Набира сила идеята за нов договор за оръжията с Русия

15 страни вече подкрепят идеята на Германия за ново споразумение за оръжията с Русия. Сред тях е и България.

Обратно в новината

Коментари - Набира сила идеята за нов договор за оръжията с Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КАКВА ПАНИКА!зАПЛАШВАЛ ГИ НЯКОЙ!кРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ЗАПОЧНАТ НАИСТИНА ДА СЕ СТРАХУВАТ! нЕ ПУТИН МИГРАНТИТЕ ЩЕ ПРЕВЗЕМАТ ЕВРОПА И ТО ОТВЪТРЕ!

Бо Бо

Слушате САЩ, следствие на което 15 страни вече ревете "Европа е в опасност"! Допуснахте манипулациите на САЩ, като им позволихте да се наврат в цяла Европа - на метри от руските граници. Допускате да бъдете манипулрирани от САЩ и сега лаете, че руснаците дестабилизирали Европа. А всичко е толкова елементарно; махайте се от руските граници като бити п*раси за да успокоите обстановката и за да не предизвикате това, което предизвика 2-та световна война. Защото ако гръмнете по погрешка (шантажирани от американеца), руснаците ще ви напълнят задниците с плутоний, да ви светят като серете. И помнете; последното видео на Путин в което каза, че Русия няма граници не е шега...

Това е предложение от Германия???? Господи, от тези мижитурки, които гък не смеят да кажат, тъй като са пълни с американски военни бази. Да оставят Путин и Тръмп да си свършат работата, а немците да си гледат гейпарадите. Кой от каквото разбира.

Ръшата не трябва да се съгласява!!! Тя как ще контролира оръжията в 20-30 държави?

ЗА ДА НЕ Е ПРАЗНОСЛОВЕН ЩАНМАЕР,УСПОРЕДНО ДА СЕ ПРЕДЛОЖИ ЗА ОТТЕГЛЯНЕ НА нато ОТ ГРАНИЦИТЕ НА РУСИЯ!!!РУСНАЦИТЕ СА РАЗУМНИ И МИРОЛЮБИВИ ХОРА!!!ЩОМ СЕ ПРЕМАХНЕ натовската ЗАПЛАХА,ТЕ ПЪРВИ ЩЕ СЕДНАТ НА МАСАТА НА ПРЕГОВОРИ!!!НО НЕ СЕ ЛИ ОТТЕГЛИ нато,ВСИЧКО ЩЕ Е ДЕМАГОГИЯ ЗА ПРЕД ГЛУПАЦИ!!!

В предишния ми коментар нямаше нищо обидно. Факти и само факти. Какво става със свободата на словото? Или свобода ще има само, когато зашитава вашата гледна позиция. Лицемери!

Е, кажи ,де!

Руснаците като ви знаят какви сте пидали, каквото и да подписват с вас знаят ,че дори и мастилото струва повече отколкото думата ви!

Какъв договор с Русия, на нея не може да й се вярва за нищо.

...да се спре електрозахранването на военните бази на +NATO+ във всичи държави на Европа както направи Ердоган като им дръпна шалтера!!!...да се направи проверка в базите за наличието на прихотронни магнитни устройства с които ни облъчват, както и наличието на химически отровни вещества с които ни пръскат при специални полети от въздуха!!!...NATO е създадено и финансирано от слугите на дявола-Сорос и др., които многократно разрушават Европа, тези които предизвикаха "Балканската", "междусъюзническата", "първата" и "втората" световни войни, като финансираха по-специално 2-рата световна война!!!...това и малките деца го знаят!!!...както създадоха финансираха и въоражиха "османската империя", за да покори цяла Европа, но стигна само до Виена!!!...затова като първа спешност от всички държави от източна Европа да се изпратят военни подкрепления в България!!!...защото си знаем урока падне ли България, след нея пада следващата държава и така : -"държавите ще падат като като плочки на домино!...всичко ще започне на 25 декември 2016, ще има елхи, украса и...фойерверки!"каза Сорос!!!!!!, ще нападат и Русия също!!!, като в базите си от първа линия зареждат и ядрено оръжие!!!, този път и западна Европа няма да бъде пощадена целта Европа да се унищожи цялата!!!

гърците са намерили секретни документи, че "сириза" е създадена и финансирана от сорос а ципрас е масон и се е заклел да съдейства за покоряването и унищожението на Гърция!!!

Как мира и сигурностто се съвместяват с въоражяването.

