Пеевски: Нямам нищо общо с оръжейния бизнес

Нямам, никога не съм имал и няма да имам и в бъдеще нищо общо с дружества от военната индустрия, написа в открито писмо до медиите Делян Пеевски.

Обратно в новината

Коментари - Пеевски: Нямам нищо общо с оръжейния бизнес | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този пеевски е много грозен и противен ,чак му се повръща на човек като го види .

Джоузеф Огъстин: Тръмп ще научи какво са вършили Пеевски и Цацаров Много е важно президентът Доналд Тръмп да научи, какво са правили Делян Пеевски и Сотир Цацаров по казуса КТБ Цветан Василев. Това заяви вицепрезидентът на вашингтонската консулнтанска компания JWI (Jefferson Waterman International) Джоузеф Огъстин в интервю за телевизия Би Ай Ти. В същото интервю той обясни се е запознал с Цветан Василев и научил подробности по скандала с фалита на КТБ. През ноември 2016 г. ни обърнаха внимание за случая. Решихме да проучим и да намерим начин да помогнем. Отидох в Белград и Цветан Василев успя да ме убеди, че е станал жертва на българска корупция на най-високо нво и че има атака срещу него, разказа Огъстин.   Вчера изданието The Hill съобщи, че Цветан Василев е наел компанията JWI срещу 50 хил. долара такса. В този връзка вицепрезидентът Джоузеф Огъстин се е заел да търси подкрепа за банкера, пребиваващ в момента в Белград, по силата на закона Магнитски. Този закон дава възможност за закрила на лица, които разкриват корупция и за санкции срещу тези, които са нарушавали човешките права на такива лица и са ги преследвали.   Джоузеф Огъстин е работил 30 години за ЦРУ и има забележтелни успех като консултант по сигурност и международна политика. Той работи съвместно с The Richardson Foundtion на бившия конгресмен и губернатор на Ню Мексико Бил Ричардсън. Именно на него Огъстин разчита да предложи случая на Цветан Василев да бъде разгледан по закона Магнитски.   Досега няма даден ход на дела по закона Магнитски, но има няколко случая, разгледани от Държавния департамент. Това е много важно. Ние планираме да подготвим иск до Държавния департамент, преди това искането трябва да получи одобрение от Конгреса и от двете партии. След това Държавният департамент трябва да го предаде на Министерството на финансите. Ако и те одобрят иска за санкции, случаят отива при президента, описа процедурата Огъстин.

Той посочи конкретно имената на депутата от ДПС Делян Пеевски и на главния прокурор Сотир Цацаров като главна цел на процедурата:   Пеевски и Цацаров това са конкретните личности, които ще бъдат определени като нарушители на човешките права, категоричен е Огъстин.   Компанията JWI е проверила репутацията на България и данните от годишния доклад на Държавния департамент за състоянието на човешките права по света. В частта за България са открити множество факти и аргументи, които сочат, че е възможно наистина Цветан Василев да е станал жертва на кампания за прикриване на корупция чрез нарушаване на човешките му права.   Разгледахме заемите на стойност 200 милиона евро, които Пеевски е взел от банката и е отказал да върне. Разгледахме нахлуването на баретите в банката през 2014 г., как са унищожени банкови документи, как БНБ не се е намесила, заплахите срещу Василев. Също и много други факт и документи, разкрива още Огъстин.   Джоузеф Огъстин обеща скоро случаят да се озове в Държавния департамент. Сергей Магнитски бе адвокат, срещу когото руското правителство повдигна няколко криминални обвинения, след акто той разкри данъчна измама за 230 милиона долара.   По-късно той почина в руски затвор при мистериозни обстоятелства.   Първият закон "Магниитски", приет през 2012 г., предвижда санкции срещу руснаци. Глобалният закон "Магнитски", който бе включен в подписан през декември 2016 г. проектозакон за разходи за Пентагона, вече дава възможност на САЩ да отказват визи и достъп до американската банкова система на лица от която и да било държава. Предстои само да бъдат подавани формални молби, докато потенциалните кандидати очакват указания от Държавния департамент и Министерството на финансите.

