!! ДО ПРЕДИ 10 ГОДИНИ СЕ Е ПРОДАВАЛА , ВСЕ ЕДНО КУПУВАШ ГРАДИНСКИ МАРКУЧ !!!! И КАКВО ! НЕ СА СЕ ИЗПОГЪРМЕЛИ АВСТРИЙЦИТЕ, НО ВСЕКИ ИМА ЕДНО НАУМ! И СА КОРЕКТНИ ЕДИН С ДРУГ! ТОВА Е - СВОБОДНА ПРОДАЖБА !!!!

свободна продажба , тогава апашите ще си помислят преди да нахълтат някъде !

Тези които ги пускат под гаранция заслужават по една пресовка под възглавницата.

А в домът на един професор открили голямо количество химикалки със свалени предпазители и няколко опаковки бели листа, подготвени за писане на позиви.

СРЕЩУ ДЕМОКРАЦИЯТА !!!! ПАРИТЕТЪТ (И ОРЪЖЕЕН) Е В ОСНОВАТА НА ДОБРИТЕ СГОВОЧИВИ ОТНОШЕНИЯ МЕЖДУ ХОРАТА !!!!!!

Ами като са открити "огромен брой пистолети, пушки, автомати Калашников, защо на снимката няма нито един пистолет, пушка или автомат ? Само револвери от средата на 19-ти век ?

Sm3hurk0

Кадърните в затвора, а крадците на свобода..

Нямам представа колко е сега наказанието но когато исоания рвши да се справи с атентатите увеличи наказанието за нерегистрирано оръжие и притежание на експлозиви на 20 години.всеки ще си помисли няколко пъти.и най вероятно ще се откаже.за какво са им автомати калашников и тротилови пресовки освен за криминални цели?