....и този изтрещя. Германия пращи от американски наемници и оръжия, европа цялата е набутана с военни бази. Нато(чети америка) разпространява до границите с русия атомно оръжия-сега вой, че ставало опасно от конфликт. Като се надупихте на нато сега ще гледате от другата страна ядрени ракети. Закон на НЮТОН-всяко действие ражда противодействие. Всичко друго е педерастия. Оправете се с арабската пролет и последствията от великите АМ президенти. Гъзът ви гор отвътре а си мислите че ви сърби, сега отвличате внимание от истинските заплахи.... късно е.

"Ние имаме отговорност да не оставим камък непреобърнат в усилията си да укрепим мира и сигурността" - а до сега в какви усилия и с каква отговорност не оставихте камък върху камък в Сирия, Ирак, да не изброявам повече Може ли да Ви се вярва сега, задавали ли сте си този въпрос.

Това прилича да са се сбрали група кръвожадни и смели охлюви, та да направят банда, с която да рекетират цялата гора.

кандидат президента на Франция, днес кандидат президента на Германия смекчават тона срещу Русия. Ще има още и още. Явно Тръмп няма голямо желание да се меси в политиките на ЕС, което му прави чест. Време е да седнат да разговарят като отговорни за света хора, всеки със своите виждания и разбирания, и да намерят допирните точки за движение напред.

Москва слезам не верит можеш поплакать в Киеве...там тебе и место

сваляйте гащите... пардон - гарда. Руснаците разчитат на такива.

Поне засега, това е тотална простотия с единствено пропагандно значение. Няма как да се стигне до договор подобен на умрелия ДОВСЕ без да има реални предпоставки за него. На първо място е необходима реална политическа воля - няма такава и в Русия, и в Европа, и в САЩ. След това, напр. Германия, България и т.н. първо трябва да заявят, че признават Крим за част от Русия, че водената от Русия хибридна война срещу Европа е измислица и съответно - да спрем и ние нашата срещу Русия. Ще цъфне въпросът с т.нар. съвместни (напр. България - САЩ) военни съоръжения. После идват базите на САЩ напр. в Ирак, Афганистан и т.н., след това съоръжения и бази на НАТО, на Русия с други страни (напр. в Сирия) Има още купища нерешими засега проблеми, правещи от предложението елементарна пропаганда в рамките на хибридната война срещу Русия.

Защо да е простотия? Колко пъти Русия казваше, че счита разширяването на НАТО на изток за заплаха? Кой я чу? Кой излъга, че няма да се разширява на изток? Кой прави преврати в съседни на Русия страни и я обгражда с войнстващи послушковци? Кой твърди, че е в негов интерес и от повече от сто години води политика да не допуска добри отношения между Германия и Русия? Кой обгражда Русия с военни бази? Кой разполага непосредствено до границите с Русия военни и технически средства, които намаляват възможностите на Русия в сферата на възпиращите средства, които са в основата на руската военна доктрина? Всичко това прави САЩ. Защо Европа трябва да е задължена да се съобразява с интересите на САЩ и да бъде ръжена, с който ръчкат огъня? Защо трябва да се мразим и да гинем в изкуствено разпалвани регионални конфликти и конфликтчета с различна интензивност? Защо САЩ да могат да правят преврати в суверенни страни, а Русия да не може даже и учения на своя територия да прави, щото придизвиквали, видите ли, "безпокойство"? Та при цялата тази картинка, която е пред очите ни, защо да е идиотизъм желанието да бъде спряна тази безумна и ненужна на Европа конфронтация? Няма добри и взаимоизгодни отношения, каквито всички нормални хора би трябвало да искат с Русия, с Китай, със САЩ, без постигане на ДОВЕРИЕ. А не може да има доверие, когато на думи го докарваш, а на дело дрънкаш с оръжия. Така че въобще не е идиотия, а много разумно предложение.

Докато амвриканците не изтеглят окупационната си армия от Европа, Русия дори няма да седне на една маса за преговори с тия измекяри ...

Пристигнаха няколко американски танка в България. И Президента сгълча хората дето много питат. Нямало нужда от инсинуации, всичко е по договорки с НАТО. Обаче шефа на НАТО излезе с разяснение, че не са пратени от НАТО, а от САЩ. Видя се, че нашите политици нито ги питат за разрешение, нито ги предупреждават навреме. Такава е ситуацията и с политиците на други дрържави в Европа. Питам аз, могат ли те да са реална страна в договор?