Свински войни.* Похарчи ли Борисов Пеевски? Доган. Всеки слух става истина в мига, в който бъде официално опроверган. Казал го е Стив Джобс. Сещам се поне за няколко примера от последните седмици, доказващи мисълта на създателя на аппле. Премиерът Борисов заяви: Пришиват ми Делян Пеевски, а не е вярно. След опровержението вече е! Не са верни слухове, че щели да ме разследват и арестуват. И това не е вярно (че има конфликт с Пеевски) опровергава на свой ред Доган. Е, вече и тези слухове са официализирани. Нямам интереси във Военно-промишления комплекс, нто придобивам активи на КТБ, - бърза да се присъедни към официалните опровержения и Делян Пеевски.   Малко преди тези летни отрицания бе онова на главния прокурор Цацаров, че не е заплашвал никого по време на срещата му в ЦУМ с домакина  брат по масонска линия Георги Гергов и поканения бизнесмен Сашо Дончев.   За упоменатите субекти Стив Джобс вероятно е някакъв американски чекиджия, който след като умря - е модно да бъде цитиран. Ще се възползвам от тази мода да припомня още една мисъл на Джобс, определен от списание фортуне за най-умния човек в света на високите технологии: Да бъдеш най-богатият човек в гробищата е нищо Обаче е много нещо да го разбереш.   Чрез открито писмо до някои медии Делян Пеевски се обяви за жертва на фалшиви новини. Той  медиите му разкривали истината за КТБ и се стремели да предотвратят разграбаването на активите на банката. Тези твърдения могат да бъдат коментирани само по един начин: В тях има толкова истина, колкото и в това, че д-р Менгеле ще става лице на УНИЦЕФ.

Какво се случи, та Борисов, Доган и Пеевски излизат един след друг да опровергават неща, с които досега са се забавлявали. Какво изнерви тези хора? Нали Борисов се хвали с фантастични 8% ръст на икономиката и огромен бюджетен излишък? Доган си е на сянка в 2-звездните сараи в Бояна и на морето, където със сигурност има достатъчно лед за ирландския му приятел... И Пеевски би трябвало да е щастлив: роди му се второ дете, прибира милиони от далавери, не стъпва в парламента, има си 2-звезден пристан в Берлин Бояна, 2-звездна вила в Дубай, Борисов е премиер, Цацаров главен прокурор, НАП си е негова, ДАНС е негова, МВР и то, България си е негова... Колко малко му трябва на човек, за да е щастлив: няколкостотин милиона, стотина фирми и десетки имоти, институции под крилото...   И все пак: Защо Пеевски се страхува?   Появата на това писмо с умерен, дори оправдателен тон, издава притеснение. Предишнте писма на Пеевски срещу Цветан Василев, за готвено покушение срещу него - бяха агресивни до бруталност. Спомнете си също как се заканваше на Цветан Цветанов от трибуната на НС, когато още не беше споена дружбата му с Борисов. Нападателен, агресивен, заплашващ. Планина, застрашаваща да се стовари върху ти... Автентичният мутренски тон е сменен и това не е случайно.    Това е страх.   Пеевски знае защо се оглежда и поти.   Вече е известно, че действията му, свързани с фалита на КТБ и заплахите срещу Цветан Васлев се разследват в САЩ по закона Магнитски. Това, което не знае е, че проверките са в напреднала фаза. Това, което пък публиката не знае, е че Пеевски отдавна е в черен списък на американското посолство в София и не може да посещава Америка. Освен ако не бъде призован да даде обясненя пред сенатска комисия или комисия на Конгреса по закона Магнитски. Което ще е силно изпотяващо изпитание за него.

