Оръжейният търговец Виктор Бут предложи на Тръмп да получи убежище в Русия

Освободеният от Вашингтон в рамките на размяна на затворници бизнесмен смята, че бившият президент рискува живота си в САЩ

Обратно в новината

Коментари - Оръжейният търговец Виктор Бут предложи на Тръмп да получи убежище в Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е лошо Тръмп дъ иде да построи една бетонна ограда на руската кочина та нито да излизат нито някой да им ходи на гости..ха.ха руските чиракопитеци трябва да живеят като животни в резерват..ха.ха ха ха Време е да изгоним всички с руски паспорти.

Не знам защо, но нито руснака Жерар Де Пардиойо, нито руснака Стивън Сийгал живеят в Русия. Напоследък изтече информация, че са станали руснаци срещу хонорар от 10 милиона долара за всеки, платени от рекламния бюджет на руската федерация. Ахахахахаха

По-добре американски затвор отколкото руска кочина

lord of war, хубав филм

През 90те докато се радвах на Памела де спасяваше ора по плажа и УСА бе мой идол не бих си помислил че картите че се обърнат и демокрацията на западо че стане по зле от миналия режим.

Ама не искаш руски стандарт на живота не искаш руски закони и не искаш руски стоки. И за нищо на света не би напуснал така омразната за тебе демокрация.

руския стандарт се превърна в недостижима мечта не само за българите... но и за всички европейци излезли на протести през последните месеци.

Всичко си беше пропаганда. А западният стандарт на живот е платен с кръвта на третия свят. И не, не искам руски заплати, искаме западът да престане с лицемерието, искам всеки западняк да знае, че за да живее той в лукс някъде на другия край на глобуса някое дете гладува докато сглобява айфон или копа кобалт или докато страната му бива ограбвана от "свободния свят".

И ето вашата русия никой западняк не я ограбваше. Що не можа да стане просперираща държава за всичките тия години?

Готин тролинг... Хамбургерландия вече само за бъзици става...

Живея в Кочината Лондон лойнари поне се разходете в Краварника за да прогледнете !!! Не разбрахте ли че след Виденов вече сте Слуги на Фащ !!!

Тръмп може и да се навие. В Раша е пълно с порно актриси и проститутки

То САЩ не че не са най-големият производител на филми за възрастни.

По износ на булки и секс труженички.

Я кажи откъде идва терминът златотърсачка"? А" Red pill"? Къде се зароди движението mgtwo и защо?

ВИКТОР БУТ ЩЕ БЪДЕ ПРЕЗИДЕНТ НА РУСИЯ СЛЕД ПУТИН !!!!!

Четапте ли Проститутки Хамерикански В БГ Ще се Вдига Паметник На Османската Империя Пазила ни 500 лета !!! ха ха хааа хаа

Кретен!

Ха Хаа Хааа Макарон и Урсата Правят Свирки На Си !!! В Кенефа ФАЩ тираджиите нещо Нямат Работа!!! Бягай от Краварника Тръмпи Че скоро там се почва гражданска Война А може И Краварите Да Нападнат Русия С Атом Съвсем Изкукаха Тия !!!

Путин и без негова помощ се справя добре със унищожението на россията.

Дори оранжевия орангутан не е толкова луд,че да заживее в кочината на путьо велики.

В крайна сметка така ще свърши Тръмп, колкото и хлъзгав да е прекалено много му се събра и няма как да остане на свобода. Вече е неизбираем, тръмпанзетата са вресливи и много но не са достатъчни. Никой освен тях не го намира приемлив.

Да го сменят за някоя лезбийка или джендър

Ако съм на мястото на Путин и Тръмп риеме - Ще го назнача за вице орезидент на Русия , а аз ще изляза в отпус за два месеца !

сигурно и китакйски москвич без вноска ще му дадат на Тръмп. Ще приеме. Няма начин.

Това си е оферта. Безплатен лосион за баня доживот. Няма начин Тръмп да не приеме.

Глупости.Избяга ли Тръмп ще му отнемат всичко:парите,живота,семейството.Освен това Тръмп е малко вероятно да бъде осъден ефективно - вероятно е глоба или условно.Причуната е ,че осъждането му ще му вдигне рейтинга.А че е сгазил лука и то яко е сигурно.Адвокатът му по време на изборите се призна за виновен,съдейства и лежи вече присъда.Тъй ,че доказателства бол.Всички дето се пишат велики смятат че законите не важат за тях.Да ама не.