Оправдателната присъда по делото за Военното НДК

Не съответства на обективно събраната по делото доказателствена съвкупност поддържаната теза, че сключеният от подсъдимия Иван Иванов договор за строеж е облагодетелствал фирма "ХУ ФУ" ООД

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Престъпление има, престъпник -не.

Не очаквах друго...

Ами следващия път прокуратурата да повдигне обвинение срещу чистачката, пък може и да има осъден ... Прави впечатление, че обвиняем е бил само главният секретар на фирмата. Нищо чудно той наистина да няма нищо общо със схемите, а те да са се въртели на друго ниво между други хора. И нарочно обвинението да е несъстоятелно, така че да не издържи в съда. За КТБ кой си мислите ще е обвиняем?! Най-много някой счетоводител, ако не и касиерка. И все пак това не променя порочността на цялата система и липсата на справедливост и правосъдие. Но то рано или късно ще дойде ... В някакъв момент всеки получава заслуженото, по един или друг начин.

Там където има много пари присъдите са оправдателни. Съдиите и прокурорите са скандално богати хора, много от тях милиардери!

Почти позна. В моята банка няма нито един съдия и прокурор със сметка по-малка от 500 квидрилиона пари.

Мястото на твоята банка заедно с теб е в Белене, защото и вие крадете много. Не работите, само крадете от събраното с държавна помощ. Когато нещата се променят малко мястото на банкерите ще е на строителството на тунела под Шипка. Понеже крадците-банкстери сте много, половината ще копаят от едната страна, а останалите от другата. И защото сте малограмотни няма да се срещнете, а ще изкопаете два тунела....

А,то досега,когато ставаше въпрос за много пари осъден имаше ли?!? НЕ! И няма и да има,защото всички знаем,че съда е пълна смрад!

Интересно име на строителна фирма.Звучи като регистрирана три часа преди "избора".

Хуфу е едно от имената на Хеопс. В случая символизира или големи строителни претенции, или неограничени възможности за строителна пирамида.

Осъдени в грандиозни схеми в България? Бъдете по-сериозни в очакванията си, драги съграждани...

Начи прокурорите са малоумни щом не са го предложили за награда!Да са уволнят!

Докато Герб са на власт , ще има Оправдателни присъди за Крадците от ГЕРБ ! Близо 10 години са на власт ,опоскаха Държавата но има още за крадене ! Бог вижда и връща !

толкова скъп строеж като "военното НДК". Съдиите дали са съизмерили "пазарната цена" на подобен лукс при други подобни обекти на "пазара". Въобще кой е отговорен за това колко и как да се харчи народната пара според целесъобразност на нуждите за дадено ведомство? Все пак някой от властимащите ще трябва да отговаря с думи български...