Пеевски е много притеснен и от факта, че хора като Джоузеф Огъстин, вицепрезидентът на вашингтонската консулнтанска компания JWI (Jefferson Waterman International) и бивш служтел на ЦРУ казват за него: Много е важно президентът Доналд Тръмп да научи, какво са правили Делян Пеевски и Сотир Цацаров по казуса КТБ Цветан Василев.   Притеснен е и от ангажирането на вашингтонската консултантска компания JWI (Jefferson Waterman International) представлявана от Бил Ричардсън, бивш губенатор, министър на енергетиката на САЩ, представител на страната в ООН,  четири пъти номиниран за Нобелова награда за мир.   Най-много обаче е притеснен от факта, че никъде досега не се споменава имета на премера Борисов в това разследване. От което Пеевски го обливат горещи вълни.   Заради съмненията:   - Дали Борисов се е споразумял с американците да не го закачат и срещу какво? Пеевски ли е цената?   - Дал ли е Борисов информация за банкови сметки на Пеевски в чужбина, каквато информация премиерът притежава от тайните служби. И от партньорски такива.   - Може ли да разчита на главния прокурор Цацаров както досега? Цацаров също трябва да се спасява, което означава, че би дал на американците всяка, поискана от тях информация, свързана с Пеевски...   - Може ли да разчита на Доган, след изявленията на Димитър Тадаръков, че четирима досега не са се справили с почетния председател, няма да се справи  и Пеевски прекалено голяма хапка е Доган за него.   - Докъде могат да стигнат руснаците от ВТБ, които са предявили към него претенции за стотици милиони покрай аферите с Виваком, Южен поток и пр.

Много скоро ще излезе официална информация с документи и доказателства за престъпленията на Делян Пеевски, вкл. от САЩ и официални влиятелни институции! Затова и е тази голяма жега по горните етажи на властта и особено при Пеевски, Доган и Цацаров. Аз мисля, че не е далеч времето, когато Цацаров ще започне да разказва истината за да спаси кожата си и тогава ще настане мазало! Сега все още е между чук (Пеевски и сарайско-библиотекарската мафия и страха от нея с компроматите им за него) и наковалня (документите и записите във Цветан Василев, а и други материали при други лица...). Когато Конгресът на САЩ и президентът Тръмп вземат официално отношение ПО ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА В БЪЛГАРИЯ, ТОГАВА ИГРАТА НА НАШАТА МАФИЯ СВЪРШВА!

Пеевски: Нямам нищо общо с оръжейния бизнес! Нямам, никога не съм имал и няма да имам и в бъдеще нищо общо с дружества от военната индустрия, написа в открито писмо до медиите Делян Пеевски.... Никога не съм посещавал оръжейни изложения в Индия, Судан, Катар, Дубай или където и да е другаде и не съм предлагал автомати или снаряди или каквато и да е друга военна продукция, подчертава Пеевски, като допълва, че сделките в оръжейната сфера подлежат на строг държавен контрол и лесно могат да бъдат проверени. ====================== Ако си спомняте, пак така Пеевски много пъти твърдеше, че не притежавал никакви медии и имал една стара кола и мисля двадесетина хиляди лева по сметка... Докато един ден гръмна "новината": Делян Пеевски официално е медиен бо, семейството купува и "Канал 3"!вестниците "Телеграф", "Политика", 24 август 2015 г. Майката на депутата Делян Пеевски Ирена Кръстева е прехвърлила на сина си половината акции в "Българска медийна компания", която притежава медийната групировка "Нова българска медийна група". Така народният представител ОФИЦИАЛИЗИРА властта си над вестниците "Телеграф", "Монитор", "Политика", "Меридиан мач" и "Борба", КОИТО И БЕЗ ТОВА СИ НАРИЧАШЕ "МОИТЕ ВЕСТНИЦИ", съобщава сайтът "Клуб Z"...

Пеевски е символ на грабеж и незаконни сделки,норупция и престъпления!Всеизвестно е престъпното му участие в погрома на БТК,та оправдаванията му са без всякакъв смисъл!Мястото му е в затвора и пълна конфискация!

"Шиш-кебапъ", хептен ни взе за канарчета!?