разпечатана на хартийка, да си избършете дупетата, щото не притежаваме дори териториите, на които има чужди /неевропейски/ бази! Немците, както и всички останали нямат никаква правна сила върху базите на големия брат, не могат да се разпореждат и да казват какво да става там..... Иначе звучи красиво, нали? инициативата на германия.... Айде първо да се разберете с американците,какво ще ви разрешат, пък после се дерете като магарета, какви сте убави, млади, красиви и неспособни.

На Mr. Pussyn и на Рассия се дава последен шанс! Това е като предупредителен изстрел във въздуха от страна на ЕС и НАТО! Ако няма ефект, следва мащабна гонка във въоръженията, при която крайният резултат е ясен още от сега!

Точно Mr. Pussyn ще покаже на вас и на някои други къде спят раците

Яааааа колко хитро! Също като на коча мъдете! Някои, като Методи Андреев още чакат комунистите да паднат от власт хо хо хо хо!!!

тия азиатски комплексари дето окото им е все в чуждото ги оправя само пълна изолация да си ядат кучетата и да се мислят за велики

мунчо балканското комплексарче. Къде си тръгнал барабар Петко с мъжете малък сладък тънкопишковец?

Ха,ха,ха изпадналите германци и пуделите им искат от Русия контрол на оръжията,докато те се пълнят с оржие,и продават на ИД. Вие се шегувате еврогейове.

Абе льольо, я си виж к'ва кочина е територията ни, а акъл даваш на ЩАТИТЕ за к'во да се замислили ?

В Русия много добре помнят коварството, измамите и злобата с която е пропит васалния "елит" на западна европа! Но това е опит да се измести вниманието на западното овче общество от истинската заплаха - ИСЛЯМСКОТО НАШЕСТВИЕ! Пуснаха джихадиския вълк в кошарата и ВИКАТ: Русия е виновна!

Разбира се, че идеята на германския външен министър е добра, но тя може да стане излишна, ако Тръмп спази някои от обещанията си. Например, ако САЩ наистина се вгледа в собствените си проблеми и все по-малко се ангажира с европейските дела. Тогава на нас, европейците ще ни бъде далеч по-лесно да си подредим къщата.

Наистина имаме нужда от нов договор за руските оръжия - ТРЯБВА ДА НИ ГИ ДОКАРАТ ПО ЗЕМЯ, А НЕ ВЪЗДУХА. За непросветените: КОГАТО РУСКИТЕ ОРЪЖИЯ БЯХА ПРИ НАС НЯМАХМЕ ПРОБЛЕМИ СЪС СИГУРНОСТТА, а сега какво е? Пресен пример от снощи - Харманли.

Добра инициатива на ОССЕ - но тази организация не е сериозен парньор. Посочените 15 страни участват в НАТО - това е организацията, която трябва да поеме отговорност за своите действия.

И те са?....

Тази инициатива на съгражданина на ШВАЙНщангер може да се определи само като: ДЕМАГОГИЯ и ШИЗОФРЕНИЯ.

Не е опасна Русия. Единствената опасност и то съвсем реална е от исляма. Има заговор на транснационалните корпорации да се случва брутална инвазия на исляма в Европа. Рептилиите ни успиват и феновете на Сорос на драго сърце пригласят в хора на големите хибридни глупости. Времето им изтича обаче. След Тръмп е ред на Франция, Австлия, вишеградската четворка е ясна, в България също пропя една птичка, предвестник на пролет. Предстои затопляна с Русия и това е повече от нормално. Тогава соросоидите ще се наложи да продават гуменки на пазара.

Fa6т разполагат ядрени бомби, ракети, радари, войска, ЦРУ, АНС, и т/н/ в Европа, и после едро-пейците реват, че Русия разполага и тя същите неща. Ами това се нарича баланс. Да се махнат гореспоменатите неща от Европа, и естествено ще се махнат същите неща от границите им. АСЩ са скептици?! Защо ли?

Хм, ново... а какво направихте със старото?

Нов договор е излишно губене на време и нови ИЛЮЗИИ! Кога Русия е спазвала ДОГОВОРИ?