... е, че Дебелия гъз и онзи гном покрай него Венцислав Чолаков

ИМА-САМО ЗА ЩИПАНЕ! НЕ,НЕ Е МОЕ НАБЛЮДЕНИЕТО,ЦИТИРАМ ЦВЕТЕЛИНЧЕТО ПЕВАЧКАТА-НЕГОВАТА СКРОМНА,НЕПОРОЧНА ИЗГОРА!!!

малко е улабил ми се види, да ева тая свиня мръсна

доган докога щесе пази и колко струва това на даржвта ни???

Каква " оръжейна индустрия" Клиентът " ИДИЛ" е мъртав. Мъртва е и българската оръжейна индустрия. В Казанлък наново ще има голяма безработица. Каквото било - било Не мешайте Пеевски - кукловодите му добре си познават "занаята" - там за всека грешка - кора

Дебелянчо, моето момче, как да нямаш нищо общо, като фактите са пред мен! Нали затова разтурихте КТБ! За да няма следи! Но няма как да сринете Катар. Документи с подписа ти пътуват към една специална дестинация, където ще решат какво да те правят!

Ха дано ама надали

И кво, в крайна сметка ги оставиха без лиценз. Нали щяха да продължават работа?

Тоя точно не може да влезе в танк, пък въртолетчето Кугар на борда с него ще се вдигне на не-повече от 30 м.

и с цигарената фабрика няма нищо общо, никъде по медиите не се споменава, че в момента се разрушава

Ами свършихме парите от КТБ-то с Пеевски, сега да ожънем и другата нива!

Ти нямаше нищо общо и с цигарения бизнес, ама после се оказа някак си "магически" собственик на БТК. Нямаше и никакви медии, пък се оказа собственик на една камара лайняни вестници. Свиня мръсна!

Пеевски: Нямам нищо общо с оръжейния бизнес То и твоят ментор Доган няма нищо общо с хидроинженерството, ама виж каква каскада построи при Цанков камък.

Сигурно много се изпотява като си помисли как някой може да му прати едно патронче подарък за 17 ст.- хич не иска даже да си помисли за оръжейния бизнес близо до него! Тогава трябва да пишат, че оръжейния бизнес му отнесъл главата. Да си е жив и здрав Делянчо- не е лесно да носиш постоянно 24 часа три чувала с цимент /три паласки/ на раменете и кръста- ще му омекват скоро коленцата, ще ги даде всичките парички на някой очилат доктор в Германия за здраве, ама .....споко!

Уфф да те ожалим! Как лъже тоя наглец. Няма нормален, който да вярва на тая измет! Само като се погледне какви сливания и придобивания за стотици милиони правят неговите фирми, става ясно, че прасето още повече е изострило апетита!!

А имали някой да вярва, че един човек било то и Пеевски е причина за всички злини в държавата?

Има и други: Станишев, Корнелия, Доган, Орешарски ... списъкът е дълъг.

Пишете в бивол.бг Семейството на Пеевски има кредити от КТБ. Също има прибавен видеоматрял показващи ДОКУМЕНТИ за взети и невърнати милиони! А що се отнася за оръжейния бизнес съм ви приготвил един видеоматрял и документи, за да изоблича пак дебелянчо. Coming soon в бивол.бг След всичките неща прокуратурата още спи! Но и нея ще размърдам като пусна УЖАСНИ неща за цацко шишкото.

Аз пък имам едни хапчета от които ти става весело и ги продавам евтино, на едро -големи отстъпки!!!

Господинът Дубай се появи. Явно става нещо напечено или иска да ни обясни как е забогатял с 80 милиона за три години, по данъчната си декларация. "Фрог нюз" днес публикува кои фирми, предприятия и имоти от активите на КТБ придоби Пеевски чрез подставени фирми, лица и с участието на Борисов през последните три години. Списъкът е уникален със своя мащаб. Дали ще направи впечатление на прокуратурата, на финансовите и контролните органи в държавата, както би трябвало да стане по закон?!.....

Смях. Никому няма да направи впечатление защото Свинята и едни други хора дърпат конците на изброените от теб институции

Пич, съгласен съм че нямаш нищо общо с оръжейния бизнес. Ти нямаш общо с какъвто и да е бизнес. Ти си назначен да крадеш готови работещи бизнеси, да ги прехвърляш в офшорки, да ги източваш и изтърбушваш, след което да ги ликвидираш. Това по твоите разбирания е нормална лапаница. И както става ясно, цялата държава ти помага в тази дейност. Браво!! Случил си на партньори..., или по-скоро на началници.

Принцип на Пеевски " Моят принцип е да съм безпринципен "................

ДОГАН БЕЙ УЖ МЮСЛИМАНИН , А ОТГЛЕЖДА ПРАСЕТА :)))

Търсете в бивол.бг ПИСМО ДО ПОСОЛСТВОТО НА САЩ РАЗКРИВА СХЕМАТА БУЛГАРТАБАК С УЧАСТИЕТО НА ББ, ДП И АД. А ето какво казва немското издание Ди Велт за нашите отличници Като най-бедната страна в Европа България е най-подходяща за нелегални дейности. Държавата има сериозен проблем с корупцията, стигаща до най-високите етажи на властта, както тази година установи Европейската комисия. Към това трябва да се прибави и фактът, че българската мафия, действаща в международен мащаб, е властови фактор. Тя има добри връзки с криминални банди в Русия, Сърбия, но и в Италия. Наркотици, оръжия и търговия с хора са нейният специалитет. Ислямска държава се снабдява с паспорти от българската мафия. Сред висшето ръководство на ИД има бивши офицери от режима на Саддам Хюсеин, обучавани в бившите социалистически страни, а тайните служби на Източния блок бяха изключително професионални, Както бях обещал има й прибавини документи на хартиен носител.

Г-не ,ти и с парламента нямаш нищо общо, нищо че се водиш "депутат",а защото си много беден ти плащат и заплата.Няма ли кой да ти потърси сметка най накрая и на тебе?Няма,защото и Държавата я няма вече.

КАК ДА НАПРАВИМ ТЕЛЕШКА ПУСКА ИЛИ СУДЖУК???? ... РЕЖЕШ ЕДНА БАНКЯНСКА ГЛАВА , И Я ВКАРВАШ В ПУСКАТА НА ДОГАНЧО ПЕЕВСКИ И СЕ ПОЛУЧАВА "ГОВЕЖДО МЕСО В СВИНСКО ЧЕРВО":)))

Чакай извинения по телефона.

ИНТЕРЕСНО Е ДА ОТИДЕМ НА СЪД ПО ТОЗ КАЗУС .... ЖУРНАЛИСТИТЕ ЩЕ ПИШАТ : "АДВОКАТИТА И ПРОКУРОРА СЕ СКАРАХА ДАЛИ ДЕТРОЙТА Е ВКАРАЛ ГЛАВАТА НА ТЕЛЕТО В ГЪЗА НА ДОГАНЧО :))

Когато тоз щеше да оглави ДАНС, имаше масови протести и номерът не мина. Сега е "само" депутатин- това добре ли е, че си трайкате ?

Ами май ако беше станал нямаше да плащаме милиарди на фалираната от боко и сие ктб, защото мислещите помнят а и като се потърси ще се намери какво каза боко в сащ където беше на инструктаж ''като се върна една банка ще фалира''...Повече ще затъваме защото повтаряме едно и също нещо а реалните действия пропускаме запленени от това да повтаряме как на някой сестра му е ку,,ва нищо че няма сестра и то в ера когато има толкова много информация

Тандемът Дебелеевски-Тиквоний трябва да навлезе е в оръжейния бизнес , сега му е времето и има много кинти.

Пича ги разправя едни , че и с КТБ нема нищо , ама нищо общо , ама ич нищо.

Нема такава държава .... Цирк !!!

Това не е държава....това е Катун!

Е и?! Наша си е , защо го допускаме ?!

Поради липса на мозъчен капацитет, Правителството е в задънена улица.Трябват му скандали!