Някой помни ли при какви условия тогавашния СССР се съгласи да се изтегли от ГДР, наричана сега Източна Германия? Не беше ли едно от тях НАТО да не се разширява на изток? Май беше, ама западняците бързо го "забравиха", по-точно "игнорираха", и се разположиха до границите на Русия, естествено с непрекъснато повтаряната мантра за "руската заплаха" и постоянно подкокоросвани от Големия брат отвъд океана. Чудя се още как не са почнали да скачат от прозорците с викове, че руснаците идват! То бива мозъчни промивки, ама чак пък толкова...А сега- "ми дайте да подпишем договор за това, за онова...само не ни нападайте...". Повече от ясно е, че руснаците не са чак толкова луди да предизвикат ТСВ, но очевидно западните им "партньори" не желаят да го разберат и продължават яко да раздухват мита за "руската заплаха". То са викове, то са крясъци, то са резолюции и проекти за такива, то е олелия за руска пропагандна война и какво ли не още, само дето не виждам как ЕДНА телевизия на чужд език, ЕДИН сайт на чужд език, ЕДНА радиостанция на чужд език може да наделее над огромната западна пропагандна машина с хилядите телевизионни канали, сайтове и радиостанции, бълващи ежедневно, меко казано, заблуждаваща информация...И ако наистина се гледат, четат и слушат руските пропагандни медии от хората на запад, отвъд новата "Желязна завеса", това означава само едно - хората там вече се събуждат и започват да се съмняват в достоверността на информацията, която ги залива ежеминутно и от всеки информационен ъгъл, започват да осъзнават, че целенасочено ги заблуждават в полза на нечии чужди интереси. Още един аргумент в полза на това твърдение е невероятната популярност, която има един чужд държавен ръководител, В.В. Путин имам в предвид, в сравнение с техните собствени...

НАТО никога не е оещавало да не се разширява! Освен това НАТО не се разширява, а към него се присъединяват! Както например БСП присъедини България към НАТО! Помним, помним!

Като видиш истинска мечка знаеш с какво да се намажеш. Що се отнася до интелекта ти.само към НАТО и ЕС могат да се присъединяват страни. А към Русия не може!?!?! Към НАТО е ЕС може без референдум, но към Русия след референдум не може. Явно ти си представител на висшия западен интелект!

ОК. Добре,ама в този договор за разоръжаване влиза ли кравефермата? Много хитро, Русия и Европата се разоръжават,а хамъра не! И после мечката виновна!

Никога не вярвай на миролюбието на германци и американци. Те настояват за мирни споразумения само когато противникът е по-силен.

Г-н Щайнмайер , руснаците да не "пасат трева" като повечето нации! Това да не е БГ да си плащаш на послушни политици и да строиш Кауфланди и Лидли на всеки ъгъл! Първо трябва да се откажеш от тъпотията в Украйна дето Полша и Прибалтиките сътвориха и да си преосчмислиш позицията по Югославските републики пък тогава да се прайш на миролюбец!!!

Прекалено дълго руснаците търпяха НАТО да им се катери по... Дойде и Видовден.Лошото е, че попарата няма да я сърбат тия дето я надробиха.

Идеята е толкова неадекватна, че не подлежи на коментар. Очевидно става дума за част от предизборната кампания на Шайнмайер - човекът се надява да го изберат за германски президент. м

Докато Европа е васално владение на САЩ много трудно ще постигне договореност с Русия.

А не е ли време тия "европейци" да кажат вкупом "FUCK THE USA? ???

Европа или НАТО??? Руснаците не ядат доматите с колците.Европа ще сключи споразумение, а после ще вика - Нато е друга организация, за него отговорност не носим

посерковците да бяха барем първом питали путин.

Европа е под американска окупация и това само по себеси обесмисля такъв договор. Русия едва ли ще повярва на марионетки?

На Европа няма ли да и стане ясно че веднага щом изгони американските войски - руснаците ще изпълнят всичките и желания!

Еврогейците едно си знаят само ....Русия та Русия ,докато всеки ден десетки хиляди главорези ги превземат !?? Русия след извършения преврат в Украйна от Запада имаше всички основания да анексира цяла Украйна , но просто отказа да се яви на "бойното поле " бе малоумници , нали след това трябва да храни цяла Украйна !!!! Русия няма намерение нито да окупира някого ,нито да го освобождава ,нито да го издържа след това ! Всичко ,каквото си надроби Запада ,ще си го яде сам...

Смях! Жалки приказки от жалки хора! Русия е сила и надали някой там ще обърне сериозно внимание на американските марионетки от ес.

Какво ще кажеш? И този голям мъж е социалдемократ. Кво става тук из Европата? Къде гледа ЕПето?!